xenon900 Objavljeno April 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2010 Še en lušten filmček celo z zvokom mrcine: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Maj 3, 2010 Deli Objavljeno Maj 3, 2010 Danes, ko sem firbcal v KMCju so pripeljali ST! Sploh ne zgleda slabo v živo, motijo pa me neugledna stikala in še par detajlev. Je pa zadeva nenormalno vampasta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Maj 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2010 Evo banda Superc se je zbrala: Jutri pa gasss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Maj 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2010 Banda že uživa: Agostini 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Maj 10, 2010 Deli Objavljeno Maj 10, 2010 Superco sem zadnjič gledal pri Habatu pa me je kar malo razočarala, tanek gištel, prevelika izboklina kardana pri prednji stopalki, 19" prednje kolo, težka ko pras..., cena . Prava cena za ta motor bi bila največ 11.000 € Carp in Orange 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Maj 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Ja nekateri se že kar konkretno furajo. Lucky they.. anja37F 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gtcore Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 no ampak v tejle barvni kombinaciji in takole ''nalimano'' bi jo pa takoj imel! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Maj 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Še več barvnih kombinacij: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 ma kaj točno se dogaja s temi motorji? a je kakšno novinarsko testiranje, al majo frišni lastniki kako seanso? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Agostini Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 ma kaj točno se dogaja s temi motorji? a je kakšno novinarsko testiranje, al majo frišni lastniki kako seanso? Tenerejke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Maj 15, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 15, 2010 anja37F 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Maj 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 20, 2010 Prvi testki: ST1200 test Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Maj 20, 2010 Deli Objavljeno Maj 20, 2010 ...dajejo prednost GSu (razen ,probably, pri zanesljivosti...) :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Junij 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 2, 2010 V kramparcah je še bolj huda: anja37F 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xenon900 Objavljeno Julij 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2010 Italijani jo matrajo Agostini in Be wild 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 A pri nas že kdo lasti-vozi ta novo xtz 1200 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Julij 8, 2010 Deli Objavljeno Julij 8, 2010 KMC ima testno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Julij 9, 2010 Deli Objavljeno Julij 9, 2010 Odkar sem videl ceno, ga še povoham ne. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Julij 9, 2010 Deli Objavljeno Julij 9, 2010 Prejšnji petek sem jo imel možnost prevohat in tudi slišat v živo v Krškem. Bila je pripravljena za kupca iz hrvaške. Mogoče se bo kaj pohvalil na njihovem forumu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Julij 9, 2010 Deli Objavljeno Julij 9, 2010 Odkar sem videl ceno, ga še povoham ne. lp Moj edini konkurent (GS 1200) Z gretjem ročk, vendar BREZ kompleta stranskih kovčkov, BREZ nosilcev, BREZ zaščite motorja in BREZ zaščite luči ima ceno 16.052e. Oba sta predraga , ampak vsak po svoje vredna vsakega evra! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyberio Objavljeno Julij 11, 2010 Deli Objavljeno Julij 11, 2010 Še en posrečen maxi enduro potovalnik. Za tiste, kateri smo vozili staro ST pa pravo razočaranje. Kot je že nekdo napisal za VFR - glede na prethodnika gre za popolnoma drugačen segment motocikla. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
royal Objavljeno Julij 19, 2010 Deli Objavljeno Julij 19, 2010 Superco sem zadnjič gledal pri Habatu pa me je kar malo razočarala, tanek gištel, prevelika izboklina kardana pri prednji stopalki, 19" prednje kolo, težka ko pras..., cena . Prava cena za ta motor bi bila največ 11.000 € Tudi jaz sem jo danes malo povohal od blizu.....sicer je nisem peljal, prvi vtisi so mešani , mogoče bi bolj prepričala v vožnji.....ker sem se navadil na obline "vare" mi deluje kar nekam manjša v neke detajle se nisem spuščal, ker pač ni v ožjem izboru........cena-nisem vprašal kaj vse spada zraven Sayo...a se ti je res zdela težka :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 19, 2010 Deli Objavljeno Julij 19, 2010 (popravljeno) A pri nas že kdo lasti-vozi ta novo xtz 1200 V bližnji prihodnosti se obeta objava Motosvetovega testa. Če odmislim ceno, ki se mi zdi malo previsoka, so bili vtisi vožnje zelo dobri (govorim zgolj zase). Se ne bi branil takega motorja, čeprav sem sicer bolj za športno obarvane motocikle Popravljeno Julij 19, 2010. Popravil Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Julij 19, 2010 Deli Objavljeno Julij 19, 2010 kratko in enostavno, če bi imel potreben denar bi ga odštel, ker ga nimam ga ne morem..... LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Julij 19, 2010 Deli Objavljeno Julij 19, 2010 V soboto so Italiani testirali Superco po Dolomitih. Je bilo ene 30 Tener in supertener! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se