Popularna objava hajoktejn Objavljeno Marec 25, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 25, 2015 (popravljeno) Blato in kamen, spusti in klanci. Poezija Popravljeno Marec 25, 2015. Popravil hajoktejn gsxf750, AJ, Kmet2 in 8 others 11
stuhec Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 Na Goričkem se je kar lepo vozit edino če je mokro zna ilovica delati probleme Ni problem ilovice V bistvu jo je težko najti
pik1 Objavljeno Marec 26, 2015 Opozori Objavljeno Marec 26, 2015 Ni problem ilovice V bistvu jo je težko najti ... ilovico, al Goričko ???
Popularna objava Ni3ous Objavljeno Marec 30, 2015 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30, 2015 (popravljeno) Ta vikend je blo super. Sicer smo žrtvovali deževni mrzli petek, meglo ipd... za tranzit. Ampak v soboto in nedeljo je bilo vse poplačano. Trasa preko Učke proti Kamenjaku 90% izven asvalta, kolovozi, enosledne steze, nekaj jeb vmes... Ampak fenomenalno! Malo podolgem in počez pa dokler gre v hrib Okoli Učke: Dolina Raše: Zelo dolg, strm iz zjahan spust. Kar se kot ponavadi na sliki ne opazi Ampak se je splačal, ker smo prišli sem v tale odmaknjen zaliv, kjer je bil včasih mlin - malo naprej od pomolov. Na levi je rečni izvir, ki teče do stare kamnite hiše, kjer je bil včasih mlin. Od mlina se reka dejansko izliva direktno v morje poleg mlina. Na sliki je pravzaprav cela reka od izvira do izliva v morje. Standard: Raški zaliv z gojišči školjk in rib Dovolj lepo za prenočitev Plahte ven, drva na kup in je bilo toplo in lušno Razgled zjutraj, ko sem zlezel iz spalke Proti domu pa ob AC proti Plovaniji po vzdrževalnih poteh. Res brzinske... Dolina reke Mirne z viaduktom In še veliko lepega. Nor vikend. Popravljeno Marec 30, 2015. Popravil Ni3ous TobyG, notranc, Fantocci in 24 others 27
Popularna objava NAČO Objavljeno Marec 30, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30, 2015 (popravljeno) In še veliko lepega. In najlepšega, itak Ta naš Ni3ous zna čudovite trase narisat Popravljeno Marec 30, 2015. Popravil NAČO Kmet2, hajoktejn, Ni3ous in 13 others 16
miklavc Objavljeno Marec 30, 2015 Opozori Objavljeno Marec 30, 2015 Zelo lepe slike in teren A kdo izmed vas ve kje je najbolje ujeti makedam ob AC iz LJ proti Arji vasi? Jutri grem v Lj, tja čez Jezersko, nazaj sem pa razmišljal da bi poizkusil makedam ob AC do Arje vasi, in potem iz Velenja, nekako po makedamu do Črne na Koroškem. Vsi predlogi so dobrodošli
hladov Objavljeno Marec 30, 2015 Opozori Objavljeno Marec 30, 2015 Iz Kvarnerja prihaja glas. Eni enduraši vozijo okoli Učke! in to kar tako, brez najave!! Naslednjič obvezna najava! In vsaj ena kava če ne že pivo!! Sicer pa BRAVO!! Tako se to dela!! :grim
Danilo D Objavljeno Marec 30, 2015 Opozori Objavljeno Marec 30, 2015 glede defektov na gumah ...... a pri vas ne pride v poštev kaka injekcija? drugače pa lušno vse skup za videt
THOMPSON Objavljeno Marec 30, 2015 Opozori Objavljeno Marec 30, 2015 Injekcija ne pride v poštev, če imaš kondom gumo! (ni brez zračnice-guma v gumi)....zato eni furamo v kufrih 3kom spreja za flikanje!
