NSR boy Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 hvala vam fantje!! :D gume bom enkrat pol spomled menu k, bom takrat izpit naredu pa se bol lahk pol vozu!! :OK: ja ku nova je res čist nč zvožena!! :OK: še enih par slikc! evo še ena :OK:
kklemn Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 hvala vam fantje!! :D gume bom enkrat pol spomled menu k, bom takrat izpit naredu pa se bol lahk pol vozu!! :OK: ja ku nova je res čist nč zvožena!! :OK: še enih par slikc! evo še ena :OK: ful je huda barva... dobr pazi nanj :D
NSR boy Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 ful je huda barva... dobr pazi nanj :D ja bom!! :OK: upam :P
Stroj Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 To je taka poslikava ko jo ima zlabo? Drgač je pa zelo lepa :OK:
zlabo Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 jaa, vidš to je najlepša barva NSR-ke :kva2: hehehe ja velik srečnih kilometrov ane, pa čuvi jo hehe, če boš mel pa kdaj desno plastiko odveč se pa priporočam :lol1: če boš kdaj na cesti srečal isto barvo NSR-ke fajn potorbi pa pozdrav da gremo na kavo, ker take barve jih ni veliko :D
NSR boy Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 jaa, vidš to je najlepša barva NSR-ke :kva2: hehehe ja velik srečnih kilometrov ane, pa čuvi jo hehe, če boš mel pa kdaj desno plastiko odveč se pa priporočam :lol1: če boš kdaj na cesti srečal isto barvo NSR-ke fajn potorbi pa pozdrav da gremo na kavo, ker take barve jih ni veliko :D ja hvala!! :) bom bom čuvu!! :OK: no če bom vidu kako tako bom fajn trobu :D :D !! pa ti se tud mirki da nvš še lev del zjebu!! :D
zlabo Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ja sej to že merkam, hehe. sej sem zdele šel na eno turco, mal bl spotrsko, pa sem ugotovu da se ga v desno težje založi ker ni nalepk na desni strani :lol1: tko da bom mogu nalepke gor dat čimprej :naughty:
Stroj Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ja sej to že merkam, hehe. sej sem zdele šel na eno turco, mal bl spotrsko, pa sem ugotovu da se ga v desno težje založi ker ni nalepk na desni strani :lol1: tko da bom mogu nalepke gor dat čimprej :naughty: Ja, tistih 50g ko jih majo nalepke res spremeni vso stvar
NSR_FReAK Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 morem samo dodat da se strinjam da je to resnično najlepša barva NSRke :D Jaz sicer ta novih plastik ne bom imel v tej poslikavi, samo to so druge zgodbe, ker bo gor namesto NSR, MotoGP napis, pa temna barva bo verjetno, kombinirana z repsol varjanto.... :OK: lp, FReAK.
kklemn Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 morem samo dodat da se strinjam da je to resnično najlepša barva NSRke :D Jaz sicer ta novih plastik ne bom imel v tej poslikavi, samo to so druge zgodbe, ker bo gor namesto NSR, MotoGP napis, pa temna barva bo verjetno, kombinirana z repsol varjanto.... :OK: lp, FReAK. opa... boš pol pokazov, ko bo...
mi Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 če boš kdaj na cesti srečal isto barvo NSR-ke fajn potorbi pa pozdrav da gremo na kavo, ker take barve jih ni veliko :D jst mam tako nesrečo da nism do zdej še nbenga v slo sreču z isto barvo kt jst :wacko: še nbenga nism mogu porufat za na kavo <_<
NSR boy Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 jst mam tako nesrečo da nism do zdej še nbenga v slo sreču z isto barvo kt jst :wacko: še nbenga nism mogu porufat za na kavo <_< ma sej ni nevem kulk važn da maš isto barvo :) važ je da maš hondo nsr!!! :OK: :OK: morem samo dodat da se strinjam da je to resnično najlepša barva NSRke :D Jaz sicer ta novih plastik ne bom imel v tej poslikavi, samo to so druge zgodbe, ker bo gor namesto NSR, MotoGP napis, pa temna barva bo verjetno, kombinirana z repsol varjanto.... :OK: lp, FReAK. je res ja!!! :OK:
Byker Objavljeno Oktober 15, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2006 ma sej ni nevem kulk važn da maš isto barvo :) važ je da maš hondo nsr!!! :OK: :OK: je res ja!!! :OK: ja ja vrčk...dobr motor ja...čeprou nism lih vrjeu u prvo da s ga res dubu ku mi je pouhe reku... :P
kklemn Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 kolko mislite da je ta motor vreden?? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1068423
NSR_FReAK Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 kolko mislite da je ta motor vreden?? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1068423 odvisno od realne ohranjenosti. Kit mu dvigne ceno, ampak glede na to da vidim original auspuh ene 400 ČE. lp, FReAK.
