ofc Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Men je pa top, ne menjam builder, Hytech in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Res je ene stroje lohk ožemaš,cenejše vzdržuješ itd.....ja Italijan je za petičneže kot ti do bara pa nazaj,sam se rad vozim tudi kam drugam :grim .... se bom držal v prihodnje rajši kmetijskih strojev ki so za seljake,pocen za vzdrževanje,varčni in dobro konstruirani pa čeprav malce grši :evilgrin: hehe do gostilne mam 500m po hribu navzdol, tko da dol grem peš, za nazaj pa raj taxi pokličem. :grrr 700€ je velika cifra, če malo telefon zavrtiš se da tudi ceneje najti. Mene je prišlo 350€. Ostalo se pa strinjam s tabo. Kmet2, builder in bstulic 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Vem fantje pri Urbančiču je to ceneje ,sam sem si kriv ker želim imeti motorje servisirane na poblaščenih servisih zaradi prodaje naprej,prav tako je bila do zdaj vestno vzdrževana na prejšnjem generalnem uvozniku za Ducati,želim nadaljevati tradicijo toda definitivno ne dolgo z Ducatijom :grrr ofc sej pravim ,ker sem zamenjal že kar nekaj teh velikih endur se mi ta zdi ena izmed slabših a sem vesel ko se peljem ko ptiček na veji,to pa :grim gsxf750, builder, ofc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Tradicija te košta Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Tradicija te košta Zase se brigej ti k si si isti motor kupil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 (popravljeno) Zase se brigej ti k si si isti motor kupil ja, sam mene tradicija ne košta, ampak sem po tradiciji vedu kaj kupujem, je pa res da do dučeta se goji čustva in ni nič predrago, tak da ne jokaj ampak se pohvali kok si plačal. Popravljeno April 3, 2015. Popravil DAMI34 luxsa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 ja, sam mene tradicija ne košta, ampak sem po tradiciji vedu kaj kupujem, je pa res da do dučeta se goji čustva in ni nič predrago, tak da ne jokaj ampak se pohvali kok si plačal. Dej ne smeti kawasakijevc DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Dej ne smeti kawasakijevc smeti maš na servisu Nearrain, TakeALookAround, shibby in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 smeti maš na servisu Aha pr Elisi jih je polno Nearrain in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Vem fantje pri Urbančiču je to ceneje ,sam sem si kriv ker želim imeti motorje servisirane na poblaščenih servisih zaradi prodaje naprej,prav tako je bila do zdaj vestno vzdrževana na prejšnjem generalnem uvozniku za Ducati,želim nadaljevati tradicijo toda definitivno ne dolgo z Ducatijom :grrr ofc sej pravim ,ker sem zamenjal že kar nekaj teh velikih endur se mi ta zdi ena izmed slabših a sem vesel ko se peljem ko ptiček na veji,to pa :grim Sej urbančič je tudi uradni ali se motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Sej urbančič je tudi uradni ali se motim? ;Motiš se.....on je za Aprillijo,je pa včasih šraufal pri uradnem serviserju in obvlada sceno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 ;Motiš se.....on je za Aprillijo,je pa včasih šraufal pri uradnem serviserju in obvlada sceno! To sem vedel da je delal pri uradnem serviserju ampak sem zadnjič klepetal z njim in se ga zastopil da je še vedno Drugače pa dej šenkej ta jajc in si bmw-ja alpa ktm kupi Aja lahko šenkaš meni alpa menjam za šalam in 50 jajc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 To sem vedel da je delal pri uradnem serviserju ampak sem zadnjič klepetal z njim in se ga zastopil da je še vedno Drugače pa dej šenkej ta jajc in si bmw-ja alpa ktm kupi Aja lahko šenkaš meni alpa menjam za šalam in 50 jajc Zamenjaj dilerja DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 Zamenjaj dilerja A misliš da mi igor slabo robo podtika?? aja da ne bom off topic mene je pršu letos servis 200€ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ofc Objavljeno April 3, 2015 Deli Objavljeno April 3, 2015 (popravljeno) Vem fantje pri Urbančiču je to ceneje ,sam sem si kriv ker želim imeti motorje servisirane na poblaščenih servisih zaradi prodaje naprej,prav tako je bila do zdaj vestno vzdrževana na prejšnjem generalnem uvozniku za Ducati,želim nadaljevati tradicijo toda definitivno ne dolgo z Ducatijom :grrr ofc sej pravim ,ker sem zamenjal že kar nekaj teh velikih endur se mi ta zdi ena izmed slabših a sem vesel ko se peljem ko ptiček na veji,to pa :grim Verjamem, ampak za mojo voznjo in voznjo v dvoje..ne menjam. No, bi..za nov model;) Popravljeno April 3, 2015. Popravil ofc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Verjamem, ampak za mojo voznjo in voznjo v dvoje..ne menjam. No, bi..za nov model;) Mene ravno vožnja v dvoje najbolj moti,takoj sem na centralnem stojalu v desnih ovinkih,v levih pa na stranskem stojalu...vse zbrusil :grim pa mam nastavitve nastavljene na najbolj obteženo in sport pa nič ne pomaga,sej pravim drugače je igrača,sam men ne sede. Ja za nov model sem se zdaj prijavil v Trzin bomo videli če me pokličejo,pravijo da so jo zdaj polikali in kultivirali,bomo videli so rekli slepci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 odlična alternativa mu je BMW XR, vsaj zame, če bi izbiral v tej kategoriji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 odlična alternativa mu je BMW XR, vsaj zame, če bi izbiral v tej kategoriji. Pa tudi Tracer ni slab sam se ga ne da primerjat z XR ker je XR spet visokotehnološki izdelek z vsemi bonbončki ki pa ceno proti Tracerju dvignejo za 50%.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Prodam MTS letnik 2012 ,50kkm ,z veliko dodatne opreme vsi 3-je kovčki,karbon,Terminjoni,povišana vetrobranska šipca,zaščita karterja,cevne zaščite agregata itd.....13k€.....prodajam ker mi ni všeč ! Motor ima vso dodatno elektronsko podporo kar jo nudi Ducati,pametni ključ,vzmetenje,protizdrsni sistem itd builder, luxsa, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Eni pa res težko najdete primeren motor... bstulic 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bstulic Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Greg Tracy se ni nič pritoževal ... https://youtu.be/OTiTPAusog4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Včeraj sem v Moto Si bral da ima ta ta nova MS kar dosti sprememb na mašini in drugod ravno na račun vzdrževanja Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 Eni pa res težko najdete primeren motor... Recimo da imamo večje zahteve kot jih ponuja Versys Greg Tracy se ni nič pritoževal ... https://youtu.be/OTiTPAusog4 Jaz nisem Greg Tracy sem pa šel danes gledat Trejserčka gsxf750, jany, igorkr in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 A versysa 1000 pa nisi, lahk bi ti bil všeč Kmet2, builder in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Danilo D Objavljeno April 4, 2015 Deli Objavljeno April 4, 2015 fulj sta barvno usklajena :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se