maxiscooter Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 Nisem frajer, sem pa srečnež, da živim na področju z prijetno klimo. Sicer pa vsaka pokrajna ima svoj čar. Na obisk pa pridem morda, ko bo zapadlo kaj snega na vaših koncih.
x raider Objavljeno November 15, 2011 Opozori Objavljeno November 15, 2011 Nisem frajer, sem pa srečnež, da živim na področju z prijetno klimo. Sicer pa vsaka pokrajna ima svoj čar. Na obisk pa pridem morda, ko bo zapadlo kaj snega na vaših koncih. Super prijatelj !!! Te držim za besedo, ali pa pomladi z motorjem. Lp.
x raider Objavljeno November 17, 2011 Opozori Objavljeno November 17, 2011 V Soboto se grem malo zapeljat . Moram osebno preiskusit eden motor ki je bila generana CVT. Kombenzjon od motornih sani, termo podloga, termo podkapa, termo rokavice pa gasa po Mislinski dolini do Dravograda in nazaj :yes: . Upam da gredo vsi prehladi mimo mene in antifriza vase.
motofrik Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 To delaj, prvega januarja pa v Celje.
x raider Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 To delaj, prvega januarja pa v Celje. OK ! Se v službi zmeniva za novoletni podvig, zato se že sedaj pripravljam (utrjujem). Lp.
Blond Objavljeno November 18, 2011 Opozori Objavljeno November 18, 2011 Jutri v soboto ob 11.00 kafe v MB pri stari trti. Kdo pride ??? Kdo upa prit z motorjem ??? Jaz in Gusar bova tam. LP Blond
x raider Objavljeno November 19, 2011 Opozori Objavljeno November 19, 2011 Uuuu ! Zgleda da sem danes bil edini z motorjem na cesti na Koroškem. Bilo je lepo pa čeprav je hladno in test 100% uspel. Lp.
zokid Objavljeno November 19, 2011 Opozori Objavljeno November 19, 2011 v storm se še vozi ker sem včeraj videl njegov skuter na žel. postaji
mataur Objavljeno November 20, 2011 Opozori Objavljeno November 20, 2011 Jutri v soboto ob 11.00 kafe v MB pri stari trti. Kdo pride ??? Kdo upa prit z motorjem ??? Jaz in Gusar bova tam. LP Blond Dobro jutro...sta se ze odtajala...kako je blo...
gusar Objavljeno November 20, 2011 Opozori Objavljeno November 20, 2011 Dobro jutro...sta se ze odtajala...kako je blo... Minus 7(sedem) zjutraj pri nas ni blo šans,da bi se pelu z motorjem.Na večih koncih je iz megle snežilo je bila cesta ko špegu. drugič ko bo zjutraj vsaj pčus 10.
mataur Objavljeno November 20, 2011 Opozori Objavljeno November 20, 2011 Pametno...sej bo se nad nulo, pa kaka kratka fura...saj jest na to racunam...
x raider Objavljeno November 27, 2011 Opozori Objavljeno November 27, 2011 Po dolgem času prosta nedelja ! Ma ko se mi poželi po vožnji z motorjem ! Ob 14h lepo sončno vreme, postavim burgija 400 iz garaže, pokaže 6 stopinj, kaj ko bi naredil kakšno furco ? Na brzino se oblečem, termo podobleko in gasa. Bilo je prav lepo in naklepal kar nekaj km. Skuter je vreden pohvale v hladnejših dneh, ker je popolnoma veterno zaščiten, ker sem lahko primerjal nekaj dni nazaj ko sem nekaj km peljal enduro, ki piha z vseh strani in te zazebe vsak del zase posebej izpostavljene so noge in roke,da ne govorim o drugih odprtih motorjih tu pa poleg termo spodnjega oblačila , podloženih rokavic in dobre podkape nisem čutil popolnoma nič in bom še ob priliki naredil kakšen km, dokler bo še suha cesta in da ne bom čutil hlada. Pa to še moram povedat da sem na Koroškem srečal dva motorista v katere so bile uprte vse oči . Lp.
