Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

KORISTNE POVEZAVE (klikni me):

*vremenska napovedMeteo Hrvaška , Ilmeteo EU , ventusky-padavine, veter interaktivna mapa

*razmere na cesti: HAK  *gibanje padavindež in oblaki , Yr *veterWindy,  *livecam: kamere hrvaška , kamere live HR  radarji: https://m.hak.hr/map.asp?t=880&g=0 

datoteke za radarje by Snečer

BEST OF JADRANKA (jagodni izbor iz teme jadranska magistrala, ter povezave na potopise okrog jadranke, otokov itd..)

Priporočene objave

Objavljeno

Ce mas mau gume, pejt sam do Vinodolca......k ne vem, ce bo mel stric na meji 2x dobro voljo.... :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ne vem, kakšno veselje se je peljati z znucanimi gumami. Raje zamenjaj in pelji varno in z užitkom!

Objavljeno

sej gume je še dost. dober milimeter do indikatorja

Objavljeno

Računaj, da je treba priti do tja in nazaj, do meje s Hr. je cesta zelo sluzasta in tam boš peljal zjutraj in zvečer.

Objavljeno

Cez sencne dele podriftas,ostalo je pa ok :)

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 15 minutami, tonystx pravi:

povsod kjer je cesta najnižje poleg morja in v senci. na primer pri elektrarni sveti juraj. dvakrat me je kar krepko odneslo.

Danes motorjev le za vzorec. Viden en plau Suzuki (rožce na čeladi), bela Honda, en rdeč Versis in FJR v družbi Triumfa to pa je blo tud vse.

A bordo diversionke, ki je brezuspešno lovila versysa pa nisi videl? :)

Lp Robert 

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 26 minutami, trebor pravi:

Lp Robert 

Uf, ja res je letel nekaj za Versisom. Pametna varnostna razdalja.....

Objavljeno

Veš, da jo pri kmetu moraš imeti. ;-) 

Lp Robert 

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
Ob 10. 11. 2015, Kmet2 pravi:

Zdej mam krampe gor,me boš lohk prehitu :P

Ne preveč zlizat te krampe. Za drugo leto sem že z dvema forumašema zmenjen za prečenje in oranje celotnega Velebita z vsemi razglednimi točkami vred.

Maksimalno uživaj na poti. ... Kdaj si nazaj?

Popravljeno . Popravil Whiskey
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 12 urami, trebor pravi:

Lp Robert 

A si Snecija lovil?  :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

še vedno ne vem zakaj ob dveh ktmih v garaži rajš drajsaš versisa? a je tolk boljši? :-)

Popravljeno . Popravil siks
Objavljeno
pred 10 minutami, siks pravi:

še vedno ne vem zakaj ob dveh ktmih v garaži rajš drajsaš versisa? a je tolk boljši? :-)

ga ni škoda za po tleh metat :) 

Objavljeno
pred 13 urami, Kmet2 pravi:

Evo spet doma ,Toni sem te pozdravil sam si v ovinku tok držal krmilo,kot da ga hočeš zlomit...:-P ..jutri napademo Dubrovnik:-D 

hdr_00029_0.jpg

Miško, pa ti si ratal pravi foto majstor, lepa fotka. B)

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 33 minutami, DAMI34 pravi:

Miško, pa ti si ratal pravi foto majstor, lepa fotka. B)

Baš ni.. ..

versysa se vedno z boka slika, ker če ga od spredaj zna leča od fotkiča počit

dsc0601-1500.jpg

Slika je z Jadranke nisem offtopic! :D

Popravljeno . Popravil HyperJack
  • Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 5 minutami, HyperJack pravi:

Baš ni.. :D

Z ozirom, da je raw format, slikano s ceglom 1gh in 8mp kamera...je zelo dobra :P

Zaradi megle včeraj (difuzna svetloba, dobre globine), so sploh bile lepe možnosti za dobre fotke...žal me ni bilo doli :( 

aja, pa zase se brigi Bmflar, kaj se sploh spravljaš na nas kawasakijewce :fyou:

Popravljeno . Popravil DAMI34
  • Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Ena neumesna, alpa mogoče še primerna za to temo ... :)  Kaj mogoče kdo ve urnik od Grill Jure v Sv.magdaleni mal naprej od Karlobaga? najbolj me nedelja zanima. Hvala :P nebi škodla kakšna beseda o tem , če je kdo že jedel tam https://www.google.si/maps/@44.3632153,15.2891096,3a,75y,64.99h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1svKa7UCdDF3rfRNN9EckHLg!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl...          

Popravljeno . Popravil Andro Asgaard
Objavljeno
30 minutes ago, Andro Asgaard said:

Ena neumesna, alpa mogoče še primerna za to temo ... :)  Kaj mogoče kdo ve urnik od Grill Jure v Sv.magdaleni mal naprej od Karlobaga? najbolj me nedelja zanima. Hvala :P nebi škodla kakšna beseda o tem , če je kdo že jedel tam https://www.google.si/maps/@44.3632153,15.2891096,3a,75y,64.99h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1svKa7UCdDF3rfRNN9EckHLg!2e0!7i13312!8i6656?hl=sl...          

Delcek tega kar si napisal bi vstavil v čika Gugla in bi z lahkoto nasel tole. http://www.restaurant-jure.net/

Neverjetno je, da Imajo imajo celo objavljeno tel. st, kamor se da poklicat in izvedet vse zivo ...celo urnik.  :smoke:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
Just now, Nearrain said:

Delcek tega kar si napisal bi vstavil v čika Gugla in bi z lahkoto nasel tole. http://www.restaurant-jure.net/

Neverjetno je, da Imajo imajo celo objavljeno tel. st, kamor se da poklicat in izvedet vse zivo ...celo urnik.  :smoke:

no sej to sem use probu pa vidu pa pregledu. sam poklicu nism , sm prej tukej uprašow.. mogoče kdo ve :) hehe

Objavljeno
pred 2 urami, Andro Asgaard pravi:

Jest bi naredu tako: usedu bi se na motor in šel pogledat. Ubiješ dve muhi na en mah. Dobro se pelješ in obenem dobiš vse podake.

Objavljeno
pred 14 urami, siks pravi:

Škoda mi jih je :-D  ja pa itak da je Versys boljši:-P 

pred 16 urami, Whiskey pravi:

Ne preveč zlizat te krampe. Za drugo leto sem že z dvema forumašema zmenjen za prečenje in oranje celotnega Velebita z vsemi razglednimi točkami vred.

Maksimalno uživaj na poti. ... Kdaj si nazaj?

Predvidoma soboto,znam pa potegnit do nedelje ;-) 

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 23 urami, solorider pravi:

A si Snecija lovil?  :)

Kmeta sem ganjal. :-D 

Lp Robert 

Popravljeno . Popravil trebor
Objavljeno
pred eno uro, trebor pravi:

Kmeta sem ganjal. :-D 

Lp Robert 

Isti k...c samo, da je Kmet2 vozil samo v drugi prestavi! :)

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!