Ice Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 gugo,popravi seznam - ice & icelady ze ves kam. :twisted: :wink: :lol: ahja,ampak samo ob pomankanju kandidatov. :wink:
Mačica Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 [EVO RZPORED: Januar :ALLA Februar :HOTSCHKO Marec :MACICA, GREGS April :TADEJ MAj :BLADZO, SMESKO, MAJ Junij :AJA Julij :HANZI August :DEMONS_EYE. GHOST_R1, VRAGICA September : Oktober : November :ANUBIS December :CYC, SF, EINHERJER, VRTNICA Ostanejo pa se AISHA, LUCY, UTI, LOJZI,ICE,ELIMINATOR,STROM, HORJO HORJULIS VULGARIS in POLDY!! Uf, gužva
Tratnjak Damijan Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Jaz imam pa mogoče še boljšo idejo. Dejmo se v enem mescu slikat vsi skupaj po možnosti z motorji ali pa se razdelimo v par skupin po mescih.
Mačica Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Jaz imam pa mogoče še boljšo idejo. Dejmo se v enem mescu slikat vsi skupaj po možnosti z motorji ali pa se razdelimo v par skupin po mescih. Hej, slikat bo treba zdaj zlo v kratkem. Priznam, da mene trenutno tut približno ne vleče na motor.
Tratnjak Damijan Objavljeno November 7, 2002 Objavljeno November 7, 2002 Pol bo pa vsak prinesel svojo sliko z motorjem, pa bo Gugo vse skupi zmontirov v eno. Hec.
Pahorini Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Gugo, dodaj se mene na listo prijavljenih! Miran
Max Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Me too. :D Maja :?: , junija, julija je ze tko guzva tko da pol ostane september :P .
Manu Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Jest bi bla pa na kakšen ploden mesec, varianta : MATI Z DETETOM. A lahko ? No, vključi me, če si kdo premisli.... 8) :lol:
Gugo Objavljeno November 8, 2002 Avtor Objavljeno November 8, 2002 EVO NOV RAZPORED: Januar :ALLA, ICE & ICELADY Februar :HOTSCHKO, MARJAN Marec :MACICA, GREGS April :TADEJ MAj :BLADZO, SMESKO, MAJ Junij :AJA Julij :HANZI August :DEMONS_EYE. GHOST_R1, VRAGICA September : MAX Oktober : November :ANUBIS December :CYC, SF, EINHERJER, VRTNICA Ostanejo pa se AISHA, LUCY, UTI, LOJZI,ELIMINATOR,STROM, HORJO HORJULIS VULGARIS, POLDY, TRATNJAK DAMIJAN, PAHORINI in MANUELA z DETETOM!!! GSM pa dobiil trenutno samo od:TADEJ Prijave zbiram se do vkljucno pon. 11.11.2002, potem tiste, ki se niso odlocili za noben mesec porazdelim in pocasi zacnemo z snemanjem. Bi pa lepo prosil od vseh zgoraj nastetih kaksen tel. da se lahko domenimo za snemanje. LP Gugo 8)
Zarja Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Gugo...a mam jest nov nick? :lol: :lol: :lol: MAJ? :arrow: :arrow: :?:
LuCy Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Men je vseen, pri vsakem mesecu mi kaj ne paše ampak naj bo oktober, ker ni gužve pa še mojga mačka prijavim zraven :lol: ups, oktober že zaseden??? pol pa nč ... gužval se pa ne bomo :wink:
Vrtnica Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Hej jz si ti ze prej mojo cifro dala tko da pobrski po listik mojo sliko pa od cyca mas tut... tko da ...
poldy Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Hej jz si ti ze prej mojo cifro dala tko da pobrski po listik mojo sliko pa od cyca mas tut... tko da ...k Einherier pride s kačim poklič takoj uletima :wink: :shock: :shock:
HHV Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Gugo, ne ga srat! Jest tle sam gobec otresam. Da ne bi slučajno me kej u koledar tlaču. Ne bo ratal, bo kuj film v fotiču poču! :wink: :lol:
strom Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Men je pa vseen ker mesec, sam da je XS :D LP
Gugo Objavljeno November 8, 2002 Avtor Objavljeno November 8, 2002 Gugo, ne ga srat! Jest tle sam gobec otresam. Da ne bi slučajno me kej u koledar tlaču. Ne bo ratal, bo kuj film v fotiču poču! :wink: :lol: Pa caki mal folk...a sm jst reku, da me ne zaj..... k se gremo tole resno, zdej nrj mi sam resni potrdijo udelezbo, pa da taneresne vn zmecem.... LP Gugo 8)
Mačica Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Gugo, ne ga srat! Jest tle sam gobec otresam. Da ne bi slučajno me kej u koledar tlaču. Ne bo ratal, bo kuj film v fotiču poču! :wink: :lol: Pa caki mal folk...a sm jst reku, da me ne zaj..... k se gremo tole resno, zdej nrj mi sam resni potrdijo udelezbo, pa da taneresne vn zmecem.... LP Gugo 8) Pa predlagam, da seznam updatiraš v prvem postu tega topica, da ne bomo zadeve iskali po celem topicu
uti Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Ostanejo pa se AISHA, LUCY, UTI, LOJZI,ELIMINATOR,STROM, HORJO HORJULIS VULGARIS, POLDY in TRATNJAK DAMIJAN!!! Prijave zbiram se do vkljucno pon. 11.11.2002, potem tiste, ki se niso odlocili za noben mesec porazdelim in pocasi zacnemo z snemanjem. Bi pa lepo prosil od vseh zgoraj nastetih kaksen tel. da se lahko domenimo za snemanje. LP Gugo 8) Ej, pa jaz sem ti že takoj povedala za december :shock: ....hitro me napiši! 8)
Pervy Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 pervy v ledru (brez biča)+zr7 - junij (ali kje drugje samo da je toplo - sexy zašvican :wink: ).
Hanzi Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Zahtevam December zase... Edini se bom vozil pozimi, pa tudi edini bom pokazal "ljubavni tepih" kar se smatra kot zimsko opremo in je tudi meseecu primerno! Kar nehaj... tudi jaz se bom vozil, pa se bolj postaven sem ... (beri - rahlo visji) Če vzameš za merilo vajine motorje(SF na MM) še dolgo ne boš ujel SF.
cyc Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Hej jz si ti ze prej mojo cifro dala tko da pobrski po listik mojo sliko pa od cyca mas tut... tko da ...k Einherier pride s kačim poklič takoj uletima :wink: :shock: :shock: Vsaj na to bi pomislil, da Vrtnica ne bi pisala po stajersko ("uletima") :twisted: Blond :twisted: :twisted: :lol: :D :wink:
lojzi Objavljeno November 8, 2002 Objavljeno November 8, 2002 Lojzi javno poudarja, da se ni nikoli prjavu za model. Za tehnično pomoč (fotografiranje, maskerstvo, scenografijo in podobno) ja, slikou se ne bo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se