Markko Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 Danes štart 8:30 Vrhnika - Novo mesto - Metlika - Karlovac - Željava - Senj pa po magistralki nazaj. 580km. Verjetno zadnja celodnevna letos, proti koncu sem komaj še prste na rokah čutil. Seveda sprobal top speed - 245km/h Nikii, malakai, trebor in 5 others 8
aders Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Včeraj ni uspelo, zato smo danes s punco izkoristili zaključek lepega vikenda. Odpravila sva se proti magistrali...jutro megleno in relativno hladno (cca. 8-10° C), z dvigom na Delnice pustimo meglo za seboj, je že toplejše! V Crikvenici spijeva kavico ob morju in se ogrejeva ter nadaljujeva proti Senju. Je bilo tako lepo, da do kosila sploh nismo imeli časa za slikanje... v restoranu "Martina" na začetku Senja so pripravili odlične lignje, prekrasen razgled (na zgornji sliki) imajo tudi lepo morje + plažo ! Nato sva jo mahnila proti Žuti Lokvi in se čez Josipdol, Generalski Stol in Vinico vrnila domov... Odličnih in lepih +300km! Upajmo, da bo še kaj lepega vremena Sinki, DAMI34, TOMCAT in 6 others 9
Popularna objava HyperJack Objavljeno Oktober 21, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 20.10.2012 Kar lepo število se nas je zbralo, ampak glede na napisane vtise, vidim, da vam druženje ni blo všeč :grrr Nastopajoči: -HyperJack -TASH -Dizll -Cofko Cof -Shibby&Saša -bosstjan8 -Keiko -Črna strela -Be Wild -Kmet2&BMW company Ob 9.30 so se pričeli zbirati prvi igralci, pili kavo ter se pogovarjali o scenariju za turo, dokler nismo bili vsi prisotni. Zunaj je bila prava zima, zato smo se greli notri ob "kaminu" :grim Pot je sledila do Dvora nato do Novega mesta. Scenarij se je nekoliko spremenil, zato sem vse udeležence peljal po spremenjeni poti. V Cerkljah je sledilo pucanje frgazerjev in vseh tistih pajkovih mrež v cilindrih, zato je letališče dobro delo za hitro preganjanje ...ni da ni bilo...še nekdo je mel viška gume, jo je malenkost v zrak spustil Pridružil se nam je Be Wild, končno po dveh letih mu je le uspelo . Kosilo v Fontani se je začelo lepo, dokler ni pršu ĐoniMišica aka Kmet2, od takrat naprej je blo že bolj fajn..haha...BMW company se je takoj ujela z nami Kwakarji. Sevnica-Mokronog-Trebnje-Kočevje Lepa družina smo bili včeraj, hvala vsem za obisk in fenomenalno družbo. Upam, da se še kdaj kam odpeljemo skupaj. Slik na žalost nimam , upam, da se še kdo pofočka z slikami... ataIBA, Keiko, Gasperr in 8 others 11
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 21, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Torej - da dodam še par fotk s Kwaki mitinga Prvi fotosešn na pisti... Od tam smo šibali do Krškega na kosilo, kjer se nam je dogodila BMW okupacija Po par izmenjavah japonsko - nemških provokacij smo bili tanajtabulš prjatli Skupaj odkrižarili v smeri proti Kočevju, kjer smo si privoščli še eno pavzo in izmenjavo mnenj ter izkušenj s pogledom na ribnik (ni blo časa slikat ker smo preveč govorili ^_^ ). Od tam smo pod vodstvom Kmeta2 najprej pomahali HyperJacku, potem pa odplužli po awiwnkih in obvozih vse do Sodražice, potem čez Bloke špilali romantiko... in opazovali kako tudi na nebu zalagajo ovinke Da bi bila mera polna smo po čisti temi prekrižarili Planinsko polje in Ride, kjer sem pomahala v slovo dvem članom naše posadke, jaz pa sem poskušala uloviti Kmeta, Cofko Cofa in pik1. Na bencinski v Postojni smo se le našli. Spili še en antifriz - čaj, se poslovili od Cofko Cofa in jo nazaj ubrali kar po AC. Bilo je luštno - dan preživet v super družbi nabralo se je cca 420 km. TOMCAT, pik1, Gasperr in 14 others 17
