DIESEL Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 hvala lepa bom pogledu dans ko gumo menjam
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 mam en problem: prejle se peljem in opazim da kljub temu da se premikam števc stoji na nulo -----> ne dela sumim na polž ker druga že skor ne more bit al pač :? ostalo dela normalno vse ve kdo kje se da to kupt če je to to seveda zajla je šla 100% :) se je to meni lano zgodlo dal sm mislim da okrog 5 jurjev za zajlo pa novo cevko pa vse :) sam na polša natakneš, zašraufaš v števec pa s5 dela normalno :) js sm na AC domžale naročo :) sm dobo v 3-4 dneh
DIESEL Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 zajla je šla sm pogledu . pa dol sm jo dal tak da zej morm sam najdit ta komad če ga bo mel v celju ta serviser al pa bom naroču
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 zajla je šla sm pogledu . pa dol sm jo dal tak da zej morm sam najdit ta komad če ga bo mel v celju ta serviser al pa bom naroču če nebo mel ta serviser pol direkt prek AC domžal naroči :) vrjemi boš prej dobo
DIESEL Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 dejte mi neki powedat : sprednjo gumo morem menjat in sicer dimenzije so 110/70/R17? to je taka redka dimenzija pri vseh jo moreš naročit edino savina se da dobit tuki v moji okolici zej pa ne wem ka pravte kak je zej s to savo , sj sam tak informativno sprašujem sj verjetn bom naročil. Čudi me da je tak ugodna majster sicer pravi da je vredu sam ne wem ... če bi dal pa 120/70/R17 pa tut ne wem če bi blo ....
_Fingi_ Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 (popravljeno) dejte mi neki powedat : sprednjo gumo morem menjat in sicer dimenzije so 110/70/R17? ... 110 dobiš qualifier... zlo dobra guma :worship: Popravljeno Avgust 9, 2007. Popravil _Fingi_
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 dejte mi neki powedat : sprednjo gumo morem menjat in sicer dimenzije so 110/70/R17? to je taka redka dimenzija pri vseh jo moreš naročit edino savina se da dobit tuki v moji okolici zej pa ne wem ka pravte kak je zej s to savo , sj sam tak informativno sprašujem sj verjetn bom naročil. Čudi me da je tak ugodna majster sicer pravi da je vredu sam ne wem ... če bi dal pa 120/70/R17 pa tut ne wem če bi blo .... 120 spredaj ? :D ti se hecaš ? :D še 110 je preveč :) original je 100... drgač pa qualifier so ql ja :) drgač pa sportmax dobiš tako dimenzijo tut :) pa arrowmax pa še kaj
DIESEL Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 js mam 110 spredi sj bom jutr vidu kak pa kok :D
k0ci Objavljeno Avgust 9, 2007 Objavljeno Avgust 9, 2007 110/70-17 je spredaj na skoraj vseh 125 SS motorjih, in ni tako redka kot si rekel dobiš kar dosti različnih gum te dimenzije
Stric Burek Objavljeno Avgust 10, 2007 Objavljeno Avgust 10, 2007 Fantje, ne tlačit preširokih gum na feltne predpisane za ožje gume... Guma se "zvije" in se nardi rob. Posledično zdrži MANJŠE nagibe kot pa original širina. Dunlop Sportmax v original NSR dimenzijah je na moji NSR držala do roba. Enkrat sem šel čez rob in mal zadriftal, hvala bogu nisem padel... Tako da komot date te gume gor in ste zmagali... Kje ima guma rob boste pa sami mogli zmozgat(koleno, tačke oz. distančniki na tačkah. Jaz bi si naredu distančnike in na gumo s kredo narisal črto, ko bi popraskal bi ustavil in pogledal kolk je še črte...) Tudi zadej sem že vidu 150gume, samo so potem lastniki jamrali da ni OK... Tudi starejši, izkušenejši vam bojo isto rekli... :photo:
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 10, 2007 Objavljeno Avgust 10, 2007 Fantje, ne tlačit preširokih gum na feltne predpisane za ožje gume...Guma se "zvije" in se nardi rob. Posledično zdrži MANJŠE nagibe kot pa original širina. Dunlop Sportmax v original NSR dimenzijah je na moji NSR držala do roba. Enkrat sem šel čez rob in mal zadriftal, hvala bogu nisem padel... Tako da komot date te gume gor in ste zmagali... Kje ima guma rob boste pa sami mogli zmozgat(koleno, tačke oz. distančniki na tačkah. Jaz bi si naredu distančnike in na gumo s kredo narisal črto, ko bi popraskal bi ustavil in pogledal kolk je še črte...) Tudi zadej sem že vidu 150gume, samo so potem lastniki jamrali da ni OK... Tudi starejši, izkušenejši vam bojo isto rekli... :photo: dunlopke sportmax za spredi več ni v meri 100/70/17 :) vsaj v sloveniji ne...sm glavnega uvoznika za dunlop skor bek spravo pm :D
DIESEL Objavljeno Avgust 10, 2007 Objavljeno Avgust 10, 2007 powejte mi kulk more bit guma napolnjena z zrakom. vulkanizer mi jo je nabil na 2.4 :blink:
_LuX_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Objavljeno Avgust 10, 2007 Ja to je pa čist odvisn, maš napisan nek kolk more bit.
