Frips Objavljeno September 17, 2010 Opozori Objavljeno September 17, 2010 --že takrat mi je bla cool, ko si pokazal print
Billy69 Objavljeno September 17, 2010 Opozori Objavljeno September 17, 2010 evo moje nove tank nalepke ... v živo zgleda lepša Hvala Billy69 Maus - it was a pleasure Kawc 1
domi46 Objavljeno Oktober 6, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2010 k mogoče kdu ve kam bi dau lahku ene nalepke delat????
k0ci Objavljeno Oktober 6, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2010 pr cgp-ju maš gvidota, sam morš vektrosko sliko prnest
domi46 Objavljeno Oktober 6, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2010 pr cgp-ju maš gvidota, sam morš vektrosko sliko prnest okej hvala ti bom šu pogledat:)
logarr Objavljeno Oktober 6, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2010 Če maš kej v izi za narest ti jst komot nardim sam povej kaj nucaš na zs, pa se zmenva za kakšen pir pa je
Kor13 Objavljeno Oktober 7, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2010 pr cgp-ju maš gvidota, sam morš vektrosko sliko prnest :blink: Kje pr cgpju???
Dejanx Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Dober vecer! Ker sme pred kratkim imel nesrečo, sedaj ze nabiram skup razne dele za popravilo. dobil sem bočno plastiko ki ni v moji barvni kombinaciji. zdaj na stari je videt da je v celoti barvno obdelana z vinili ali kkako se temu reče oz nalepko in me zanima če se kdo na štajerskem ukvarja s tem. trenutno je plastika v suzukijevi standardni barvi belo plava jaz bi pa rabil v rumeno črno. bi mi lahko to kdo porihtal?? po domače rad bi da mi obleče plastiko v barvno folijo ki bo takšne barvne kombinacije kot recimo desna stran motorja. pls za pomoč
Pervy Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 evo ti v MB. delajo to. http://digital-tisk.si/ Dejanx 1
Dejanx Objavljeno Maj 28, 2011 Opozori Objavljeno Maj 28, 2011 evo ti v MB. delajo to. http://digital-tisk.si/ hvala ti ej to sem isko:D zdaj bi moglo bit za mene vse lažje LP
Rocko Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 En kolega Jure iz MB se s tem ukvarja tudi bolj kot ne ljubiteljsko za svoje kolege itd. Če te zanima mi piši na ZS, pa ti dam cifro
xrider Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 (popravljeno) Mene pa zanima, če kdo ve kje bi lahko kupil nalepke za na motor (plastika, poliestri) kot so: MOTUL, YAMAHA, DID, ALPINESTAR, OHLINS, BREMBO, AKRAPOVIČ, X-lite, DUNLOP .... Kupil bi set nalepk proizvajalcev racing opreme. Ter iste usnjene našitke za na kombinezon. Popravljeno Avgust 10, 2011. Popravil xrider Izek 1
domi46 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Mene pa zanima, če kdo ve kje bi lahko kupil nalepke za na motor (plastika, poliestri) kot so: MOTUL, YAMAHA, DID, ALPINESTAR, OHLINS, BREMBO, AKRAPOVIČ, X-lite, DUNLOP .... Kupil bi set nalepk proizvajalcev racing opreme. Ter iste usnjene našitke za na kombinezon. Akrapovič nalepke lahku naročiš na njegovi spletni strani za druge treba pa mau (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) pod opremo ali pa bolha.si ps. če zveš kje dobit X-lite nalepko mi sporoči jst jo mam sam je una svetleča in use pokvar na motorju
Pervy Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Mene pa zanima, če kdo ve kje bi lahko kupil nalepke za na motor (plastika, poliestri) kot so: MOTUL, YAMAHA, DID, ALPINESTAR, OHLINS, BREMBO, AKRAPOVIČ, X-lite, DUNLOP .... Kupil bi set nalepk proizvajalcev racing opreme. Ter iste usnjene našitke za na kombinezon. e-bay ima sigurno vse to, x-lite pa bi verjetno compaco v velenju tudi imel. Izek 1
domi46 Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 :blink: Kje pr cgpju??? tm nikje kjer je biu včasih cgp zdej je pa use porušeno...drugače greš pa lahko v Kandiji če se pelaš mimo bolnice tam ko je špageterija zraven je pa ena steklena hiša in tam delajo tudi nalepke Kor13 1
BIZKIT Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 sam se nagibam k temu da bi motor dobil oblekco me zanima kako je z tem zadevami(predvsem trpežnost te folije) in cena dela + folija? gre se pa za motor honda hornet...
