DAMI34 Objavljeno Oktober 25, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2012 ja, in to se pr bimerjih avtomatsko zategne, kadar parkiramo .... eni jo majo celo med vožnjo zategneno, ane Bmwriderka
pik1 Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 Sem šel čez Vršič, pa sem srečal en kamion k se je hotu čez prešvercat, ker je bla AC zaprta za kamione .... jami65, igorkr, shark90 in 3 others 6
grega 32 Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 Sem šel čez Vršič, pa sem srečal en kamion k se je hotu čez prešvercat, ker je bla AC zaprta za kamione .... tale slika pa ni nekaj novega da se dela pomp iz nje igorkr 1
pik1 Objavljeno Oktober 26, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2012 tale slika pa ni nekaj novega da se dela pomp iz nje je pa dobra .... ...da se vseen lohk dela pomp iz nje ... igorkr 1
BMWRIDER Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 eni jo majo celo med vožnjo zategneno, ane Bmwriderka Aha..Vsi cestaki,ko par kamenčkov na cesti zagledajo!! :oops: Kmet2, igorkr in pik1 3
grega 32 Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 je pa dobra .... ...da se vseen lohk dela pomp iz nje ... jaza žabarja je vse dobr sam da črte na sredin ceste ne zmanjka
TBoxer Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Aha..Vsi cestaki,ko par kamenčkov na cesti zagledajo!! :oops: Bi rekel, da je to bolj odvisno od lastniškega statusa... Po mojem, če maus ali dami data na razpolago svoja motorja, se bi sigurno našel kakšen junak, ki ga bi na Nanos spravil. Saj pravijo, da z navadnim avtom se da tudi 100 km/h po makadamu letet, če je služben. BMWRIDER in cedevita 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 Bi rekel, da je to bolj odvisno od lastniškega statusa... Po mojem, če maus ali dami data na razpolago svoja motorja, se bi sigurno našel kakšen junak, ki ga bi na Nanos spravil. Saj pravijo, da z navadnim avtom se da tudi 100 km/h po makadamu letet, če je služben. ne dam, pa pika.
vonAxl Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 ... In kar naenkrat sva bili že malo pred Paklenico... In potem je sledil zaslužen oddih in seveda malca ob morju... A počofotali sta kej? :mellow: vonAxl in Daniela77 2
BMWRIDER Objavljeno Oktober 27, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2012 ne dam, pa pika. U Dami,enkrat boš dal!!! Boš,boš! Da ti dokažem,kako kwaka po makadamu skaka..Sej zglancal ga boš pole pa ti!!! :naughty: :naughty: :naughty: igorkr 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 U Dami,enkrat boš dal!!! Boš,boš! Da ti dokažem,kako kwaka po makadamu skaka..Sej zglancal ga boš pole pa ti!!! :naughty: :naughty: :naughty: Rajš ga prodam pa GSkupm, kot da dam Kwako za makedam BMWRIDER, PMitja in igorkr 3
BMWRIDER Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 Rajš ga prodam pa GSkupm, kot da dam Kwako za makedam OLAAA!!! Dami se je okužu!!! igorkr in trebor 2
cedevita Objavljeno Oktober 28, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2012 ne dam, pa pika. Tudi jst mam mojo raje doma, pa klicaj! DAMI34 1
cedevita Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Ja, danes, ja, sem šel obratomer malo ogret. Je preveč pihalo, pa mu je blo mraz. Med 9h-11h. Ni zime za Eskime. Ma k`kw je pašalo. Keiko 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Kwaaaaaaaaknuuuuuuuu sam eno urco, pa mal pogledat kažin od poplav... ursy, HyperJack, pik1 in 7 others 10
pajkica Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 moj vtis se pa še ni odtajau :xx: ta mraz pa sneg nista za normalne nejcgs 1
GDII Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 včeraj super tura tam okol žabarije in gorenske , okrog 100km. po avtocesti so bli zamrzjeni konci, folk sam gledu men se pa sam smejalo. Slikal nisem nič pa tut pišem šele danes zaradi pomrzjenih bingljev trebor 1
pik1 Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 včeraj super tura tam okol žabarije in gorenske , okrog 100km. po avtocesti so bli zamrzjeni konci, folk sam gledu men se pa sam smejalo. Slikal nisem nič pa tut pišem šele danes zaradi pomrzjenih bingljev zares lepo strnjeni opis. sam jest bi še kšno fotko .... .... a ti je fotoaparat u žepu zmrznu .... ????
