Gizmo_ Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Zakaj omenjate samo Hofer/LIDL vs. dragi trgovci.... tudi pri znamkah se da dobit stvari, ki so lanske, predlanske,... pa če gor piše Dainese, A* al pa kej podobnega mislim, da si ne smejo dovolit, že zarad ugleda nekih slabh stvari prodajat, in greš v trgovino vidiš lanske rokavice, ki imajo 50% popusta, mogoče barvo nebodo glih pasale zraven, samo bo pa še zmerej to to, in ne nekaj kar si kupil zraven kranjske klobase in poceni piva... ki to ni . moje skromno mišljenje o zaščitni opremi LP TSC-LABA in bajkr88 1 1
a79 Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 Dejansko se debatorjem v tej debati (zadnje 3 strani) zdijo vrhunski proizvajalci le Dainese, Berik, Astars, Arai, Nolan... Na svoje zivljenje, ne dam veliko, saj nosim le Nolan celado, ostalo so druge firme - ne nastete zgoraj...pa tud v Lidlu, hoferju pa louisu niso kupljene.. Ampk, jebi ga, niso vrhunske.. pocutm se kot seljak... pajkica, bajkr88, nxyz in 2 others 3 2
Sorty Objavljeno Februar 28, 2011 Opozori Objavljeno Februar 28, 2011 dobro je tisto kar ti sede in je narejeno iz TOP materjalov..Ne verjamem pa da je školjka čelade za 30€ narejena iz enega kosa in posledično ni vredna mojega zaupanja nxyz in TSC-LABA 1 1
kewo Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 Neki sm brav da ste čist izropal tele Lidle. Uglavnem dons sm biv slučajno v Kranjskem Lidlu, sm šov na malco. Hmm, opazu sm da je pri nam še več kot dovolj te robe, se pravi še gorenci nismo tolk škrti pri nakupu motoristične opreme Drgač pa ja, rokavice sm tut vidu/probov....tistmu ki so se zdele fenomenalne res nima pojma kaj pomenijo dobre rokavice. Malo za hec, da nebo kakšnih zamer :evilgrin: Še slikica za dokaz :
Gricko Objavljeno Marec 4, 2011 Opozori Objavljeno Marec 4, 2011 pa saj ko vsi govorite o čeladah in varnosti....iz enga dela pa iz kompozitnih vlaken.... ajde saj to dosti pove, ampak še vedno je tu veliko drugih dejavnikov!! - teža čelade....ja se precej razlikujejo in pri zaviranju je potem glava dosti težja, pri polaganju.... -aerodinamika čelade..... pri 140km/h in več se že občutno pozna ali imaš nekaj kvadratnega ali je dobro oblikovano -tesnenje čelade tako proti dežju kot proti veternemu pišu, ko pri kakih čeladah misliš da se voziš 200++ pri cca 100km/h tako vse šumi ... - naleganje čelade na glavo - udobje!! ....... in še bi lahko naštevali.... saj ne rečem da je poceni slabo, vendar jaz nisem pripravljen "testirati" določenih pomembnih izdelkov, medtem , ko pri drugih stvareh me to ne moti... tako kt pri gumah...."čunga lunga" me ne zanima, pa tudi če je baje dobra.... casper7, special749, wix in 1 other 4
a79 Objavljeno Marec 6, 2011 Opozori Objavljeno Marec 6, 2011 pa saj ko vsi govorite o čeladah in varnosti....iz enga dela pa iz kompozitnih vlaken.... ajde saj to dosti pove, ampak še vedno je tu veliko drugih dejavnikov!! - teža čelade....ja se precej razlikujejo in pri zaviranju je potem glava dosti težja, pri polaganju.... -aerodinamika čelade..... pri 140km/h in več se že občutno pozna ali imaš nekaj kvadratnega ali je dobro oblikovano -tesnenje čelade tako proti dežju kot proti veternemu pišu, ko pri kakih čeladah misliš da se voziš 200++ pri cca 100km/h tako vse šumi ... - naleganje čelade na glavo - udobje!! ....... in še bi lahko naštevali.... saj ne rečem da je poceni slabo, vendar jaz nisem pripravljen "testirati" določenih pomembnih izdelkov, medtem , ko pri drugih stvareh me to ne moti... tako kt pri gumah...."čunga lunga" me ne zanima, pa tudi če je baje dobra.... Ajde majstr, ktero celado mas, da se zgoraj povdarjeno ne pozna?? Sprasujem resno. special749, sayo, halls in 3 others 4 2
Gricko Objavljeno Marec 6, 2011 Opozori Objavljeno Marec 6, 2011 Ajde majstr, ktero celado mas, da se zgoraj povdarjeno ne pozna?? Sprasujem resno. Kje sem rekel, da SE NE POZNA??!! rekel sem da je občutna razlika med eno dobro čelado in enim šrotom od čelade!!! drugače mam N93......in napram prejšni je par razredov boljša glede vsega kar sem napisal.....pa se zavedam da gre razvoj hitro naprej in je ta, ki jo uporabljam tudi že z "brado" imaš ti drugačne izkušnje?
