Yuree Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Podarim komplet nalepk za 17col platišča v ORANŽNI barvi, v zameno za nekaj fotk polepljenega platišča Men bi prou pršle
a79 Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 Kje za boga bi pa jaz dobil carbon look nalepko za pokrov na tanku za hondo?
Bear Objavljeno Avgust 28, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2012 http://www.bolha.com/okvirji-deli-karoserije/tank-nalepka-monster-energy-oglas1275339083# tle maš en carbon look umes če ima kdo kako nalepko viška se priporočam (akrapovič, dunlop, itd.)
speedfighttuning Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 (popravljeno) Kje za boga bi pa jaz dobil carbon look nalepko za pokrov na tanku za hondo? Mislim da to bi moglo bit prav: http://www.ebay.de/i...=item231344adee Popravljeno Avgust 29, 2012. Popravil speedfighttuning
a79 Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Hvala, dobil dans komplet, za varovanje proti zadrgi in tud za pokrovcek tanka. AS domzale
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 Hvala, dobil dans komplet, za varovanje proti zadrgi in tud za pokrovcek tanka. AS domzale No če bo še kdo kaj podobnega rabil, lahko dobi tudi pri meni, karbon 3D imitacija...ugodno. lp
a79 Objavljeno Avgust 29, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2012 No če bo še kdo kaj podobnega rabil, lahko dobi tudi pri meni, karbon 3D imitacija...ugodno. lp Jao, kva se nis vcer javu, pa bi mi zrihtal...
Erik Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 kdo bi znal narediti ta komplet http://www.motorcycle-usa.com/268/5477/Motorcycle-Article/Crutchlows-Factory-Yamaha-YZF-R6.aspx
HyperJack Objavljeno Oktober 14, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2012 kdo bi znal narediti ta komplet http://www.motorcycle-usa.com/268/5477/Motorcycle-Article/Crutchlows-Factory-Yamaha-YZF-R6.aspx Kaj točno rabiš celotno poslikavo/polepitev motorja? Za kaj takega bi skoraj kakšen teden rabil motor pri meni. Načeloma ni težave to prelepit
HyperJack Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Še dva PROGRIP tank protektorja imam viška če kdo rabi... ugodno
paris2 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 hm, jst bi rabu 2 nalepki Garelli veliki kak decimeter, črno beli kjse se to da dobit? ps: imam pa originalni sam sta mal znucani že.
limabacje Objavljeno November 10, 2012 Opozori Objavljeno November 10, 2012 Mene pa zanima kje bi se dalo kupit nalepko za kawasaki .. pride na stranski plastiki, oznaka ( ER6n ) .. gledam pa nikjer nič :/ --
svobodnaptica01 Objavljeno November 10, 2012 Opozori Objavljeno November 10, 2012 Mene pa zanima kje bi se dalo kupit nalepko za kawasaki .. pride na stranski plastiki, oznaka ( ER6n ) .. gledam pa nikjer nič :/ -- Uradni servis recimo. GangY 1
HyperJack Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Ponovno imam za podarit en komplet modrih obrob za 17 colska platišča... debelina 8mm, prekinjene črte. Made in Slovenia V zameno za fotko motorja, ko je zadeva polepljena lp
Yuree Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Ponovno imam za podarit en komplet modrih obrob za 17 colska platišča... debelina 8mm, prekinjene črte. Made in Slovenia V zameno za fotko motorja, ko je zadeva polepljena lp ja lahk bi men enkrat podariu 2x sm ti ze pisou pa nikol nc s tega :S n
HyperJack Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 (popravljeno) ja lahk bi men enkrat podariu 2x sm ti ze pisou pa nikol nc s tega :S n Sej sva se dogovorila, da ti sporočim ko pridem v NM, da ti pripeljem... oz. napiši mi naslov, bom kar poslal bo najhitreje. Mislim, da sem že imel enkrat tvoj naslov, pa žal brišem sporočila, ker vas je preveč. lp Popravljeno November 14, 2012. Popravil HyperJack
Yuree Objavljeno November 14, 2012 Opozori Objavljeno November 14, 2012 Sej sva se dogovorila, da ti sporočim ko pridem v NM, da ti pripeljem... oz. napiši mi naslov, bom kar poslal bo najhitreje. Mislim, da sem že imel enkrat tvoj naslov, pa žal brišem sporočila, ker vas je preveč. lp aia newem nism dobu tega sporocila se mi zdi ti napism podatke na zs pa bom js placou postnino p je
paris2 Objavljeno November 21, 2012 Opozori Objavljeno November 21, 2012 Dans dobil nalepke za Garelli-ja, morm pohvalt HyperJack-a da je dobr zrihtal.
