sayo Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 ride še kar mastne me prou zanima kaj so delal... banda :glare: Kje pa je to ride, a je tam kaj lepega, zanimivega rosse20, Janez123 in shibby 3
Popularna objava AleksG Objavljeno Avgust 18, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2012 danes sem se šou en malo zgubit z motorjem.... kar mi je tudi uspelo... tja čez Kojco pristna narava in kmetije, občasen čudovit razgled in prava brezčasnost... DAMI34, Markko, Kmet2 in 7 others 10
BinaBana Objavljeno Avgust 19, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 SSTTRAAAAAAAAASSNNOOOOO!! sam to bom za zdej napisala aja, pa TOP SHIT! he he he, reportaza pa se sledi!! Kmet2 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 Skoču na Mangart pa še na Lago di Predil pa še v Sočo blizu Trente skoda, Nikii, mixxx in 14 others 17
Popularna objava HyperJack Objavljeno Avgust 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 Nedelja...19.08.2012 Ni neka hude omembe vredna tura, je bila pa nadvse zanimiva....haha, še zdej se mi smeji :grim Z Boštjanom Babičem-mojstrom fotografije sva se odpravila na dva najbolj zame zanimiva Dvorska ovinka, nista prehitra, ampak z bližnjo okolico fantastična za slikat...nismo neki hudi pozerji, ampak sam ljudje z takšnimi in drugačnimi hobiji motociklizem/fotografija. In tukaj se začne zabava, nekajkrat jaz gor-dol po cesti, Boštjan slika, opravim svoj del posla, in se na cesto spravi Boštjan...slikamo slikamo, dokler se ne pripeljeta policaja katera sta pozabila gledati na cesto, saj sem mislil, da bosta zaradi firbca kaj se dogaja padla skozi okno avtomobila...sem se jima samo nasmehnem in slikam dalje....nakar se nam čez 5min pridruži Cofko...padeva v debato....a glej ga zlomka, policaja se vračata, vklopita smernik in se sredi ovinka ustavita pol avta na cesti pol avtomobila na šodru...sovoznik skoči ven, in sprašuje kaj se dogaja....odgovorim, da uživamo lep dan...pa malo slikamo motoriste. Voznik prižge sigalizacijske luči avtomobila in vse skupaj izgleda kot aretacija največjih kriminalcev na svetu...nikakor jim nismo mogli razložiti, da enostavno užiwamo...malo gledamo in slikamo...policaj nas vedno bolj prepričuje, da oviramo promet in da smo moteči osebki za prihajajoča vozila...mu lepo razložim, da delamo še bolje, saj tako stimuliramo njihov živčni sistem, da so še malo bolj pozorni na okolico okoli sebe....ampak ne, za policaja je bilo to oviranje voznikov....se pravi, da bi morali na Ridah naredit aretacijo z dvemi kombiji ker ovirajo promet z slikanjem....bučke! No uglavnem, nismo se hoteli kregati, smo rekli, da gremo dalje, da ne rabijo preveč skrbet...očitno nam niso verjeli, ker so čakali z loparčkom v roki v naslednjem ovinku, slučajno če bi kdo pripeljal prehitro....(kot da je mogoče zvozit tist ovinek z več kot 90 :glare: ) Naredili nova spoznanstva spili pijačo in se vsak po svoje podali novim dogodivščinam naproti 80km ...KWAK ....še 1x hvala Boštjanu za super slike ....... KWAK ofenziva! SLVR, DAMI34, Kmet2 in 8 others 11
GDII Objavljeno Avgust 19, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 (popravljeno) slik nažalost ni kaj dosti nastalo pa vseeno.....včeraj iz velenja čez črno na koroškem,mežico,vrbsko jezero,celovec, kranjska gora,vršič,bovec,kobarid,tolmin,bled in na jezersko. Odlična tura, bil sem pa presenetljivo fejst utrujen (ne fizično) ampak psihično:) zgleda da koncentracija naredi svoje. Sem pa videl ogromno motoristov tak da je leva taca bla povsod drgje kot na belanc:) Popravljeno Avgust 19, 2012. Popravil GDII Keiko, BinaBana in Gasperr 3
Popularna objava jozexj6 Objavljeno Avgust 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 (popravljeno) Današnja furca . Brez vsakega plana. 580 km. Popravljeno Avgust 19, 2012. Popravil jozexj6 nejcgs, RobiRoberto, HyperJack in 14 others 17
GDII Objavljeno Avgust 19, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 Današnja furca . Brez vsakega plana. 580 km. Odlično, si dal fajno traso, ko si jo bom sposodu, prosu bi te samo , če mi lahko pošlješ sliko trase v mal večjem merilu na PM:) hvala basbas, BelaStrela, TOMCAT in 1 other 4
