strom Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Prjavlam... karkol ze.... pa a ni kle en post zginu? LP
Gugo Objavljeno November 7, 2002 Avtor Objavljeno November 7, 2002 Prjavlam... karkol ze.... pa a ni kle en post zginu? LP Prijava zabelezena, pa ker post mislis?!? pa lahko se odlocis se kateri mesec bi bil! LP Gugo 8)
Black Knight Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Prijavljam se za avgust,moj rojstni mesec...sej mislm da ni še nobenga za avgust...
Gugo Objavljeno November 7, 2002 Avtor Objavljeno November 7, 2002 Prijavljam se za avgust,moj rojstni mesec...sej mislm da ni še nobenga za avgust... Odlicno, ...pa diverzna tud prijaulas..... LP Gugo 8)
Ghost_R1 Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Jaz pa moj tamau bi lahko recimo bilaavgust
.T. Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Prijavljam se za april - moj rojstni mesec. A se lahko se dve bejbi z mano slikata? Tadej
Mačica Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Prijavljam se za april - moj rojstni mesec. A se lahko se dve bejbi z mano slikata? Tadej nj nj Tadej. To naj bi bil koledar za punce. Zakaj pa bi morali zraven tvoje lepote gledat še ženske?
HHV Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 ...nj nj Tadej. To naj bi bil koledar za punce. Zakaj pa bi morali zraven tvoje lepote gledat še ženske? BOJKOTTTT!!!!! Hočem koledar za fantke, al pa vsaj 50/50!
Ice Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 ahem......sem videl,da je alla ze "zasedla" januar; no ja,ce vam kandidatov zmanjka za 1.mesec,icetours (v celotni zasedbi) lahko tudi tu pomaga. :lol: drugace se pa prostovoljno javljam,da bi pod dolocenimi pogoji bil pripravljen trpeti med omenjenimi dvemi damami. 8) tum didldam tamtam......rompompom
vragica Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 ... mater se grebejo za AVGUST... punce imamo prednost... AVGUST JE MOJ... :evil: :P :P :P :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zarja Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Tako je vragica...jest hocem MAJ :P ...kok se grebemo... :roll:
trisha Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 gugo a bo tole fertik do NFS...... bi lahk dobr tržu lp
poldy Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 KOGA :?: :?: :?: :?: :?: :?: GUGO jst tud zraven!!! Ka bom delu?
Mačica Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 ...nj nj Tadej. To naj bi bil koledar za punce. Zakaj pa bi morali zraven tvoje lepote gledat še ženske? BOJKOTTTT!!!!! Hočem koledar za fantke, al pa vsaj 50/50! Horjo, saj bosta dva (če sem jst to prav razumela) eden za fantke in en za punčke) v tistem za fantke bomo motosvetovke za model, v tistem za punčke pa motosvetovci. Gugo, a sm se zmotila?
Hanzi Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 ...nj nj Tadej. To naj bi bil koledar za punce. Zakaj pa bi morali zraven tvoje lepote gledat še ženske? BOJKOTTTT!!!!! Hočem koledar za fantke, al pa vsaj 50/50! Horjo, saj bosta dva (če sem jst to prav razumela) eden za fantke in en za punčke) v tistem za fantke bomo motosvetovke za model, v tistem za punčke pa motosvetovci. Gugo, a sm se zmotila? Evo jaz tud predlagam da je najbolje da naredite kar tri različne koledarje; Moškega, ženskega in malo mešanega (50/50). Če bo kakšen moški zmanjkal se recimo prijavljam za avgust ko sem se ponovno rodil Oz Julij ko sem trkal na petrova vrata pa ni hotel sprejeti-HVALA BOGU.
Einherjar Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Glede na to, da je Vrtnica pogojno zasedla december ji ga jaz odvzemam skupaj z mojim maxijem...
poldy Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Glede na to, da je Vrtnica pogojno zasedla december ji ga jaz odvzemam skupaj z mojim maxijem... Ti kaj pa če bi nardil prizor kok se cyc bojuje proti tvijim kačicam, k so ovile vrtnico a? :twisted:
poldy Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Glede na to, da je Vrtnica pogojno zasedla december ji ga jaz odvzemam skupaj z mojim maxijem... Ti kaj pa če bi nardil prizor kok se cyc bojuje proti tvojim kačicam, k so ovile vrtnico a? :twisted:
Einherjar Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Glede na to, da je Vrtnica pogojno zasedla december ji ga jaz odvzemam skupaj z mojim maxijem... Ti kaj pa če bi nardil prizor kok se cyc bojuje proti tvijim kačicam, k so ovile vrtnico a? :twisted: Al pa ce bi se cyc bojeval proti kacam, jaz pa obvijem vrtnico? Ne bi bilo slabo a? :)
poldy Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Al pa ce bi se cyc bojeval proti kacam, jaz pa obvijem vrtnico? Ne bi bilo slabo a? :) Hja tudi to bi biv prizor 1A :wink: Edin problem je cy, al pa če mu ne bomo povedal, pa rečemo :" dej prim mal kači???!!"
Einherjar Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Al pa ce bi se cyc bojeval proti kacam, jaz pa obvijem vrtnico? Ne bi bilo slabo a? :) Hja tudi to bi biv prizor 1A :wink: Edin problem je cy, al pa če mu ne bomo povedal, pa rečemo :" dej prim mal kači???!!" Cist v redu, kar se mene tice..
cyc Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Kar se mene tiice me kace ne motijo, bi pa Vrtnico, tako da odpade :D Jaz bom itak z Vrtnico hehe, pa bo ona povedala a bo trpela zraven kake kace :lol:
Einherjar Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Kar se mene tiice me kace ne motijo, bi pa Vrtnico, tako da odpade :D Jaz bom itak z Vrtnico hehe, pa bo ona povedala a bo trpela zraven kake kace :lol: Spielverderber!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se