verdinek Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 sm klical enga za fostraster...a se sam meni zdi da je 30€ prevlka cena al se zdi preveč še komu drugemu ? :D kake cene folk daje adijo ne :D če rabiš samo tiste tačke kjer noge gor držiš, dobiš nove (PAR) za 23€ + poštnina, sem pred kratkim naročil iz ČARMAN Medvode :D
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 če rabiš samo tiste tačke kjer noge gor držiš, dobiš nove (PAR) za 23€ + poštnina, sem pred kratkim naročil iz ČARMAN Medvode :D ej a ti si obe menlaj?? js bi rabo sam desno :) tak da če jo maš odveč bi te proso če mi jo prodaš :D drgač pa mi plz napiši cifro na PM od Čarman trgovine :)
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 gumo so dobli :D v pondelek grem po njo :D :naughty:
Čamac Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 gumo so dobli :D v pondelek grem po njo :D :naughty: no končno :rolleyes:
NSR boy Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 djte povedat če bojo te dize dobre? :hmm: Main 138 Idle/Slow 42 Power 65 ke nj kupm kak športn filter?? :? lp :D
C4V4L13R Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 (popravljeno) :topic: NSR boy; si ti mogoče bil z nami na mobikrogu (js, k0ci, aligg-tomos sm, pa še en s črno ybr)? Popravljeno Maj 27, 2007. Popravil C4V4L13R
NSR boy Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 :topic:NSR boy; si ti mogoče bil z nami na mobikrogu (js, k0ci, aligg-tomos sm, pa še en s črno ybr)? jap :D škoda ka niste dans šli ka so ble dirke zakon :OK: matr sm jih je kr dost padl
C4V4L13R Objavljeno Maj 27, 2007 Opozori Objavljeno Maj 27, 2007 vreme nas je zjebalo...pa k0ci piše maturo jutr, pa aligg verjetno tud če čš me lahko dodaš na msn, je v profilu, pa se bomo še za kdaj kej zmenil sori za of topik...
NSR boy Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 rabi kdo druge dize za hondo nsr 125? če rabi nj mi piše na pm lp
DIESEL Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 neki me zanima: ko obrnem balanco v desno se mal pred predn ko obrnem dokonca zaleti tista zaščitna guma pr sklopki v lev nosilec maske ( tam ko je špegu pritrjen na masko) zej al je to normalno da ne morm dokonca obrnat balanco v desno al ... :alien1: v levo gre pa čist normaln :krneki:
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 neki me zanima: ko obrnem balanco v desno se mal pred predn ko obrnem dokonca zaleti tista zaščitna guma pr sklopki v lev nosilec maske ( tam ko je špegu pritrjen na masko) zej al je to normalno da ne morm dokonca obrnat balanco v desno al ... :alien1: v levo gre pa čist normaln :krneki: tega še js nism opazo...sm pa opazo da če v desno do kraja zasučem belanco da se mi predna bremza rahlo zaleti v plastiko :) je treba za kaka 2 mm gor bremzo dvignt :) pa to niti ni tak moteče...sj samo ko obračaš motor maš belanco dokraja krejeno v eno od smeri
mi Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 neki me zanima: ko obrnem balanco v desno se mal pred predn ko obrnem dokonca zaleti tista zaščitna guma pr sklopki v lev nosilec maske ( tam ko je špegu pritrjen na masko) zej al je to normalno da ne morm dokonca obrnat balanco v desno al ... :alien1: v levo gre pa čist normaln :krneki: povešena spredna maska?
DIESEL Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 lahko da je tut to ker sm luč menju . sam ko sm devu nazaj skupi se je kr lepo usedl vse skup :krneki: ma kdo kako srednjo šipco za prodat tak uprašam usput :rolleyes:
NSR boy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 neki me zanima: ko obrnem balanco v desno se mal pred predn ko obrnem dokonca zaleti tista zaščitna guma pr sklopki v lev nosilec maske ( tam ko je špegu pritrjen na masko) zej al je to normalno da ne morm dokonca obrnat balanco v desno al ... :alien1: v levo gre pa čist normaln :krneki: ja men tud :hmm: :)
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 za ono gumo nevem...tisto glede bremze pa je vrjetno normalno...kr sm že pri večih motorih to zasledil :)
verdinek Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 čudno da se pri meni to ne dogaja :hmm: :naughty:
DIESEL Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 na kuk mate vi štangas naštelan :? js ga mam mal čez 1.500 obratov mal več . zadnič mi je neki ponoru mi ga je držal na 3k :? pol sm se pa pelu je blo pa vredu. čez par km ko sm stal pa isto ma kdo kako idejo ka bi lahka blo :?
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 na kuk mate vi štangas naštelan :? js ga mam mal čez 1.500 obratov mal več . zadnič mi je neki ponoru mi ga je držal na 3k :? pol sm se pa pelu je blo pa vredu. čez par km ko sm stal pa isto ma kdo kako idejo ka bi lahka blo :? js ko hladn motor vžgem pa dam mal gasa pol ostane par sekund na 3k.pol pa pade na 1.5k :) če je vroč motor pa je na začetku tut mal prek 2k...ko pa laufa kakih 5 sekund pa pade na 1.5 al pa še nižje :)
DIESEL Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 pr men je pa skos mal nad 1.5 sj bom probu v teh dneh enkrat kaj ka matra pa bom vidu kak je
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) nevem kaj se je zgodlo sam vseeno :D moja honda je kr zlepa začela dosti majn pit kot je do zdaj... tiščal sm ga skor skozi na polno pa sm z enim keslom nareo 210km :D je pa še vsa rezerva v keslu :) tak da se je poraba na 100km spustla na okrog 5 litrov :D :naughty: Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil D_u_H_e_C
_maLi_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 nevem kaj se je zgodlo sam vseeno :D moja honda je kr zlepa začela dosti majn pit kot je do zdaj... tiščal sm ga skor skozi na polno pa sm z enim keslom nareo 210km :D je pa še vsa rezerva v keslu :) tak da se je poraba na 100km spustla na okrog 5 litrov :D :naughty: hm sej jst tud nardim okol 200km s kestlom... kolk ti je pa prej kuru na 100/L
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 hm sej jst tud nardim okol 200km s kestlom... kolk ti je pa prej kuru na 100/L okrog 7l :D zato mi je čudno prej sm nareo 160-170km z rezervo vret :)
_maLi_ Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) okrog 7l :D zato mi je čudnoprej sm nareo 160-170km z rezervo vret :) hah to ti je pa fajn kuru hah jst ga morm ze kr fajn tisat, da mi tolk popije :rolleyes: To je vrjetno kje kestl spušov=P Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil _maLi_
D_u_H_e_C Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 hah to ti je pa fajn kuru hah jst ga morm ze kr fajn tisat, da mi tolk popije :rolleyes:To je vrjetno kje kestl spušov=P ja ne :D sam fora je v tem da sm se prej fural isto pa se zdaj furam isto pa je opazna razlika v porabi :) ma no sj vseeno sam da bo denarnca mal majn trpela :D
Stroj Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ja ne :D sam fora je v tem da sm se prej fural isto pa se zdaj furam isto pa je opazna razlika v porabi :) ma no sj vseeno sam da bo denarnca mal majn trpela :D Bo šlo pa mal več denarja za človeški bencin :whistle: šmarncapress
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se