Skoči na vsebino

Yamaha XT 1200 Z Super Tenere

Priporočene objave

Objavljeno

Še en lušten filmček celo z zvokom mrcine:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Danes, ko sem firbcal v KMCju so pripeljali ST!

Sploh ne zgleda slabo v živo, motijo pa me neugledna stikala in še par detajlev.

Je pa zadeva nenormalno vampasta.

Objavljeno

Evo banda Superc se je zbrala:

post-11137-127297976816_thumb.jpg

Jutri pa gasss :music1:

Objavljeno

Banda že uživa:

post-11137-127349127664_thumb.jpgpost-11137-127349131269_thumb.jpg

post-11137-127349124372_thumb.jpgpost-11137-127349129414_thumb.jpg

Objavljeno

Superco sem zadnjič gledal pri Habatu pa me je kar malo razočarala, tanek gištel, prevelika izboklina kardana pri prednji stopalki, 19" prednje kolo, težka ko pras..., cena . Prava cena za ta motor bi bila največ 11.000 € :hmm:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ja nekateri se že kar konkretno furajo. Lucky they..

Objavljeno

no ampak v tejle barvni kombinaciji in takole ''nalimano'' bi jo pa takoj imel!

big_davide_biga_yamaha_d1_1.jpg

Objavljeno

Še več barvnih kombinacij:

post-11137-127381987505_thumb.jpg post-11137-127381991323_thumb.jpg

Objavljeno

ma kaj točno se dogaja s temi motorji? a je kakšno novinarsko testiranje, al majo frišni lastniki kako seanso?

Objavljeno

ma kaj točno se dogaja s temi motorji? a je kakšno novinarsko testiranje, al majo frišni lastniki kako seanso?

Tenerejke

Objavljeno

...dajejo prednost GSu (razen ,probably, pri zanesljivosti...) :closedeyes:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

V kramparcah je še bolj huda:

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno

Italijani jo matrajo

• Všeč mi je 2
Objavljeno

A pri nas že kdo lasti-vozi ta novo xtz 1200 :?

Objavljeno

Odkar sem videl ceno, ga še povoham ne.

lp

Objavljeno

Prejšnji petek sem jo imel možnost prevohat in tudi slišat v živo :worship: v Krškem.

Bila je pripravljena za kupca iz hrvaške. Mogoče se bo kaj pohvalil na njihovem forumu.

Objavljeno

Odkar sem videl ceno, ga še povoham ne.

lp

Moj edini konkurent (GS 1200) Z gretjem ročk, vendar BREZ kompleta stranskih kovčkov, BREZ nosilcev, BREZ zaščite motorja in BREZ zaščite luči ima ceno 16.052e.

:rolleyes:

Oba sta predraga , ampak vsak po svoje vredna vsakega evra!

Objavljeno

Še en posrečen maxi enduro potovalnik. Za tiste, kateri smo vozili staro ST pa pravo razočaranje. Kot je že nekdo napisal za VFR - glede na prethodnika gre za popolnoma drugačen segment motocikla. Lp

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Superco sem zadnjič gledal pri Habatu pa me je kar malo razočarala, tanek gištel, prevelika izboklina kardana pri prednji stopalki, 19" prednje kolo, težka ko pras..., cena . Prava cena za ta motor bi bila največ 11.000 € :hmm:

Tudi jaz sem jo danes malo povohal od blizu.....sicer je nisem peljal, prvi vtisi so mešani :whistle: , mogoče bi bolj prepričala v vožnji.....ker sem se navadil na obline "vare" mi deluje kar nekam manjša v neke detajle se nisem spuščal, ker pač ni v ožjem izboru........cena-nisem vprašal kaj vse spada zraven :?

Sayo...a se ti je res zdela težka :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

A pri nas že kdo lasti-vozi ta novo xtz 1200 :?

V bližnji prihodnosti se obeta objava Motosvetovega testa. Če odmislim ceno, ki se mi zdi malo previsoka, so bili vtisi vožnje zelo dobri (govorim zgolj zase). Se ne bi branil takega motorja, čeprav sem sicer bolj za športno obarvane motocikle :)

Popravljeno . Popravil Jure
Objavljeno

kratko in enostavno, če bi imel potreben denar bi ga odštel, ker ga nimam ga ne morem.....

LP Bajsi

Objavljeno

V soboto so Italiani testirali Superco po Dolomitih. Je bilo ene 30 Tener in supertener!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!