Noise Objavljeno November 13, 2002 Objavljeno November 13, 2002 Tema & projekt ponovno odprta. Podrobna navodila sledijo od Gugota, bomo naredili pa vso stvar tako, da bo fajn. Še "making the motosvet calendar" film bomo posneli, ehehehe. Zaenkrat od mene samo -- kar se tiče prijav, telefonskih itd -- se obračajte na Gugota... Bo on več povedal...
Noise Objavljeno November 13, 2002 Objavljeno November 13, 2002 po dogovoru z vodjo projekta (gugo) bom prevzel slikanje štajerskega dela koledarskih lepotic (in lepotcev). pošljite mi vaše tel., da se dogovorimo za slikanje ker moramo to narediti do konca drugega tedna (gugo popravi če se motim). Pervy, obvezno kontaktiraj tudi mene, da posnamem še filmčič o foto sessionu. 8)
Pervy Objavljeno November 13, 2002 Objavljeno November 13, 2002 po dogovoru z vodjo projekta (gugo) bom prevzel slikanje štajerskega dela koledarskih lepotic (in lepotcev). pošljite mi vaše tel., da se dogovorimo za slikanje ker moramo to narediti do konca drugega tedna (gugo popravi če se motim). Pervy, obvezno kontaktiraj tudi mene, da posnamem še filmčič o foto sessionu. 8) ouki douki edino nevem kako bom vse naenkrat skupaj spravil, ice&lady bom slikal verjetno v petek.
Gugo Objavljeno November 13, 2002 Avtor Objavljeno November 13, 2002 po dogovoru z vodjo projekta (gugo) bom prevzel slikanje štajerskega dela koledarskih lepotic (in lepotcev). pošljite mi vaše tel., da se dogovorimo za slikanje ker moramo to narediti do konca drugega tedna (gugo popravi če se motim). Pervy, obvezno kontaktiraj tudi mene, da posnamem še filmčič o foto sessionu. 8) ouki douki edino nevem kako bom vse naenkrat skupaj spravil, ice&lady bom slikal verjetno v petek. Ti privat..oz na mail dostavim tel. od folka iz tvojga konca. LP Gugo 8)
strom Objavljeno November 13, 2002 Objavljeno November 13, 2002 Mene še zdej niste dal za februar :( LP
Gugo Objavljeno November 14, 2002 Avtor Objavljeno November 14, 2002 Mene še zdej niste dal za februar :( LP Popravu, zdej si februar. Zdej se je treba samo se z lojzijem zment, pa termin dolocit za LJ. Lojzi, ce bos kej tole prebral, mi prosim po mailu poslji tel. da se zmeniva kdaj in kako. LP Gugo 8)
Vrtnica Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Mene še zdej niste dal za februar :( LP Popravu, zdej si februar. Zdej se je treba samo se z lojzijem zment, pa termin dolocit za LJ. Lojzi, ce bos kej tole prebral, mi prosim po mailu poslji tel. da se zmeniva kdaj in kako. LP Gugo 8) Pa mene zbrisi od decembra kr se strinjam s tistim kar je Nois napisau v uni temi glede polnoletnost ...
cyc Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Pa mene zbrisi od decembra kr se strinjam s tistim kar je Nois napisau v uni temi glede polnoletnost ... Hmm ja, na to sem tudi sam mislil, pa sem bil raje tiho ... sem raje vkljucil se v zadevo, da bi preprecil kako neumnost, ce bi slucajno do cesa prislo .... oz. morda bi bilo omiljeno ce bi bil jaz zraven ... ker me njena mama menda nima za huligana :D :D Situacija ... koledar nastane v kakih 500 izvodih, kak drug casopis napise kaj o Motosvetu in da sliko koledarja zraven, po Murphyju ono kjer bi bila Vrtnica ... in njena mama bi to videla, pa "huligane" naokoli ... ne bi bilo fino :wink: Jaz drugace pri zadevi ostajam ... ce to moji stari vidijo bo to pac del "sok terapije" :lol: :lol: :twisted:
Gregs Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Gugo, sicer se nisem posvetoval, ampak z Allo pozirava skupaj.... na srebrnini, jasno... :wink:
SiR Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Do sedaj sledeci prijavljeni: April :TADEJ Gugo, da nisi ti mal sklerotik :) SymRu+Tejka --> April
pupa Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Ostanejo pa se AISHA, LUCY, ELIMINATOR, POLDY, TRATNJAK DAMIJAN, MARIJAN, PAHORINI, SYMRU, BOBO in zaenkrat PUPA!!! Gugo Ok, mi lahko poveš prosim, kaj pa to pomeni?? A nas pa nimaš kam dati??