Popularna objava nejcgs Objavljeno Oktober 31, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 danes mal potikanja naokoli.... pot me je zanesla preko Lepih njiv v Bele Vode: pot je vodila skozi gozd in ves čas ob vodi (fino mal za ofrišat :grim ) na koncu pa ven iz gozda na sonček nato pa še skok do Postojne mimo kačjih rid, kjer sem si privoščil in motor parkiral po bmw-jaško malca je bila v velenju pri mladosti, posladek na trojanah, kava v postojni. Vmes srečal 5 motoristov, dvakrat zaplesal z motorjem na snegu (zadnji cajt da dam kramparce gor), ne srečo pa nikoli pogrnil. Sprobal nove škornje (tastare so šle po 98k km v pokoj). Gume se še dobro držijo asfalta, tako da se je dalo spodobno hitro premikati. Temperatura pa zmernih 3-8°C ataIBA, cedevita, Keiko in 27 others 30
GDII Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 danes mal potikanja naokoli.... pot me je zanesla preko Lepih njiv v Bele Vode: pot je vodila skozi gozd in ves čas ob vodi (fino mal za ofrišat :grim ) na koncu pa ven iz gozda na sonček nato pa še skok do Postojne mimo kačjih rid, kjer sem si privoščil in motor parkiral po bmw-jaško malca je bila v velenju pri mladosti, posladek na trojanah, kava v postojni. Vmes srečal 5 motoristov, dvakrat zaplesal z motorjem na snegu (zadnji cajt da dam kramparce gor), ne srečo pa nikoli pogrnil. Sprobal nove škornje (tastare so šle po 98k km v pokoj). Gume se še dobro držijo asfalta, tako da se je dalo spodobno hitro premikati. Temperatura pa zmernih 3-8°C tebe sem jaz srečal v Velenju pa še pozdravu sem te sam si se važnega delal:) SLVR 1
Keiko Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 danes mal potikanja naokoli.... ..... Gume se še dobro držijo asfalta, tako da se je dalo spodobno hitro premikati. Temperatura pa zmernih 3-8°C Norc! Meni je danes uspel le 11 kilometrski sprehod, na katerem me je že zeblo, kako je moglo biti šele na motorju... Vmes uspela v daljavi v smeri proti Primorski videt celo 4 motorje, ki so se očitno tako kot ti šli malo ofrišat Dobri ste! nejcgs in igorkr 2
Popularna objava alen1 Objavljeno Oktober 31, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Ena od včeraj. Da ne boste mislili, da se da smo z BMW-ji po snegu, pesku itd. Temperature malo nad lediščem. Slikano na Otlici. Sem si pa za danes delo naredil - spiranje soli. ursy, Keiko, umetnica51 in 11 others 14
Efendi Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 danes mal potikanja naokoli.... pot me je zanesla preko Lepih njiv v Bele Vode: pot je vodila skozi gozd in ves čas ob vodi (fino mal za ofrišat :grim ) na koncu pa ven iz gozda na sonček nato pa še skok do Postojne mimo kačjih rid, kjer sem si privoščil in motor parkiral po bmw-jaško malca je bila v velenju pri mladosti, posladek na trojanah, kava v postojni. Vmes srečal 5 motoristov, dvakrat zaplesal z motorjem na snegu (zadnji cajt da dam kramparce gor), ne srečo pa nikoli pogrnil. Sprobal nove škornje (tastare so šle po 98k km v pokoj). Gume se še dobro držijo asfalta, tako da se je dalo spodobno hitro premikati. Temperatura pa zmernih 3-8°C Si bil ob ene pol petih popoldne na AC, cca med Uncem in Vrhniko v smeri proti LJ? Faca!
nejcgs Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Meni je danes uspel le 11 kilometrski sprehod, .................. le? 11km? Mislim, da je to kar pošten sprehod. Kaj takega je fino za pljuča prezračit - ni slaba ideja ;-) tebe sem jaz srečal v Velenju pa še pozdravu sem te sam si se važnega delal:) sem videl eno belo Goldo ki je peljala za menoj čez Velenje. A si bi ti? Bom drugič bolj pomirkal in odzdravil ;-) Si bil ob ene pol petih popoldne na AC, cca med Uncem in Vrhniko v smeri proti LJ? ja, takrat enkrat sem bil na AC, šibal proti domu .... stran od dežja ;-) maus 1
Keiko Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Nejc tisto "da mi je uspel le sprehod" je bilo mišljeno - da sem bila le na sprehodu, da pa na žalost nisem nabirala kilometrov tudi na motorju - za razliko od parih entuziastov Je pa fajn ja - danes sem ponovila vajo, le na drugi lokaciji in drugačnem terenu In začuda tokrat nisem slišala nobenega motorju - kljub soncu in bolj zahodni legi... Ma verjetno je bilo danes že pretoplo za Eskime ^_^
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se