x raider Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 (popravljeno) jaz vem, da bo x raider predlagal in izbral najboljšo varianto zame Prijatelj vse se bo zrihtalo, trenutno se išče resen, ter dokaj ugoden ponudnik za Bridstone pol se bo pa montiralo. Lp. Popravljeno Februar 28, 2013. Popravil x raider
andursa Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Pozdravljeni!Jz pa mam namen na mojga maxia namestiti gume Dunlop Scootsmart namen pa imam zamenjati obe..Kakšne je vaše mnenje o teh gumah?
x raider Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Pozdravljeni!Jz pa mam namen na mojga maxia namestiti gume Dunlop Scootsmart namen pa imam zamenjati obe..Kakšne je vaše mnenje o teh gumah? Za tvoj maxi so čist OK te gume.
andursa Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Hvala za podano mnenje...Poceni varjanto sm dobil in zato bom naverjetneje te gume namestil lp
express Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 jaz pa bom kr michelin power pure namontirati dal, pa še cenovno so fajn prva je 47€ zadnja pa 51€
ssabic Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 A je kdo imel na burgmanu 650 gume Dunlop Scootsmart in kako se obnesejo ter katere gume več km naredijo Dunlop Scootsmart ali Bridgedstone, lp
gorazd Objavljeno Marec 12, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Te Dunlopke so relativno nove, lani še ni bilo dimenzije za burgmana. Prej sem vozil Dunlop GPR100, zdaj vozim Bridgestone SC, ki se mi zdi v vseh pogledih boljša od dunlopke. Dunlopke je zelo hitro pobiralo po robovih (večina sem vozil s sopotnico in prtljago), pri SC zaenkrat ni videti, da bi jo tako hitro pobiralo. Upam, da sem kaj pomagal. LP G
x raider Objavljeno Marec 12, 2013 Opozori Objavljeno Marec 12, 2013 Za Burgman 650 je zakon Bridstone SC kot TH-01
ssabic Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Za Burgman 650 je zakon Bridstone SC kot TH-01 Verjamem, da je za burgmana najboljša Bridstone samo me moti, da je hitro pobere po sredinizato premišljujem o Dunlop, ki naj bi ojačana po sredini. Jaz vozim bolj upokojensko in ne zganjam norčij po ovinkih mogoče bi Dunlop naredila več km. Brdstone je naredila 6000 in jo je posredini že dosti pobralo, če še 1000 zdriži in bo treba novo.
x raider Objavljeno Marec 13, 2013 Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Dunlop GPR 100 vem da je slabša od Bridstone, poskusi z novo Dunlop drugače pa dej gor Bridstone SC in nikakor ti ne bo žal.
gorazd Objavljeno Marec 13, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 13, 2013 Verjamem, da je za burgmana najboljša Bridstone samo me moti, da je hitro pobere po sredinizato premišljujem o Dunlop, ki naj bi ojačana po sredini. Jaz vozim bolj upokojensko in ne zganjam norčij po ovinkih mogoče bi Dunlop naredila več km. Brdstone je naredila 6000 in jo je posredini že dosti pobralo, če še 1000 zdriži in bo treba novo. Kot sem napisal, po mojem občutku je bila obraba dunlopke večja kot obraba bridgestone. Z dunlopko sem naredil 10-11000 km. Aja, tudi jaz nisem divjak LP G
sat500 Objavljeno Marec 14, 2013 Opozori Objavljeno Marec 14, 2013 Jaz imam za mojega že naročeno zadnjo gumo, sem jo mislil že drugi teden menjati, pa se zima še ne da. Ko bo topleje, jo bom zamenjal. Michelin city grip, dobrih 13000 km. Tudi jaz vozim umirjeno, skoraj vedno v dvoje.
ssabic Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Jaz imam za mojega že naročeno zadnjo gumo, sem jo mislil že drugi teden menjati, pa se zima še ne da. Ko bo topleje, jo bom zamenjal. Michelin city grip, dobrih 13000 km. Tudi jaz vozim umirjeno, skoraj vedno v dvoje. Drugi mi grozijo da moram na Burgmana dati Brigdstone ali Dunlop in se nagibam k Dunlop, ker mi je Brigdston prehitro pobralo po sredini. Ne vem pa kako se bo obnesla Dunlop ScootSmart.
x raider Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Nobeden ne kaj grozi ,apak samo nasvet ti dam z lastnih izkušenj katerega lahko vsak potrdi ki sem mu priporočal,guma pa ne more biti skoz nova saj to je potrošni materjal, le ene so mal bolše od drugih pa zelo odvisno je od načina vožnje in kje se voziš, zaradi meni pa lahko montiraš kar hočeš !!!
ssabic Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Nobeden ne kaj grozi ,apak samo nasvet ti dam z lastnih izkušenj katerega lahko vsak potrdi ki sem mu priporočal,guma pa ne more biti skoz nova saj to je potrošni materjal, le ene so mal bolše od drugih pa zelo odvisno je od načina vožnje in kje se voziš, zaradi meni pa lahko montiraš kar hočeš !!! Kaj ne grozi , če ne zamenjam gume mi grozi, da bom obtičal doma in mogel prenašati pomanjkanje . Katere gume pa bom dal gor se nisem še odloči bom probal obnoviti Brigdstone.
maxiscooter Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Kaj ne grozi , če ne zamenjam gume mi grozi, da bom obtičal doma in mogel prenašati pomanjkanje . Katere gume pa bom dal gor se nisem še odloči bom probal obnoviti Brigdstone. Ma ti samo kupi končno kupi te gume in pridi dol k nam, da nam častiš še za nabavo novih gum :grim
ssabic Objavljeno Marec 15, 2013 Opozori Objavljeno Marec 15, 2013 Ma ti samo kupi končno kupi te gume in pridi dol k nam, da nam častiš še za nabavo novih gum :grim Ko že omenjate, da boste častili bom pa sposodil BMW 650GT in prišel dol na samo da se malo segreje in prihajam.
gorkee Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 evo, moj Burgman je preobut.. namestil sem Bridgestone SC1, katere sem šel takoj stestirat.. po prvih 50 km več kot navdušen!! Javim še rezultate po kaj več prevoženih kilometrih..
pjer01 Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 evo, moj Burgman je preobut.. namestil sem Bridgestone SC1, katere sem šel takoj stestirat.. po prvih 50 km več kot navdušen!! Javim še rezultate po kaj več prevoženih kilometrih.. Za kako ceno si pa dobil komad ( zadnja, prva )
gusar Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 Jest sem naroču zadnjo gumo (mišelin sity grip) pri Order.gume-direkz.com iz Hanovra dobil v treh dneh s poštnino vred 2 € ceneje kot pri Španu.
x raider Objavljeno Marec 19, 2013 Opozori Objavljeno Marec 19, 2013 evo, moj Burgman je preobut.. namestil sem Bridgestone SC1, katere sem šel takoj stestirat.. po prvih 50 km več kot navdušen!! Javim še rezultate po kaj več prevoženih kilometrih.. Potrjeno, boš maximalno zadovoljen !
Milan2011 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Za kakšno ceno dobite sprednjo in zadnjo gumo za Burgmana 650 - Bridgestone SC1
x raider Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Najugodnejši je sedaj komplet SC 190 eur.
pjer01 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Najugodnejši je sedaj komplet SC 190 eur. kaj pa samo zadnja, ali mogoče veš?
Milan2011 Objavljeno Marec 20, 2013 Opozori Objavljeno Marec 20, 2013 Za tele Bridgestone SC1 že imam dogovorjeno za 208€ komplet, lahko pa poizvem za vsako posebej.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se