cedevita Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Torej - da dodam še par fotk s Kwaki mitinga Prvi fotosešn na pisti... Od tam smo šibali do Krškega na kosilo, kjer se nam je dogodila BMW okupacija Po par izmenjavah japonsko - nemških provokacij smo bili tanajtabulš prjatli Skupaj odkrižarili v smeri proti Kočevju, kjer smo si privoščli še eno pavzo in izmenjavo mnenj ter izkušenj s pogledom na ribnik (ni blo časa slikat ker smo preveč govorili ^_^ ). Od tam smo pod vodstvom Kmeta2 najprej pomahali HyperJacku, potem pa odplužli po awiwnkih in obvozih vse do Sodražice, potem čez Bloke špilali romantiko... in opazovali kako tudi na nebu zalagajo ovinke Da bi bila mera polna smo po čisti temi prekrižarili Planinsko polje in Ride, kjer sem pomahala v slovo dvem članom naše posadke, jaz pa sem poskušala uloviti Kmeta, Cofko Cofa in pik1. Na bencinski v Postojni smo se le našli. Spili še en antifriz - čaj, se poslovili od Cofko Cofa in jo nazaj ubrali kar po AC. Bilo je luštno - dan preživet v super družbi nabralo se je cca 420 km. Keiko, take ovinke na nebu sem v soboto popoldan opazil točno nad mojo poletno rezidenco. Dva jet fighterja v formaciji? Če povežeš današnjo (včerajšnjo debato), na OMV v PO, bosta z NejsGS razumela mojo zadržanost v km. Med tednom pa se bom odpravil na kakšno furco po deželi domači. Keiko 1
Popularna objava nxyz Objavljeno Oktober 22, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Včeraj je po dooolgem času padla skupna furca. Štart kot vedno iz Kamnika, zjutraj je bila cesta čez Tuhinjsko dolino še mokra po nekaterih delih, sonca nikjer, iz megle je rosilo...prvi postanek na Kozjaku, ker enostavno nisem več nič vidla v ogledala. Sledilo je brisanje ogledal in vožnja čez Celje, prvi postanek za tankanje v Šmarjah pri Jelšah, kjer sva se pogrela s toplimi napitki, no v bistvu je samo meni zmanjkalo malo občutka v prstih, 3 stopinje v zraku naredijo svoje Vožnjo nadaljujeva mimo Rogaške Slatine, čez mejo in proti končnemu cilju: Radoboj, ogled motokrosa, atv-jev, buggijev, avtokrosa Na cilju se sparkirava: Lepo progo imajo: Itak, pussy za energijo mora biti Je dogajalo: Kwak powwwaaa Malo pred koncem se odpraviva domov, ker naju je čakalo še kar nekaj vožnje. Na mejnem prehodu na hrvaški strani so si spet vzeli čas za podrobni pregled moje osebne izkaznice, očitno sem res sumljiva. Na poti nazaj je sledil še postanek za malico: Potem pa hitro domov, da ne bo pretemno. No itak se je v Šempetru začelo gužvati na polno, zaprta štajerska avtocesta zaradi prometne nesreče in posledično ves promet na regionalko. Od Šempetra do Vranskega vožnja v koloni, prehitevanje skoraj nemogoče, gost promet v obe smeri in avtov za prehitevati enostavno ni zmanjkalo :closedeyes: Po načelu počasi se daleč pride je tudi to šlo in napol v temi nazaj čez Tuhinjsko proti domu, cesta spet mokra, idealna za driftanje Nabralo se je prijetnih 260km Sinki, nejcgs, umetnica51 in 11 others 14
Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 20.10.2012 Kar lepo število se nas je zbralo, ampak glede na napisane vtise, vidim, da vam druženje ni blo všeč :grrr Nastopajoči: -HyperJack -TASH -Dizll -Cofko Cof -Shibby&Saša -bosstjan8 -Keiko -Črna strela -Be Wild -Kmet2&BMW company Ob 9.30 so se pričeli zbirati prvi igralci, pili kavo ter se pogovarjali o scenariju za turo, dokler nismo bili vsi prisotni. Zunaj je bila prava zima, zato smo se greli notri ob "kaminu" :grim Pot je sledila do Dvora nato do Novega mesta. Scenarij se je nekoliko spremenil, zato sem vse udeležence peljal po spremenjeni poti. V Cerkljah je sledilo pucanje frgazerjev in vseh tistih pajkovih mrež v cilindrih, zato je letališče dobro delo za hitro preganjanje ...ni da ni bilo...še nekdo je mel viška gume, jo je malenkost v zrak spustil Pridružil se nam je Be Wild, končno po dveh letih mu je le uspelo . Kosilo v Fontani se je začelo lepo, dokler ni pršu ĐoniMišica aka Kmet2, od takrat naprej je blo že bolj fajn..haha...BMW company se je takoj ujela z nami Kwakarji. Sevnica-Mokronog-Trebnje-Kočevje Lepa družina smo bili včeraj, hvala vsem za obisk in fenomenalno družbo. Upam, da se še kdaj kam odpeljemo skupaj. Slik na žalost nimam , upam, da se še kdo pofočka z slikami... Prlimam dons,sm celo nedeljo bil v službi,še dobr,da sm skoristil soboto,vsaj en del no igorkr 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 22, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 (popravljeno) Obljuba dela dolg,ne bom preveč govoril,ker sta večino povedala Jack in Keiko Evo slike Evo to je bla naša skupinca bemflarju in kwakarju S strani kwaku smo bli povabljeni na testiranje najnovejše in tanajtabulše Kawasakijove nove čelade,ki ni zelena,kot bi pričakovali ampak oranžna Krenli proti mojmu rodnemu kraju in sproti so motoristi odhajal domov,na koncu v Kočevju je blo več nas kot njih :lol: sam so fantje in punce mladi pa se mi starci nismo upal kej dost piskat No uživali smo v prelepem razgledu na Rudniško jezero,ki poleti lepo osveži,pozimi poskrbi za zimske radosti ,zdaj pa nudi lepe odtenke jeseni No pol pa kot so povedal na Postojno,potem pa po trdni temi domov na AC kjer nas pričaka prelep prizor zabite avtoceste.. ....ker pa smo v naši lepi državici že navajeni,da imamo na cestah vsake par km kako gradbišče,nismo tud trznili,bili smo hladni,saj je bilo zares mrzlo Hvala Kwakarjem za povabilo,ste super družbica naslednje leto vas povabmo mi,do takrat pa pridno v garažah pilte bate,avspuhe,da nam boste drugo leto lohk sledili P.S. naša skupina.....Mark2,Kmet2,Pik1....... in Damjana,bodoča naša motoristka. Popravljeno Oktober 22, 2012. Popravil Kmet2 nejcgs, anja37, ursy in 12 others 15
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Oktober 23, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Dons po šihtu na brzino do Postojne na kofe, spoznal SIMPLE MAN-a, matr je Benelli hud stroj :yes: Nobenga motorista več nikjer, pa tak vreme. Zgleda so vinjete potekle :lol: BMWRIDER, DAMI34, cedevita in 8 others 11
Keiko Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Dons po šihtu na brzino do Postojne na kofe, spoznal SIMPLE MAN-a, matr je Benelli hud stroj :yes: Baraba! Vrnemo jutri P. S. vinjeta je še uporabna! BIZIXXX, Daniela77 in igorkr 3
Efendi Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 Dons po šihtu na brzino do Postojne na kofe, spoznal SIMPLE MAN-a, matr je Benelli hud stroj :yes: Nobenga motorista več nikjer, pa tak vreme. Zgleda so vinjete potekle :lol: Vinjeta...!?. ...ampak mogoče je pa bil kdo od nas ostalih manjkajočih v službi, ne? Pa v teh časih moram še vesel bit, da jo imam še...
