biker77 Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Da se vseeno mal na realna tla postavimo. S tem da nalozis novo mapo ne dobis cist druzga motorja. Je malo spremembe. Ampak res malo. Za konkretne je pa treba se marsikaj drugega narest. Moped kot tak in za tak denar je pa zelo soliden. Sicer pa..kontaktiraj Sarca na Z.S.
Rdeči Objavljeno Maj 11, 2016 Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Točno tako se strinjam z biker77. Obstajata pa dve mapi. Po večini se odločajo za tisto bolj mirno.
hribuc Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 Ob 11. 5. 2016 at 8:11, Rdeči pravi: Točno tako se strinjam z biker77. Obstajata pa dve mapi. Po večini se odločajo za tisto bolj mirno. Ko sem jaz kupil moped je mel naloženo tahard mapo,takrat druge še ni blo.Motor je vleku čist preveč grobo pa pasala mu je bolj dinamična vožnja na višjih obratih,ko je Tomaž naložu novejšo mapo pa je bil motor čist drug,bolj prijazna vožnja pa še poraba je padla.Od takrat sm naredu cca 40kkm brez vsakršnega problema.Tko da se zmente s Šarcerm pa vam garantiram da boste zadovoljni vi pa moped tud ! janezhotko 1
začetnik10 Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 (popravljeno) ima kdo kakšne izkušnje z šipo?..rad bi se rešil vetra pod čelado..kaj je za narediti v domači varianti?..distančniki na zgornjih vijakih?...na pomoč majstri:) Popravljeno Maj 25, 2016. Popravil začetnik10 napača pri pisanju:)
biker77 Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 Lahko ti recem da je pri razlicnih celadah pis in pihanje pod celado razlicno. Seveda pa je odvisno tudi koliko si velik. Jest mam original sipo. Sem ze mislil menjat pa ne bom. Naj malo piha okol glave.
začetnik10 Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 181 visok..čelada tudi ni najslabša..shark...kaj jaz vem...včasih me bolj včasih me manj moti..nekje sem prebral da bi podložil vijake se pravi spremenil kot...ne vem:(
biker77 Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 To lahko probas. Jaz sem sicer cela dva cm nizji. Sam ti povem da ze cutim razliko med hjc rpha10 in hjc rpha max. Pa nej bi ble "iste". Ce se bos kaj igral sporoci razliko. Jest zdele nimam casa probavat.
gift Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Najbojše za odpravo vrtinčenja zraka okrog čelade, za Capota je ta rešitev... http://s410372035.initial-website.co.uk/accessories/select-bike-a-j/aprilia-etv-1000-caponord/ Glede estetskega videza pa nebi raje
začetnik10 Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 hvala gift...meni se pa ne zdi tako mimo...danes doživel prvi šok...natankam, plačam( seveda:)...kontakt, gumb in...tema...nič od nič..porinem na stran..preverim varovalke na armaturki..vse ok...poočakam še malo..pali ko mina...se peljem do frenda...vžge 20x zaporedoma...pride on probat...tema opet:)...sedež odstranim, spodaj tisti konektorji 4- je...odpreva vsakega...kontakt spray..in spet dela...lahko jutri spet pričakujem mrk???...kaj za storiti?
Rdeči Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 pred 48 minutami, začetnik10 pravi: hvala gift...meni se pa ne zdi tako mimo...danes doživel prvi šok...natankam, plačam( seveda:)...kontakt, gumb in...tema...nič od nič..porinem na stran..preverim varovalke na armaturki..vse ok...poočakam še malo..pali ko mina...se peljem do frenda...vžge 20x zaporedoma...pride on probat...tema opet:)...sedež odstranim, spodaj tisti konektorji 4- je...odpreva vsakega...kontakt spray..in spet dela...lahko jutri spet pričakujem mrk???...kaj za storiti? Verjetno ti nagaja štartar rele. Original je 50 A daj saj 150 A pa bo mir. Rad nagaja pa ne samo pri ita. Poglej pod sedežem nekaj okroglega povezava el. akumulator. Predelaj in zmontiraj tega pa bo mir Cena okoli 40 eur. +/- začetnik10 1
mito007 Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Sam se montiral plastični distančnik caa. 1,2 cm(to je max.,potem ne uloviš utorov za vijake) na zgornja vijaka, da sem spremenil kot šipce. Delno je rešilo vrtinčenje ni pa idealno. Mene je motilo, ker se je to vrtinčenje dogajalo okoli mojega vratu. Sedaj sem to z distančniki deloma zmanjšal. Imam pa 198cm. Me pa to sploh ne moti, večji problem so skrčene noge, kar posledično na daljših turah" me vleče, da bi zabrisal moped v graben in raje ležal na plaži s pivičko. Lp začetnik10 1
Rdeči Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 pred 11 urami, Rdeči pravi: Verjetno ti nagaja štartar rele. Original je 50 A daj saj 150 A pa bo mir. Rad nagaja pa ne samo pri ita. Poglej pod sedežem nekaj okroglega povezava el. akumulator. Predelaj in zmontiraj tega pa bo mir Cena okoli 40 eur. +/- Ni mi preneslo slike. Upam, da bo sedaj. Takega dej
začetnik10 Objavljeno Maj 27, 2016 Opozori Objavljeno Maj 27, 2016 (popravljeno) hvala za nasvet..pozdrav Popravljeno Maj 27, 2016. Popravil začetnik10
začetnik10 Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 (popravljeno) cena, biker? naj mi nekdo pove...je dosti dela z menjavo?..jutri se dobim z Šarcem, če nama bo zneslo..naloživa mapo in dam doktorju za pogledat moj traktor:) Popravljeno Maj 28, 2016. Popravil začetnik10
biker77 Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Dela je tolk da se odsraufa in zasraufa 4 sraufe. Cena? Pojma nimam. Ene 25 evrov je bil se mi zdi..
