Kawl Objavljeno Januar 17, 2010 Deli Objavljeno Januar 17, 2010 Dans je pasal mal po cesti, ene 30km. Edino nos mi je skoraj zmrznil ker sem mel kros čelado namest integralke. U tole je pa kozjak fino fino --- jst sem tud naredu 300 metrov gor pa dol po ulci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 17, 2010 Deli Objavljeno Januar 17, 2010 Jep, s pogledom na našo lepo Tuhinjsko dolino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 Danes prvih 18km v novi sezoni Sm startov, pa se mi je zdel da gre prevec, pol sm sel pocas. Ko pridem na magistralko pa do daske, sicer se je dalo normalno prehitevat in vse, sam sm dobil obcutek da bi moglo se bolj it. Skoro zmrznu. Pol pa pridem domov in po pregledu motorja ugotovim, da sm vozu po dveh cilindrih :xx: 6 ur sem se pol jebal, da zdej delajo vsi 4. Jutri pa probat klimbra in dotem 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 Danes prvih 18km v novi sezoni Sm startov, pa se mi je zdel da gre prevec, pol sm sel pocas. Ko pridem na magistralko pa do daske, sicer se je dalo normalno prehitevat in vse, sam sm dobil obcutek da bi moglo se bolj it. Skoro zmrznu. Pol pa pridem domov in po pregledu motorja ugotovim, da sm vozu po dveh cilindrih :xx: 6 ur sem se pol jebal, da zdej delajo vsi 4. Jutri pa probat klimbra in AgainstMe 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 20, 2010 Deli Objavljeno Januar 20, 2010 ampak ti pa si specialec čisto svoje klase že če moped samo po enem cilindru ne laufa to trese in kašlja, ti pa nisi čutil da dva ne delata :blink: no comment Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 ampak ti pa si specialec čisto svoje klase že če moped samo po enem cilindru ne laufa to trese in kašlja, ti pa nisi čutil da dva ne delata :blink: no comment men moja suzi čist u redu laufa po enem.... ... pajkica in dotem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Januar 21, 2010 Deli Objavljeno Januar 21, 2010 Danes prvih 18km v novi sezoni Sm startov, pa se mi je zdel da gre prevec, pol sm sel pocas. Ko pridem na magistralko pa do daske, sicer se je dalo normalno prehitevat in vse, sam sm dobil obcutek da bi moglo se bolj it. Skoro zmrznu. Pol pa pridem domov in po pregledu motorja ugotovim, da sm vozu po dveh cilindrih 6 ur sem se pol jebal, da zdej delajo vsi 4. Jutri pa probat Si imel pac vec navora, ne? dotem in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Januar 23, 2010 Deli Objavljeno Januar 23, 2010 ampak ti pa si specialec čisto svoje klase že če moped samo po enem cilindru ne laufa to trese in kašlja, ti pa nisi čutil da dva ne delata :blink: no comment Ni to tak ko pri avtu, ce enga al pa dva odklopis. Pol sm probaval. Stirje delajo, pa najprej enga, pol drugega odklopis, tadrugic mal padejo obrati, zvok je pa isti, nc ne trese prevec.. Redkokdo bi opazu. klimbra 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 23, 2010 Deli Objavljeno Januar 23, 2010 Ni to tak ko pri avtu, ce enga al pa dva odklopis. Pol sm probaval. Stirje delajo, pa najprej enga, pol drugega odklopis, tadrugic mal padejo obrati, zvok je pa isti, nc ne trese prevec.. Redkokdo bi opazu. A pa nisi zaznal na svojih body senzorjih ,da je za 0,0005g manjši pospešek na izhodu iz ovinka? BIZIXXX, Cartman, suhi in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Januar 25, 2010 Deli Objavljeno Januar 25, 2010 (popravljeno) Ni to tak ko pri avtu, ce enga al pa dva odklopis. Pol sm probaval. Stirje delajo, pa najprej enga, pol drugega odklopis, tadrugic mal padejo obrati, zvok je pa isti, nc ne trese prevec.. Redkokdo bi opazu. Brez zamere, ampak meni je letos na morju crknila svečka in je motor delal samo na tri cilindre. Se kar zelooooo konkretno čuti in sliši, motor ne vleče, tako da VEŠ, da nekaj ne štima. Opazila sem jaz pa še vseh 5 ostalih, ki so stali zraven, ko sem zalaufala motor. Popravljeno Januar 25, 2010. Popravil svobodnaptica01 jvalant in klimbra 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Januar 25, 2010 Deli Objavljeno Januar 25, 2010 Osebna izkušnja. Je na avtu odpovedala elektronika/elektrika, ki napaja svečke. Sem šel namreč preverjat stanje svečk. Na koncu pa pozabil nataknit nazaj na eno od svečk:headbang:. Poizkusil vžgat avto. Mrtev:eek:. Avto obnemel !!!! 