Popularna objava miklavc Objavljeno April 1, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno April 1, 2015 Danes dopoldan je kazalo na dež, zato sem se odpravil malo raziskovat bližnjo okolico. Nekaj lahkega za začetek: Potem pa vzpon ki sem ga od daleč gledal kar nekaj let, ko sem imel še KLE-ja (je bolj strmo kot izgleda na sliki) Pa malo poziranja Z motorjem nebi mogel biti bolj zadovoljen RobiRoberto, AJ, Kmet2 in 8 others 11
Ni3ous Objavljeno April 1, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2015 Iz Kvarnerja prihaja glas. Eni enduraši vozijo okoli Učke! in to kar tako, brez najave!! Naslednjič obvezna najava! In vsaj ena kava če ne že pivo!! Sicer pa BRAVO!! Tako se to dela!! :grim Hej, samo res bi lahko, ja. Ponavad je pa tko, da če sem na motorju, se mi zdi da bom preveč zamudil in ga samo furamo cele dneve. V petek smo se pa matral po snegu in megli Gorskega Kotarja. Prisežem, da bi pasal samo čaj, no al pa žganica Spijemo pa pivo na Benduru. Mah kaj enega, več! pik1 1
SF Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 Pivo? Jest tuuuudddd!!!!!??? Priprave so v polnem teku, v sredo sem imel servis zgornje leve vzmetne roke... Danes sem mehaniku na razgibavanju omenil željeni datum začetka uporabe, pa me je malce čudno gledal... Motorja se še nisem dotaknil. Močno upam, da se bo vse poklopilo... igc1 in pik1 2
vrho1679 Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 (popravljeno) Trasa preko Učke proti Similar šit lan: lp Popravljeno April 2, 2015. Popravil vrho1679 gsxf750, Nearrain, Ni3ous in 5 others 8
poggy Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 Similar šit lan: 653436167_resize.jpg lp Uf tukaj bi se vam pa kdaj pridružil
Ni3ous Objavljeno April 4, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2015 SF ne kaži tega mesa no. Ne plaši, ker bomo softiči postal na terenu. Enguro se pripravlja: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,247315.0/topicseen.html pik1 1
hajoktejn Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 Enguro se pripravlja: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,247315.0/topicseen.html Letos glej, da boš vzel prometno s sabo :grim Ni3ous 1
celjan89 Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Sma šla malo domač teren iskat.. in kaj ko pridem lepo iz gozda "veseli lastniki" kaj se mam vozit po gozdu, da jim bom vse ceste razril in ne vem kaj, grožnje z 113 pa še in še se najde.. gsxf750, bentley, pik1 in 6 others 9
motolover Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Traktor nabavi, ti ne bo nihče težil, užitek pa je tudi soliden. kp-kp, Nearrain in builder 3
Kmet2 Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Sma šla malo domač teren iskat.. in kaj ko pridem lepo iz gozda "veseli lastniki" kaj se mam vozit po gozdu, da jim bom vse ceste razril in ne vem kaj, grožnje z 113 pa še in še se najde.. Dobr si jim uniču cesto,če se temu lahzko sploh tako reče builder, bentley, skalar36 in 1 other 4
celjan89 Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 ja boljše, da nisem slikal malo prej kjer se sploh ni dalo peljat po kolovoznici, ker bi se zataknil zaradi prenizkega motorja ter to da sem mogel obrnat ker so veje in hlodovino razžagal na sredi ceste.. A jebiga..
Kmet2 Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 ja boljše, da nisem slikal malo prej kjer se sploh ni dalo peljat po kolovoznici, ker bi se zataknil zaradi prenizkega motorja ter to da sem mogel obrnat ker so veje in hlodovino razžagal na sredi ceste.. A jebiga.. Objestnež builder 1
Buschi Objavljeno April 9, 2015 Opozori Objavljeno April 9, 2015 Zelo lepe slike in teren A kdo izmed vas ve kje je najbolje ujeti makedam ob AC iz LJ proti Arji vasi? Jutri grem v Lj, tja čez Jezersko, nazaj sem pa razmišljal da bi poizkusil makedam ob AC do Arje vasi, in potem iz Velenja, nekako po makedamu do Črne na Koroškem. Vsi predlogi so dobrodošli Ob AC še nisem raziskoval, za na Črno je najlepša iz Mozirja čez Lepe njive do Najevske lipe in dol do ceste(ven prideš ca 2km pred Črno) miklavc in hajoktejn 2
Popularna objava miklavc Objavljeno April 9, 2015 Popularna objava Opozori Objavljeno April 9, 2015 Ob AC še nisem raziskoval, za na Črno je najlepša iz Mozirja čez Lepe njive do Najevske lipe in dol do ceste(ven prideš ca 2km pred Črno) Hvala za info, ko pobere še zadnji sneg se pa spustim na to traso. Danes dopoldan sem izkoristil lepo vreme in šel na motor iskat bolj odprte in hitre makedamske ceste Ampak pri nas imamo še vedno sneg povsod malo višje Malo za tem ko sem se ustavil tukaj, me je v ovinku pričakal led... in ni se končalo najbolje za naju z mojo LC4-ko Led vs. KTM... 1:0 za Led (Note: Peljal sem se navzgor) Na srečo sem imel pri sebi cel komplet orodaj da sem lahko opravil vse zasilne posege in odšepal do doma. Čene kaj drugega, vsaj razgled sem imel lep Damage report: Zlomljena ročica mnjalnika (že druga) , Akrapovič ima nekaj novih vdolbin , zvit Barkbuster in popraskane plastike. Jaz pa z modrimi in otečenimi rebri Če bolečina nebo prehuda, grem za vikend raziskovat Goričko in če je kdo za vožnjo naj javi. pik1, Kmet2, hajoktejn in 7 others 10
Ni3ous Objavljeno April 9, 2015 Avtor Opozori Objavljeno April 9, 2015 Huh, teb se jee pa dogajalo. Ročko šalthebla maš pa zihr alu, kovinska se samo malo poda, ne pa zlomi. Razmisli o tem. Upam, da se ti rebra hitro zacelijo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se