_Fingi_ Objavljeno Avgust 10, 2007 Objavljeno Avgust 10, 2007 (popravljeno) Ja to je pa čist odvisn, maš napisan nek kolk more bit. Ponavad piše na zadnji nihajki :whistle: :whistle: aja no, pa še v user-manualu Popravljeno Avgust 10, 2007. Popravil _Fingi_
DIESEL Objavljeno Avgust 10, 2007 Objavljeno Avgust 10, 2007 priročnika niam bom pogledu će piše na nihajki ;)
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 10, 2007 Objavljeno Avgust 10, 2007 spredaj 2, vzadi 2,25 :) al je obratno sj nevem več :D js mam spredno na 2,1 zadno pa na 2,2 pa je ql :D
Stric Burek Objavljeno Avgust 11, 2007 Objavljeno Avgust 11, 2007 Poglej kaj piše na zadnji nihajki... Jaz imam na Gixxerju 2.4/2.6-2.9 predpisano pa je 2.5/2.9
Mrtn Objavljeno Avgust 26, 2007 Objavljeno Avgust 26, 2007 DA MA KDO PREDNO LUČ PA MASKO ZA HONDO NSR? Kupim takoj!!
DIESEL Objavljeno Avgust 28, 2007 Objavljeno Avgust 28, 2007 js sm še mam kr problem z mojo blokado povprašu sm mal po nemških forumih pa so mi fantje odgovoril sam js si ne znam glih predstavlat te zadeve kak pa kok je s tem zato vam dam tule link pa si preberte odgovore če bo kdo kej več razumem k js http://www.125er-forum.de/73-honda/45272-black-box.html
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Objavljeno Avgust 28, 2007 najprej v motorju najdi tisto zadevo ko ti je en dal slikco (black box) potem pa najdeš moder in črn kabel ki gresta iz boxa v motor in ju precvikaš, olupiš malo žice in ju povežeš skupaj
DIESEL Objavljeno Avgust 28, 2007 Objavljeno Avgust 28, 2007 (popravljeno) tisto škatlo ko jo ma un pod sedežom je pr men ni. mislim ni je tam . edino če je možno če je kje drugje . neki so napisal da pod keslom(petroltank) zej če je to kej v zvezi s tem ne najdem te blax box edin je pol neki omenju da z neko iglo da tut neki čarajo sam js ne štekam kaj :S Popravljeno Avgust 28, 2007. Popravil DIESEL
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2007 Objavljeno Avgust 28, 2007 ja al je pod keslom al pa pod zicom...............ma mal poglej jo boš že našu sej ni tok majhna pa potem cvikaj in poveži, to je to ja nekaj s šivanko......pomoje tako samo povežejo modro in črno žico, pač prepičjo obedve pa je
reesko Objavljeno Avgust 28, 2007 Objavljeno Avgust 28, 2007 ja al je pod keslom al pa pod zicom...............ma mal poglej jo boš že našu sej ni tok majhna pa potem cvikaj in poveži, to je to ja nekaj s šivanko......pomoje tako samo povežejo modro in črno žico, pač prepičjo obedve pa je :lol1: :lol1:
strajnarR Objavljeno Avgust 30, 2007 Objavljeno Avgust 30, 2007 živjo KUPIM: -prvo luč -prvo masko za Honda NSR 125 (95-99)
DIESEL Objavljeno Avgust 30, 2007 Objavljeno Avgust 30, 2007 živjo KUPIM: -prvo luč -prvo masko za Honda NSR 125 (95-99) težk boš to najdu da kdo prodaja ;) luč kup novo masko dej za varit če ni preveč sesuta ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se