TOMY Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Vas pa skupi na eno gasilsko za naslovnico..... :) :D :lol: :P :onfire:
poldy Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Ok, mi lahko poveš prosim, kaj pa to pomeni?? A nas pa nimaš kam dati?? Hja bomo pa za naslovnico :oops:
pupa Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Neee to bo pa special eddition.... ker nas je 11, še enega najdemo.... hehe...
Vrtnica Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Pupa... posebi ste nasteti zato ker niste dali predloga ker mesec bi bili e sami ne boste izbrali mesec bo gugo namest vas :)
LuCy Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Eh, men je useen! Se pustim presenetit, ce bo res kaj iz tega. P.S. Jaz bi se najraje kr za en veeelik motor skrila 8)
Alla Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Gugo, sicer se nisem posvetoval, ampak z Allo pozirava skupaj.... na srebrnini, jasno... :wink: :?
FLAYO Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Pisuka...je tolk kandidatov, da bo mel vsak dan v mescu svojo sliko....:D Jaz se kot ponavadi prijavljam z zamudo...pa ce mam na izbiro bi si tud kar marec zbral ;) Jaz rezerviram Roty. ;) Da ne bi bilo: Nismo znali ;) FLAYO
Noise Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Gugo, a lahko please razložiš na kakšen način / sistem bo narejen koledar... kolikor sem razumel iz najinega pogovora ne bo nič po mesecih razdeljeno temveč bo vse na enem... Correct me if I am wrong...
Gugo Objavljeno November 14, 2002 Avtor Objavljeno November 14, 2002 Gugo, a lahko please razložiš na kakšen način / sistem bo narejen koledar... kolikor sem razumel iz najinega pogovora ne bo nič po mesecih razdeljeno temveč bo vse na enem... Correct me if I am wrong... Ja mas prou, sam se nisem razlozil raji, da se nebojo prevec bunili...bom prvo naredil neke vrste beta verzijo koledarja, pa pokazal, pa bojo potlej videli. Nic bat...vsem bo usec(vsaj upam) LP Gugo 8)
bobek Objavljeno November 14, 2002 Objavljeno November 14, 2002 Gugo, a lahko please razložiš na kakšen način / sistem bo narejen koledar... kolikor sem razumel iz najinega pogovora ne bo nič po mesecih razdeljeno temveč bo vse na enem... Correct me if I am wrong... Ja mas prou, sam se nisem razlozil raji, da se nebojo prevec bunili...bom prvo naredil neke vrste beta verzijo koledarja, pa pokazal, pa bojo potlej videli. Nic bat...vsem bo usec(vsaj upam) LP Gugo 8) Jaz bi za začetek gamo! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gregs Objavljeno November 15, 2002 Objavljeno November 15, 2002 Hm, mucek, kaj pa če si je Allo že kdo rezerviral?? KJE? KDO? Prec prste polomu usakmu... :wink: :twisted: :D Klinc pa taka pleha, ce na tako lep motor, kot je srebrna CBRa ne pada... hihihi... :twisted: :D
otog Objavljeno November 15, 2002 Objavljeno November 15, 2002 Hm, mucek, kaj pa če si je Allo že kdo rezerviral?? KJE? KDO? Prec prste polomu usakmu... :wink: :twisted: :D Klinc pa taka pleha, ce na tako lep motor, kot je srebrna CBRa ne pada... hihihi... :twisted: :D Hej Gregs, vidim, da ti tvoj plastic-fantastic gledaš še ob 3h ponoči ??!!! :wink:
Ice Objavljeno November 15, 2002 Objavljeno November 15, 2002 Hm, mucek, kaj pa če si je Allo že kdo rezerviral?? KJE? KDO? Prec prste polomu usakmu... :wink: :twisted: :D Klinc pa taka pleha, ce na tako lep motor, kot je srebrna CBRa ne pada... hihihi... :twisted: :D gregs...........CBR .......PLEHA?! :shock: saj ma vec plastike,kot moj carunalnik. :twisted: :lol: tko da...... alla ze ve kaj dela. 8) :lol:
Gregs Objavljeno November 15, 2002 Objavljeno November 15, 2002 Hej Gregs, vidim, da ti tvoj plastic-fantastic gledaš še ob 3h ponoči ??!!! Ne, takrat delam... ko ne morem spati... :wink: :D Komu se pa da po stopnicah v lopo gledat, kako motorcek pancka?! :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se