hoyla Objavljeno Januar 12, 2012 Opozori Objavljeno Januar 12, 2012 kaj pravite na to pot, odpeljali naj bi jo prvo ali drugo soboto v aprilu, za zment se je, lahko se tudi skrajša za prvi malo daljši skupni izet. http://g.co/maps/kww42 DXR16 1
gorazd Objavljeno Januar 13, 2012 Opozori Objavljeno Januar 13, 2012 kaj pravite na to pot, odpeljali naj bi jo prvo ali drugo soboto v aprilu, za zment se je, lahko se tudi skrajša za prvi malo daljši skupni izet. http://g.co/maps/kww42 Predlagam da naredite ovinek čez Cerknico in Bloke, super cesta, lepi kraji. G gorazd 1
mataur Objavljeno Januar 13, 2012 Opozori Objavljeno Januar 13, 2012 Prima trasa...moji konci...jest sem zraven...v katero smer bi se pa peljalo?
hoyla Objavljeno Januar 13, 2012 Opozori Objavljeno Januar 13, 2012 Prima trasa...moji konci...jest sem zraven...v katero smer bi se pa peljalo? jest sem mislu, da bi šli iz Lj proti Kočevju, tam neki pojedli in pol čez Dolenjsko nazaj. :unsure: Lahko se pa še zmenmo,
mataur Objavljeno Januar 13, 2012 Opozori Objavljeno Januar 13, 2012 Men odgovarja ta smer...nekako mi v levi krog se lažje pelje :-)
tuksinet Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 Pozdravljeni prvič na tem forumu. Če se lahko pohvalim - z mojim prvim "motorjem" sem od nakupa lani decembra naredil cca 150km, od letos 130. Danes pa sem na šihtu z njim :-) Z pokrivalom in vsem se da kar lepo vozit. Lep pozdrav!
hoyla Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 Pozdravljeni prvič na tem forumu. Če se lahko pohvalim - z mojim prvim "motorjem" sem od nakupa lani decembra naredil cca 150km, od letos 130. Danes pa sem na šihtu z njim :-) Z pokrivalom in vsem se da kar lepo vozit. Lep pozdrav! Dobro došel v skupnost MAXIjev. Vabljen na izlete in druženje, pa je še eden MP3 več v skupini. Poglej na maxiscooter.si in se nam pridruži na kakšni skupni vožnji. tuksinet 1
tuksinet Objavljeno Januar 21, 2012 Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 Danes že malo pozno, a jutri je napovedan nov lep dan! No, vsaj v Ljubljani. Jaz se bom šel malo pogret na motor, pa še ne vem kam.. Predlogi?
mataur Objavljeno Januar 21, 2012 Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 S tvojga konca, fur kolkor hoces...recmo...na rakitno, na caj in nazaj...do borovnice, pa nazaj cez vrhniko...do skofljice cez barje, pa desno prot turjaku, na turjaku na grosuplje in k men na en caj, da se pogrejes, pol cez lipoglav na sostro in nazaj prot igu...prot ljubljani po izanki, cez center in prot siski in medvodam, tam vroca cokolada ob sori, nazaj cez tacen na sisko in dam...tok za enkrat...bi su koj s tabo, pa imam drug teden ene preglede za operacijo in moram bit 100% zdrav, ce ne se mi vse skupi zavlsce v pomlad, pol pa adijo pol motoristicne sezone...ce izberes turo na grosuplje, se resno ustavi pri meni... hoyla 1
gusar Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 Danes že malo pozno, a jutri je napovedan nov lep dan! No, vsaj v Ljubljani. Jaz se bom šel malo pogret na motor, pa še ne vem kam.. Predlogi? Kam si se pol odloču,da boš šel? Jest bi se pridružu na en krog.
tuksinet Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 Pojma nimam kje je to in koliko se splača a že celo jutro mi po glavi hodi "Katarina nad Ljubljano". To je neka cerkev al kaj? Šel bi okoli 11h. PM me, si bom uredil sporočila na telefon. Lahko počakam v LJ nekje. gorazd 1
gusar Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 Pojma nimam kje je to in koliko se splača a že celo jutro mi po glavi hodi "Katarina nad Ljubljano". To je neka cerkev al kaj? Šel bi okoli 11h. PM me, si bom uredil sporočila na telefon. Lahko počakam v LJ nekje. Ob 11h bom v paviljonu na Brezovci
pelikan Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 (popravljeno) "MAXI" BOWLING - LJUBLJANA 04.02.2012 Obveščamo vas, da zbiramo prijave TUKAJ. Več o tem zimskem maxi skuter srečnju pa lahko preberete na MAXIscooter.SI Lep maxi pozdrav vsem . Popravljeno Januar 22, 2012. Popravil pelikan hoyla in maxiscooter 2
tuksinet Objavljeno Februar 3, 2012 Opozori Objavljeno Februar 3, 2012 Hvala bogu, da sem izkoristil tele dni pred mrazom. Si ne predstavljam, kako bi si upravičil vožnjo po tem mrazu da bi si žilico pomiril.. :-)
pjer01 Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 Alo Štajerci!! Ali se palemo jutri kam na kafe? Peter
Blond Objavljeno Februar 24, 2012 Opozori Objavljeno Februar 24, 2012 jutri bomo s familijo in avtom na terenu popoldan se lahko oglasimo na Ptuju če boš dal za pir in šalco mleka za Maksa
skuterist Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 Alo Štajerci!! Ali se palemo jutri kam na kafe? Peter Jaz moram prvo nove "copate" za moped nabavit.
gorazd Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 No, pa je sezona odprta. Z Pjer-om sve se dobila na kavi na Lentu:-) maxiscooter 1
Blond Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 (popravljeno) odlično ... meni namreč ni uspelo . Predvidevam pa da bo maxi v 14dneh doma. Potem se pa začne .... Popravljeno Februar 25, 2012. Popravil Blond
x raider Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 Danes bil po nakupih v Grazu in že zjutraj srečal nekaj motoristov in tudi z jeans hlačami opazil par A modelov, ni kaj imajo pač debelejšo kožo, kaj bo pa povedala starost je pa ???. Najbolj zanimivo pa je bilo to, kakor se pripeljem čez mejo (Radelpas ) v Abisvaldu in naprej niti trohce snega in popolnoma suhe ceste, komaj čakam vroč alsfalt da se še sam zapeljem z motorjem po prelepih A cestah ki te kar vodijo v nedogled. Lp.
brancin Objavljeno Februar 25, 2012 Opozori Objavljeno Februar 25, 2012 Ja, tudi jaz sem včeraj in danes krstil sezono s častnim krogom po MB....kak pa je to fajn.....
tuksinet Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Jaz sem šel na eno mini do Kureščka včeraj, ravno toliko, da sem videl, če še vse dela. MP3 je kar švical v tej vročini (khmm..)
pjer01 Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Pa da je prav pasalo. Bo treba ponoviti z malo vecjo razdaljo. Temperatura je bila primerna.
gusar Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Jaz pa sem včeraj šel do Sviščakov .Sem pa zadnjih 8 km jest zašvicov k sem mna zasneženo cesto naleto. Ampak se je kar srečno izteklo.V Mednem sem dohitel mp3 rudeče barve a kdo pozna?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se