Ervin93 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 Torej noben ne pozna tistega ki je objavil posnetek na youtube?
Kmet2 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 Počka ni če ni slike!!! Hvala Dami za kavo , spoznal še Greencaj-a z uber najtabolšim mopedom DXR16, Bmflar, DAMI34 in 2 others 5
Bmflar Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 Bibi ...... DAMI34, maus in Kmet2 3
'.' Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 On 20. 4. 2016 at 8:41 PM, Yoghurt said: Samo zakaj je treba vedno, ampak res vedno, dajati neko glasbeno podlago (ki je meni ponavadi za , ampak ok vsak ima svoj okus). A ni zvok motorja boljši? Goddamnit no. Imam nekaj v tej smeri v virtualnem workshopu, ampak mi še manjka gradivo + kreativni priliv
Igi Pop Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Počka ni če ni slike!!! Hvala Dami za kavo , spoznal še Greencaj-a z uber najtabolšim mopedom Čak mal, a zdej ste že vsi ranjenci mobilni? Bmflar, Kmet2 in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 pred 7 urami, Igi Pop pravi: Čak mal, a zdej ste že vsi ranjenci mobilni? Ja s pojstle po 21 dneh v avto in na Črni kal .....nism zdržu več ......za motor pa še dolgo ne Igi Pop, DAMI34, KARMEN1 in 1 other 4
KARMEN1 Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 Zdaj pa naj te tvoja draga vozi v kanuju Kmet2, Matej207, maus in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 pred 3 minutami, KARMEN1 pravi: Zdaj pa naj te tvoja draga vozi v kanuju sem že dost zlaman maus, DAMI34, Igi Pop in 2 others 5
sebar Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 14 hours ago, Ervin93 said: Torej noben ne pozna tistega ki je objavil posnetek na youtube? Si mu probal pisat kar na youtube?
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2016 pred 11 urami, Igi Pop pravi: Čak mal, a zdej ste že vsi ranjenci mobilni? mobilnost je pri nas zlo raztegljiv pojem Men je doktor svetoval, čimveč gibanja v naravi. Kaj češ lepše kot se gibati z mopedom v naravi Kmet mora počivat, kaj češ lepše kot počivat na klopci pr Vikiju. Bear se mora pa pazit srn, zato je skrit doma pik1, Igi Pop, Bear in 7 others 10
Ervin93 Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 pred 4 urami, sebar pravi: Si mu probal pisat kar na youtube? Sva se ze nasla
Bear Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 2 hours ago, DAMI34 said: mobilnost je pri nas zlo raztegljiv pojem Men je doktor svetoval, čimveč gibanja v naravi. Kaj češ lepše kot se gibati z mopedom v naravi Kmet mora počivat, kaj češ lepše kot počivat na klopci pr Vikiju. Bear se mora pa pazit srn, zato je skrit doma s začetkom maja grem lohka na motor za več ko 5min brez bolečin, usaj tko so mi rekli DAMI34, Kmet2 in maus 3
DAMI34 Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 pred 4 urami, Bear pravi: s začetkom maja grem lohka na motor za več ko 5min brez bolečin, usaj tko so mi rekli fak, ta pogoj pa ni raztegljiv, razn če maš koledar s krajšim aprilom Whiskey in Kmet2 2
exclan Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 na 24 ur so veliki nakladači oziroma zavajači bus postaja vsi veste, da je še najmanj 2 do 3km od te bus postaje kal in prve hiše če ne upoštevamo hiše kamnoloma in teta ki veselo govori je pa v sorodstvu z bebcem ki obmetava motoriste z kamni,barvo,vodo itd in to vem da še nobeden ni priletel mimo kala z nadzvočno hitrostjo (po popovo), ker kot prvo je desni ovinek in zatem prehod za pešce zelo nepregleden tako z vidika pešca kot avta in mislim, da še nisem videl bebota ki prileti z tako hitrostjo tukaj mimo. no samo v vednost! KARMEN1 1
Matej207 Objavljeno April 22, 2016 Opozori Objavljeno April 22, 2016 24 minutes ago, exclan said: na 24 ur so veliki nakladači oziroma zavajači bus postaja vsi veste, da je še najmanj 2 do 3km od te bus postaje kal in prve hiše če ne upoštevamo hiše kamnoloma in teta ki veselo govori je pa v sorodstvu z bebcem ki obmetava motoriste z kamni,barvo,vodo itd in to vem da še nobeden ni priletel mimo kala z nadzvočno hitrostjo (po popovo), ker kot prvo je desni ovinek in zatem prehod za pešce zelo nepregleden tako z vidika pešca kot avta in mislim, da še nisem videl bebota ki prileti z tako hitrostjo tukaj mimo. no samo v vednost! Bojim se da smo motoristi res bolj podobni samomorilskim napadalcem kot pa uživačam na motorju..... To še podkrepimo z posnetki "divjih" voženj na youtube .... Obsodba spisana...