kklemn Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 odvisno od realne ohranjenosti. Kit mu dvigne ceno, ampak glede na to da vidim original auspuh ene 400 ČE. lp, FReAK. pa tole more zlo ribat ane... pa kolk več pokur tak kit?
Stroj Objavljeno Oktober 21, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2006 To pa mal čudn, da 175 kit razvije tok malo konjev. Glede na to, da jih MHR team 80 s pravimi komponentami razvije 24
NSR_FReAK Objavljeno Oktober 22, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2006 pa tole more zlo ribat ane... pa kolk več pokur tak kit? ribat ribat... Če so komponente kvalitetne, če menja še veliko drugis stvari vkljčno z malenkostmi kot so legeri v bloku, na gredi.... dovolj močna gred, ojnica. Športni izpuh vsaj ene 34mm fergazer, potem je ta stroj ubijalski. Če pa je na blok od NSR našraufal cilinder pa večji bat je pa to izguba denarja. kolk žere? tolk kolk ga voziš. če imaš 2T za športno vožnjo druga kot vrtinca v kslu ne moreš pričakovat. lp, FReAK.
zlabo Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 (popravljeno) za tiste ki ne berete teme 125-ke javite se :blush: smola ja ja tko je to... totalka verjetn :cry: mogoče jo bom prodal kar v takem stanju in pokasiral denar od zavarovalnice Popravljeno Oktober 28, 2006. Popravil zlabo
Maistr Objavljeno Oktober 28, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2006 kolko mislite da je ta motor vreden?? http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1068423 Ta motor je od mojega kolega. Je kot nov, saj je vse zamenjal, ga res lepo vzderževal in naredil zelo malo kilometrov, nato pa kupil močnejši motor. Za motor hoče 500k.
tejcy Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 za tiste ki ne berete teme 125-ke javite se :blush: smola ja ja tko je to... totalka verjetn :cry: mogoče jo bom prodal kar v takem stanju in pokasiral denar od zavarovalnice ma to se da use popravt...pa se ugodno deles dobis...sam ne v asu...
zlabo Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 ja kje naj jih pa dobim? v AS-u so mi naračunali 580jurjev :BUA: malo sem gledal po e-bay pa ni prav veliko teh delov gor. V končni fazi bi se dal plastike kr vredu pošvasat, tisto sprednjo levo pa novo kupit. Sam morem še zmer potem vilce kupit + lampa + števc. Kukr kol obrnem se mi ga ne splača popravlat
Stric Burek Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 E-bay, če rabiš enega registriranega na e-bayu mi PM pošlji, pa se boš mogoče lahko znjim kej pomenu... Drgač pa pejdi k dohtarju in reči da te boli koleno, boš kej več dubu od zavarovalnine... Jest sm dubu sam 12k-en teden nezmožen za delo(v firmi sem delal oz. nism tisti cajt)... Sicer je bla barufa, ni bil kreš...
NSR boy Objavljeno Oktober 31, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2006 fantje djte mi povedat kje bi lahk dubu kake nalepke za nsr?? vse ka vete povejte :OK: lp
garfield Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Zanima me kuk dnara pride generalna pr nsr-ki pa kva vse je treba zamenat?? Ker moja nsr-ka je že čist bliz 24k na števcu, tko d prov že smrdi po generalki :cry: Predvidevam d tm okol 60-70k?? :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se