Fazer03 Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 ... Zgleda so vinjete potekle :lol: Točno. Od 21. aprila do sobote 20. oktobra je bilo dovolj za letos. (pozimisenevozimpress) solorider in BelaStrela 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Zadni topli dnevi...gremo na počk..pa še fočk je padu pik1, BIZIXXX, Kmet2 in 8 others 11
BMWRIDER Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 (popravljeno) Zadni topli dnevi...gremo na počk..pa še fočk je padu Špagetar kwaki v RITO leze!!! :K :K :K Popravljeno Oktober 24, 2012. Popravil BMWRIDER trebor, cedevita, igorkr in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Špagetar kwaki v RITO leze!!! :K :K :K Če bi bil BMW oduspred, ga bi zihr čez ograjo zrinu SIMPLE MEN, cedevita in igorkr 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Če bi bil BMW oduspred, ga bi zihr čez ograjo zrinu Ne,ker mamo vedno ročno zategnjeno SIMPLE MEN, BelaStrela, BMWRIDER in 2 others 5
pik1 Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Ne,ker mamo vedno ročno zategnjeno ja, in to se pr bimerjih avtomatsko zategne, kadar parkiramo .... DAMI34, BMWRIDER in Kmet2 3
Schultz Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Danes na hitro je padla turca v Novo Gorico (kjer sem pojedel en panin in si odlomu plombo). Nato pa čez Brda v Čedad od tu pa naprej skozi Savogno v Livek. Sledil je spust do Idrskega. Nato pa povratek spet skozi NG v Wajdušno (kjer sem zafliku odlomljeno plombo) in na Manče sem jo odrinil proti domu. Padlo je vsega skupaj 206 km in to v pičlih treh urah (11.00-13.55). Slik pa ni, ker je blo vse na express. BMWRIDER 1
cedevita Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Danes na hitro je padla turca v Novo Gorico (kjer sem pojedel en panin in si odlomu plombo). Nato pa čez Brda v Čedad od tu pa naprej skozi Savogno v Livek. Sledil je spust do Idrskega. Nato pa povratek spet skozi NG v Wajdušno (kjer sem zafliku odlomljeno plombo) in na Manče sem jo odrinil proti domu. Padlo je vsega skupaj 206 km in to v pičlih treh urah (11.00-13.55). Slik pa ni, ker je blo vse na express. Če bi bil panin s pršutom, bi imel zobke cele, pa te je doletela uzbuna. Notr si tlaču mleta uha(tlačenka). Zoboblues zdraviš v Wajdušni?
