Bambi61 Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Ne vem kam drugam bi tole nalimal in po moje je ta tema kar prava. Na netu se prodaja en GS a to me ne zanima. Tale črna čelada mi je všeč. A kdo ve katera čelada je to in ali ima kdo izkušnje s temi wannabe enduro čeladami? To je Shoei, jo vozim že 3 leta!
corser Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 To je Shoei, jo vozim že 3 leta! super. kako se obnese s tem "spojlerjem"? Kaj piha oz je motoče pri recimo 150km/h? Jaz namreč vozim Schubertko in se jo moram znebiti, ker se dušim v njej- v kurcu ventilacija...
bosa Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 super. kako se obnese s tem "spojlerjem"? Kaj piha oz je motoče pri recimo 150km/h? Jaz namreč vozim Schubertko in se jo moram znebiti, ker se dušim v njej- v kurcu ventilacija... Katero schubertko? Mene "duši" C2.
corser Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Katero schubertko? Mene "duši" C2. Točno to... Rosi se mi ko švicam, rosi ko rosi, not pa nobenegea zraka (ja mam odprto venilacijo.. .) Ma dost jo mam in grem na nekaj drugega...
bosa Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Točno to... Rosi se mi ko švicam, rosi ko rosi, not pa nobenegea zraka (ja mam odprto venilacijo.. .) Ma dost jo mam in grem na nekaj drugega... Pred kratkim sem testiral Nolan 702.... kot bi iz pekla prestopil v nebesa. :grim
corser Objavljeno September 18, 2012 Opozori Objavljeno September 18, 2012 Kdo prodaja SHOEI in ali dajo kaj na test?
tosemjaz Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 Kdo prodaja SHOEI in ali dajo kaj na test? Autocommerce (za možnost posoje za test pa ne vem)
hilton Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 Kdo prodaja SHOEI in ali dajo kaj na test? autocommerc daje tudi na test.... vsaj v mb...... vrjetno tudi v lj...
Demon Objavljeno September 27, 2012 Opozori Objavljeno September 27, 2012 Evo, pa je nova čeladica pri bajti, juhuhu! PS Stara XR 1000 se prodaja, več na PM. Kmet2, SLVR, hilton in 2 others 5
siks Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 (popravljeno) Evo, pa je nova čeladica pri bajti, juhuhu! PS Stara XR 1000 se prodaja, več na PM. Popravljeno September 28, 2012. Popravil siks
vuk76 Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Iscem X-Spirit II v KIYONARI2 TC-6 grafiki, velikost M. Po podatkih Autocommerc-a ni vec dobavljiva. Ma kdo se kaksno idejo kje nabavit omenjeno zadevo.
Demon Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 lepa! nova? kolko? Nova ja, 399 čelada, 100 vizir, torej okroglih 500. Iscem X-Spirit II v KIYONARI2 TC-6 grafiki, velikost M. Po podatkih Autocommerc-a ni vec dobavljiva. Ma kdo se kaksno idejo kje nabavit omenjeno zadevo. Poskusi tu morda? http://www.fc-moto.de/SHOEI-Helmets?gclid=CIiIpKKJ2LICFYZa3godAikAhA
Demon Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Iscem X-Spirit II v KIYONARI2 TC-6 grafiki, velikost M. Po podatkih Autocommerc-a ni vec dobavljiva. Ma kdo se kaksno idejo kje nabavit omenjeno zadevo. To si mislil? http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shoei-X-Spirit-2-Kiyonari-2-TC-6/SubProducts/Shoei-X-Spirit-2-Kiyonari-2-TC-6-0001
vuk76 Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Jp, tocno tole...narocil ze pri Bostjanu na AC v MBju, potem pa na zalost ni bila vec dobavljiva. FC Moto kr nekaj presinfajo po netu,pa se ne morem odlociti glede narocila.
Demon Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Jp, tocno tole...narocil ze pri Bostjanu na AC v MBju, potem pa na zalost ni bila vec dobavljiva. FC Moto kr nekaj presinfajo po netu,pa se ne morem odlociti glede narocila. Hja, jaz zelo nerad naročam preko neta, tako da nimam s tem izkušenj. V glavnem, našla sva jo, zdaj pa se moraš samo še odločiti.
hilton Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 Hja, jaz zelo nerad naročam preko neta, tako da nimam s tem izkušenj. V glavnem, našla sva jo, zdaj pa se moraš samo še odločiti. vuk76 fc moto meni nikoli ni kompliciral pa smo robo ze tudi vracali....... tako da....... kr kupit
siks Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 (popravljeno) Nova ja, 399 čelada, 100 vizir, torej okroglih 500. Poskusi tu morda? http://www.fc-moto.d...CFYZa3godAikAhA vizir je nenormalno drag za shoei, še posebej ta "metaliziran". a je že kdo sprobal aftermarket (neoriginalne) vizirje za shoei? Popravljeno September 28, 2012. Popravil siks
Demon Objavljeno September 28, 2012 Opozori Objavljeno September 28, 2012 vizir je nenormalno drag za shoei, še posebej ta "metaliziran". a je že kdo sprobal aftermarket (neoriginalne) vizirje za shoei? Ja, metaliziran je 99,98 eura, črni pa je 59,98 eura. Je pa zelo drag ja, ampak saj če paziš nanj, zdrži kar nekaj časa.
Sebastjan Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 No pa sm jo le kupu.Sedaj bi rad pa še vizir pa se še odločam ali bi dal modr ali siv
Demon Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 No pa sm jo le kupu.Sedaj bi rad pa še vizir pa se še odločam ali bi dal modr ali siv MODREGA, OBVEZNO!!! SLVR 1
Sebastjan Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 MODREGA, OBVEZNO!!! Jaz sm pa že mislu če bi sivega oz."špegu" a kaj veš mogoče, kje bi se ga dalo dobit poceni k drugače ga bom pa kar na AC Triglav?
siks Objavljeno Oktober 5, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2012 Jaz sm pa že mislu če bi sivega oz."špegu" a kaj veš mogoče, kje bi se ga dalo dobit poceni k drugače ga bom pa kar na AC Triglav? modrega metaliziranega vzemi. sam mislim, da je "dark smoke" temnejši. ga mam sam.
Demon Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Jaz sm pa že mislu če bi sivega oz."špegu" a kaj veš mogoče, kje bi se ga dalo dobit poceni k drugače ga bom pa kar na AC Triglav? Jaz imam srebrnega metaliziranega na moji, na tvojo čelado pa bo absolutno bolj pasal moder metaliziran. Pa kar 99 eurov pripravi, žal, jaz ga ceneje nisem našel nikjer...
cikadina Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 crn pase na vse pa se je dobra tretjina modrega
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se