raza Objavljeno September 25, 2017 Deli Objavljeno September 25, 2017 Snečer, MarkoR in Bostjan L 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 8, 2017 Deli Objavljeno November 8, 2017 http://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/adventure-and-touring/tiger/2018/800 Tudi manjši brat posodobljen maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 9, 2017 Deli Objavljeno November 9, 2017 če bo kdo prodajal 2018 jesen na 2019 pomlad xrx-low 2015 se priporočam za kontakt. hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 9, 2017 Deli Objavljeno November 9, 2017 pred eno uro, thumper pravi: če bo kdo prodajal 2018 jesen na 2019 pomlad xrx-low 2015 se priporočam za kontakt. aha .. ti bi low lep motorček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Big Py Objavljeno November 9, 2017 Deli Objavljeno November 9, 2017 Morda se spalača sedajnjega XRX za 12 k vzet z 2 original alu kufri, doplačaš še zgornjega in maš na mopedu vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 9, 2017 Deli Objavljeno November 9, 2017 splača že ..sam plača ne da za novega.. plan je pozimi ali spomladi 2019 kupit rabljenega .. dodelat po svoje - nekih 500 do 1000e ..pa še z pot 1200e.. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mitjag Objavljeno April 9, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno April 9, 2018 Po skoraj enem letu pavze spet na Tigru... dlicen, J.a.m.e.s, MiNa in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarkoR Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 7 minutami, mitjag pravi: Po skoraj enem letu pavze spet na Tigru... Zelo čeden motor, tudi barva mu pristaja. Mene moti odsotnost kljuna in platišč z naperami, zato vozim XC. Ampak zadeva je vrhunska, dobra izbira! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mitjag Objavljeno April 9, 2018 Deli Objavljeno April 9, 2018 pred 3 minutami, MarkoR pravi: Zelo čeden motor, tudi barva mu pristaja. Mene moti odsotnost kljuna in platišč z naperami, zato vozim XC. Ampak zadeva je vrhunska, dobra izbira! Hvala. Tudi sam sem razmišljal v smeri XC ampak po dobrem premisleku in posvetu z M. Jerman odločil za road verzijo...predvsem,ker se vozim vsaj 90% po cesti in XR se bolje obnaša na cesti predvsem zaradi obsega prednje gume, ki je pri XR "le" 19 medtem ko pri XC 21. Je pa napram 2013 verziji, ki sem si ga prej lastil veliko pridobil...tako po voznih lastnostih kot pri ostalih tehnikalijah...v glavnem happy bdw servis Jerman je vreden vseh pohval (motor je bil pri njemu že 14dni....birokracija komplicira z papirji...no in vseeno za vikend mi je zrihtal da sem se lahko peljal...vreme vemo da je bil idealen) thumper, evus2000, MiNa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno April 19, 2018 Deli Objavljeno April 19, 2018 Živijo... Zanimam se za xc letnik 2011. Je treba biti na kaj pozoren? Ima kakšne črevesne težave. Verjetno se ga nikjer pri nas ne da dobiti testnega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 21, 2018 Deli Objavljeno April 21, 2018 testnega 2011 boš težko našel . ok- jerman bo imel verjetno kakšno srečanje s testnimi kot lani. lahko ga najdeš na fb in slediš.ponavadi nam pošlje sms . ciciban in Kugelschreiber 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
celjan89 Objavljeno April 21, 2018 Deli Objavljeno April 21, 2018 razumem da 2011 ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno April 21, 2018 Deli Objavljeno April 21, 2018 Kot mi je povedala Natalija, bojo letos testno promocijske vožnje nekoliko "kasneje", ker se je tudi sezona zamaknila. Vsekakor bomo obveščeni pravočasno. Grem probat tanovga explorerja, da vidmo, če je kaj bolj živ po dodelavah na mašini. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 22, 2018 Deli Objavljeno April 22, 2018 11 in 12 maja ne bo ker mene ni v sloveniji .. mal heca.. ewc dirka je na slovakia ring .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 25, 2018 Deli Objavljeno April 25, 2018 Malo sem out of date...je Jerman ostal edini uradni zastopnik v SLO??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 ????? če si ti out off date - kaj se dogaja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 pred 13 urami, DAN pravi: Malo sem out of date...je Jerman ostal edini uradni zastopnik v SLO??? Ne. Je še v Murski Soboti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 Ravno zato sprašujem..Natalija pravi da so samo še oni..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 pred 44 minutami, DAN pravi: Ravno zato sprašujem..Natalija pravi da so samo še oni..... To pa nebi vedel. Sem bil danes pri Jermanu sam nismo o tem nič govoril. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 Jaz pa včeraj....nazadnje sem bil v Murski lani jesen pa je nov salon imel Dejan dobro zrihtan.....to me malo čudi..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 27, 2018 Deli Objavljeno April 27, 2018 (popravljeno) dejan?? misliš trimoto ? ta trimoto https://www.bizi.si/TRIMOTO-D-O-O/seznam-trr/ z avtoneta so izginili vsi oglasi trimoto d.o.o. spet se nekaj kuha . Popravljeno April 27, 2018. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 28, 2018 Deli Objavljeno April 28, 2018 Točno ta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno April 28, 2018 Deli Objavljeno April 28, 2018 Ob 27. 4. 2018 ob 12:02, thumper pravi: dejan?? misliš trimoto ? ta trimoto https://www.bizi.si/TRIMOTO-D-O-O/seznam-trr/ z avtoneta so izginili vsi oglasi trimoto d.o.o. spet se nekaj kuha . Nič se ne kuha, po moje je že kuhan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno April 28, 2018 Deli Objavljeno April 28, 2018 pred 56 minutami, MARJA pravi: Nič se ne kuha, po moje je že kuhan. Tili podatki že kažejo na to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 29, 2018 Deli Objavljeno April 29, 2018 pred 23 urami, raza pravi: Tili podatki že kažejo na to. A to je ze v tretje ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se