paris2 Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Kupujem za mojo...oz. moja bi rada imela star model čelade Shoei XR-1000 roza metulj (velikost S): Ker so nove XR-1100 s samimi moškimi (nasilnimi) grafikami! Probala sva že po celi Sloveniji. zdj pa če ima kdo to še doma pa bi rad prodal? Možnost je pa 0,01% po moje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Kupujem za mojo...oz. moja bi rada imela star model čelade Shoei XR-1000 roza metulj (velikost S): Ker so nove XR-1100 s samimi moškimi (nasilnimi) grafikami! Probala sva že po celi Sloveniji. zdj pa če ima kdo to še doma pa bi rad prodal? Možnost je pa 0,01% po moje! se da dobit samo ne v roza barvi ampak tej cena 349,95 € poglej na fc- moto.... upam da pivo zaj dobim :closedeyes: Jozeee 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 (popravljeno) se da dobit samo ne v roza barvi ampak tej cena 349,95 € poglej na fc- moto.... upam da pivo zaj dobim :closedeyes: Žal, tudi tam sva že pogledala! Ne bo v S velikosti: Popravljeno Avgust 23, 2010. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Žal, tudi tam sva že pogledala! Ne bo v S velikosti: kaj pa če bi kakšnega pooblaščenega uvoznika vprašal če ti lahko naroči čelado iz japonske?? mojo belo xr1100 so naročili, resda sem čakal 3 tedne ampak je carina ni "poškodovala" kot nekaterim LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Kje v Ljubljani se da pomeriti Shoei(in Arai) čelade? hilton in brembo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Kje v Ljubljani se da pomeriti Shoei(in Arai) čelade? jst sm svojo kupu v Honda center Ljubljana, baragova 5 Imaš pa takoj zraven še aprilia center kjer isto prodajajo shoei čelade AC-Mobil d.o.o je firma veliko sreče, jst upam da bi se še dal zrihtat kej LP nebesni brembo in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 kaj pa če bi kakšnega pooblaščenega uvoznika vprašal če ti lahko naroči čelado iz japonske?? mojo belo xr1100 so naročili, resda sem čakal 3 tedne ampak je carina ni "poškodovala" kot nekaterim LP heh, majo kao nemškega uvoznika za evropo...jada jada jada...ne da se jim zajebavat za eno čelado... Pač, to je kar je. Novi modelu so zdj kle... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cellar Objavljeno Avgust 24, 2010 Deli Objavljeno Avgust 24, 2010 Žal, tudi tam sva že pogledala! Ne bo v S velikosti: Danes sem takšno kupil za mojo drago in dobil 20 % popusta. http://www.motoland.si/default.cfm?Kat=1,3,61,62,67&KatID=1013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Avgust 25, 2010 Deli Objavljeno Avgust 25, 2010 (popravljeno) Danes sem takšno kupil za mojo drago in dobil 20 % popusta. http://www.motoland....2,67&KatID=1013 Meni je tudi ta všeč, sam moji glih ne... ...pa una bela je tut lepa s črtami... ona pa bi raj počakala na novo kolekcijo ...si morš mislt? Na novo kolekcijo? :surrender: Mi pa ni jasno zakaj ni imel v tem Motolandu nobene čelade v velikosti S? Je ni mogla niti probat! Tko, da sva se sam obrnila... Popravljeno Avgust 25, 2010. Popravil paris2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 Meni je tudi ta všeč, sam moji glih ne... ...pa una bela je tut lepa s črtami... ona pa bi raj počakala na novo kolekcijo ...si morš mislt? Na novo kolekcijo? :surrender: Mi pa ni jasno zakaj ni imel v tem Motolandu nobene čelade v velikosti S? Je ni mogla niti probat! Tko, da sva se sam obrnila... mene je tudi zanimalo zakaj imajo pa še to je vprašanje, samo 1 čelado v velikosti S.....očitno ne gredo veliko v prodajo tako majhne številke evo še ena fotka z dark smoke vezirjem ni čisto črn kot pri nekaterih čeladah, ampak zatemni pa lepo in v malo temnejših prostorih vidiš tako kot