Popularna objava Keiko Objavljeno April 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2012 Danes sem kljub tmurnemu vremenu zaradi "čudovite" napovedi v prihodnjih petih dneh :grrr nardila en ovinek na poti iz službe do doma. Iz Ljubljane sem šla proti Medvodam, čez Soro proti Škofji Loki in potem levo čez Zminec. Tam nekje je začel naletavat dež (jaz pa spet iz službe, v kavbojkah :surrender: ) ma ni blo hujšega, je pa res malo hladilo. Sem si mislila da grem pač nazaj do Vrhnike in lepo domov. Od Zminca torej naprej do Gorenje vasi in tam na jug in čez Lučine pogledat kolko je kej peska na ovinkih (ga ni dosti)... Od tam do Vrhnike, kjer sem hotla it tankat in domov, ma sem vidla da za par deset kilometrov bi še bilo, pa sem se odločla da grem tankat v Logatec Ko sem bila že enkrat tam, bi bil greh ne it pogledat kakšna je danes cesta čez Ride, od tam pa ni več daleč do Postojne Ker sem bila že ravno tam in je bil tko lep sonček da bi bil greh it takoj nazaj domov, sem se zapeljala še do Predjamskega gradu... in nazaj (kako so pasali tisti oviki ) po isti poti - čez Ride in domov. Dobrih 160 kilometrov. Zdaj pa spet čakanje na sončne dni... domina, Nikii, skoda in 10 others 13
vulcan Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Jaz sem tudi včeraj mojo Fazerko v novih gumah malo čez ovinke popeljal, je bla tako zadovoljna . Imam pa grajo na kolesarje, model na specialki mi je v čisto preglednem ovinku po Trebeljevim pripeljal čisto po moji strani ceste, da sem moral skoraj za robom ustaviti, da je šel mimo, mater bi ga . drug pacient na na poti na Bogenšperk, samo tukaj ni bilo tako kritično. Če bi ga pa nagazu bi bil pa jaz kriv, ker sem motorist pa čeprav se je peljal 0,5m od roba moje stani ceste. :angry: Sicer pa tudi avtomobilisti niso nič boljši, še kr mislijo, da je cel svet njihov. Zivnorc, monsterogi, Keiko in 1 other 4
Popularna objava aders Objavljeno April 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2012 Lep dan na motorju... dopoldan se odpravim iz Črnomlja v Ljubljano, kjer poberem punco in greva na Bled... nato čez Srednjo vas... do Bohinjskega jezera... ...mimo gozdarske koče Rovtarica... in Železnike v Ljubljano, kjer odložim punco in skočim na MAKSI-jevo delavnico "Varno z motociklom". Nato večerja in domov proti Črnomlju... V skoraj 12-ih urah narejenih nekaj manj kot 400km Ninč, Keiko, skoda in 13 others 16
nejcgs Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 danes šel na pot po bližnjih nepoznanih odročnih krajih (tja nekam med hribovce). Kolikor je na začetku kazalo da bo pot dolgočasna je postala kar zanimiva in polna adrenalina. Po parih kilometrih, ko ni bilo nikogar nasproti sem pot vzel za "svojo" in pognal po asfaltnih ovinkih posutih s peskom, nakar nasproti pride avtomobilist, ki je tudi vzel cesto za svojo in ni pričakoval nobenega nasproti. Kljub večkratnim takim srečanjih je trenutni rezultat 0:0 (za motorista) :grim Keiko, Kmet2, aders in 6 others 9
črna strela Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Po parih kilometrih, ko ni bilo nikogar nasproti sem pot vzel za "svojo" in pognal po asfaltnih ovinkih posutih s peskom, nakar nasproti pride avtomobilist, ki je tudi vzel cesto za svojo in ni pričakoval nobenega nasproti. Kljub večkratnim takim srečanjih je trenutni rezultat 0:0 (za motorista) :grim nejc, a delaš samomor... al te raj js pridm z valarjem namahat :xx: Zivnorc, trebor, umetnica51 in 2 others 5
Arriba Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Kaj je janezkranjski, a je narobe k mam BMW? Preveč kubikov? Predrago čelado? Prevelike joške? Drgač pa kuhalnco dost bolš sukam (medtem ko zvijam potico, pečem piščanca, dušim zelenjavo in trebim solato 200% skoncentrirana - tudi poslušam radio...ženski multitask pač :grrr ) kokr balanco, tako, da te lepo vabim na večerjo. Lahko prideš s tvojim bodočim BMWjem s pokončnimi joški. Pol bova šla pa en krog, da se boš lahko polnopravno oglašal v tej temi. Bo že BMW al pa čelada, joški so lahk kvečjemu premali... janezkranjski 1
