Skoči na vsebino

Katere motorje vozite...?? -- Izkušnje z njimi

Priporočene objave

Objavljeno

Trenutno ne vozim , počiva v garaži, ZX9R ninja zadovoljen nobenih težav do zdaj :wink:

Objavljeno

Yamaha Vmax '92, 53.000 km, malo težav, nekaj predelav še vedno kultno pospešuje (zadosti, da med 600 SS in starejšimi 1000 SS nima konkurence) :twisted:

Objavljeno

VTR-o, sicer šele eno sezono -zelo zadovoljen-raketa 8) :lol:

Objavljeno

Huska TE 610 E

nobenih slabih izkušenj nimam z njim ampak ga vseeno prodajam zato, ker hočem met še bolj orenk motor :P

Objavljeno

SUZUKI RF900RR

Kapo dol!V osmih letih sem zamenjal 7 motociklov različnih tipov in ta je edini, ki mi ni povzročil niti drobtinice problema.Zelo hvaležen motor za športno in relax vožnjo, pravtako se ne sramuje dolgih prog po tujini. Nascal sem že r1-ke, cbr-ke in celo ducatiste(ki so bili najtežji zalogaj)-samo trije piloti so me pustili do zdaj za sabo.

Ko se ga navadiš te morda začne motit le ena majhna luknjica v navoru

med 2000 in 3000 obrati, ko hočeš noro potegnit iz ovinka potem, ko pozabiš pred ovinkom zanižat v nižjo brzino.

Vse, predvsem pa lastnike XX-ov, ZZR-jev, HAYABUS in ZX-12-k vabim na drugo temo...

Objavljeno

Mene pri tem stroju ni motla luknica v navoru(je nisem opazo)ampak zavore.

Objavljeno
SUZUKI RF900RR

Kapo dol!V osmih letih sem zamenjal 7 motociklov različnih tipov in ta je edini, ki mi ni povzročil niti drobtinice problema.Zelo hvaležen motor za športno in relax vožnjo, pravtako se ne sramuje dolgih prog po tujini. Nascal sem že r1-ke, cbr-ke in celo ducatiste(ki so bili najtežji zalogaj)-samo trije piloti so me pustili do zdaj za sabo.

Ko se ga navadiš te morda začne motit le ena majhna luknjica v navoru

med 2000 in 3000 obrati, ko hočeš noro potegnit iz ovinka potem, ko pozabiš pred ovinkom zanižat v nižjo brzino.

Vse, predvsem pa lastnike XX-ov, ZZR-jev, HAYABUS in ZX-12-k vabim na drugo temo...

...kje si jih "nascal"???....na Grobniku???...Hungaroringu???...ali na kakšnem drugem dirkališču???

Objavljeno

Nearrain, svaka ti čast, dober odgovor.

Kakšna dirkališča neki, če si pilot, dobro veš, da so ceste tiste prave bojne cone. Kaj neki naj človek stori, ko ga na rdečem semaforju v Postojni od zadaj dohiti ena slastna cbr-ka in z nenehnim udarjanjem po gasu govori:"ej kolega pejva se dajat kdo bo prvi na Razdrtem". Ja, le kaj?! Saj veš kako to gre.

Sicer pa je to že za novo temo..

Objavljeno

hmm...no, ja, verjamem da si hitr, ampak na cesti se težko ocenjuje tehnična sposobnost voznika.

Večkrat je v prednosti tisti, ki več tvega pri samih prehitevanjih avtomobilov in je možno da vozi, totalno na slepo, v temo, z mislijo...ahhh..mmmm sej bo šlo, ala kamikaza in nima nikakršnega občutka, kaj se mu pod ritjo dogaja,...si reče..a bo šlo al pa ne bo šlo..ali pa, po ravnem poln gas, kolkr gre, v ovinek se lomi, ko stara prekla, pol se pa po ravnini spet "šlepa", sploh če ima močan motor, kar je pa meni osebno totalna bedarija. Takšen bo zelo, ampak res zelo hiter na cesti, ampak ne zaradi svojega znanja,.....vprašanje koliko časa bo lahko užival to slavo "najhitrejšega"

Na cesti so primerjave nesmiselne, sploh zato ker je cesta in ne dirkališče. Velikokrat je odvisno tudi od situacije ki se ti ponudi za prehitevanje. Če si kdaj vozil zadnji v koloni si verjetno opazil, kolk si mogu gnat mašino, medtem ko se je vodeči v koloni peljal le malce na izlet.

Lahko, da bo nekdo tehnično dobro podkovan z dobrim motorjem, pa se bo po cesti vozil sicer hitro, vendar z veliko rezerve. Ko boš prišel z njim na pisto, ga boš verjetno videl samo še na štartu, potem ko te bo za en krog nesel ko keks, ti bo še malce pomahal.

Ne morš tko primerjat koga si nascal, koga nisi, "...za šankom so vsi vedno najhitrejši in oh in sploh najboljši..." Dirkališče, kolega.... tam se primerja, tehnična sposobnost voznika. Tam so že dosti slabši motorji, vozili hitrejše kroge, kot močne, najmodernejše mašine.

Pa brez zamere, to je le moje skromno osebno mnenje.

