reesko Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 js pa bi rabu zaenkrat sam levo ročko za sklopko pa tist komad ko maš nogo gor na levi strani sj bi powedu po svoje kak se reče pa me verjetn neb ra umel vsi :P pa še zej me zanima kak nnaj izničim elektronsko blokado ? tisto blokado ko jo mam nemške verzije ko ne gre prek 6rpm :? kak se tega znebim :? HELP :kva1: 1.stopalka 2.pejd na en nemški forum..ti bojo use tm povedal
DIESEL Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 mam en little problem :) klučavnica za sedež me neki heca: ko obračam kluč se pa tja se na zgornji strani nič ne nardi kr na mir je cel mehanizem tak da če mam zic gor morm direkt zajlo potegnat da skoči sedež gor . ve mogoč kir ka bi to lahk blo kako varianto slučain :?
strajnarR Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 (popravljeno) mene neki zanima kr se mi ne da ceuga motorja razdret in obrnt na glavo me zanima kolk varovalk ima ta motor? ena je pod sedežem zraven akumulatorja mislm da 15A...a je še kakšna kje ? :? Popravljeno April 25, 2007. Popravil r_o_b_i
DIESEL Objavljeno April 25, 2007 Opozori Objavljeno April 25, 2007 se posipam s pepelom sm že odkril kaka je finta :blush: menda nima druge :? .)
Mrtn Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 A kdo ve kok pride približno predna maska za honda nrs pa luč?
D_u_H_e_C Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 A kdo ve kok pride približno predna maska za honda nrs pa luč? levi kos maske okrog 16k bivših jurjev...sredinski kos maske 16k bivših jurjev...desn kos maske 16k bivših jurjev...šajbica 35k bivših jurjev...luč pojma nimam... drago je vglavnem
DIESEL Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 luč je okrog 150€ :) vem zato ko sm jo naročil :) če ma kdo slučain kako skico o elektronski blokadi pr nemški verziji prosim naj me kontaktira .)
Stric Burek Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 luč je okrog 150€ :) vem zato ko sm jo naročil :) če ma kdo slučain kako skico o elektronski blokadi pr nemški verziji prosim naj me kontaktira .) KOlkr jest vem ima nemška verzija DODANO škatlico. Tisto škatlico odklopiš in to naj bi blo to. Ima pa baje tudi sprednji zobnik manjši.
zlabo Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 mene neki zanima kr se mi ne da ceuga motorja razdret in obrnt na glavo me zanima kolk varovalk ima ta motor? ena je pod sedežem zraven akumulatorja mislm da 15A...a je še kakšna kje ? :? ja, to je edina varovalka na motorju. Zakaj, a te kej zafrkava?
DIESEL Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ja sj so tri te škatle sam ne wem zej kira je kira :BUA: :? ena je regler ena je cdi pa še ena more bit kao ta blokada tak si js to predstavlam sam zaj kira je kira :?
_Fingi_ Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 izdelek 93020 - zgoraj desno je CDI enota, regler je tist k ma hladilna rebra... se prav ti ostane samo še škatlca z blokado :) :P
DIESEL Objavljeno April 26, 2007 Opozori Objavljeno April 26, 2007 ka pa pol to morm kej fergazer naštelat al pa oljno pumpo dat na več ko dam to blokado vn :?
Stric Burek Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 ka pa pol to morm kej fergazer naštelat al pa oljno pumpo dat na več ko dam to blokado vn :? Ti prvo odklopi Potem se pejdi peljat, malo pazi na to kako motor dela, kako se zavrti. Naredi ene 10km. Ko prideš domov počakaj da se shladi malo, počasi in pazljivo odšravfaj svečko in poglej barvo. Če je kavno rjava je OK. Daj nazaj, zategni(ne preveč) in gas. Če ti pije okrog litra na ene 700-800km potem mislim da bi mogli bit OK
strajnarR Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 ja, to je edina varovalka na motorju. Zakaj, a te kej zafrkava? ja neki me zafrkava do štarterja je elektrika naprej pa ne...tako da ni iskre na svečki (svečka je dobra) !! :?
DIESEL Objavljeno April 27, 2007 Opozori Objavljeno April 27, 2007 Ti prvo odklopi Potem se pejdi peljat, malo pazi na to kako motor dela, kako se zavrti. Naredi ene 10km. Ko prideš domov počakaj da se shladi malo, počasi in pazljivo odšravfaj svečko in poglej barvo. Če je kavno rjava je OK. Daj nazaj, zategni(ne preveč) in gas. Če ti pije okrog litra na ene 700-800km potem mislim da bi mogli bit OK ok. hvala :)
NSR boy Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 ma ker giannelli izpuh za prodat??? :D če ker prodaja nj mi piše!!! ajd
zlabo Objavljeno April 28, 2007 Opozori Objavljeno April 28, 2007 ja neki me zafrkava do štarterja je elektrika naprej pa ne...tako da ni iskre na svečki (svečka je dobra) !! :? to te verjetn masa zafrkava drugač pa multimeter v roke pa merit kje je štrom, kje pa ne. Samo ne merit na visokonapetostnem delu vžigalne tuljave :nono: evo tukile je shema, sicer je mal mejhna resuolucija, ampak če se mal potrudš bo šlo KLIK
DIESEL Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 js mam en problem :BUA: sprednji disk na moji nsr-ki neki jebe : zaviram lahka normalno ni problema sam ko pogleam disk vidim da ni namir da gre za pol mm levo desno :blink: :cry: zej ne wem ka bi to lahk blo mi lahk kir pomaga .) :? :(
_Fingi_ Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 a to se ti premika če ga maš prmir, al če se vrti vidš da se ne vrti naravnost?
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 js mam en problem :BUA: sprednji disk na moji nsr-ki neki jebe : zaviram lahka normalno ni problema sam ko pogleam disk vidim da ni namir da gre za pol mm levo desno :blink: :cry: zej ne wem ka bi to lahk blo mi lahk kir pomaga .) :? :( če se premika na onih krogih pol je vse ql...ker je plavajoč disk ja :) tak da ni nič narobe
DIESEL Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 taki krogeci so ja tam se migle .) pol to ni panike :?
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 taki krogeci so ja tam se migle .) pol to ni panike :? ne to je normalno :) če bi biu disk čist primiru ko bi premzal pol bi se dosti bolj segreval :) zato se malenkost premika
DIESEL Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 aha . no sj tam ko so taki krogeci zgledajo tak ko kaki inbus vijaki tam se miga zej če je normalno to je super sam nikjer nism zasledil pr 125-ah da bi se migu :hmm: zato sm prašu .) ka pa ko zaviral sj prime v nulo sam včasih se tak mal čuje tak rahel pok sj ni prehud sam tak čist mal .) :?
k0ci Objavljeno Maj 3, 2007 Opozori Objavljeno Maj 3, 2007 ja to ponavadi poči takrat ko greš nazaj z motorjem pa zabremzaš, potem se pa pelješ in spet zabremzaš, ko disk ostane nazaj premaknen drgač pa je plavajoč zato, da je manj obremenjen pri segrevanju (se lahko dosti več razteza in krči kot navadno vpet disk)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se