Skoči na vsebino

Honda NSR 125

alien

Priporočene objave

poznam 3 k so jim honde zaribale .)

pa verjem da niso edini...res da ne riba tok...sam vsak zakaj ima svoj zato :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Morm rečt da ste že prov otročji. Vse 125ke ki grejo dobr je med nimi tok mal razlike v brzini da sploh nima pomena. Nevem kera nsra gre 180 če tud rse ne grejo tok. Od denjija mito naj bi šou tud 210km/h al nevem kok pa v zadnji prestavi naj bi se vrteu 13.000 obratov posnetk je pa kazu čist drugačno sliko. Use tele naše prdulce ki so odblokirane pa mal nafrizerane grejo okol 170 pa nč več. Na števce se pa ne preveč zanašat. Dokaz od bratranca mito je po avtocesti kazu 170km/h, po števcu njegovga očeta pa 150km/h tko da nehite se že enkrat kregat o tem, ker važn je kako se človk zna odpelat čez ovink ne pa kako po ravnini tišiš. Tok z moje strani

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, v glavnem, a ma kdo za NSRko slučajno kak Auspuh al pa spredno felno za prodat?? :D :D

lp, FReAK.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, v glavnem, a ma kdo za NSRko slučajno kak Auspuh al pa spredno felno za prodat?? :D :D

lp, FReAK.

od mojga sošolca kolega ma razbito nsrko pa ga po delih prodaja...če češ cifro od njega al pa karkoli pol mi na msnju reči :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Morm rečt da ste že prov otročji. Vse 125ke ki grejo dobr je med nimi tok mal razlike v brzini da sploh nima pomena. Nevem kera nsra gre 180 če tud rse ne grejo tok. Od denjija mito naj bi šou tud 210km/h al nevem kok pa v zadnji prestavi naj bi se vrteu 13.000 obratov posnetk je pa kazu čist drugačno sliko. Use tele naše prdulce ki so odblokirane pa mal nafrizerane grejo okol 170 pa nč več. Na števce se pa ne preveč zanašat. Dokaz od bratranca mito je po avtocesti kazu 170km/h, po števcu njegovga očeta pa 150km/h tko da nehite se že enkrat kregat o tem, ker važn je kako se človk zna odpelat čez ovink ne pa kako po ravnini tišiš. Tok z moje strani

LP

ja tole ti dam pa čist prov....

kar se tiče moje nsr-ke....ne gre dost...k od 140 naprej ne potegne skor nč več....full rabi....ampak sej realno gledano jst skor nikjer ne rabm 140+...važn mi je da do tam hitr pride....

ja spoštujem pa tiste k znajo ovinke dobr spelvat..... :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja ti kurac si dobr na ovinkih...

no prime...dons je flame sleku k sva bla 2 gor eno rs125...pa gre una rs-a fuuullll...pa sva jo slekla...ubistvu ni naju un mogu prehitet...ampak to zato k je flajmci mal hitr vozu cez ovinke... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja a kdo ve...a se da trdoto zadnga fedra nastavlat, in kako?......k men se mi zdi da mi mal preveč pleše motor v ovinkih?....kt da bi kolo spodrsaval se zdi učas

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aja a kdo ve...a se da trdoto zadnga fedra nastavlat, in kako?......k men se mi zdi da mi mal preveč pleše motor v ovinkih?....kt da bi kolo spodrsaval se zdi učas

se da ja...poglej vzadi pa boš vido eno tako matico ko je na navoje oz nekak tak

tisto zategni za ene 3 obrate pa bo bolše pa bo bol stabiln v ovinkih...drgač mal pleše ja :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja ti kurac si dobr na ovinkih...

no prime...dons je flame sleku k sva bla 2 gor eno rs125...pa gre una rs-a fuuullll...pa sva jo slekla...ubistvu ni naju un mogu prehitet...ampak to zato k je flajmci mal hitr vozu cez ovinke... :D

In zato ker je flameči tak norc sm jst pomotoma do celovške pršou, namest na dolg most :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

flejmći bi učeri skor totalko naredu :cry: hehe reesko if I go to Hell we both go to Hell :naughty:

drugač pa res mijeva nsr gre ko hudič :OK:

eh un z rs125 ga je znal samo po ravnem prtisnt, glih zato sta naju pa ujela. se je vidl do kok je bla guma pobrana :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ka izpuh si zrihtu al si novga kupu :? :?

krivino je dobo od enga sicer za RS-ko ampak se da predelat :) dušilec pa bo star mel od joly moto al kaj je že :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

krivino je dobo od enga sicer za RS-ko ampak se da predelat :) dušilec pa bo star mel od joly moto al kaj je že :)

uf ... vesh kok bo zej letelo ko ma od RS auspuh :naughty: :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D :D :D :D :D :D :D :D LooooL

V glavnem, zelo malo bo ostalo podobno RSkini krivini. Ker sem že celo razžagal in sprerezal. Da sem odvečno železje vun pobral pa malo predelo. Pa malo je blo trebalo sprezvit in prevarit da paše na NSRko kot se šika :D :D

lp, FReAK.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:D :D :D :D :D :D :D :D LooooL

V glavnem, zelo malo bo ostalo podobno RSkini krivini. Ker sem že celo razžagal in sprerezal. Da sem odvečno železje vun pobral pa malo predelo. Pa malo je blo trebalo sprezvit in prevarit da paše na NSRko kot se šika :D :D

lp, FReAK.

ti bos naredu zej se najbols auspuh od vseh teh sportnih .... ja sej tko ce pogledas ... lahko se ti userje :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ammmm a če v AS domžalah naročiš kake dele jih dobiš v roku enga tedna?? morm kupit ročko za predno bremzo pa stopalko hza voznika pa že za zadno bremzo :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

folk a ve kdo ki bi lahk zvedo za ceno za ročko predne bremze pa za zadno bremzo pa za stopalko za voznika??al pa ki bi lahk to naročo...al pa ma kdo doma kaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Si klical na AS Domzale, al pa tu k Avto Siler v Pesnici?

AS Domžale: 01/ 562 33 33

Avto Šiler: 02 / 654 2002

v domžalah se ni noben javo :) bom še k šileru poklical :) tnx

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hejow!

Duhec, boma porihtala to mi2 ju3 kot sma se zmenla :D

Mene pa zanima če ima kdo fiksen podatek o zamenljivosti felne med RSko in NSRko. Ker mam priliko dobit neko felno od RSke. zanima me predvsem če je FI osovine enak?

lp, FReAK.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!