bagio Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 Če gre kdo iz Celjskega konca,je na prikolici eno prosto mesto. kandidati se prijavijo po tistem...kdor prej pride prej..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 Če gre kdo iz Celjskega konca,je na prikolici eno prosto mesto. kandidati se prijavijo po tistem...kdor prej pride prej..... Žal sem do 12.00 v službi, mogoče pa pridem potem mal pofirbcat gor, drugač pa uživajte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 2. Vijak na karterju se je odloču popustit in dat olju prosto pot. Ker pa je karter tik pred zadnjo gumo, jo je olje seveda pošteno zalil. V začetku prvega naslednjega ovinka je seveda sledil neizbežen zdrs na notranjo stran. Sreča v nesreči, ovinek je bil desni kot pod 1. in ni nilo novih poškodb ampak le pojačanje že obstoječe. Bistveno pa je bilo to, če se je že moralo zgodit, da je bilo to na stezi in sva drsela sama in ničesar zadela. Sam še na asfaltu, motor pa na prvi travi. Seveda, na stezi v Marofu razen ob štartno ciljni ravnini, ko gume ščitijo kontejner in vstopajoče motoriste na stezo, ni ničesar v kar bi se lahko zadel. To je ravno bistvo steze proti cesti. foto po dogodku gandi, suzuki in blu 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2010 Hola, Seven of Nine Racing Team baje tud pride jutri se vidimo! She, SharpNinja, Milunka in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 prav prijetno je blo na marofu danes. lepo sončno vreme 15C malce vetra, da nas je spomnil da še ni poletje pa enih 8 ms ki so se preganjali suzuki, blu, gandi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno April 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 3, 2010 Hola, jp, luštno je blo super družba, krasen sonček (sem mal barve prinesel domov :naughty: ), glih tolk "gužve" da je blo zabavno se podit vmes, pa še vsi smo ostali celi, enako naše lubice, le gume so nastradale - GP Racer D211 Endurance (zadnje) so vse pomrle (tudi čist nove so šle v franže v šestih sessionih!), kljub eksperimentiranju s pritiski, Medium so se pa kar lepo držale; se je pa en z VFR 750 z RoadSmartkami vozil lagano sportski (okoli 1:21, 22) ko car, brez težav, so ga vsi lastniki GP Racer D211 E kr mal postrani gledali :xx: slikc ni, si nihče ni vzel časa zanje družba hvala ker ste mi polepšali dan zlasti Gamma; yihaaaaaaaaa, kdaj gremo spet?? blu, Krejzi, gandi in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 No,pa pejmo anede! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Hola, jp, luštno je blo super družba, krasen sonček (sem mal barve prinesel domov ), glih tolk "gužve" da je blo zabavno se podit vmes, pa še vsi smo ostali celi, enako naše lubice, le gume so nastradale - GP Racer D211 Endurance (zadnje) so vse pomrle (tudi čist nove so šle v franže v šestih sessionih!), kljub eksperimentiranju s pritiski, Medium so se pa kar lepo držale; se je pa en z VFR 750 z RoadSmartkami vozil lagano sportski (okoli 1:21, 22) ko car, brez težav, so ga vsi lastniki GP Racer D211 E kr mal postrani gledali slikc ni, si nihče ni vzel časa zanje družba hvala ker ste mi polepšali dan zlasti Gamma; yihaaaaaaaaa, kdaj gremo spet?? samo VFR pa je zakon bla bombnik na pisti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Hola, jp, luštno je blo super družba, krasen sonček (sem mal barve prinesel domov ), glih tolk "gužve" da je blo zabavno se podit vmes, pa še vsi smo ostali celi, enako naše lubice, le gume so nastradale - GP Racer D211 Endurance (zadnje) so vse pomrle (tudi čist nove so šle v franže v šestih sessionih!), kljub eksperimentiranju s pritiski, Medium so se pa kar lepo držale; se je pa en z VFR 750 z RoadSmartkami vozil lagano sportski (okoli 1:21, 22) ko car, brez težav, so ga vsi lastniki GP Racer D211 E kr mal postrani gledali slikc ni, si nihče ni vzel časa zanje družba hvala ker ste mi polepšali dan zlasti Gamma; yihaaaaaaaaa, kdaj gremo spet?? Ja pa kaj ma ta Marof prot GP racerkam skoz neki problemi jah medium upam da ne bojo samo za enkratno uporabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racemaniak Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Ja pa kaj ma ta Marof prot GP racerkam skoz neki problemi jah medium upam da ne bojo samo za enkratno uporabo jst sm meu medium - hard ... 2 obiska marofa, pa še cirka 2000km na cesti... gume še na pol dobre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoUpC Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 jst sm meu medium - hard ... 2 obiska marofa, pa še cirka 2000km na cesti... gume še na pol dobre Pa to že D211 al D209? Za prejšne vem da je bla problematična spredna guma k jo je kr scefral neki za tele sm pa upal da se bojo nekak bolš obnesle. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Moje bridgestone BT-003 se zelo lepo obnesejo na Marofu ! casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 (popravljeno) Tudi supercorsa bo zdržala 6 ali 7 Marofov,resda je tudi že obrnjena. Popravljeno April 4, 2010. Popravil bagio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Hola, jp, luštno je blo super družba, krasen sonček (sem mal barve prinesel domov :naughty: ), glih tolk "gužve" da je blo zabavno se podit vmes, pa še vsi smo ostali celi, enako naše lubice, le gume so nastradale - GP Racer D211 Endurance (zadnje) so vse pomrle (tudi čist nove so šle v franže v šestih sessionih!), kljub eksperimentiranju s pritiski, Medium so se pa kar lepo držale; se je pa en z VFR 750 z RoadSmartkami vozil lagano sportski (okoli 1:21, 22) ko car, brez težav, so ga vsi lastniki GP Racer D211 E kr mal postrani gledali :xx: slikc ni, si nihče ni vzel časa zanje družba hvala ker ste mi polepšali dan zlasti Gamma; yihaaaaaaaaa, kdaj gremo spet?? Kdo pravi da ni slikc? Olosh FTW Meni je D209 GP racer slick čist lepo služila. Ta ista guma je bila že enkrat na marofu (prejšnji lastnik) in enkrat na grobniku. Na grobniku je bil čas 1:49 (cca 170 prevoženih kilometrov), na marofu pa včeraj 1:19 (130 prevoženih kilometrov). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gamma Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Hola, le gume so nastradale - GP Racer D211 Endurance (zadnje) so vse pomrle (tudi čist nove so šle v franže v šestih sessionih!), kljub eksperimentiranju s pritiski Ja pa kaj ma ta Marof prot GP racerkam skoz neki problemi jah medium upam da ne bojo samo za enkratno uporabo Tole: gandi, gsx750f in suzuki 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 lepo vam je gume lupilo aja jaz sem se spomnil tam nekje na obvoznici, da sem fotoaparat doma pozabil no ga pa naslednjič zraven prnesem, da malo updejtam. pa saj so bli neki fotiči doli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 super je blo v soboto vsi smo ostali celi in imeli smo se fino OLOSH casper7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Moje bridgestone BT-003 se zelo lepo obnesejo na Marofu ! S tem se strinjam, tut men to mn pobira, kukr mi je pa conti race attack slick in gpracer-ko. SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 (popravljeno) Kjub pomislekom zaradi vremena v nedeljo,iti ali ne iti...nam je bilo naklonjeno! Majstri s fotomaterialom pa upam, da bodo dokumentirali! :naughty: Popravljeno April 5, 2010. Popravil krava SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Gre kdo danes dežne gume preizkusiti ha ha, sam po en strani ne bi bila slaba ideja, se marsikaj naučiš, recimo da nisi trd ko klada na motorju kadar dežuje, manj agresiven z zavorami, ter nežen z gasom, itd, mal nakladam, pa kaj naj drugega če je tako vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Gre kdo danes dežne gume preizkusiti ha ha, sam po en strani ne bi bila slaba ideja, se marsikaj naučiš, recimo da nisi trd ko klada na motorju kadar dežuje, manj agresiven z zavorami, ter nežen z gasom, itd, mal nakladam, pa kaj naj drugega če je tako vreme Za jutr je napovedan soncek in do 14 stopinj . Bo treba it pogledat, ce je kje kaka luža na pisti ostala . ma se kdo namen it jutr dol? cvetkamarjetka in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
monsterzx6r Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 pozdravljeni,ker vidim da se že vsi veselo voziti,mislim da je čas da tudi svoje nove gume preizkusim.,,če pa jih je že kdo poiskusil pa lhko pove svoje mnenje,bo dobrodošlo--d 211 gp racer...imam pa namen iti dol v četrtek..je napovedan sonček in kar toplo...bi bil vesel družbe,če kdo razmišlja o četrtku,hvala SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest kala Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 jao preberi par postov nazaj pa boš dobil info o pobiranju teh gum pa slike tudi SANJIN-MIXON in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 pozdravljeni,ker vidim da se že vsi veselo voziti,mislim da je čas da tudi svoje nove gume preizkusim.,,če pa jih je že kdo poiskusil pa lhko pove svoje mnenje,bo dobrodošlo--d 211 gp racer...imam pa namen iti dol v četrtek..je napovedan sonček in kar toplo...bi bil vesel družbe,če kdo razmišlja o četrtku,hvala vsi so meli probleme z to dotično gumo tak da boš lahko kmalu poročal če se je pri tebi kaj bolje odnesla Jozeee in SANJIN-MIXON 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Prodam svojo aprilio tuono, če bo kak interesent, za marof iščem nazaj yamaho R-1 gsx750f 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se