je treba LP nebesni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 a se še kateremu dogaja da mu na xr 1100 med hojo in tudi med vožnjo ko se čelada malo trese na glavi da stiropor škripa?meni se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salko Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 a se še kateremu dogaja da mu na xr 1100 med hojo in tudi med vožnjo ko se čelada malo trese na glavi da stiropor škripa?meni se. Sam nisem opazil te težave ... sem pa v nasprodju s prejšnjo precej cenejšo čelado opazil, da se mi pri xr1100 precej pogostokrat ujamejo mušice znotraj čelade .... 1x sem celo opazil kako jo je pri spodnjem delu vizirja, kjer je kanal za dotok zraka iz priustnega dela, mušicu vrglo oz katapultiralo navzgor :surrender: Zgleda kot da čelada nima protimrčesnih mrežic v zračnih kanalih oz so le te s prevelikim rastrom ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmozin Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 Prodajam XR1100 črno, velikost L, za 300 EUR. Nošena samo dvakrat (sem prevekslal na X-Spirit). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Avgust 31, 2010 Deli Objavljeno Avgust 31, 2010 mene je tudi zanimalo zakaj imajo pa še to je vprašanje, samo 1 čelado v velikosti S.....očitno ne gredo veliko v prodajo tako majhne številke Te velikosti pri 1100 so nekaj pomešali ali bolje rečeno na novo definirali: sedaj imam model Raid in sicer velikost M; gledam po zamenjavi in ko probam 1100 mi sede kot ulita na betico - ampak velikost S ; enako je pri njeni čeladi: sedaj S, po novem pa bo morala biti XS. Mogoče je prišlo do tega zaradi večjega števila velikosti zunanjih školk (mislim da sedaj uporabljajo 4 različne velikosti). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Slyder Objavljeno September 1, 2010 Deli Objavljeno September 1, 2010 Res je majo 4 školjke: 1) XXS-S, 2) M, 3) L in 4) XL-XX. Jst sm tud mislu da bom uzeu M ampak mi je bla malenkost prevelika, S pa mi je direkt sedla na betico tko da sm kr to uzeu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno September 2, 2010 Deli Objavljeno September 2, 2010 Res je majo 4 školjke: 1) XXS-S, 2) M, 3) L in 4) XL-XX. Jst sm tud mislu da bom uzeu M ampak mi je bla malenkost prevelika, S pa mi je direkt sedla na betico tko da sm kr to uzeu tudi pri meni je bilo tako Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Oktober 4, 2010 Deli Objavljeno Oktober 4, 2010 to sem spraševal že lani, pa za silo nastavil sam, ampak ni čisto OK- kje bi mi nastavili vizir v piko? Pri prodajalcu v LJ jim gre to toliko od rok kot meni (=zelo malo). Mi res ostane samo še tujina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Electric Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 SAm sem imel čelado na servisu v avtocomercu, so imeli neko akcijo za free pregled. Sicer sam nisem bil zraven, ampak je mojster baje obvladal, moje na srečo ni bilo treba nastavlkjat je pa bila potrebna čiščenja. Mogoče bodo spet imeli kje kakšno tako akcijo. Drugače pa baje v avstriji pri grazu en citroen servis baje profi za nastavitev šojik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 to sem spraševal že lani, pa za silo nastavil sam, ampak ni čisto OK- kje bi mi nastavili vizir v piko? Pri prodajalcu v LJ jim gre to toliko od rok kot meni (=zelo malo). Mi res ostane samo še tujina? mogoče ti bo tole kaj pomagalo... je pa res, da če hočeš imeti vizir naštiman v piko, kot praviš si moraš vzeti kar nekaj časa in vizir velikokrat sneti gor in dol, da bo res u nulo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMOMAJSTER Objavljeno Oktober 6, 2010 Deli Objavljeno Oktober 6, 2010 to sem spraševal že lani, pa za