1 enota za 4 svečke. Baje imajo motorji po 2 enoti in vsaka skrbi za 2 svečki tako, da težje v kompletu odpove. Na srečo je imel mehanik en kos na zalogi in to rabljen, pa se je preživelo relativno poceni. Ni to tak ko pri avtu, ce enga al pa dva odklopis. Pol sm probaval. Stirje delajo, pa najprej enga, pol drugega odklopis, tadrugic mal padejo obrati, zvok je pa isti, nc ne trese prevec.. Redkokdo bi opazu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Za par dni nazaj sem pozabu povedat, da sva sla s Samotom do Rakeka na kavo. Torej: celje-domzale-rakek-kamnik-neke rovte v tuhinju-celje cca 250 km pasalo ko dvema budalama samari She 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Za par dni nazaj sem pozabu povedat, da sva sla s Samotom do Rakeka na kavo. Torej: celje-domzale-rakek-kamnik-neke rovte v tuhinju-celje cca 250 km pasalo ko dvema budalama samari po kakih rovtah se vidva furata soncnca 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 po kakih rovtah se vidva furata sam res, ej. pa se brez loncka soli. niti v glavi ne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 9, 2010 Rakek niso nobene rovte btw druga slikca je namreč od tam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 9, 2010 Deli Objavljeno Februar 9, 2010 (popravljeno) Rakek niso nobene rovte btw druga slikca je namreč od tam btw je bilo mišljeno za prvo slikco.. ke so pa res rovte ...sploh pozim... Popravljeno Februar 9, 2010. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 10, 2010 Deli Objavljeno Februar 10, 2010 Do konca gas v tretji, pa ravno toliko da sem se premikal. :krneki: Mal naprej sem pa pol obupal, ker je blo že preveč klanca in res ni šlo več nikamor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Februar 21, 2010 Deli Objavljeno Februar 21, 2010 Evo ker je danes tko lep dan sm se odloču da se grem mau zapelat. naredu ene 10 km(sj bi več pa morm še 5 ur odpelat za izpit ) no uglavnem blo je zakon, prou pasal je. cesta je večinoma mokra pa dost peska pa soli. Tko da sm šu dost počas ampak ni važn, glavn da sm sebe in yamahco mau zluftu. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno Februar 21, 2010 Deli Objavljeno Februar 21, 2010 Prvih 40 km letos. Do Vrhnike na kavico in nazaj proti Ljubljani. Je pa fino videt da se topi ta bela zgaga ob cesti in da jo je vse manj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankop Objavljeno Februar 21, 2010 Deli Objavljeno Februar 21, 2010 YESSSSSSS ! Končn mal sončka ,pa še suhe ceste. Mojih prvih 120 km letos. V-strom je predo ko maček ko ga crtlaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 24, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2010 dns ena kratka furca po okolici Rakek-ride-cerknica-rakek-32km kulsku na ridah je bil celo en motorist en in edini na poti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Danes padli prvi kilometri leta. Čudovito vreme, toplo, skoraj nič vetra, v textilu mi je blo celo vroče ko sem kje stal. Čudovito, skratka. Samo da bo takšnega vremena še več letos . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CeneR Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 danes vreme enkatno padla furca Lj.-Beljak (mal pofirbcat v Louis-u) nato še na Bled po kremšnite,sezona je odprta,pri meni seveda. v soboto in nedeljo se obeta podobno vreme tako,da skirce na plano,he he Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Februar 25, 2010 Deli Objavljeno Februar 25, 2010 Prvih 20 km letos .... nasledni tedn hitro podalšat registracijo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hudoba Objavljeno Februar 27, 2010 Deli Objavljeno Februar 27, 2010 Prvih 180km sezone, pa se na novem motorju za povrhu. Pasal je! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se