ssabic Objavljeno December 6, 2011 Opozori Objavljeno December 6, 2011 Po dolgem času danes v službo z motorjem, spet sem prvi na semaforju ni treba čakati v koloni. Upam, da vreme ostane tako do marca. lp maxiscooter 1
gusar Objavljeno December 13, 2011 Opozori Objavljeno December 13, 2011 (popravljeno) ZIMSKA IDILA SLIKE SLEDIJO Popravljeno December 13, 2011. Popravil gusar
x raider Objavljeno December 18, 2011 Opozori Objavljeno December 18, 2011 Ceste posuli in solili !!! Ni kaj, zima je na vratih !!! Danes maxija konzerviral,seervisiral,... ter pospravil do pomladi dokler ne bo 15 stopinj za vožnjo, če se 400 ne proda do takrat bo naslednja sezona zelo pestra. Lp.
skuterist Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 Kva je sesalci? Ste se poskril? :grrr A bo kdo prišel 1.1.2012 v CE na otvoritev sezone?
gusar Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 (popravljeno) Kva je sesalci? Ste se poskril? :grrr A bo kdo prišel 1.1.2012 v CE na otvoritev sezone? Gdaj? Kje? Zakaj?Mal več podatkov bi rabl. Popravljeno December 30, 2011. Popravil gusar
x raider Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 (popravljeno) Kva je sesalci? Ste se poskril? :grrr A bo kdo prišel 1.1.2012 v CE na otvoritev sezone? ALOOO si se priselil v LJ ali imaš punco iz LJ kva ? Pridem ob 11.30 pa čeprav z avtom (malo zadriftaš v ovikih pa si itak na dveh kolesih ), rad bi pa videl tebe z novim motorjem v soli in na pesku, morda v CE nimate takšnih zimskih razmer kot pri nas na severu ? Lp. Popravljeno December 30, 2011. Popravil x raider
motofrik Objavljeno December 30, 2011 Opozori Objavljeno December 30, 2011 Gdaj? Kje? Zakaj?Mal več podatkov bi rabl. Pred Faraonom (bivši hotel Merx) se zbiramo 12:00-13:00. Potem se odpeljemo do Žalca -pred Tuš, kjer je malica s čajem in zakuhanim vinom. Lani je bilo -5, letos napovedujejo +4. Mraz torej ne bo ovira. Aja, tudi nekaj maxijev se je dalo videt.
Blond Objavljeno December 31, 2011 Opozori Objavljeno December 31, 2011 jaz pridem nikamor ..... želim pa vam vsem uspešen preskok v novo!
sat500 Objavljeno December 31, 2011 Opozori Objavljeno December 31, 2011 Kva je sesalci? Ste se poskril? :grrr A bo kdo prišel 1.1.2012 v CE na otvoritev sezone? Jaz ne bom prišel v CE. Bom zgodaj (pri)šel domov, že skoraj po svetlem
skuterist Objavljeno Januar 1, 2012 Opozori Objavljeno Januar 1, 2012 Jest pridem 100 % z sesalcem Sesalca sem našel, tebe žal ne , vseeno pa se nas je našlo nekaj tako da smo rekli par besed :grrr Do naslednje vožnje LP.
gusar Objavljeno Januar 1, 2012 Opozori Objavljeno Januar 1, 2012 Sesalca sem našel, tebe žal ne , vseeno pa se nas je našlo nekaj tako da smo rekli par besed :grrr Do naslednje vožnje LP. Ejga za šankam za šankam . maxiscooter 1
x raider Objavljeno Januar 1, 2012 Opozori Objavljeno Januar 1, 2012 (popravljeno) Prvič v 1.1 v CE videl toliko motoristov na zboru cca 250, res lep začetek nove sezone in tudi če se ne motim so bili štirje maxsiji med njimi. Lp. Popravljeno Januar 1, 2012. Popravil x raider
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se