silo nastavil sam, ampak ni čisto OK- kje bi mi nastavili vizir v piko? Pri prodajalcu v LJ jim gre to toliko od rok kot meni (=zelo malo). Mi res ostane samo še tujina? Probi v MB imajo šablone za nasavitev in bo zadeva hitro poštimana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 to sem spraševal že lani, pa za silo nastavil sam, ampak ni čisto OK- kje bi mi nastavili vizir v piko? Pri prodajalcu v LJ jim gre to toliko od rok kot meni (=zelo malo). Mi res ostane samo še tujina? Evo, zadeve so se "poštimale same od sebe", skoraj filmsko. Skozi okno sem gledal sončen mrzel dan in preklinjal ker nisem imel naštimanega vizirja in se nisem mogel vozit ker je pihalo v čelado, ko je zazvonil telefon, neznana številka. Pravi model, da je videl tule na forumu moje sporočilo da mi niso znali uštimat čelade in da tako razočaranih strank pa ne bodo puščali. (v profilu imam webpage,na webpageu je telefonska- niso bile potrebne neke detektivske metode ) "Aha, zgleda kak nov prodajalec....bomo preverili v trgovini kako je s tem ...iz kje si..." sva se z modelom dobila, je vzel čelado, jo poštimal in pripeljal nazaj naštelano u nulo- in to "v sklopu garancije", čeprav sem čelado kupil v sesljanu (it) :worship: Kontakta (bil je uvoznik, ne trgovina!) ne bom pustil tukaj da me ne bodo cenzurirali, če ga kdo rabi, pa naj me zvrcne na PM. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 Evo, zadeve so se "poštimale same od sebe", skoraj filmsko. Skozi okno sem gledal sončen mrzel dan in preklinjal ker nisem imel naštimanega vizirja in se nisem mogel vozit ker je pihalo v čelado, ko je zazvonil telefon, neznana številka. Pravi model, da je videl tule na forumu moje sporočilo da mi niso znali uštimat čelade in da tako razočaranih strank pa ne bodo puščali. (v profilu imam webpage,na webpageu je telefonska- niso bile potrebne neke detektivske metode ) "Aha, zgleda kak nov prodajalec....bomo preverili v trgovini kako je s tem ...iz kje si..." sva se z modelom dobila, je vzel čelado, jo poštimal in pripeljal nazaj naštelano u nulo- in to "v sklopu garancije", čeprav sem čelado kupil v sesljanu (it) :worship: Kontakta (bil je uvoznik, ne trgovina!) ne bom pustil tukaj da me ne bodo cenzurirali, če ga kdo rabi, pa naj me zvrcne na PM. Ne vem kaj je s temi čeladami , morale bi biti že tovarniško nastavljene , da nebi pihalo notr . Jaz sem poskušal sam nekaj nastavljat , pa mi ni povsem uspelo . Edina dobra lastnost te čelade je , da je lahka ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Oktober 29, 2010 Deli Objavljeno Oktober 29, 2010 Ne vem kaj je s temi čeladami , morale bi biti že tovarniško nastavljene , da nebi pihalo notr . Jaz sem poskušal sam nekaj nastavljat , pa mi ni povsem uspelo . Edina dobra lastnost te čelade je , da je lahka ... Ko je bila nova, ni nič pihalo...se je zmaknilo z uporabo, ja.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno Oktober 31, 2010 Deli Objavljeno Oktober 31, 2010 Ko je bila nova, ni nič pihalo...se je zmaknilo z uporabo, ja.. meni že xr 1100 od novega piha malo sem sicer nastavil sam ampak mi ni glih popolnoma ratalo mam se pa en drug problem, v čeladi ko jo imam na glavi pa ko malo zaruka po cesti mi natranjost škripa in to zmiraj bol, zaj po pol leta že zaškripa ko bol konkretno po stopmicah stopim, mislim da je najverjetneje stiropor. bo treba zaj čez zimo kaj reklamirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pupi13 Objavljeno Oktober 31, 2010 Deli Objavljeno Oktober 31, 2010 jest zaenkrat se nism meu problemou s to znamko edin kar je mogoče mal glasna pa še to pr 200km/h + drugač pa je ne dam za noben dnar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se