Objavljeno

Jest pa CBR 900 RR vozim, sem sele kupil ,in do sedaj mi dobro dela, zaenkrat mi ne manjka navora, moci itd...skratka "usga dost", edino kar me moti je originalni lonec, ker se pri 140-->slisi samo se veter......to bo treba zrihtat, pa mogoce se zelezne lajtnge za diske, pol bo pa super duper motorcek :lol: ....I like it a lot....

:D Lp,Rock

Objavljeno
Yamaha FZS1000-ZAKON-najhitrejši turist. Iz Ljubljane do Splita v 3' date='45 ure :!: :twisted:[/quote']

Diversion 900, ista pot - 3.5 h. Je bilo potrebno edini trajakt ujet.

Drugača pa za isto relecijo najraje porabim cel dan.

Objavljeno

Lep pozdrav vsem forumašem sem pravkar pečen član.

Vozim yamaho fzs600 letnik 98 pred njo sem imel bmw 650f isti letnik.

Objavljeno

aja z bmw-ja sem šaltou na fazerko ker mi je bolj všeč bolj športna lega na cesti, pa tudi več moči ima fazerka (98hp) bmw(55hp) navor bi bil nekje isti, moram pa reč da sem imel z bmw redne težave, nonstop sm po servisih hodu, se pa bmw tudi zeloooo slabo obnaša v močnem vetru (burja) na fazerki pa ga skoraj ni čutiti. V glavnem fazer rules zdej se morem sam še orng motor naučit polagat (vsaj do balance) pa se pol vidmo na grobniku.

Objavljeno

Ej Gianni, brez skrbi, jaz in Nearrain sva se samo malo zafrkavala.

Popolnoma imaš prav. To vem iz prve roke, saj imam za sabo že tri prometne nezgode, ki so me še kako streznile. Veliko slovenskih pilotov pa po naših cestah dirja po mojem mnenju tudi zato, ker še vedno nimamo pravega dirkališča. Mogoče bi lahko z MAKSI-jem kaj dosegli.

Objavljeno

Puzdraulen :lol:

Aha jst pa že neki pridigam ne, težak tale Gianni :oops: :lol: Sicer pa naj si še kdo prebere tisti post, sej je dejansko resnica ki se dogaja na naših cestah :P

Ja res je, dirkališče je edina rešitev, če želimo zmanjšati število nesreč. :? :wink:

Objavljeno

žemla svaka čast za nov motorček pa da se boš drugo sezono čim več prevozu brez raznih zapletov in težav...

Objavljeno

No pa še jaz,

vozim Kawo VN800 classic letnik 99, redno servisiran brez večjih težav (no pustil me ni še nikoli nikjer) prevoženih 35k, prvi lastnik.

Drugo leto pa, če bo vse po sreči vozim Duko ST4s, samo za dušo.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

LP.

Do nedavnega vozil Kawo VN 800 Classic, bil zelo zadovoljen in upam, da bo naslednji lastnik tudi. :cry: :)

Objavljeno

hm-praviš kaj bi kupu,to je odvisno kakšen način vožnje ti paše-ali si cestaš in te ne boli hrbet po 500 km,ali greš tudi ven s ceste(mislim po brezpotjih,ne dobesedno),ali se voziš bolj turistično in tudi v dveh s tvojo drago-

tukaj se moraš prvo sam sebe vprašat za kakšen način vožnje rabiš motor

potem pa preglej naše nasvete,ker

čoperista ne boš prepričal,da je drugi tip motorja boljši,prav tako cestaši

ne dajo nič na endurote in podobne fore,v tisti stil motorja k si zaljubljen tam boš ostal več ali manj,mogoče edino na stara leta se boš malo bolj umiru.

torej napiši kaj ti odgovarja,pa ti bomo svetovali

jst vozim varo 1000 (če ne poznaš Honda Varadero ),to ti je potovalnik komod za dva,ma bolj za po asfaltu,kot makadamu,in sem pristaš endurotov ( prej Transalp 600) in ti lahko kaj povedu v tej smeri,in se nebi spuščal na cestaše ali čoperiste ker jih premalo poznam.

Torej,kakšen tip vožnje (posledično motorjev) ti odgovarja ?

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Kawasaki ZRX 1200s...ima vse kar se ti zahoče

Objavljeno

cagiva mito 125 :D nuora mašinca.....tabolš za po ovinkih :yea2:

sam bo treba počas na kej močnejšga prešaltat

Objavljeno

HYOSUNG COMET GT650 model Seul by night :OK:

Objavljeno

Kawasaki ZR7, do sedaj nobenih problemov.

Objavljeno

fantje, ne samo naštevat, kot vidite, je avtor prve objave spraševal po izkušnjah z vašimi konjički in po tem, kaj vam je na njih všeč ter kaj vas moti ...

Jaz sem trenutno brez, zato pač o tem nevidnem motociklu lahko napišem, da mi je všeč, ker ima izjemno nizke stroške vzdrževanja, zavarovanje je zastonj, obenem pa me moti, ker se z njim ne pride prav daleč :lol1: Primeren je sicer tudi za vožnjo v dvoje :)

ko ga prodam, sicer ne dobim nič zanj, ampak je tudi nakup poceni - lahko naenrkat kupiš tudi pet komadov, pa je praktično za džabe :) da ne govorim o tem, da ga servisira katerikoli državljan republike Slovenije :afro1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!