Popularna objava Keiko Objavljeno Oktober 24, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Ker nas strašijo z zimskimi temperaturami je bilo treba izkoristit še zadnje lepe in sončne dneve preden bodo še krajši. Z Danielo77 sva se dobili zjutraj na bencinski na Vrhniki, od tam šibali kar po AC (malo nad Vrhniko spet pozdravljal nekdo v kombiju - NM registrska -predvidevam da tudi motorist), kjer sva do Kozine kljub mnogim plasten raznih termo in windstopper zadev vseeno čisto zmznili. V Postojni sva le ubežali megli in lažje zadihali na sončku. V Kozini pa sva šli ven (takrat je bilo še 11 C) in po ta stari cesti čez Podgrad in pred mejo še tankat in zamenjat vizir. Na meji spet kratek klepet s simpatičnimi cariniki, potem pa gasa do Jurdanov, kjer sva šli na AC mimo Rijeke (kjer se je končno malo ogrelo - na 17-18 C), potem pa ven in kratek postanek in fotosešn ob Bakarju... To pa je rezultat kwaki navdušenja nad prostim dnevom, sončkom in potepanjem z motorjem v fajn družbi Po vragolijah v zraku (mimvozečim v avtih verjetno ni blo nič jasno ) sva nadaljevali svojo po na jug po že bolj prijaznem in toplem dnevu. Cesta spet prazna - čisti užitek! Če se prav spomnim sva v Senju srečali enega našega motorista na Hayabusi, sicer pa le še dva ali tri motorje v celem dnevu. Ker nobena ne mara planiranja, se nisva obremenjevali do kam bova šli... Ko sva bili v Karlobagu sva družno ugotovili da seveda bi bil greh ne nadaljevati poti naprej saj sva bili danes bolj zgodni kot ponavadi. Pod čelado nasmeh do ušes - najboljša anti-stres terapija... In kar naenkrat sva bili že malo pred Paklenico... In potem je sledil zaslužen oddih in seveda malca ob morju... Pol ure je seveda prehitro minilo - je tolko za povedat, pa čisto premalo časa ^_^ A ker naju jutri obe spet čaka služba je blo treba obrnit nazaj proti severu. Najprej na bencinsko, potem pa še zadnji pozdrav v slovo... in nato spet vijuganje ob morju po prazni cesti - kaj bi lepšega... do Karlobaga... in Senja Ker sva šli za Bakarjem spet na AC sva nekaj časa stali v koloni... Ma k sreči ni dolgo trajalo da smo se spet začeli premikati. Na meji spet isti carinik kot zjutraj - ga je zanimalo če nisva zmrznili Do tam še ne, a ker se je že dobro shladilo sem si v Kozini nazaj oblekla še termo majico. Da bi vsaj še malo uživali sva šli do Senožeč po ta stari cesti, potem pa kar na AC... Tu pa je že zzzeblo. Na Vrhniki sva si pomahali v slovo. Dobrih 600 kilometrov, za Danielo77 pa še cca 80 več... cedevita, TOMCAT, Sinki in 18 others 21
Popularna objava cedevita Objavljeno Oktober 24, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Ojej, jej o, ne vem kako bi začel, s Schultzem sva imela danes par skupnih točk. Wajdušna in Manče-Štjak hribovje. Ben, po vseh jutranjih pripetljajih, sem se zablodu v Wajdušno na kafe in čvek, kamor sem bil prisrčno vabljen. Po osmih letih mi je pa crknla baterija na telefončku, zato sem šel do prjatla Momija po nov "original teile". A sem povedal, da sem krenil izpred domače garaže?Pot sem nadaljeval do Podnanosa, zavil sem proti Vrabčam, se vmes med vsemi kantoni izgubil, nato pa uzrl zvonik v Kazljah. Zavil sem desno z namenom, da užijem še nekaj prelepega Krasa, tudi rojstni kraj našega pesnika in literate Cirila Zlobca. Nato pa gas po klasiki čez Kras, Kopriva, Sežana, Divača, Kozina- tankat, po lepih ovinkih proti MMP Sočerga proti Hrvaški. Po prehodu meje, pa že znana silhueta, zavijem