nejcgs Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 nejc, a delaš samomor... al te raj js pridm z valarjem namahat :xx: avtu se še nekak ognem in mu uidem. ampak črni streli z valarjem, tej pa gotovo nebi ušel. tako da če bi se odločal za samomor pol povabim na obisk črno strelo z valarjem. uspeh bi bil 100% . Sam predno bi me namahala bi pa gotovo spekla kakšne piškotke v obliki malih strelic, a ne? (k bi bil že glih valar pri roki). Zivnorc, trebor, črna strela in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Bo že BMW al pa čelada, joški so lahk kvečjemu premali... ... da vas potolažim... bela strela ima na konc "joškov" namest "navadnih nipelnov" vžigne svečke....pa vstran ji štrlijo, ne naprej..... BelaStrela, Kmet2 in trebor 3
Arriba Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 ... da vas potolažim... bela strela ima na konc "joškov" namest "navadnih nipelnov" vžigne svečke....pa vstran ji štrlijo, ne naprej..... Čuj norc a jih je že pokazala al kaj? Ker nekaj postov nazaj sem videl da se je nekaj repenčla da jih bo. Pa se mi je zdelo da iz tega ne bo nič ker bo lepo po žensko stisnla rep med noge.... BelaStrela in janezkranjski 2
pajkica Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 ojebela, kaki čudoviti vtisi dnevnih voženj...idioti, joški, niplni, svečke... kasj res ne znate več napisat kje ste bli pa kaj ste vidli, da bomo še mi mel kaj od tega? k od jošk res nimam nič.... Ninč, JWejn, RobiRoberto in 3 others 6
Arriba Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 ojebela, kaki čudoviti vtisi dnevnih voženj...idioti, joški, niplni, svečke... kasj res ne znate več napisat kje ste bli pa kaj ste vidli, da bomo še mi mel kaj od tega? k od jošk res nimam nič.... Čuj petica to bi pa že lahk vedla da če motoristom omeniš joškice ali pa žensko ritko pozabimo na vse drugo... halls, janezkranjski, trebor in 1 other 4
janezkranjski Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Čuj norc a jih je že pokazala al kaj? Ker nekaj postov nazaj sem videl da se je nekaj repenčla da jih bo. Pa se mi je zdelo da iz tega ne bo nič ker bo lepo po žensko stisnla rep med noge.... Bojda mi jih pokaže, ko se srečama
Ruf Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 iz Medvod tankat v Postojno, pa domov po sopotnico in na Bled na kavico Keiko, She, tilingerossi in 4 others 7
Zivnorc Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 k od jošk res nimam nič.... ...eh.. jest sem pa mislu, da maš vsaj mal.... Kmet2 in Kor13 2
gusar Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 Jest sem šu pa dons sam do Postojne na kavico sej tok dež uscav ,da sem jo kar nazaj obrnu.Mejhen me je napral med Planino in Logatcem dragač je blo pa še kar vredi vreme
Sinki Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 Včeraj krasnih 100 km od Vrhnike preko Podlipe do Žiri tam desno proti Gorenji Vasi vmes še postanek pri Matic-u v Hotavljah na domačem jabolčnem soku, nato dalje do Škofje loke in preko Medvod domov. Nič dežja, je pa bila cesta v Smrečju kar fejst mokra, verjetno sem zgrešil naliv za par minut. Keiko 1
spaceback Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 Včeraj borih 100km vendar zanimivih. LJ-Vrhnika-Postojna (kafe)-Unec-Rakek-Cerknica-Beč-Rakitna-Podpeč-LJ. Nikii, Kmet2, umetnica51 in 1 other 4
