DGUZELJ Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 A to si kupil tako kt sm jo dal jest tukej gor? A pa to so zobniki zraven? Pa glede velikosti zobnikov a ti to oni naštimajo za hondo al morš sam povedat kolk velke?
JMatic Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ne nism take kupu...btw sem bolj pristas DID ketn
DGUZELJ Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 a to uno k je dal dimi neko reklamo gor?
JMatic Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ej nwem :cry: sva se z mehankarjem zmenila da mi jo da on gor pac k jih ma tam... :blush:
Stric Burek Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 A pa to so zobniki zraven? Pa glede velikosti zobnikov a ti to oni naštimajo za hondo al morš sam povedat kolk velke? ← Jao, če je komlet je vse zraven, oba verižnika in veriga Razmerje si sam zberi, oriđinal pa je 14-36, čr vzameš tisto 12-36 ti bo šla 140km/h namesto 160km/h s seveda boljšimi pospeški a to uno k je dal dimi neko reklamo gor? ← A ste res nepismeni Dimmni , D i m m n i Ja tisto kupiu in ne šparaj pri takih stvareh, kupi O-Ring Poglej še temo verige in verižniki pod opremo-ti vse piše glede keten in razmerj glih za NSRo
DGUZELJ Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ej DimmniBurek oprosti mi,prosim! :unsure: Pa kva morš skos pizditt nad folkam po forumu, itak tle usak piše tko mal po sveje, sploh je pa poletje tko da sm dal jes možgane na pašo! :kva2:
Brihta Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) Ej DimmniBurek oprosti mi,prosim! :unsure: Pa kva morš skos pizditt nad folkam po forumu, itak tle usak piše tko mal po sveje, sploh je pa poletje tko da sm dal jes možgane na pašo! :kva2: ← Model je mal rahlih živcev. Sm že občutu na lasni koži. Kar kol napišem se pol zdere name :huh: BTW, poglej njegovo sliko na profilu, pa boš vidu kok je jezn model. :glare: Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil Brihta
Stric Burek Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Ej Bluzelj sorry, sam pač me moti če kdo narobe piše moj nick :P Brihta: ...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 dimni opa oz dimmni :D alo kaj si že zrihtal nsrko?
Stric Burek Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Ja sm menu, sam ni blo br9-k sm dal br8, je pa naročena taprava svečka
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 mater ti bedasti italjani..... na šipico ko je na maski čakam že več kot 2 mesca :BUA: :BUA:
tejcy Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 mater ti bedasti italjani..... na šipico ko je na maski čakam že več kot 2 mesca :BUA: :BUA: ← aja kje sui jo pa narocu?Jaz use dele dobim ce sm kar kol narocila v roku 1ga tedna. .)
tejcy Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 punce majo prednsot :whistle: ← al pa deluje na lepoto...ne joke...ma ne vem dej to je cudno da tolk dolg cakas na dele :S
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 ma v kopru ma moj kolega strica pa je tist šou v italijo v eno trgovino pa niso meli na zalogi pa pač morm čakat kr so naročl.... ta del pa baje iz francije pride. a ve kdo če v franciji delajo dele za nsrko :D tejcy vem za drugič na koga se morm ubrnt :D
tejcy Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 ma v kopru ma moj kolega strica pa je tist šou v italijo v eno trgovino pa niso meli na zalogi pa pač morm čakat kr so naročl.... ta del pa baje iz francije pride. a ve kdo če v franciji delajo dele za nsrko :D tejcy vem za drugič na koga se morm ubrnt :D ← v franciji???buaa prvic slism...kva si pa to narocu? k prvic slism da delajo v franciji dele, k drgac jih v italiji...
Hondaš Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 na moji hondici je pisal (na vilcah) made in italia :D
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 vetrobransko steklo sm naročo :D ova šipica ko je na maski da ti nea veter tak piha :) kr moja je zlamana
tejcy Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 vetrobransko steklo sm naročo :D ova šipica ko je na maski da ti nea veter tak piha :) kr moja je zlamana ← ja pa upam da nisi tok naumen da bos dal 45 jurjev za vetrobransko steklo...Jao jao dej bi men reku klele en dela za 5 kosov, prekopira origiginal pa je 5 jurjev... Jao jao dej sam ne jet iskat :( razn ce mas dnar no :D
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 ja pa upam da nisi tok naumen da bos dal 45 jurjev za vetrobransko steklo...Jao jao dej bi men reku klele en dela za 5 kosov, prekopira origiginal pa je 5 jurjev... Jao jao dej sam ne jet iskat :( razn ce mas dnar no :D ← ja lahk bi povedla prej :D kr sm že 1x spraševal če ma kdo kako poznanstvo al pa kaj ko majo to :D mah itq da neom dal 45k sam 10k pa bom res dal
Dolenc™ Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Iz kje pa je ta k to dela, k sm glih dans sanjov da mam novo šipco :D
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 Iz kje pa je ta k to dela, k sm glih dans sanjov da mam novo šipco :D ← heh :D :D aja tejcy kake barve pa so ?:D
tejcy Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 heh :D :D aja tejcy kake barve pa so ?:D ← jah najbrz kakrsne hocs ane, jaz grem zdej v pondelk poklicem pa grem tja... je pa bliz horjula iz vrzdenca...
D_u_H_e_C Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 hmmmmm bom premislo pa ti bom povedal če bi mel če bi lahk zrihtala :D
mi Objavljeno Julij 30, 2005 Opozori Objavljeno Julij 30, 2005 (popravljeno) , jaz grem zdej v pondelk poklicem pa grem tja... je pa bliz horjula iz vrzdenca... ← hej hej tle pa jst živim, kdo pa dela to? jst za nobenga ne vem Popravljeno Julij 30, 2005. Popravil mi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se