Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Torej noben ne pozna tistega ki je objavil posnetek na youtube?

Objavljeno

Počka ni če ni slike!!!

13015677_1683930628533138_32109184109625

Hvala Dami za kavo , spoznal še Greencaj-a  z uber najtabolšim mopedom :P

Objavljeno

Bibi ...... :love1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
On 20. 4. 2016 at 8:41 PM, Yoghurt said:

Samo zakaj je treba vedno, ampak res vedno, dajati neko glasbeno podlago (ki je meni ponavadi za :SS, ampak ok vsak ima svoj okus). A ni zvok motorja boljši? Goddamnit no.

Imam nekaj v tej smeri v virtualnem workshopu, ampak mi še manjka gradivo + kreativni priliv

Objavljeno
pred 3 urami, Kmet2 pravi:

Počka ni če ni slike!!!

13015677_1683930628533138_32109184109625

Hvala Dami za kavo , spoznal še Greencaj-a  z uber najtabolšim mopedom :P

Čak mal, a zdej ste že vsi ranjenci mobilni?

• Všeč mi je 3
Objavljeno

ne še :P 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 7 urami, Igi Pop pravi:

Čak mal, a zdej ste že vsi ranjenci mobilni?

Ja s pojstle po 21 dneh v avto in na Črni kal .....nism zdržu več :)......za motor pa še dolgo ne:blush:

Objavljeno
pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

Zdaj pa naj te tvoja draga vozi v kanuju :cool:

:nono: sem že dost zlaman :P

Objavljeno
14 hours ago, Ervin93 said:

Torej noben ne pozna tistega ki je objavil posnetek na youtube?

Si mu probal pisat kar na youtube?

Objavljeno
pred 4 urami, sebar pravi:

Si mu probal pisat kar na youtube?

Sva se ze nasla

Objavljeno
2 hours ago, DAMI34 said:

mobilnost je pri nas zlo raztegljiv pojem :P

Men je doktor svetoval, čimveč gibanja v naravi. Kaj češ lepše kot se gibati z mopedom v naravi :D

Kmet mora počivat, kaj češ lepše kot počivat na klopci pr Vikiju.

Bear se mora pa pazit srn, zato je skrit doma :P

s začetkom maja grem lohka na motor za več ko 5min brez bolečin, usaj tko so mi rekli :OK:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 4 urami, Bear pravi:

s začetkom maja grem lohka na motor za več ko 5min brez bolečin, usaj tko so mi rekli :OK:

fak, ta pogoj pa ni raztegljiv, razn če maš koledar s krajšim aprilom :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

na 24 ur so veliki nakladači oziroma zavajači bus postaja vsi  veste, da je še najmanj 2 do 3km od te bus postaje kal in prve hiše če ne upoštevamo hiše kamnoloma in teta ki veselo govori je pa v sorodstvu z bebcem ki obmetava motoriste z kamni,barvo,vodo itd

in to vem da še nobeden ni priletel mimo kala z nadzvočno hitrostjo (po popovo), ker kot prvo je desni ovinek in zatem prehod za pešce zelo nepregleden tako z vidika pešca kot avta in mislim, da še nisem videl bebota ki prileti z tako hitrostjo tukaj mimo. 

no samo v vednost!

Objavljeno
24 minutes ago, exclan said:

na 24 ur so veliki nakladači oziroma zavajači bus postaja vsi  veste, da je še najmanj 2 do 3km od te bus postaje kal in prve hiše če ne upoštevamo hiše kamnoloma in teta ki veselo govori je pa v sorodstvu z bebcem ki obmetava motoriste z kamni,barvo,vodo itd

in to vem da še nobeden ni priletel mimo kala z nadzvočno hitrostjo (po popovo), ker kot prvo je desni ovinek in zatem prehod za pešce zelo nepregleden tako z vidika pešca kot avta in mislim, da še nisem videl bebota ki prileti z tako hitrostjo tukaj mimo. 

no samo v vednost!

Bojim se da smo motoristi res bolj podobni samomorilskim napadalcem kot pa uživačam na motorju.....

To še podkrepimo z posnetki "divjih" voženj na youtube :D ....

Obsodba spisana... :)

Objavljeno
pred 8 urami, exclan pravi:

no samo v vednost!

Če te prav razumem, želiš povedat, da na 24ur samo napihujejo zadeve in širijo neresnice?
Aja, potem takem tudi policijski radar laže, ko je "dirkaču" namesto 90 dovoljenih, nameril 147km/h?

Objavljeno (popravljeno)

Napihujejo tako da jih vecina misli da je bil izmerjen ravno tam kjer je tista carovnica. (ena sekunda pa me ni)

Ker tam je omejitev 60. Osebno tam zmansam na 50 ter pospesim sele ko sem ze dosti mimo krizisca

Popravljeno . Popravil Ervin93
Objavljeno
pred 48 minutami, DL650 pravi:

Če te prav razumem, želiš povedat, da na 24ur samo napihujejo zadeve in širijo neresnice?
Aja, potem takem tudi policijski radar laže, ko je "dirkaču" namesto 90 dovoljenih, nameril 147km/h?

Točno tako. Iz resnice naredijo polresnico, da je bolj klikabilna. Pol pa jo napihnejo do amena, da je še bolj klikabilna. Žuta štampa special. 

Objavljeno
Pravkar, jskrablin pravi:

Točno tako. Iz resnice naredijo polresnico, da je bolj klikabilna. Pol pa jo napihnejo do amena, da je še bolj klikabilna. Žuta štampa special. 

OK, saj tudi jaz jih jemljem z rezervo, vsekakor sem na "strani" motorista ... kaj pa izjava in izmerjena hitrost policista?

Objavljeno

Članek za bruhat. če so ga ustavili na posneti avt. postaji, je vozil proti kp in je to bilo pred omenjeno hišo. ne odobravam takšne vožnje, mi pa obrnejo želodec novinarji s takšnimi zavajajočimi prispevki. sploh pa "ujeti" ni bil motorist.

Objavljeno
pred 25 minutami, DL650 pravi:

OK, saj tudi jaz jih jemljem z rezervo, vsekakor sem na "strani" motorista ... kaj pa izjava in izmerjena hitrost policista?

Mel kar nekaj izkušenj z 24ur oz POP pa ti povem, da so svinjaki v službi kapitala , objektivnost , integriteto poročanja pa so si zapravili že dolgo nazaj.

lp

Objavljeno
pred 53 minutami, DL650 pravi:

Izmerjena hitrost je dejstvo. O tem se težko prepiraš :) Kar narediš iz dejstva, je pa stvar novinarske logike in uredniške politike (agende).

Sem si pogledal prispevek. Rekorder je vozil avto. Bežno omenijo 'osebno vozilo', pol pa motoristi, motoristi, motoristi, motoristi, najbolj nevarni motoristi. Ah ja. Ščijem ti po cajtngu, evo ti rumenga tiska (kot je svoj čas pravil Trkaj). Edino kar lahko v tem primeru rečem je - ne klikat po 24ur.com in jim nagrajevat za pavšalno kozlanje.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!