desno priti zahodu po dolini reke Mirne, kjer me ni bilo že, ja, 20 let. Verjeli al pa ne. Ta narava, umirjenost, neke vrste monolit oblike, me je tako prevzel in zasanjal, da sem se počutil kot na leteči preprogi. Potiho sem rjovel od ugodja.Kako se duša sprosti in odvrže vsa bremena. Še sedaj guštiram. V ozadju je Matavun, kjer je izjemen filmski festival, kogar zanima, mu toplo priporočam. Eeee, pojdimo naprej do Novigrada, kjer me je prepričala lakota. Privoščil sem sižadewšno, moji tamali pa počitek. Nič ji ne manjka, je zglancana, pravilno vzdrževana, sekundarni prenos je vedno podmazan, poln rezervoar, doma pa na parketu ob radiatorju parkirana. Ker je vedno med rožicami, me ima rada in me z veseljem naokrog prevaža. Juhej! S polnim želodčkom je pa lahko bedastoče klefat, a ne? No, pa proti Dragonji, v KP na AC do izhoda Razdrto, kjer so bile potrebne razgibalne vaje. Nikakor ni vzrok EMŠO! Sva se s RT-jem KR pozdravila, kresnem mašinco proti PO in ob 16.30 srečam DAMI34, si vozil skupaj s še enim pred teboj, 500m za vama pa še eden, ste bili skupaj? Moj cilj so bile Ride, žal pa prazne. Nehote sem tam vedno pozen pozen pozen, če se pa rad furam, no? Temperaturna razlika je bila v pol ure ogromna, potrebno se je bilo zadekat v toplejša oblačila, okrog vratu še kaj dodati, pa poletne rokavičke za normalne zamenjat. Predvidevam, da je šla letošnja topla sezona v remengo, zato bom astronautsko kafe na smučanju uporabu, za prihodnje gregorjevo pa kafetjere nabavu. Po 10. minutah sem se napotil proti sončnemu zahodu, v domače kraje in prispel ob 18h. V današnjih 400 kilometrih sem zelo užival, pa čeprav solo. Hvala ker ste se pomudili ob mojih vtisih iz dnevne vožnje. Keiko, Sinki, SIMPLE MEN in 12 others 15
kaca1 Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Ojej, jej o, ne vem kako bi začel, s Schultzem sva imela danes par skupnih točk. Wajdušna in Manče-Štjak hribovje. Ben, po vseh jutranjih pripetljajih, sem se zablodu v Wajdušno na kafe in čvek, kamor sem bil prisrčno vabljen. Po osmih letih mi je pa crknla baterija na telefončku, zato sem šel do prjatla Momija po nov "original teile". A sem povedal, da sem krenil izpred domače garaže?Pot sem nadaljeval do Podnanosa, zavil sem proti Vrabčam, se vmes med vsemi kantoni izgubil, nato pa uzrl zvonik v Kazljah. Zavil sem desno z namenom, da užijem še nekaj prelepega Krasa, tudi rojstni kraj našega pesnika in literate Cirila Zlobca. Nato pa gas po klasiki čez Kras, Kopriva, Sežana, Divača, Kozina- tankat, po lepih ovinkih proti MMP Sočerga proti Hrvaški. Po prehodu meje, pa že znana silhueta, zavijem desno priti zahodu po dolini reke Mirne, kjer me ni bilo že, ja, 20 let. Verjeli al pa ne. Ta narava, umirjenost, neke vrste monolit oblike, me je tako prevzel in zasanjal, da sem se počutil kot na leteči preprogi. Potiho sem rjovel od ugodja.Kako se duša sprosti in odvrže vsa bremena. Še sedaj guštiram. V ozadju je Matavun, kjer je izjemen filmski festival, kogar zanima, mu toplo priporočam. Eeee, pojdimo naprej do Novigrada, kjer me je prepričala lakota. Privoščil sem sižadewšno, moji tamali pa počitek. Nič ji ne manjka, je zglancana, pravilno vzdrževana, sekundarni prenos je vedno podmazan, poln rezervoar, doma pa na parketu ob radiatorju parkirana. Ker je vedno med rožicami, me ima rada in me z veseljem naokrog prevaža. Juhej! S polnim želodčkom je pa lahko bedastoče klefat, a ne? No, pa proti Dragonji, v KP