Popularna objava Keiko Objavljeno April 25, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2012 Danes po službi skok na servis - smo mu spuščali in zamenjali "kri" in filter Ker se tiste napovedane nevihte kar niso hotle pojavt, sem nardila še en ovinek na poti do doma - do Vrhnike po avtocesti, tam ven in po ta stari - seveda čez Logatec (eni so bli še pridni - sem vidla avto .) ) in čez Ride (vas je blo kar nekaj tam), pa mimo Postojne in čez Senožeče skoraj do Divače, tam v križišču levo mimo letališča, malo naprej postanek... da sem preverla če so doma tisti, ki jim obisk z motorjem obljubljam že kakšno leto In nadaljevanje čez lepo Vremsko dolino... Kmalu za tem pavza - smo spili eno kafe in počvekali, potem sem mogla že it nazaj - čez Pivko, Postojno, Ride (tokrat prazne) in nazaj domov. Okrog 150 kilometrov - je pasalo se zluftat po vseh teh deževnih dnevih ebony, umetnica51, muki in 9 others 12
Arriba Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Prvi vtis? Bejba je ko bombonček. Z mintom... gandi, umetnica51 in She 3
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno April 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2012 Dosn je blo pa tole: Schöne Grüsse vom sonnigen Nassfeld :lol: Ne more bit boljš kot tole, sonček, super družba,prazne ceste RobiRoberto, JWejn, lejcek in 8 others 11
tomash Objavljeno April 27, 2012 Opozori Objavljeno April 27, 2012 Griže-Kamnik-Kranj-Kranjska Gora-Trbiž-Predel-Tolmin-Nova Gorica-Sežana-Postojna-Ljubljana-Žalec-Griže(Pa vmes še en okok v Hotedršico na skupni vožnji s prikupno mladenko) 550 km.Vse je štimal dvakrat tankal trikrat kavo pil..... Skratka takšen dan da ga VIKAŠ. trebor in Keiko 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno April 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2012 Pa je še en težek delavni teden z današnjim dnem za mano.Ker sem delav do 13h je žena odvihrala z družbo proti Novi Štifti,po šihtu skočim v kombinezon in plan je bil,da se tam priključim družbi. :010A lejga Murfija,vse skupaj se je tako zavleklo(služba),da so mi iz Štifte pobegnili v Kolpsko dolino,jaz pa za njimi..... No končno smo se dobili v Dolu pri Madroniču,da se okrepčamo ob lepem ambijentu narave.... Ambijent pa še hrana.....mnjammmm... Sej ne rabm govorit,da je blo dobrrr a ne..... Ko smo se okrepčali smo odvihrali ob kolpi do Skenderja,kjer sem spoznal Sayo-ta in kompanijo,par jih rekli,pogasili žejo in vsak v svojo stran,Sayo proti črnomlju,jaz in družba pa ob Kolpi do Osilnice na maloobmejni prehod,kjer so me gladko zavrnili za prestop,ker sem pozabil doma osebno,taprav kmet,kaj češ ni pomagalo niti moledovanje niti mežikanje žene policaju,saj sem jim pred tem ,ko še nisem vedel,da sem pozabil osebno omenil njihovo stavko in se pohecal na njihov račun a policaj ni imel smisla za humor,sem se predal :surrender: obrnil z ženo in gas nazaj po lepi pokrajini.... No pa recte,da ni ta naša Slovenija lepa...... Ob poti smo se ustavili še v Kobilji jami... Po poti pa so nam križale pot razne domače živali... :lol: In divje,ki jim prav tako paše sonček ,kot nam,ker pa je naš avtohtoni gad koristna živauca sem ga pregnal z ceste,da ga ne bi kdo spravil na oni svet.... -_- Vstavil sem se še v Srebotniku,vrjetno se boste vprašali,kaj je pa to za ena vas,no naj vas poučim .) To je bila zadnja vas v Sloveniji,ki ni imela električne energije , se pravi ni luč spljoh leta 1996 ali kakšno gor ali dol smo tudi to pomankljivost odpravili,sodeloval sem tudi sam -_- Pa še mal lepe nature.... Proti mojem rodnem mestu sva se na kratko ustavila še pri slapu Nežica in se na klopci odžejala.... Ker je bil dan namenjen Štifti se je spodoblo,da sem zavil še sem. Ura se je nagibala že v večer in na Novi Štifti sem našel še zadnje dinozavre,ki se niso dali....to so bli fantje iz organizacije MZM z katerimi sem prijetno poklepetal. Odpravil sem se proti Vaškim ,žena pa proti domu,tam sem srečal sodelavca,ki me je nagovoril,da je cesta čez Železno kaplo super.....no jutri se odpravim proti Logarski dolini,Železni kapli,pa na drugo stran proti Jezerskem,sabo vzamem pa se Zivganorca,za vsak slučaj,če bo kje sneg..... Po današnjih 300km se bo zdaj res prileglo :zzz: Keiko, domina, She in 14 others 17