HyperJack Objavljeno December 7, 2012 Opozori Objavljeno December 7, 2012 Da se rešim stare zaloge in da vstopim v novo leto z pospravljenimi policami, prodam obrobe platišč za cene materiala..folije so še ostale (ognjena rdeča, vinsko rdeča, črna sijaj ali mat, fluroscentno rumena, Kawasaki zelena, svetlo modra, rumena mat, crom ali bela, ter siva v dveh odtenkih. 5mm širine 5€ 8mm širine 8€
skyscan Objavljeno December 7, 2012 Opozori Objavljeno December 7, 2012 mal reklame, če kdo rabi kakšne enobarvne nalepke... tle je en primer straza, macak333 in DXR16 3
KObe Objavljeno December 14, 2012 Opozori Objavljeno December 14, 2012 Da se rešim stare zaloge in da vstopim v novo leto z pospravljenimi policami, prodam obrobe platišč za cene materiala..folije so še ostale (ognjena rdeča, vinsko rdeča, črna sijaj ali mat, fluroscentno rumena, Kawasaki zelena, svetlo modra, rumena mat, crom ali bela, ter siva v dveh odtenkih. 5mm širine 5€ 8mm širine 8€ Jaz bi imel ognjeno rdeče 5mm širine in pa če imaš kakšno tank nalepko... Lahko mi prosim sporočiš na zs :grim
Gregc Objavljeno December 22, 2012 Opozori Objavljeno December 22, 2012 (popravljeno) Zdravo, mene pa zanima ali bi obstajala opcija, da mi kdo plastiko zavije v folijo take rdeče barve. Sicer je tukaj HDR fotka in v resnici motor ni tak. Barva je nekako Candy mirror red(taka zrcalno rdeča, kot en jabuk v fotošopu predelan ). Meni zgleda bolano. V glavnem, zanima me ali bi zadeva z folijijo bila izvedljiva in koliko bi cenovno približno stalo? Gre se pa za Ducati Monster 696/796/1100(majo vsi enake plastike). Pa glede okvirja ko so tiste cevi me še zanima. Najbrž tehnično(premalo prostora, itd.) nebi bilo izvedljivo nanesti folije ali pač? Hvala, LP. Popravljeno December 22, 2012. Popravil Gregc
Gregc Objavljeno December 22, 2012 Opozori Objavljeno December 22, 2012 Aja, mogoče je boljši opis barve, kot tisti rdeč svetleč novoletni okrasek na jelki LP
Andro82 Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Hej, umetniki , zanima me, tisti ki ste že "foliral" motorje, katere znamke folij ste kaj uporabili in kako so se obnesle...razteznost, odstopanja,...itd. Ali ste zadovoljni ali ne...?
RSTDRIVER Objavljeno Januar 2, 2013 Opozori Objavljeno Januar 2, 2013 Hej, umetniki , zanima me, tisti ki ste že "foliral" motorje, katere znamke folij ste kaj uporabili in kako so se obnesle...razteznost, odstopanja,...itd. Ali ste zadovoljni ali ne...? tale ni prow deleč od tebe, če boš lepo prašouw boš zvedu marskej..... od tehnike do taprave temperature.... (po pa še kšn metr kup.... :) ) http://www.fazer.si/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se