D_u_H_e_C Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 samsara, vstopnica :D :D :D :D :D :D no nisma se zmenla da ti dam za krog :D sam dobro je 50m se oš lahk pelal :D
Čamac Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Hahaha ne moreš ti ukanit nejčev spomin :lol1: Zdaj pa gremo dalje v 125-ke javite se navsezadnje je to ena urejena tema...
_Nejkooo_ Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 no nisma se zmenla da ti dam za krog :D sam dobro je 50m se oš lahk pelal :D mah sej se zajebavam no, čeprav sn ti takrat res reko za en krog, ampak v hecu bolj, tak da ne se bat...hehehe :D :D
reesko Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 nsr_freak bi bil drugačnega mnenja, njegova nsr-ka je baje nascala vse mitote in rs-ke :D :D :D :D :lol1: da ne bo kej res :lol1: reesko, a nisi ti nek enkrat dau en link al kr prpeu video mito vs. nsr če se prou spomnem? sm dau ja...in sm ga nascau k praasca :D sam ne odpre več ...več k en let nazaj je že..morm koelgu rečt da mi spet pošle :D eh pusti ga... če so ga pr 180 na radar dobli.... to bo to ja...in pol cagivam laže števc :headbang:
Grilzz Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 pjebi dejte mi neki powedat . js sm spet mal skeptičen :( kak je kej z pospeškim pri hondi :? je to do 100-120 isto ko rska al pa mito al je čist kontra :? sj vem da una dva mata večjo končno sam kak je s pospeški je to podobna stvar al je velik slabš :? Do 100 ni nobenih pretiranih razlik, naprej pa začne NSR zaostajati. RS sploh ne bom omenjal ker so itak jajca.
strajnarR Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 NOOOO....vi se vozte na okrog jst pa še zmeri zase nucam: NUJNO -levo balanco (ročko) -desno ročko za bremzo -če ma slučajno kdo sprednji železen nosilec za prve plastike !!! kar pa še ni tako nujno bom pa kmalu nucal še: -prvo luč -števec prvo masko in stranske plastike če ma kdo kej pocen, če ne bom pa dal kr zašvasat jih...sm bi blo lepo d bi ble nove .)
Čamac Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Če bi kdo, ki spremlja forum, to imel, bi ti že stokrat povedal...
D_u_H_e_C Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 NOOOO....vi se vozte na okrog jst pa še zmeri zase nucam: NUJNO -levo balanco (ročko) -desno ročko za bremzo -če ma slučajno kdo sprednji železen nosilec za prve plastike !!! kar pa še ni tako nujno bom pa kmalu nucal še: -prvo luč -števec prvo masko in stranske plastike če ma kdo kej pocen, če ne bom pa dal kr zašvasat jih...sm bi blo lepo d bi ble nove .) dans ko sm se pelal domov...me je en tip iz avta vprašal če rabim kake dele...da ma doma razbito nsrko... pa ma še dosti delov...sam nimam pojma do je biu :D je pa iz mbja...mal poglej po bolhi.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) al pa ebuy pa boš hitro najdo
_Nejkooo_ Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 dans ko sm se pelal domov...me je en tip iz avta vprašal če rabim kake dele...da ma doma razbito nsrko... pa ma še dosti delov...sam nimam pojma do je biu :D je pa iz mbja...mal poglej po bolhi.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) al pa ebuy pa boš hitro najdo sn vido dans duhec tvojo lepotico pred seršom parkirano... kak se je lepo svetla v vsem svojem sisaju izza tistih umazanih skuterjev :D :D :D .)
strajnarR Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 dans ko sm se pelal domov...me je en tip iz avta vprašal če rabim kake dele...da ma doma razbito nsrko... pa ma še dosti delov...sam nimam pojma do je biu :D je pa iz mbja...mal poglej po bolhi.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) al pa ebuy pa boš hitro najdo joj joj joj jojjjj. :? :? :? ..dej probi ugotovit kdo je biu !!!!!!!!! .) :)
CarLazar Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Duhec...kaj sn tebe jaz včeraj pred seršom pozdravo na Nsr-u? :? :D
D_u_H_e_C Objavljeno April 14, 2007 Opozori Objavljeno April 14, 2007 Duhec...kaj sn tebe jaz včeraj pred seršom pozdravo na Nsr-u? :? :D hehe mhm :D sm te js tut pozdravo :) se mi je tak zdelo da si ti glede na to da maš črno šipico pa plave pozicijske lučke al kaj že :)
p0dg0rc Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 A kdo ve zakaj se ta motor prodaja že pol leta? http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1068423# Ceno mislim da ma okrog 400k, kar pa tut ni tak veliko... Pa če je res BREZ PRASKE in to zakaj se ne proda :? A ve kdo kaj o tem motorju? LP!
D_u_H_e_C Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 ma na fotkah zgleda kr ql...idi ga pogledat pa ga sprobaj in če bo ql ga odpelji :)
p0dg0rc Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 Ja na fotkah zgleda lepa, treba bo it pogledat pa naredit kak krog... :) pol pa bomo vidl ;)
Ven0m Objavljeno April 15, 2007 Opozori Objavljeno April 15, 2007 A je bil kdo z modro nsr-ko kje v okolici cerknice dns??? :)
strajnarR Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 še zmeri kupujem nekaj delou za NSR :? :? (upam d nism že preveč tečn :D )
DIESEL Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 ma kdo tuki gor nsr švabska varjanta pa da mi lahk natanč powe kire žičke naj precvikam v cdi enoti da bo to šlo .)
mi Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 prodajam hondo nsr l.2001 :D za več info pm al pa pokličte....slikce so tut na avto..net-u
D_u_H_e_C Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 prodajam hondo nsr l.2001 :D za več info pm al pa pokličte....slikce so tut na avto..net-u mi kolk hočeš met zanjo?? sam tak informativno vprašam ;)
mi Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 bl po dogovoru....k cene so tok različne na netu...kdo da več :P čekeri na netu .)
Spider™ Objavljeno April 22, 2007 Opozori Objavljeno April 22, 2007 (popravljeno) mi kolk hočeš met zanjo?? sam tak informativno vprašam ;) avtonet počekiri Popravljeno April 22, 2007. Popravil The_Punisher
Mrtn Objavljeno April 23, 2007 Opozori Objavljeno April 23, 2007 Heh ewo mene nazaj spet po dolgem času! Ja jest še zdej rabn predno luč pa maska za hondo nsr! Zdej je pa čas da jest to zrihtam! Upam da ma kdo kaj?!?
strajnarR Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 Heh ewo mene nazaj spet po dolgem času! Ja jest še zdej rabn predno luč pa maska za hondo nsr! Zdej je pa čas da jest to zrihtam! Upam da ma kdo kaj?!? jst tud rabm luč,števc, 1.masko
DIESEL Objavljeno April 24, 2007 Opozori Objavljeno April 24, 2007 js pa bi rabu zaenkrat sam levo ročko za sklopko pa tist komad ko maš nogo gor na levi strani sj bi powedu po svoje kak se reče pa me verjetn neb ra umel vsi :P pa še zej me zanima kak nnaj izničim elektronsko blokado ? tisto blokado ko jo mam nemške verzije ko ne gre prek 6rpm :? kak se tega znebim :? HELP :kva1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se