NumLock Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 pred 8 urami, exclan pravi: na 24 ur so veliki nakladači oziroma zavajači bus postaja vsi veste, da je še najmanj 2 do 3km od te bus postaje kal in prve hiše če ne upoštevamo hiše kamnoloma in teta ki veselo govori je pa v sorodstvu z bebcem ki obmetava motoriste z kamni,barvo,vodo itd in to vem da še nobeden ni priletel mimo kala z nadzvočno hitrostjo (po popovo), ker kot prvo je desni ovinek in zatem prehod za pešce zelo nepregleden tako z vidika pešca kot avta in mislim, da še nisem videl bebota ki prileti z tako hitrostjo tukaj mimo. no samo v vednost! Če te prav razumem, želiš povedat, da na 24ur samo napihujejo zadeve in širijo neresnice? Aja, potem takem tudi policijski radar laže, ko je "dirkaču" namesto 90 dovoljenih, nameril 147km/h? Fazer03 1
Ervin93 Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 (popravljeno) Napihujejo tako da jih vecina misli da je bil izmerjen ravno tam kjer je tista carovnica. (ena sekunda pa me ni) Ker tam je omejitev 60. Osebno tam zmansam na 50 ter pospesim sele ko sem ze dosti mimo krizisca Popravljeno April 23, 2016. Popravil Ervin93 Kmet2 1
jskrablin Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 pred 48 minutami, DL650 pravi: Če te prav razumem, želiš povedat, da na 24ur samo napihujejo zadeve in širijo neresnice? Aja, potem takem tudi policijski radar laže, ko je "dirkaču" namesto 90 dovoljenih, nameril 147km/h? Točno tako. Iz resnice naredijo polresnico, da je bolj klikabilna. Pol pa jo napihnejo do amena, da je še bolj klikabilna. Žuta štampa special. maxxim, gsxf750, cikadina in 2 others 5
NumLock Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 Pravkar, jskrablin pravi: Točno tako. Iz resnice naredijo polresnico, da je bolj klikabilna. Pol pa jo napihnejo do amena, da je še bolj klikabilna. Žuta štampa special. OK, saj tudi jaz jih jemljem z rezervo, vsekakor sem na "strani" motorista ... kaj pa izjava in izmerjena hitrost policista?
perici Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 Članek za bruhat. če so ga ustavili na posneti avt. postaji, je vozil proti kp in je to bilo pred omenjeno hišo. ne odobravam takšne vožnje, mi pa obrnejo želodec novinarji s takšnimi zavajajočimi prispevki. sploh pa "ujeti" ni bil motorist. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 pred 25 minutami, DL650 pravi: OK, saj tudi jaz jih jemljem z rezervo, vsekakor sem na "strani" motorista ... kaj pa izjava in izmerjena hitrost policista? Mel kar nekaj izkušenj z 24ur oz POP pa ti povem, da so svinjaki v službi kapitala , objektivnost , integriteto poročanja pa so si zapravili že dolgo nazaj. lp DAMI34, NumLock, maxxim in 2 others 5
Popularna objava Borutt Objavljeno April 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 23, 2016 Vse tisto nakladanje in napihovanje v prispevku je narejeno po naročilu nekoga. Ve se, kdo je lastnik medijev in komu paše tako prikazana situacija oziroma tisto, kar bi želel imeti. Ta plavi šefi so pa itak marionete brez pameti. Je pa vsak udeleženec v prometu odgovoren za svoje ravnanje. Zato se ne čuditi takšnim in drugačnim akcijam zaradi nekaterih neuravnovešencev. StaraFeltna, DAMI34, Port Folio in 7 others 10
jskrablin Objavljeno April 23, 2016 Opozori Objavljeno April 23, 2016 pred 53 minutami, DL650 pravi: OK, saj tudi jaz jih jemljem z rezervo, vsekakor sem na "strani" motorista ... kaj pa izjava in izmerjena hitrost policista? Izmerjena hitrost je dejstvo. O tem se težko prepiraš Kar narediš iz dejstva, je pa stvar novinarske logike in uredniške politike (agende). Sem si pogledal prispevek. Rekorder je vozil avto. Bežno omenijo 'osebno vozilo', pol pa motoristi, motoristi, motoristi, motoristi, najbolj nevarni motoristi. Ah ja. Ščijem ti po cajtngu, evo ti rumenga tiska (kot je svoj čas pravil Trkaj). Edino kar lahko v tem primeru rečem je - ne klikat po 24ur.com in jim nagrajevat za pavšalno kozlanje. cikadina, notranc, builder in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se