DIESEL Objavljeno Oktober 12, 2007 Objavljeno Oktober 12, 2007 da še js povem svoje: peljal sm vse motorja zahvala za pridobljene izkušnje gre brzi-ju :) ampak stvar je taka: mito je pač zelo športna zadeva in se kr prbliža večjim motorjim tak je , do aprilie ne gojim čustev čeprau se mi je zdela raketa ker sm prvič vozu 125ccm motor. HOndo mam pa zej in sm super zadovoljen z vsem tut ni taka ogromna razlika v hitrosti pa še neki: vsak motor al je mito al pa honda al pa tut aprilia lahk je**e lastnika v živ mozak. če kupiš rablen motor ne veš ka se je prej delal z njim in je to loterija slovenija ;) motor bo vredu delal če si boš ti vzel čas za njega ;) to je pač hišni loveR :P :D vsi trije se pa razlikujejo po svojih lastnostih zej je pa sam odvisn kaj komu paše ;=)
brzi Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 bravo diesel v teh treh 125 bi že lahk filozofijo napisal :whistle:
reesko Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 se strinjam---->nsr-ka je luškan motor....jst sm jo kupu k mi je bla lepša kt pa mito in rs-ka skp... moje mnenje...mito je jajc..men se ni zdel da bi šou kej dost več kt nsr-ka..pa še trese pa trd je kt da bi meu vibro u rit :rolleyes: ...z rs-ko se pa še nism pelu tko da nevem... najbl ušeč mi pa je k ponavadi komentirate in obsojate motorje tisti...kateri na njih še sedel niste in mate še najmanj pojma... :trance_33_sleep: hahahah...se vid da si se z mojim vozu :P hahahahhahaha :D
mi Objavljeno Oktober 14, 2007 Objavljeno Oktober 14, 2007 hahahah...se vid da si se z mojim vozu :P hahahahhahaha :D true :whistle:
D_u_H_e_C Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 tak js prodajam motor :) http://www.avto_net/2004/Motornakolesa/oglas.asp?id=1703629#
JeRn3j Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 tak js prodajam motor :)http://www.avto_net/2004/Motornakolesa/oglas.asp?id=1703629# tui ti zapuščaš 125 ke duhec.... lepo :D
D_u_H_e_C Objavljeno November 2, 2007 Objavljeno November 2, 2007 tui ti zapuščaš 125 ke duhec.... lepo :D hehe :) sam pomojem bo tak trajalo preden bom prodal :) :unsure:
Mopedist Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Mam eno vprašanje. Kako nastavit izpušni ventil pr NSR-ki ?
_Fingi_ Objavljeno November 5, 2007 Objavljeno November 5, 2007 Mam eno vprašanje. Kako nastavit izpušni ventil pr NSR-ki ? tko da dobr dela :whistle: :whistle: Ne... vrjetno maš tako narjen k večina, da maš servomotorček, pa zajle napeljane do izpušnega venitla? no, tm, pri ventilu maš potem vrjetn dve matice, pa sam določš do kje se spusti pa do kje se dvigne... mal se morš igrt, da dosežeš da je tko k hočeš.
Stric Burek Objavljeno November 9, 2007 Objavljeno November 9, 2007 Pri če se ne motim 7800rpm se more odpret, takrat čutiš ko bolj potegne...
DIESEL Objavljeno November 9, 2007 Objavljeno November 9, 2007 moja zadiha s polnimi pljuči pr 7.5 :D takrat se pokaže surova moč honde :evilgrin:
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) ja a je kdo rekel kje je bil pa obratomer...vrti se do 12k meni nsrka...in verjetno ne bom kr prvi dan kr v rdeči coni menjaval...je odprta in ima stoposta nekje 25-30 konjev....največ se je prejšni lastnik peljaj 160 in tud ne do 12k tak da... ne nekaj na pamet govorit u jaa.. aprilia je zakon hahahah ....pošteno se mi nasmejal.....večja vrjetnost da bo pri aprili bat prej zaribal ali bilo kaksna druga okvara prej kot pa na hondi...mito 125 pa tak razred za sebe Od koga si jo pa kupil? Daj povej še letnik pa barvo, če je mogoče moja bivša. Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil Grilzz
FlamE#7 Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 dej ti kznovah ne govor sej je res da je manjsa moznost da zariba nsra ampak tut zato ker je mn nabrit motor... to na pamet u konjih je pa res bedarija... u resnic gre pa ene 145 realnih pa surla do tal... itak pa vemo da je pac nsr nsr 2takt uzdrzliv pac kokr je lahk... da bi pa kksni limiti padal s tem motorjem pa ne... lp
Grilzz Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 He,he! Jaz mam pa večiga od tebe! :headbang:
FlamE#7 Objavljeno Februar 11, 2008 Objavljeno Februar 11, 2008 ej dons na slovenski sm vidu nsr 125 ob 16:00 sharp. tm na kriziscu med slovensko pa za na tivoli celovsko a je kdo od kle
strajnarR Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 a ma kdo kaj delov za NSR? -luč -balanca-desna -prva maska... al pa če kdo ve za kako trgovino z novi ali rabljenimi deli slovenija, austrija... za uno nemško že vem tako da nerabte pisat!
DIESEL Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 a ma kdo kaj delov za NSR?-luč -balanca-desna -prva maska... al pa če kdo ve za kako trgovino z novi ali rabljenimi deli slovenija, austrija... za uno nemško že vem tako da nerabte pisat! sam tole pa že te doug iščeš ej :whistle:
Čamac Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Od koga si jo pa kupil? Daj povej še letnik pa barvo, če je mogoče moja bivša. hahaha kaki carrr jaz si bom tudi dal v dnevno sobo motor ker prav dobro zgleda :) Pa še prašen ne bo tak kot v garaži :D
_Fingi_ Objavljeno Februar 20, 2008 Objavljeno Februar 20, 2008 Pa še fajn ti po olju diši skoz :wub: vsak dan, predn greš spat, mal zalaufaš, da 710 po sobi zadiši :wub:
Mrtn Objavljeno Februar 26, 2008 Objavljeno Februar 26, 2008 Heh ja najboli an! Jest jo mam skor skoz zuni k v kuhni nimam placa :D
strajnarR Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 sam tole pa že te doug iščeš ej :whistle: ja že kr doug, sej zdej je blo zrihtano saj tok da je blo za zapelat, zdej se je pa balanca odlomila pa stoji u garaž a ma kdo kaj, al pa kaka trgovina z novi, rabljenimi deli
Schmid87 Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 , zdej se je pa balanca odlomila pa stoji u garaž in kaj si delou da se ti je kr balanca zlomila? :)
_Fingi_ Objavljeno Februar 27, 2008 Objavljeno Februar 27, 2008 Pregrdo jo je pogledou.... al pa ji je pozabu lupčka dt, pa je iz lubosumja ročko preč vrgla
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se