kklemn Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 tale more bit ze zmatrana ane... http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1116144# gdo mogoce pozna motor?
Gregc Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 tale more bit ze zmatrana ane... http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1116144# gdo mogoce pozna motor? Al je pa to mogoče redek osebek, ki je napisal realne kilometre, Kaj praviš? :rolleyes:
D_u_H_e_C Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Zanima me kuk dnara pride generalna pr nsr-ki pa kva vse je treba zamenat?? Ker moja nsr-ka je že čist bliz 24k na števcu, tko d prov že smrdi po generalki :cry: Predvidevam d tm okol 60-70k?? :glare: torej če boš menjal samo bat pa ležaje + tesnila + ostale drobnarije boš dal tu nekje ja... tale more bit ze zmatrana ane... http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?ID=1116144# gdo mogoce pozna motor? moj ma 38k km pa po generalki dela vse tipi topi ni važno kolk km ma...važno je kdo ga ma pa kak ga vzdržuje
garfield Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 torej če boš menjal samo bat pa ležaje + tesnila + ostale drobnarije boš dal tu nekje ja... ... Ja sj... Mene zanima kva točn je treba zamenat, d me mehanik nebi kj nategnu :grrr
D_u_H_e_C Objavljeno November 5, 2006 Opozori Objavljeno November 5, 2006 Ja sj... Mene zanima kva točn je treba zamenat, d me mehanik nebi kj nategnu :grrr bat,batni obročki, tesnila,varovalka sornika,sornik,ležaji(vsi),gred, distančnik, svečka,pa še kaka malenkost če je treba menjat...to je za vlko generalko pri mali pa menjaš samo bat pa obročke pa vsa tesnila + ležaje... sam ti svetujem da nareiš vlko generalko p.s. če sm se kaj zmoto me naj do popravi :)
Mrtn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Zdravo! No jest sn zdaj kupu eno nsr-ko pa me zanima kok ma original ta motor KW (kilovatov) K meni u prometni piše da jih mam kr 21 ker to sploh ni možno! Pa zgleda da so to zajebal dol k so delal to prometno da so kr 21 napisal namesto 10 al 11 kolkr jih že ma! Pa me zanima če se da to zrihtat kako?? L.P
Matex_46 Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Zdravo! No jest sn zdaj kupu eno nsr-ko pa me zanima kok ma original ta motor KW (kilovatov) K meni u prometni piše da jih mam kr 21 ker to sploh ni možno! Pa zgleda da so to zajebal dol k so delal to prometno da so kr 21 napisal namesto 10 al 11 kolkr jih že ma! Pa me zanima če se da to zrihtat kako?? L.P Pravzaprav je možno, da jih imaš 21kW - odblokirana NSR-ka. Zaprta jih ima pa 11. :D
Mrtn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Ja možno je ja... sam k ma še use blokade ubistvu use še original tko kot more bit...k mi gre tam okol 135!!
D_u_H_e_C Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 (popravljeno) Zdravo! No jest sn zdaj kupu eno nsr-ko pa me zanima kok ma original ta motor KW (kilovatov) K meni u prometni piše da jih mam kr 21 ker to sploh ni možno! Pa zgleda da so to zajebal dol k so delal to prometno da so kr 21 napisal namesto 10 al 11 kolkr jih že ma! Pa me zanima če se da to zrihtat kako?? L.P itq da je možno da maš 21kw...so ble 2 verziji NSR-k ena je bla z serijskimi 11kw, druga pa z serijskimi 21kw tak da če ti piše 21kw se niso nič zajebali...spremenit pa tut skor ne vrjamem da bo šlo... Popravljeno November 12, 2006. Popravil D_u_H_e_C
zlabo Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 evo, deli naprodaj V temi 125-ke javite se
Mrtn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 hmm.. pizda tu pa nebo dobr jest pa lahk sam do 11 kw vozm!
k0ci Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 ja in lahko razložiš zakaj tega nisi gledal ko si kupil motor :?
Mrtn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Ma jest sn mislu da ma ta motor itk 11KW k so mi kr usi govorl da je čist šoh motor pa to... Pol tut gledov nism u prometno nič! Sam bomo rešil zadevo tko kot mora bit!
JeRn3j Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Ma jest sn mislu da ma ta motor itk 11KW k so mi kr usi govorl da je čist šoh motor pa to... Pol tut gledov nism u prometno nič! Sam bomo rešil zadevo tko kot mora bit! jebi ga... zajebu si... odjebat se da, sam bolj težko če nimaš vez... .)
Mrtn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 Čist prov ti dam pa wem da sn se zajebov sam mi bo frend zrihtou ubistvu mam veze! hvala bogu! Sam je pa zajeban če se tko zajebeš kot sn se jest k sploh nism pogledou kok ma KW! Sam jebat ga! No zdej me pa zanima kešn auspuh jest lohk ruknem gor na motor da bo sej mal boli glas kot ga mam zdej k je original še??? L.P
JeRn3j Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 (popravljeno) Čist prov ti dam pa wem da sn se zajebov sam mi bo frend zrihtou ubistvu mam veze! hvala bogu! Sam je pa zajeban če se tko zajebeš kot sn se jest k sploh nism pogledou kok ma KW! Sam jebat ga! No zdej me pa zanima kešn auspuh jest lohk ruknem gor na motor da bo sej mal boli glas kot ga mam zdej k je original še??? L.P lohk daš šport filter gor, lohk daš dušilc dol, lohk daš narest lukne v dušilc, lohka krajšaš dušilc, lohka ga zrežš pa uso kramo vn pobereš, lohka pa điannellija kupš ... odličitev je tvoja :P :D :) Popravljeno November 12, 2006. Popravil JeRn3j
Mrtn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 He he tnx za nasvet! Ja kok pa Pride Ginelli?? Ja neki bom že naredu k zdej mi je res bedn glas kot pri elektronki k sm jo mel :D .
JeRn3j Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 He he tnx za nasvet! Ja kok pa Pride Ginelli?? Ja neki bom že naredu k zdej mi je res bedn glas kot pri elektronki k sm jo mel :D . giannelli... dušilc je tm mal čez 20.000, krivina je mal čez 30.000... skupi te pride okol 50.000 ;)
zlabo Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 jaz mam giannellija če rabš :OK:
Mrtn Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 He he ma dej počak mal da jest prlezem mal do keša nazaj k sm čist suh trenutno! use zagonu he he
JeRn3j Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 jaz mam giannellija če rabš :OK: pa mislš da bi šla tvoja krivina na mojo rsko??? :? če gre ti jo jst kupm
D_u_H_e_C Objavljeno November 12, 2006 Opozori Objavljeno November 12, 2006 pa mislš da bi šla tvoja krivina na mojo rsko??? :? če gre ti jo jst kupm bolj težko da bi šlo :) ker NSRka ma dost bol široko cev tam ko gre na cilinder kot pa RS-ka...sj se da predelat sicer... sam a je krivina dost podobna od NSR-ke RS-kini??
k0ci Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 zakaj se men zdi da ma rs na drugi strani izpuh kot nsr :?
Čamac Objavljeno November 13, 2006 Opozori Objavljeno November 13, 2006 zakaj se men zdi da ma rs na drugi strani izpuh kot nsr :? ma ja :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se