Sebastjan Objavljeno Oktober 8, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2012 Jaz imam srebrnega metaliziranega na moji, na tvojo čelado pa bo absolutno bolj pasal moder metaliziran. Pa kar 99 eurov pripravi, žal, jaz ga ceneje nisem našel nikjer... No pa ste me le prepričal sicer vidu sm na taki čeladi črn vizir, ki kar dobr zgleda jaz bom pa za spremembo dal modrega čeprav sm se ga mal naveličal k sm ga imel par let na moji stari čeladi.Drugače pa dobim za 80eur novega, kar pomeni da je potem kar dobra cena.
Demon Objavljeno Oktober 9, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2012 No pa ste me le prepričal sicer vidu sm na taki čeladi črn vizir, ki kar dobr zgleda jaz bom pa za spremembo dal modrega čeprav sm se ga mal naveličal k sm ga imel par let na moji stari čeladi.Drugače pa dobim za 80eur novega, kar pomeni da je potem kar dobra cena. Ja to je dobra cena. Slikaj čelado, ko boš imel vizir gor in nam jo pokaži.
Fazer03 Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Da jo še tukaj omenimo: novost, ki pride v prodajo v marcu 2013: GT Air
Sebastjan Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 Takšna je pa sedaj moja čelada Efendi, fasttrack in Kmet2 3
paris2 Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 Takšna je pa sedaj moja čelada tole pa ni moder? hp2 1
Sebastjan Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 tole pa ni moder? Ne ni, ker bi bilo preveč vse modro.Sem imel možnost probat modrega pa mi ni blo všeč.Naroču bom še črnga mislim da bi tudi pašal.
Fazer03 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 ... bi bilo preveč vse modro. ....... še črnga mislim da bi tudi pašal. Kaj, a vse, kar se vidi skozi, bi bilo modro? Črni bo pasal; seveda bo pasal, saj bo menda original za Shoei ... aja pasal bo zaradi šminkeraja! To je pa druga pesem. Na črnem piše tudi "only for race" in priznam - imam ga sam, ampak ko me ulovi mrak, iz tank torbe privlečem prozornega in izpeljem menjavo. LP
ancapomaranca Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Zdravo, zanima me če je kdo "prešaltal/menjal/nadomestil" XR-1100 na X-spirit 2?? Zanima me dejanska razlika v vožnji, zračnosti, glasnosti, občutku nasploh med temi dvemi čeladami... hvala za odgovor
norc 16 Objavljeno December 13, 2012 Opozori Objavljeno December 13, 2012 Zdravo, Letos sem se odločil. da sam sebi privoščim nekaj za božička Nekako me je pripeljalo do Shoei xr 1100, trenutno sem jo našel najceneje za 390€, ampak me vseeno zanima, če kdo ve kje bi se jo dalo ceneje dobit. Velikost sem sprobal tako da lahko brez slabe vesti naročim preko spleta/dostave.
cikadina Objavljeno December 13, 2012 Opozori Objavljeno December 13, 2012 http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=14010772&OrderBy=ListPrice cena je drgači odvisna od grafike, njene aktualnosti in zgleda "kompliciranosti"
zupy199 Objavljeno December 13, 2012 Opozori Objavljeno December 13, 2012 Jaz osebno ne bi naročeval iz zgornjega linka, sem tut sam nameraval naročiti tam čelado, pol sem pa zasledil da te nategavajo da kr glava boli. http://www.facebook.com/pages/FC-Motode/128729500493529 ... če greš gledat commente boš našu same nezadovoljne stranke, ki so oddali naročilo, plačali, artikla pa nikoli dobili.
cikadina Objavljeno December 13, 2012 Opozori Objavljeno December 13, 2012 (popravljeno) No če so slabe izkušnje potem gotovo ni za reskirat. Itak je najbolje videt pa kupit, cena se mi pa zdi ok, toliko je bila tudi moja. Popravljeno December 13, 2012. Popravil cikadina
dive Objavljeno December 13, 2012 Opozori Objavljeno December 13, 2012 Kaj pa vem...jaz sem bil s fcmoto izredno zadovoljen. Naročil sem kombinezon. Prišel hitro, poceni poštnina (12€) s plačilom po povzetju. Sicer pa, če plačaš po povzetju se ni za bat, da bi ostal brez robe kljub plačilu.