gody01 Objavljeno Marec 6, 2011 Opozori Objavljeno Marec 6, 2011 ... imaš ti drugačne izkušnje? ... Mislim, da je že v tej temi nekaj uporabnikov zapisalo šokantne ugotovitve, da so se Hofer/Lidl čelade izkazale za precej tišje od čelad znanih znamk ob primerljivem udobju. Pa verjetno ne misli kdo, da Lidl pa Hofer tele čelade sama delata ? gsx750f in halls 2
Darko3g Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 Očitno ta teden šivajo obleke in delajo čelade trgovci v avstrijskem Lidlu, ker imajo od ponedeljka podobno akcijo: http://www.lidl.at/cps/rde/xchg//SID-C859A1FC-7360E1D4/lidl_at/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=21306&ar2=6&id=331&country=AT&zipcode=8430&city=Leibnitz&district=+&street=Wasserwerkstr.+30c&ar=6&nf=True Če je kdo slučajno zamudil pri nas. dotem 1
ferek Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Je bilo malo prej govora o čeladah in omenil sem da se lidlova odlično obnese in da sem jo v eni moto trgovini že videl pod drugo znamko... ..mi je prišel v roke nov katalog POLO: In med ponudbo čelad (stran 288)zagledam lani kupljeno LIDLovo preklopno čelado. Lidl jo ponuja pod imenom CRIVIT SPORTS (njihova hišna znamka), za 59 €. Polo jo punuja pod imenom NEXO TOURING II za 119,95 €, v mat črni barvi pa celo za 149,95 €. In čeladi sta ISTI! ...sicer tudi firme NEXO ne poznam prav dobro, a zdaj vsaj vem čigava roba se prodaja...:evilgrin: ...aja... naslednji teden ima podobno ponudbo Hofer: Škornji in čelada... bom šel peverit...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 prebirem tole temo in se sprašujem,če je vse tako slabe kvalitete zakaj za vrage so pa police dobesedno izropane(Konjice,Celje),razen par rokavic in jakn ni bilo ničesar več .Še dobro,da nisem zamudil razprodaje v Hervisu za podobleke pred dnevi,so bile tudi za 20 ojrov(sem prišparal,recesija j..i ga).V glavnem vsak zase ve,vsi nasveti so pa dobrodošli zato, ker je LIDL je novi Dainese/Alpinestars :-) DXR16, sayo, nxyz in 13 others 3 13
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 ,... ko se bom pa 601ke naveličal bo pa itak padlo nekaj v stilu 4 v 1 ...morda 402 GT, N34 air, ali kaj podobnega...:naughty: Al pa če boš prešaltal na komplet Lidl asortiman ... saj sčasoma bojo tudi motorje začeli prodajat ... nekdo, carmagedon, LRR in 15 others 4 14
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Polo jo punuja pod imenom NEXO TOURING II za 119,95 €, v mat črni barvi pa celo za 149,95 €. In čeladi sta ISTI! ...sicer tudi firme NEXO ne poznam prav dobro, a zdaj vsaj vem čigava roba se prodaja...:evilgrin: NEXO je pa itak znan po tem, da izdeluje robo za Arai ... Ervin93, Kor13, simonsi in 15 others 4 14
ferek Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 NEXO za ARAI...:blink::blink:... TO je najbrž zajebancija... sicer čelada je kvalitetna ... pol LIDL že ve kje kupuje Me re zanima, kdo tele škornje na Hoferjevi reklami skupi spravlja... zgledajo OK, cena ...40€.. ob 12.00 bojo police prazne... razen 45 številk!:lol: sayo 1
motofrik Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 NEXO za ARAI...:blink::blink:... TO je najbrž zajebancija... sicer čelada je kvalitetna ... pol LIDL že ve kje kupuje Me re zanima, kdo tele škornje na Hoferjevi reklami skupi spravlja... zgledajo OK, cena ...40€.. ob 12.00 bojo police prazne... razen 45 številk!:lol: Jaz jih imam že četrto sezono. Ni obrabe, razen malo podplati. Letos bodo še zdržali. Ni dileme, kateri bodo naslednji... :naughty: Vem, z Alpinestars se ne morejo primerjati, tega nihče ne trdi. Ampak za tistih 35 evrov dobiš soliden škorenj.
