brojedan Objavljeno Januar 20, 2012 Opozori Objavljeno Januar 20, 2012 eh, ni ti pomoči. Gotovo si se spet zatipkal in zamenjal "m" s "t"jem.
gusar Objavljeno Januar 20, 2012 Opozori Objavljeno Januar 20, 2012 Saj jih že, s tem, ko motoriste flikajo na urgenci in jim omogočajo mesece in leta trajajoče bolniške ... A misliš,da se ti ne moreš zbudit na urgenci
bmw Objavljeno Januar 21, 2012 Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 zanimivo je poslušati trditve in vedenja nekoga, ki zadevo ali vidi samo od daleč, ali pa govori kar so mu povedali nekateri, ki zadevo vidijo in spremljajo od daleč, realnega dejstva pa ne poznajo. Jaz že nisem tako pameten, da bi modroval o zadevah, ki jih osebno ne poznam. Nekateri pa imajo to sposobnost. (če kdo hoče soditi o kaki zadevi mora poznati in slišati obe strani) Glede na to da zadeve verjetno ne poznam, mi lahko napišeš kaj o teh realnih dejstvih? Rad bi slišal še drugo stran......če ti ni pretežko seveda . Pa ne bo zastonj, častim primerno količino piva ob priliki pri Vaških..... Alla in ImenitnaPriložnost 2
gusar Objavljeno Januar 21, 2012 Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 Glede na to da zadeve verjetno ne poznam, mi lahko napišeš kaj o teh realnih dejstvih? Rad bi slišal še drugo stran......če ti ni pretežko seveda . Pa ne bo zastonj, častim primerno količino piva ob priliki pri Vaških..... Jez bi tud pršu na predavanje.K s piram gre lažje v glavo
I30 Objavljeno Januar 21, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2012 Ali bi bilo bolje pod hinduisti ali budisti? Da. thumper in ImenitnaPriložnost 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 22, 2012 Opozori Objavljeno Januar 22, 2012 Da. Ma qrac, še pod Islamom bi bila ta država lahko boljša!
brojedan Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 Ma qrac, še pod Islamom bi bila ta država lahko boljša! Če pogledaš kako fajn so se imeli v Gadafijevi Libiji .. seveda!
papez47 Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 Če pogledaš kako fajn so se imeli v Gadafijevi Libiji .. seveda! Stari....... si pozabu................. dokler je bil Gadafi še živ. :grim Pa še to ne vsi................... kot vedno in povsod.
brojedan Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 Stari....... si pozabu................. dokler je bil Gadafi še živ. :grim Pa še to ne vsi................... kot vedno in povsod. Ti, a ti poznaš preteklik v Butalščini? Po moje res preživljaš vesele urice ..
papez47 Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 Ti, a ti poznaš preteklik v Butalščini? Po moje res preživljaš vesele urice .. :jezen
brojedan Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 .. kaj če bi mi2 raje nadaljevala ju3? :mellow:
papez47 Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 .. kaj če bi mi2 raje nadaljevala ju3? :mellow: ...ju3 bo zelo nemogoče..........grem po mojga bavarca na servis. Kaj pa poju3šnjem?
brojedan Objavljeno Januar 23, 2012 Opozori Objavljeno Januar 23, 2012 Pojutrišnjem .. hmmm, bom videl kako bo z delom oz. boš videl, če bom spet zapravljal čas tule ..
brojedan Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Tule teče zanimiva debata na temo "RKC & Svetlana"
sayo Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Makarovička ma čisto prav, kar je povedala o RKC
sayo Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 Če bi država ukinila brezplačno šolanje župnikov, vzdrževanje cerkvenih objektov, plačevanje župnikov v vojski, plačevanje pok. in zdr. zavarovanja, obdavčila vse imetje cerkve in darila cerkvi bi hitro prišli do 800 MILJONOV ki jih spufana država potrebuje lasagna, Alla, ImenitnaPriložnost in 2 others 5
brojedan Objavljeno Januar 26, 2012 Opozori Objavljeno Januar 26, 2012 ...do 800 MILJONOV ki jih spufana država potrebuje hudo verjetno še precej več tako, da bi lahko malo dali na stran za huda leta.
brojedan Objavljeno Februar 11, 2012 Opozori Objavljeno Februar 11, 2012 Ker je za forum preobsežno, le link do nekaterih dejstev o RKC v mojem razmišljanju o tem ...
solorider Objavljeno Februar 15, 2012 Opozori Objavljeno Februar 15, 2012 http://www.locitev-drzave-cerkve.org/
brojedan Objavljeno Februar 15, 2012 Opozori Objavljeno Februar 15, 2012 http://www.locitev-drzave-cerkve.org/ podpisal ... tako ali tako. solorider 1
gusar Objavljeno Februar 16, 2012 Opozori Objavljeno Februar 16, 2012 Italjani že razmišljajo o uvedbi davka na cerkvene nepremičnine.Upam,da jim bomo sledili.
I30 Objavljeno Februar 17, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 Italjani že razmišljajo o uvedbi davka na cerkvene nepremičnine.Upam,da jim bomo sledili. Pozabi! Pri nas je Janlusconi šele na položaj šprišel. Uvedba takega davka bi pomenila nehvaležnost do tistih, ki so mu omogočili novo osvojitev prestola. To bi bilo nesprejemljivo in bi pomenilo njegov padec. Nič ne bo s tem.
gusar Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 Jest pa mislm ,da ne bo izpustu zlate jame.Obljube niso zavezujoče za politike ,denar je denar SVETA VLADAR.
brojedan Objavljeno Februar 17, 2012 Opozori Objavljeno Februar 17, 2012 V bistvu bi bilo najbolj modro uvesti cerkveni davek po vzoru Avstrije. Tam ga plačujejo katoliki in s tem se financnira njihova zabava, centri v katerih se zabavajo in klovni v čudnih oblekah, ki v vsaki vasi ali mestu zabave vodijo. Davka ni treba plačevati pripadnikom drugih ver ali ateistom. Če ga pripadnik RKC noče več plačevati ima možnost izstopa. Vendar vrnitve več ni. Več kot pošteno - se mi zdi. Zakaj bi morali VSI plačevati žur katerega uživajo le nekateri. Meni za kino karto (recimo) država ne da nič, jaz pa moram RKCjevcem plačevati vse sorte. sayo, thumper in Alla 3
bmw Objavljeno Februar 18, 2012 Opozori Objavljeno Februar 18, 2012 (popravljeno) Mogoče malo več o davku http://www.index.hr/...ine/599646.aspx Moje osebno mišljenje.....BRAVO MONTI......končno nekdo z jajci Popravljeno Februar 18, 2012. Popravil bmw ImenitnaPriložnost 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se