Dejanx Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 sam se nagibam k temu da bi motor dobil oblekco me zanima kako je z tem zadevami(predvsem trpežnost te folije) in cena dela + folija? gre se pa za motor honda hornet... meni je lani nardil eden iz foruma za horneta napis stranski in krilca na keslu mislim da je bilo 10 eur vse skupaj. trpežnost je trajna če zlakiraš prek.
Pervy Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 sam se nagibam k temu da bi motor dobil oblekco me zanima kako je z tem zadevami(predvsem trpežnost te folije) in cena dela + folija? gre se pa za motor honda hornet... jaz sem gledal (na slikah) par zadev od http://digital-tisk.si/ iz Maribora in se mi je zdelo zelo OK. pravijo da je obstojno. Imajo pa FB profil https://www.facebook.com/profile.php?id=100001972771909&sk=info in dosti slik raznih projektov gor. to je recimo en carbon-look motor. cene pa nimam pojma ker je odvisno od kvadrature folije in količine dela. preveri.
HyperJack Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 (popravljeno) Več ali manj vsi uporabljajo, 5letno folijo. To pomeni, da imaš 5let garancije, le ta mora ostati taka kot je bila še preden so jo nalepili. Nobenega bledenja, krčenja in puščanja lepila. Lahko se pere kot navadno lakirano površino, prav tako pa je mogoče omenjene folije polirati. PRaktično se obnaša kot lakirana površina. Za moje pojme se splača reskirat nekaj €, konc koncu se jo lahko še vedno sname. Popravljeno Avgust 27, 2011. Popravil HyperJack
sesir Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 Ja sem se zanimal koliko me pride ce bi oblekel kesl v karbon-v debelejsi.Je eku tip brez racuna 100eu,ker je ta karbonska folija draga
Pervy Objavljeno Avgust 27, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2011 Ja sem se zanimal koliko me pride ce bi oblekel kesl v karbon-v debelejsi.Je eku tip brez racuna 100eu,ker je ta karbonska folija draga no jaz sem vprašal za foro koliko bi prišel karbon look za ženinega twingota (star model) in sicer odbijači in ogledala pa so mi rekli 200 do max 300€ ker je kar dosti površine tako da se mi zdi 100 samo za kesl dosti.
BIZKIT Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 U pol pa to sploh ni tak draga zadeva... V mislih sem imel da bi dal zadek + tank v neko sijaj barvo, prvi blatnik pa stranske plastike(med zadkom in tankom) v karbon... Je pa ena težava ker imam vinjeto na tanku(in to celoletno) Bom mal povpraševanja poslal pa bomo vidl kaj bodo odgovoril... Aja pa še tole: kaj pol k je motor preliman moraš it barvo vozila zamenjat v prometi?
ciciban Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 Sam sicer tega nisem počel so pa nekomu, ki se mu je razbilo vetrobransko steklo prestavili vinjeto na novo steklo s pomočjo fena. Lahko pa z vinilom počakaš do konca sezone, pa se izogneš temu opravilu.
MilanAndonovski Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 (popravljeno) Sam sicer tega nisem počel so pa nekomu, ki se mu je razbilo vetrobransko steklo prestavili vinjeto na novo steklo s pomočjo fena. Lahko pa z vinilom počakaš do konca sezone, pa se izogneš temu opravilu. Offtopic: Če imaš razbito steklo, ti DARS zastonj pošlje novo vinjeto. TI moraš samo njim del stekla z nalepko in tisti del nalepke ki ostane ko daš nalepko na steklo poslat in oni ti zastonj pošljejo novo na dom Bi se blo treba na darsu pozanimat kaj se da naredit v primeru barvanja motorja... Ontopic: Sem tudi sam razmišljal o "prelepljenju" motorja v mat črno pa se mi vseeno zdi malo predrago vse skupaj. Sploh za tak star motor ko ga mam jaz... Popravljeno Avgust 28, 2011. Popravil MilanAndonovski
BIZKIT Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 (popravljeno) Offtopic: Če imaš razbito steklo, ti DARS zastonj pošlje novo vinjeto. TI moraš samo njim del stekla z nalepko in tisti del nalepke ki ostane ko daš nalepko na steklo poslat in oni ti zastonj pošljejo novo na dom Bi se blo treba na darsu pozanimat kaj se da naredit v primeru barvanja motorja... Ontopic: Sem tudi sam razmišljal o "prelepljenju" motorja v mat črno pa se mi vseeno zdi malo predrago vse skupaj. Sploh za tak star motor ko ga mam jaz... Sej je moj tud že v letih, pa mu vseeno lahko vsake tolk časa kej prvoščm Popravljeno Avgust 28, 2011. Popravil BIZKIT
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se