NejcZ Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Če bi se, potem bi v zadnji prestavi verjetno šel hitreje.. :)
GrCaR Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 zo vem ja da ne gre več kot 80 km/h sam kak je z obratim :? se zvrtijo prek 6K al ne :? ne ne zvrtijo se. Ker pri 6k rpm se odpre ventil, pa potegne pol. Ker pa so blokiranje na 80km/h pa se ne zvrtijo več kot tolk ;) mislm da je v tej temi nekje že pisal, kako to blokado odstrant :)
DIESEL Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 (popravljeno) ja brzi je neki spraševal verjetno bom zej js ta motor kupu pa me mal zanima :) sj mu je dimni dal eno shemo tega :) kak se da to zrihtat .) prašanje če jo še ma kje shranjeno Popravljeno April 8, 2007. Popravil DIESEL
Honda nsr 50 Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 Lep pozdrav! Sem nov, vozim hondo nsr 50 l.92 in me zanima če ima kdo sprednjo masko od 125, in če bi pasala na moj motor. TNX za odgovore
DIESEL Objavljeno April 8, 2007 Opozori Objavljeno April 8, 2007 dimni če boš preberu temo pa če še maš tisto shemo mi jo pošl na pm prosim :) maš pijačo v dobrem :D
Stric Burek Objavljeno April 9, 2007 Opozori Objavljeno April 9, 2007 Dimmni bere, samo kaj ko ni več Dimmni :D Shemo? Jaz imam shemo za vezje za elektroniko na UK importih, letniki 99', ki odpre ventil do konca... Za GER importe pa je treba odklopt eno črno škatlco, ki je drugi(FR/ITA/UK) importi nimajo...
DIESEL Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 Dimmni bere, samo kaj ko ni več Dimmni :D Shemo? Jaz imam shemo za vezje za elektroniko na UK importih, letniki 99', ki odpre ventil do konca... Za GER importe pa je treba odklopt eno črno škatlco, ki je drugi(FR/ITA/UK) importi nimajo... ja sm te kr preimenoval :blush: :D ta je nemška verzija menda ker ko pride prek 6k obratov takoj pade nazaj na 6k sploh ne gre prek . kar se tiče hitrosti gre pa samo 80 tak da je nemška ka veš ti kaj natančno je treba zrihtat :? al pa če maš kako sliko
strajnarR Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 (popravljeno) kdor ma kej delov za nsr (letnik95)-to je že novi model naj se javi ...rabim nujno prednji del armature in luč kdor ima kej naj se javi :? :? :? Popravljeno April 11, 2007. Popravil r_o_b_i
DIESEL Objavljeno April 11, 2007 Opozori Objavljeno April 11, 2007 una na avto netu je spredi sesuta ja ti nič ne nuca :BUA: razn če rabiš kaj zadnega konca .) poglej tam sicer se pa ena tut po delih prodaja .)
DIESEL Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 pjebi dejte mi neki powedat . js sm spet mal skeptičen :( kak je kej z pospeškim pri hondi :? je to do 100-120 isto ko rska al pa mito al je čist kontra :? sj vem da una dva mata večjo končno sam kak je s pospeški je to podobna stvar al je velik slabš :?
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 pjebi dejte mi neki powedat . js sm spet mal skeptičen :( kak je kej z pospeškim pri hondi :? je to do 100-120 isto ko rska al pa mito al je čist kontra :? sj vem da una dva mata večjo končno sam kak je s pospeški je to podobna stvar al je velik slabš :? do 120-130km/h prideš takoj če je motor odprt...če ma blokade pojma nimam...od 130km/h pa gre mal bol počasi naprej gor
reesko Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 pjebi dejte mi neki powedat . js sm spet mal skeptičen :( kak je kej z pospeškim pri hondi :? je to do 100-120 isto ko rska al pa mito al je čist kontra :? sj vem da una dva mata večjo končno sam kak je s pospeški je to podobna stvar al je velik slabš :? hehe odvisno kera honda :D ...razlika je definitivno opazna ;) sam nima to tok veze...use je prepočas :P
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 hehe odvisno kera honda :D ...razlika je definitivno opazna ;) sam nima to tok veze...use je prepočas :P nsr_freak bi bil drugačnega mnenja, njegova nsr-ka je baje nascala vse mitote in rs-ke :D :D :D :D :lol1:
_Fingi_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 reesko, a nisi ti nek enkrat dau en link al kr prpeu video mito vs. nsr če se prou spomnem?
kukec1 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 nsr_freak bi bil drugačnega mnenja, njegova nsr-ka je baje nascala vse mitote in rs-ke :D :D :D :D :lol1: eh pusti ga... če so ga pr 180 na radar dobli....
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 eh pusti ga... če so ga pr 180 na radar dobli.... 182, je blo baje :D :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 (popravljeno) eh pusti ga... če so ga pr 180 na radar dobli.... :D no z kukecom sma se že skup furala...pa lahk ti poveš kaka je razlika med nsrko pa mitotom :) sicer pa je vsak motor narjen za svoj namen...in ni čudno da gre nsrka malenkost slabše :) Popravljeno April 12, 2007. Popravil D_u_H_e_C
DIESEL Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 hehe sj da se bedn sliši :) sam vseen prašam ker mi noben ne zna powedat furu sm rsko in mitota pa se mi je blazno zdel da potegne ko satan :) honde pa še nism pelu zej me pa zanima mal ko noben ne zna powedat :) ma rečmo odblokirana pa giannelli gor .)
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 hehe sj da se bedn sliši :) sam vseen prašam ker mi noben ne zna powedat furu sm rsko in mitota pa se mi je blazno zdel da potegne ko satan :) honde pa še nism pelu zej me pa zanima mal ko noben ne zna powedat :) ma rečmo odblokirana pa giannelli gor .) pridi na piknik pa ti dam en krog za pelat :) pa boš vido
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 nsr_freak bi bil drugačnega mnenja, njegova nsr-ka je baje nascala vse mitote in rs-ke :D :D :D :D :lol1: Moj kurac. pridi na piknik pa ti dam en krog za pelat :) pa boš vido Najboljše :OK:
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 pridi na piknik pa ti dam en krog za pelat :) pa boš vido meni si še tui dolžn en krog, pa en pir...heheheh .) .) :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 meni si še tui dolžn en krog, pa en pir...heheheh .) .) :D za en pir vem :D za en krog pa ne da bi vedo :D
norc 16 Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 dajte dečki no. kupite gianelija za nsrko. kot novi vožen cca 1000km
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Ej norc_16 , ferk pa carlazar vi trie pridete 100% na piknik? nea neke šunjajte tam iz šentilja pa sladkega vrha pa bote se že nekak pridevali :D
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 za en pir vem :D za en krog pa ne da bi vedo :D samsara, vstopnica :D :D :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se