rosse20 Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 (popravljeno) NEXO za ARAI...:blink::blink:... TO je najbrž zajebancija... sicer čelada je kvalitetna ... pol LIDL že ve kje kupuje Me re zanima, kdo tele škornje na Hoferjevi reklami skupi spravlja... zgledajo OK, cena ...40€.. ob 12.00 bojo police prazne... razen 45 številk!:lol: te škornje imam jaz doma že... ufff... 5 let. jaz pravim tako... v primerjavi z alpinstarsom smx plus se ne morjo primerjat (te nosim sedaj), vendar so pa solidni škornji za takšno ceno! priporočam jih tudi vsakomur, ki se kdaj pa kdaj vsedejo na motor, pa še takrat v adidaskah, ki se jim zdi brezveze dat 200€ (+/- €) za škornje! meni so že enkrat na 4-kolesniku rešili nogo, tako da sem hvaležna, da sem jih takrat kupila! še zdaj so doma ali pa sem jih posodila sestrici, ki se bo morda letos kdaj peljala kot sopotnik na motorju. svojih pa vem, da si ne bo kupila. aja... pa police bodo prazne že ob 8.30! vsaj tiste najbolj prodajne številke. :naughty: Popravljeno Marec 26, 2011. Popravil rosse20 DAMI34 1
Fantocci Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Se je pa podražila za 10% glede na lansko ceno: 2010: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_15462.htm 2011: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_20925.htm Malce OFF: So se vaše plače dvignile za 10% od lani? Urbii, iom in halls 3
tonek Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 en majster pa prodaja škornje http://www.bolha.com/motor-obutev/motoristicni-skornji-novi--oglas1273650149 JONI 46, ShAArK in Urbii 3
ShAArK Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Hahaha...kupljeni v yamahi za 159€ :closedeyes: Ga bom poklical in vprašal če ma račun iz trgovine tam kjer ga je kupil
urkoman Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Se je pa podražila za 10% glede na lansko ceno: 2010: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_15462.htm 2011: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_20925.htm Malce OFF: So se vaše plače dvignile za 10% od lani? Za skuterja do 50ccm (z blokado, nič navitega) OK čeljad.
Bmflar Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Hahaha...kupljeni v yamahi za 159€ :closedeyes: Ga bom poklical in vprašal če ma račun iz trgovine tam kjer ga je kupil Človek bi rad malo zaslužil - veš da je recesija ;-) Naivnost je pa še vedno kar razširjena pri nas ...
ferek Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 ... šel pogledat in kupil škornje (41 in 38)... Je pa zadeva bila v Mozirju ob 9.30 taka: Povprečno en ali največ 2 para... So pa škornji različni: Do št. 41 so bolj touring in nižji model z zapiranjem na 2 zadrgi (so popolnoma drugačni od tistih v reklami) in res po občutku zelo solidno obuvalo... Zato sem jih tudi vzel, saj so že na pogled in po občutku bistveno manj "motoristični"... prijetno udobni tudi za hojo. Od 42 naprej pa so takšni kot na sliki, torej višji in bolj "sport-pancer stil" kjer me pa že sistem zapiranja (zadrga in spredaj čez še zaščita na ježek) odbija od nakupa... - verjetno pa zaradi slednjega bolj varni... Ja ...se je pa fajn pobiralo... v 10 minutah videl v vozičkih par čelad in škornjev...
Kolen Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 jaz sem sem šel iskat za ženo in so ob 8h imeli samo 1 par na številko so pa res manjši številke drugačne. bomo videl kako se bodo nosile. za ta denar mislim da bo kar dobro.
rosse20 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 jaz sem bila ob 12.30 slučajno v velenju v lidlu. imeli so še 1 par rokavic, 1 hlače, 3 (morda 4) jakne in cel kup tank torb in nahrbtnikov. ostalo... nič
Fantocci Objavljeno Marec 29, 2011 Opozori Objavljeno Marec 29, 2011 jaz sem vzel v Hoferju ta sončna očala: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_20909.htm Probal sem jih v svoji čeladi in so fajn, ker imajo tanke in mehke okvirje - mislim na tisti del, ki gre na ušesa in ga pritisne čelada. Ne motijo v čeladi in se jih enostavno sname, ko sonca v oči ni več. Mislim, da zatemnjenega vizirja sedaj ne bom rabil. Sem vzel kar dva komada, ker so res poceni.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se