Sebastjan Objavljeno December 16, 2012 Opozori Objavljeno December 16, 2012 (popravljeno) Zdravo, Letos sem se odločil. da sam sebi privoščim nekaj za božička Nekako me je pripeljalo do Shoei xr 1100, trenutno sem jo našel najceneje za 390€, ampak me vseeno zanima, če kdo ve kje bi se jo dalo ceneje dobit. Velikost sem sprobal tako da lahko brez slabe vesti naročim preko spleta/dostave. Jaz sem čelado kupil v Avto Triglav al pa če pogledaš tukaj. http://www.acmoto.si Popravljeno December 16, 2012. Popravil Sebastjan
Fazer03 Objavljeno Marec 11, 2013 Opozori Objavljeno Marec 11, 2013 Ni epp, je zgolj informacija: Od 1. marca dalje se je s prodajo Shoei-ja začel ukvarjati tudi AS - Honda v Trzinu. http://www.honda-as.com/honda/index.php LP cikadina 1
Hytech Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 (popravljeno) Za Shoei XR1100 iščem nosnik in pa za pod brado tisto "mrežico", pa me zanima kje bi to lahko kej ugodno kupil? Popravljeno April 20, 2013. Popravil Hytech
igorkr Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 Za Shoei XR1100 iščem nosnik in pa za pod brado tisto "mrežico", pa me zanima kje bi to lahko kej ugodno kupil? Pozanimaj se v AS Domžale (Honda) v Trzinu.
NinjaRider04 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Za Shoei XR1100 iščem nosnik in pa za pod brado tisto "mrežico", pa me zanima kje bi to lahko kej ugodno kupil? Moto center Klekl Murska Sobota =)
thunderace Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Za Shoei XR1100 iščem nosnik in pa za pod brado tisto "mrežico", pa me zanima kje bi to lahko kej ugodno kupil? Mrežica za pod brado je bila drugače že v škatli, če si kupil novo. Drugače pa poglej na Ebay-u: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=shoei+xr+1100&_sop=15
mitjag Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Če je enaka kot pri shoei multitec imam jaz eno "viška".
Hytech Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 thunderace, ja vse je blo zraven, samo kaj, ko sem škatlo vrgel stran in očitno tudi to dvoje,ker ne najdem pa sem celo stanovanje preiskal :grrr Drugače ima pa AS , pa še poštnini dragi iz uk se izognem. mitjag, kaj imaš viška, oboje? Dej preveri s slik na netu če je ista kot to kar imaš pa mi na pm sporoči...
Cartman Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 meni se je na xr1100 precej hitro posvedrala desna licnica. drugace sm z njo zadovoljen, tece ji tretja sezona, cca 20 000 jih ma odpeljanih. razen drobnih praskic na (po moje) preobcutljivem vizirju in prej omenjene licnice ne zaznavam nobenih znakov staranja.
thunderace Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 (popravljeno) thunderace, ja vse je blo zraven, samo kaj, ko sem škatlo vrgel stran in očitno tudi to dvoje,ker ne najdem pa sem celo stanovanje preiskal :grrr Drugače ima pa AS , pa še poštnini dragi iz uk se izognem. mitjag, kaj imaš viška, oboje? Dej preveri s slik na netu če je ista kot to kar imaš pa mi na pm sporoči Nosnika pri moji tudi v škatli ni bilo, razen če ga je kdo vzel ven. Drugače je pa poštnina iz UK za podbradno mrežico cca: 2,38€ in mrežica 17€ , ne vem kakšna je cena pri nas, verjetno ni velike razlike? Popravljeno April 28, 2013. Popravil thunderace
brancisv Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 (popravljeno) mam ene original ličnice od xr1100 za prodat so mi ostale ker sem moral debelejše naročit, uporabljene enih parkrat Popravljeno April 28, 2013. Popravil brancisv
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se