Malmarič aleš Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Živjo,kje bi lah kontaktiro s Šarcom,da mi bi naložo nove mape.
Rdeči Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 pred 6 urami, začetnik10 pravi: cena, biker? naj mi nekdo pove...je dosti dela z menjavo?..jutri se dobim z Šarcem, če nama bo zneslo..naloživa mapo in dam doktorju za pogledat moj traktor:) 1 h pa ti bo zamenjal, pa še mapa, pa še kakšna debata pa bosta 2 h Mislim, da nima releja na zalogi. Dobita ga lahko tu http://www.aekogovsek.si/kontakti ali mogoče, če ima kaj Mia.
začetnik10 Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 dr.Šarc raztura..mapa je gor..pogledala še ostalo..mam še nekaj malega za porihtat pa bo kravica zdrava...kava pa....vau:)))
biker77 Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 Kaj mas se za porihtat? Jest sm dons naredu en krog. Cez zimo ni ratala nic slabsa. No pa tut nic boljsa ne.. Bom pa zdej en dan se spravu pa amortizer zamenjal.. Aja .kolk je razlike z novo mapo?
začetnik10 Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 tuljavo menjaat...pa štart rele...konektor spredaj je še star, sam pravi Dr. da še ni panike...pa spojka za bencin bo čez zimo v planu..tuljavo in rele bom probal že ta teden v motoj jetu porihtat..razen če je tu kje v okolici kak mojster, ki bi se tega lotil...jaz mam na žalost dve levi roki:(...snela sva aiibox...mapa pa je zaaaakon...v nižjih turah brez cukanja...ko dodajam gas ni zakasnitve, kot do zdaj...vleče zvezno od praktično nule do konca...zelo zadovoljen...iščem pa spoiler za šipo, če ga ima kdo kje na skladišču pa ga ne rabi..capo rules:))
Rdeči Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 pred 17 urami, začetnik10 pravi: tuljavo menjaat...pa štart rele...konektor spredaj je še star, sam pravi Dr. da še ni panike...pa spojka za bencin bo čez zimo v planu..tuljavo in rele bom probal že ta teden v motoj jetu porihtat..razen če je tu kje v okolici kak mojster, ki bi se tega lotil...jaz mam na žalost dve levi roki:(...snela sva aiibox...mapa pa je zaaaakon...v nižjih turah brez cukanja...ko dodajam gas ni zakasnitve, kot do zdaj...vleče zvezno od praktično nule do konca...zelo zadovoljen...iščem pa spoiler za šipo, če ga ima kdo kje na skladišču pa ga ne rabi..capo rules:)) A ti je povedal za tuljave kaj lahko narediš, da ne daješ original. Pašejo od avta z malo predelave samo nosilec odrežeš. Dobiš jo za 20 eur naprej.
Rdeči Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 8 urami, zundapp pravi: A bi še nam povedal model avta? Takole zgleda. Ta z nosilcem je od avta. Potem pa odrežeš Pa tukaj najdete še nekaj predelav http://motardsardechois.free.fr/Page Futura Technique/RST electricite/bobine allumage.pdf Joker in Cartman 2
gift Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Boljša cinšpule so od NGK (NGK U5008) Povezovanje z trakci odsvetujem in z tov vmesno fedrco, ker ni OK. Iz NGK-jeve odstraniš v notranjosti federco in sprednjo gumo, ozdadaj odrežeš ohišje kot pri vseh., nato pa samo izdrejaš del iz mesinga en del v dolžini da gre do konca tuljave, nanj vrežeš navoj M3, na koncu navoja pa izdrejaš malo širši del. cca. 2 mm, in odzadaj izvrtaš luknjo, ter ga samo stisneš gor na tuljavo od NGK-ja, ki ima za razliko od Beruja, ali Valea izbočen del v notranjosti tuljave.... tako kot sem jaz to delal Drži kot pribito in paše na original kabel BP. začetnik10 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se