Cartman Objavljeno Februar 19, 2010 Deli Objavljeno Februar 19, 2010 ja dobra stvar samo oči si moreš vedno zakrit ko zjutraj stopiš iz bajte in vidiš avto ma super je za videt. bi mogu "notranje razkošje" videt pr tako nizkem proračunu je imho zelo pomembno de stvar ne rikne. in ti kontejnerji zgnijejo prej kot crknejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 20, 2010 Deli Objavljeno Februar 20, 2010 pred 4-imi meseci je dal plin zmontirat ( kolikor jaz vem je v večini primerov potrebno za vgradnjo plačat - če pa ni treba pa prosim za kontakt) za to ,da ga bo sedaj prodal... dejte no ... TheMan 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedist5 Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3603894&show=1 kaj pa menite za tale avtek? drjanez 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 http://www.avto.net/...=3603894&show=1 kaj pa menite za tale avtek? honde so lušni avti..pa če ni preveč rjav ... ja za 1000€ kar soliden deal .... potem pa za nekih 13€ še tesnilo na loputi zamenjaš ki ima manjšo luknjo z novim od 90ps... prideš na bingo nekje 85-86 konjev.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno December 28, 2010 Deli Objavljeno December 28, 2010 Malo konkretne obuditve teme A kdo potrebuje takle varčen lepo ohranjen avtomobilček, nepogrešljiv v mestni parkirni gneči? danci1973 in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno December 28, 2010 Deli Objavljeno December 28, 2010 (popravljeno) Malo konkretne obuditve teme A kdo potrebuje takle varčen lepo ohranjen avtomobilček, nepogrešljiv v mestni parkirni gneči? Povezava žal ne dela, vstavite ( . ) namesto ( _ ): http://www _ avto _ net/_AVTO/ad.asp?ID=4356841&show=1 Popravljeno December 28, 2010. Popravil Gamma bajkr88 in danci1973 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno December 28, 2010 Deli Objavljeno December 28, 2010 Povezava žal ne dela, vstavite ( . ) namesto ( _ ): http://www _ avto _ net/_AVTO/ad.asp?ID=4356841&show=1 a so bli na tem maticu že zadnje obrobe popravljane ? jaz sem danes prodal subaru legacy 4x4 karavan letnik 95, razen homokinetičnega zgloba je bil avto brezhiben, pravi stroj za zimske radosti, le poraba je mal velika...cena je bila 500€ imam pa še za prodat mazdo 121 lepo ohranjena: http://www (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/_AVTO/ad.asp?ID=4358631&show=1 vstavite samo piko....o ceni se da še podebatirat. dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno December 28, 2010 Deli Objavljeno December 28, 2010 mi gre že na k.... to z linki.... na avto netu je, redeča, tak je edina, če koga zanima....... dotem in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno December 28, 2010 Deli Objavljeno December 28, 2010 mi gre že na k.... to z linki.... na avto netu je, redeča, tak je edina, če koga zanima....... Drugič si pomagaj s tole povezavo za lažje dodajanje linkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Da malo obudim temo... Kaj pa astra za 1000€ se dobi tudi že s klimo, če še deluje Kakšna mnenja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Da malo obudim temo... Kaj pa astra za 1000€ se dobi tudi že s klimo, če še deluje Kakšna mnenja? a astra če dela ali če dela klima ali če sploh kaj dela ??? Kor13 in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 Vse skup Ne res, kakšne so kaj taprve astre, torej F to so do letnika 99? Imajo kakšne standardne težave? Imeli smo novejšo astro g, pa so bli problemi z cukanjem, so tu podobni problemi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno November 21, 2011 Deli Objavljeno November 21, 2011 moj osebn mnenje je - opel saks ... do jurja bi jst gledu kšne japončke in korejčke, ker za ta dnar dobiš soliden avto s spodobnimi performansami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 24, 2011 Deli Objavljeno November 24, 2011 Da malo obudim temo... Kaj pa astra za 1000€ se dobi tudi že s klimo, če še deluje Kakšna mnenja? 1.6. 16v motorji kurijo več olja kot bencina. drugač pa pač nemška zastava, pol pa računaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 26, 2011 Deli Objavljeno November 26, 2011 Kaj pa swift? 1.0 motor grem enega pogledat če to sploh kam potegne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno November 26, 2011 Deli Objavljeno November 26, 2011 BMW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno November 26, 2011 Deli Objavljeno November 26, 2011 Hehe sm tudi bmw gledal ja, mogoce pa nebi bil slab kaksen oldtimer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 28, 2011 Deli Objavljeno December 28, 2011 a ima kdo kake izkušnje s temi minibusi? http://tinyurl.com/7ez3gvf Zakaj je to tako poceni :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 28, 2011 Deli Objavljeno December 28, 2011 chrysler, pa 2.4l bencinar ti vse pove Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno December 28, 2011 Deli Objavljeno December 28, 2011 u bistvu, mi ne pove prow dosti. Kolega je imel 3.3i in je bil z njim zelo zadovoln. stvar je prodal s 500 000 in je bil letos spet na avtonetu z slabimi 300 000 o 2.4 pa ne vem nič. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 28, 2011 Deli Objavljeno December 28, 2011 u bistvu, mi ne pove prow dosti. Kolega je imel 3.3i in je bil z njim zelo zadovoln. stvar je prodal s 500 000 in je bil letos spet na avtonetu z slabimi 300 000 o 2.4 pa ne vem nič. 2,4 ima manjšo porabo kot ostali šestaki...če ima narejen velik servis si za kar nekaj časa bolj kot ne spokojen...kilometrov delajo za naše razmere veliiikooo...prostoren , poceni in ga ni škoda.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 29, 2011 Deli Objavljeno December 29, 2011 u bistvu, mi ne pove prow dosti. jah relativno visoka poraba, draga registracija, pa ni folksvagen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 29, 2011 Deli Objavljeno December 29, 2011 jah relativno visoka poraba, draga registracija, pa ni folksvagen ej a za tak denar dobiš vw-ja s toliko prostora??? sharan 1,8 turbo ali vr6 ki je nekje primerljiv s tem je registracija enaka...poraba pa prav tam ... vzdrževanje tu-tu.. vw nima dvojih drsnih vrat zadaj... 50% dražji in 100,000 km več... no comment more... hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 29, 2011 Deli Objavljeno December 29, 2011 eh. pravim samo zakaj je tako ugodna cena a ne. ziher je vreden te cene za svoj namen. boli mene kateri je boljši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 29, 2011 Deli Objavljeno December 29, 2011 eh. pravim samo zakaj je tako ugodna cena a ne. ziher je vreden te cene za svoj namen. boli mene kateri je boljši ja načeloma ti avti niso ne vem kako zaželjeni..jih pa poznam ene par ki so kar zadovoljni s tem kar nudi za svojo ceno rabljenega .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se