Shinobi70 Objavljeno April 27, 2012 Opozori Objavljeno April 27, 2012 (popravljeno) Čez Jezersko na avstrijsko stran. Huh, sem že pozabil, kako dobre ceste imajo sosedje... Popravljeno April 27, 2012. Popravil Shinobi70 umetnica51, Gasperr, Nikii in 1 other 4
Popularna objava Schultz Objavljeno April 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2012 No...po skoraj treh tednih abstinence sem se potepal spet en malo po Italiji. Štart je bil šele ob 10 uri, smo zjutraj malo pospali , nato me je pot vodila preko goriških brd v Čedad. Tu sem pa zavil proti Villa Santina. Pred tem sem v Cavazzo carnico izvedel fotoseššon in hitro nadaljeval. V Villa Santina sem se malo okrepčal z zdravo prehrano (pizza-cocacola). in gas naprej v Mediis. Od tu pa čez passo Rest, kjer sem videl in otipal zadnji sneg. Po spustu s prelaza sem zavil še do jezera Selva in izvedel fotoseššon (ta cesta za it k jezeru je bolj za endurce....kamnje in skalovje na cesti). Nato sem se vrnil in nadaljeval pot proti San Daniele del Friuli. Cesta od Majana do Tarcenta je super, samo kažipoti so malo skregani z logiko. Po zdravi kmečki pameti sem spet pripeketal v Čedad in od tu v Kobarid. Moj konj je po 338km bil kar žejen..on je spil 17 litrov benza, jst pa en sladoled. Tu sem srečal 2 motosvetovca (Keiko in Bizixxx) in po kratki pavzi nadaljeval proti domu. Skupaj je naneslo lepih, sončnih in toplih 424 km. Še slike..... skoda, Ruf, monsterogi in 9 others 12
Popularna objava Keiko Objavljeno April 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2012 Uverturo je s fotko naredil že Bizixxx ^_^ Ker nisva imela nobene želje po tisti nori gužvi na cesti proti morju, sva se dobila v Ljubljani, od tam sva nadaljevala na Gorenjsko - do Jesenic kar po AC, naprej čez Kranjsko Goro in čez mejo v Italijo, čez Trbiž (Tarvisio) do Tablje (Pontebba), tam na sever proti Mokrinam (Nassfeld)... Je blo luštno po dolgem času spet odkrivat nove ceste Hmnja kljub vsej toploti je v hribih še vedno sneg - kar nekaj snega, ma cesta OK, le na mestih mokra, nobenega peska, toplo pa tudi zgoraj - je blo prav čudno ker mi je blo kljub vsem snegu naokrog pravzaprav vroče Ker sem se malo večkrat ustavljala za slikat, sem na vrhu ostala brez Bizixxx-a, pa je moj kwak najprej poziral kar sam Malo naprej od tu sva spet našla ta rdečega pa sta malo pozirala še skupaj... Od tam sva se spustila čez mejo v Avstrijo mimo tega zelenega jezerca... Ko sva prišla do glavne ceste proti (danes sem našla slovensko ime tudi za ta kraj) Koče-Muta (Kötschach-Mauthen) sva nardila pavzo za malco na klopci v senčki - kako je pasalo. Ko sva se okrepčala sva šla naprej proti Koče-Muta, tam pa na jug in čez Plockenpass / Passo di Monte Croce Carnico (Schultz - pa je prav za ta prelaz še Carnico - sem šla še enkrat prevert .) )... Čez Timau do Tolmeča (Tolmezzo), tam na vzhod in čez Pušjo vas (Venzone) do Humina (Gemona del Friuli) kjer sva imela tri krožne fure po starem mestnem jedru ker so me (spet) zmedle tiste enosmerne in slepe ulice - to pride pač v zakup če si zmeda. No - ma kot vedno sem tudi tokrat našla pot ven in naprej do Tarčenta (Tarcento) in tam spet proti severu - čez dolino Muzcev (Valle di Musi) in Učjo v Slovenijo. Čez Žago do Kobarida na eno kofeinsko - sladoledno pavzo. Tam sva spoznala Schultz-a in dobila par idej za nove fure - hvala Potem pa do Tolmina, čez Idrijo in Logatec do Vrhnike, tam pa vsak na svoj konec - domov. Dobrih 400 če se prav spomnim? umetnica51, Nikii, Port Folio in 19 others 22
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se