na AC do izhoda Razdrto, kjer so bile potrebne razgibalne vaje. Nikakor ni vzrok EMŠO! Sva se s RT-jem KR pozdravila, kresnem mašinco proti PO in ob 16.30 srečam DAMI34, si vozil skupaj s še enim pred teboj, 500m za vama pa še eden, ste bili skupaj? Moj cilj so bile Ride, žal pa prazne. Nehote sem tam vedno pozen pozen pozen, če se pa rad furam, no? Temperaturna razlika je bila v pol ure ogromna, potrebno se je bilo zadekat v toplejša oblačila, okrog vratu še kaj dodati, pa poletne rokavičke za normalne zamenjat. Predvidevam, da je šla letošnja topla sezona v remengo, zato bom astronautsko kafe na smučanju uporabu, za prihodnje gregorjevo pa kafetjere nabavu. Po 10. minutah sem se napotil proti sončnemu zahodu, v domače kraje in prispel ob 18h. V današnjih 400 kilometrih sem zelo užival, pa čeprav solo. Hvala ker ste se pomudili ob mojih vtisih iz dnevne vožnje. A ti si poskakoval tam pri cestninski? Nisem vedel ali razmiguješ kolena in komolce, al so te taplavi tako razjezili, da si kar odskakoval! Menda je bil tam nekje radar. Si ga kaj srečal? No, zdej vem......hujšal si tiste kalamare tam :grim Meni se je pa že mal mudil (ob 4ih sem bil še na vrhu hriba nad tvojo "telovadnico" :yes: ) v Lj. meglo k Brulcu na maksijeve delavnice in sem jo stisnu kar po AC. Ride pa so bile prazne tudi prej, ko sem se jaz peljal proti PO cedevita 1
kaca1 Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 Takole nabito prazne so ble Ride okrog 2h Gasperr, trebor in pik1 3
cedevita Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 A ti si poskakoval tam pri cestninski? Nisem vedel ali razmiguješ kolena in komolce, al so te taplavi tako razjezili, da si kar odskakoval! Menda je bil tam nekje radar. Si ga kaj srečal? No, zdej vem......hujšal si tiste kalamare tam :grim Meni se je pa že mal mudil (ob 4ih sem bil še na vrhu hriba nad tvojo "telovadnico" :yes: ) v Lj. meglo k Brulcu na maksijeve delavnice in sem jo stisnu kar po AC. Ride pa so bile prazne tudi prej, ko sem se jaz peljal proti PO Skakal in skakou, pa niso bili vzrok letečmani ampak dolgčas na AC. O radarju pa ne vem nič.
Popularna objava kaca1 Objavljeno Oktober 25, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 Ob 1ih start s sončne Gorenjske proti....kaj pa vem .....recimo Primorski. Čez z meglo pokrit Kranj, Ljubljano,...... , Vrhniko......... Od Kalc naprej se je spet pokazal sonček mimo nabitopraznih Rid ..... Od Postojne naprej pa je z vsakim kilometrom občutno rasla temperatura, meni pa pogled uide tudi..gor Ja, Nanos je tamle gor! Ja, tamle gor pa midva skupaj še nisva bla ! Ajdi, Lubca, na tistle hrib me boš peljala dons! In res, Lubca ubogljivo zavije v hrib in nekje na sredini prvega, še asfaltiranega dela, srečava tegale "štromarja" , ki se je že vračal dol. Mimogrede.....je kdo od tu? ...Še malo asfalta,...pa makadama, ...pa betona, ....pa makadama,...pa lep razgled, sicer ne kristalno čist, pa vseeno lep, na razcep AC v Razdrtem , pa na drugo stran hriba: , pa, seveda tudi na antene: Na toplem sončku je ura tudi hitreje tekla, kot običajno in je bilo treba nazaj...... Nanos še iz žabje perspektive .....v Ljubljano k Brulcu še malo poslalomirat v maxijevo delavnico To je blo to za zdaj že včeraj. Bog ve, a tudi za letos? Ja, neki sneg nam obetajo za vikend! kako bo pa potem, bomo pa še videl! - je rekel ta slep umetnica51, Mia, ursy in 15 others 18
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se