Popularna objava Nikii Objavljeno Avgust 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 Pet dni prijetnega vijuganja po The magistrali do Trogirja in nazaj. Morje prijetno toplo, v kolonah na poti proti domu pa prevroče ... Lukovo "Makini" pred Makino v Vodicah Trogir in Primošten Hacienda Jadrija Na poti proti domu je Honda malo umrla, sva delali gnečo v gneči (po posegu je oživela in me pripeljala do Ljubljane ;-)) Roky994, trebor, Sinki in 11 others 14
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Avgust 19, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2012 Ker naj bi blo v dolini dns peklensko sva jo mahnila mal višje, kjer je zrak bl mrzu in bl redek, pa da se ne bi sam po kuri drsala sva šla malo v Jodlland gume znucat; Domžale-Mengeš-Kranj-Jezersko (srečala tri kamikaze oziroma oni naju, ki majo več sreče kot pameti, ker d grem jz tkole v nepregleden ovink prehitevat mi bo zihr nekdo nasprot prpelu , ampak če jim paše pa nj a ne)-Železna Kapla-Eberndorf-čez en ful hud most-Volkermarkt-Griffen (ful hudi ostanki trdnjave na hribčku, sm se mi ni dal fotlca vn vlačit)-Sant Andra-Wolfsberg-Deutschlandsberg-Eibiswald (ful huda gorska cestica tam nek okrog, postanek in cookie tajm )-potem pa seveda route 69 (samo tokrat v obratni smeri)-Lavamund-Dravograd-Velenje-Mozirje-na obisk k enmu bmwjašu-Gornji Grad-Črnivec-Kamnik (najprej je Grom dobu za jest potem pa po celem dnevu tud pilota)-Domžale-Lj-Ivančna Gorica-Trebnje-garaža......468km, ni švoh, počas jih bom pa clo nekaj naklepala letos . Ninč, Kmet2, Maximus in 14 others 17
BMWRIDER Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Skoču na Mangart pa še na Lago di Predil pa še v Sočo blizu Trente Dami!! Močn dvomim,da si ti na Mangart zlezu..Ti pa verjamem,da si se do mangartskega sedla prpelu..
BelaStrela Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Joj, Sharpi, kako lep fosilček tam na sliki Odlična trasa, ponovim ob priliki. Upam, da si še v enem kosu po obisku pri B Jožexj, jaz bi tudi prosila za večjo sliko trase (magari na PS), se že en čas odpravljam tja gor pa nimam ideje kako. Hvala! Mi2 sva učeri totalno brez fantazije odplesala fantastično Nockalmstrasse, že spet! Js se jo enostavno ne morem naveličat. Razen ene prave kosmate krave z vimeni do tal na sredi ceste, ni bilo hujših ovir. Za 3 dni staro novo Metzelerko dam pa roko v ogenj... KEJ TAZGA!!! Slik seveda nimam, ker bokser preveč trese, da bi gor namontirali kakšne gadgete :surrender: Trasa je šla pa takole: LJ - Ljubelj - Celovec - Feldkirchen (sva naredila obvoz zaradi maratona ob Vrbskem jezeru) - Ebene Reichenau - Nockalmstrasse - Innerkrems in nazaj. Vmes sva nekaj ovinkov ponovila, ker so bili enostavno prehudi In ja, Roadster je kralj v hribih. Rade volje jim stisnem tistih 8, ko pa pridno sučejo metlo po cesti. Ker na Planini je sam še za potičke iz peska delat. Pa še prekratko je. Pa še Maus mi fakiča kaže :krneki: Komi čakam vikend. Z novimi gumami je vse drugače. cikadina in Ninč 2
maus Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Lepa furca čez vikend .. LJ - Postojna - Črni Kal - Buzet - Motovun - Limski kanal - Pula - Medulin in nazaj BS... kakšn fakič .. sj sm se samo mim pelu Zivnorc in cikadina 2
BelaStrela Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 JEST sm se mem pelala, ti si sedel in pretegoval prstke, kafe rejsrčk :closedeyes:
maus Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 JEST sm se mem pelala, ti si sedel in pretegoval prstke, kafe rejsrčk :closedeyes: res je .. kok km-jev si letos prekotalila ... nasledn vikend pa spet ena furca .. z novimi gumami
DAMI34 Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Dami!! Močn dvomim,da si ti na Mangart zlezu..Ti pa verjamem,da si se do mangartskega sedla prpelu.. torej: Mangart se začne pri vznožju Pa ekološko takso za Kraljestvo Mangarta sm plaču. Pa u sedlu sm bil res BMWRIDER in cikadina 2
TOMCAT Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 ....včeraj mal konjičke peljal na sprehod 490 km.....Kranj do Postojne nazaj čez Rakek, Cerknica, Ribnica, Dvor, NM, Metlika, Črnomelj, Semič, Dvor, Ribnica, Škofljica, Vodice, Kranj......pa dam .....vtisi so bili malo mešani ......dober vtis so naredili možje v modrem :xx:
TOMCAT Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Odlično, si dal fajno traso, ko si jo bom sposodu, prosu bi te samo , če mi lahko pošlješ sliko trase v mal večjem merilu na PM:) hvala ....še meni :blush:
Popularna objava cikadina Objavljeno Avgust 20, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 Po tehtnem jutranjem premilsleku sva se odločila da jo mahneva po soški dolini. V Kanalu sva se ustavila na saj Daytona ne teče optimalno brez tega rjavega zvarka. Malo smo še poklepetali s parom pri sosednji mizi, ki sta tudi pobegnila iz Koperske vročine. Na najino presenečenje sva dobila še topel rogljiček za malico, potem pa sva jo mahnila naprej proti Logu pod Mangartom. Najini up o ohladitvi na Mangartskem sedu so se razblinili, saj ga je zavzel sovražnik št.1 - kolesarji. Tako je sledila sprememba plana, postanek pri Belopeških jezerih, tam pa groza,večja gneča kot na portoroški plaži. Tako je sledila odločitev, da greva premišljevat v Kranjsko Goro kam naj jo udariva naprej. V senčki, s sladoledom sva se odločila, da za kopanje v Bohinju je že malo pozno, ni pa prepozno za osvežitev v dolini Trente. Ker Daytonca še ni bila še na Vršiču sva jo mahnila čez, nazaj na primorsko stran. Na Vršiču se res ni manjkalo pločevine. Na hitro sva naredila par slikic, potem pa ressss počasiii proti trenti. V Soči sva si privoščila osvežitev, ki se je po 20 ovinkih cajzenja za talenti, ki mislijo, da vozijo najmanj šleper res prilegla. Nato nama pa ni ostalo več drugega, kot po dolini privjugati proti domu. umetnica51, trebor, Kmet2 in 10 others 13
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 BALKAN TUR 1.)DAN Dobili smo se pri BiniBani,uskladili še zadnje podrobnosti in krenli proti Zrenjaninu,nastopajoči so..... Kmetica2 BinaBana IgorKr in Kmet2,slike ni ker je moj kozolc prevelik za tako majhen fotkič :surrender: pihnili smo jo kar po AC ,da nam več časa ostane za pohajkovanje na cilju. Vmes postanki za naše rezervoarje in rezervoarje mopiju. Pred Zrenjaninom pa zanimiv most z človeško avtomatiko :blink: Pa še slikca Vojvodinskih polj,do kamor ti seže pogled ni enga hribčka,sama ravnina,prav tako ceste,kot piste za pristajanje letal.Se pa opazi očitna razlika v cestah,ko smo prehajali iz Hrvaške v Srbijo Po približno 700km smo prišli v Zrenjanin k Bininim svojcem,ki so nas sprejeli res dobrosrčno,na sliki sta poleg nas Binin bratranec in žena,prav tako motorista. Večer se je sprevrgel v noč mi pa še kar po šljivi Bratranec vozi BMW-ja in ko smo se ga mi dotolkli,sej nas poznate BMW-jaše je bila debata.....ma da skrajšam BMW je bil tanajtabulšejši :lol: Pa še Binin stric....ja Srbi majo radi Slovenke ...pa da ne bo pomote in mi Srbkinje .) Ko smo popili zalogo šljive smo se odpravl počas na hrbet.Noč je minila kot bi mignil,zjutraj sva bla z IgorKR v šoku,šljiva je pustila posledice,a ker sva deca sva se pogumno spoprijela z slabostjo.Teta od Bine nam je pripravila zajtrk in popotnico,lepo smo se zahvalili in poslovili,šli še na kavo z bratrancom in ženo... Se zmenli,da se naslednjič dobimo v Sloveniji in jih peljemo po naših koncih pa seveda ,da jim vrnemo z cvičkom za šljivo ^_^ in pot pod kolesa po ravnici do Beograda Se nadaljuje.....Srbija do jaja Zivnorc, rosse20, Whiskey in 25 others 28
maus Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 (popravljeno) .... Se nadaljuje.....Srbija do jaja a ne jejo več majhnih otrok čakam nadalevanko Popravljeno Avgust 20, 2012. Popravil maus MARJA, Kmet2, umetnica51 in 2 others 5
MARJA Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 a ne jejo več majhnih otrok To delajo bolj na jugu Srbije. :glare: maus 1
BinaBana Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 to je blo sam tolk mal za rajc ha ha ha Kmet2 in krucymucy 2
Kmetica2 Objavljeno Avgust 20, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2012 ja tuki še vsi spočiti, naspani,... AC je bla skor čist prazna, nekaj odsekov smo bili čist sami. Dan se je prevesil v večer in ko je na mizo priromala rakija,. ... hm ... posledice čutili nasledni dan :zzz: igorkr, Kmet2 in BinaBana 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se