Popularna objava Mia Objavljeno November 2, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 2, 2012 Po dopoldanskem nalivanju dežja kot iz škafa, se je nebo po 12. uri začelo jasniti in se je pričela kazati nebesna modrina. Z možem sva bila pri koncu priprav na kosilo, vendar so mi misli vedno bolj begale k motorju. Dan pa je tudi vedno bolj postajal primeren za vožnjo z motorjem. Pa naenkrat oba v en glas: »A greva na motor?« Ni bilo potrebno ponoviti stavka. Na hitro sva končala kosilo, se v sekundi dvajset preoblekla v motoristična oblačila in že bila na motorju. Smer obala. Odpravila sva se po Vremski dolini do Divače, nato pa levo proti Kozini in naprej proti morju. Ko sva prišla do Dekanov je bilo nebo brez oblačka, termometer pa je kazal že 19°C. Skratka nemogoče je mogoče. Tako je zgledal pogled na morje z Markovca v Kopru. Sledila je vožnja do Portoroža, kjer sta se prilegli tortica in kava. Pa še fotka ob morju in pogled na Portorož. Odpeljala sva se še do letališča, ki je kljub lepemu vremenu samevalo in potem po isti poti proti domu. Nabralo se je vsega skupaj 175 KM, ki so bili kaj drugega kot fantastični. Keiko, DAMI34, Maximus in 16 others 19
DAMI34 Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Po dopoldanskem nalivanju dežja kot iz škafa, se je nebo po 12. uri začelo jasniti in se je pričela kazati nebesna modrina. Z možem sva bila pri koncu priprav na kosilo, vendar so mi misli vedno bolj begale k motorju. Dan pa je tudi vedno bolj postajal primeren za vožnjo z motorjem. Pa naenkrat oba v en glas: »A greva na motor?« Ni bilo potrebno ponoviti stavka. Na hitro sva končala kosilo, se v sekundi dvajset preoblekla v motoristična oblačila in že bila na motorju. Smer obala. Odpravila sva se po Vremski dolini do Divače, nato pa levo proti Kozini in naprej proti morju. Ko sva prišla do Dekanov je bilo nebo brez oblačka, termometer pa je kazal že 19°C. Skratka nemogoče je mogoče. Tako je zgledal pogled na morje z Markovca v Kopru. Sledila je vožnja do Portoroža, kjer sta se prilegli tortica in kava. Pa še fotka ob morju in pogled na Portorož. Odpeljala sva se še do letališča, ki je kljub lepemu vremenu samevalo in potem po isti poti proti domu. Nabralo se je vsega skupaj 175 KM, ki so bili kaj drugega kot fantastični. Pa v črnokalskem klancu smo se mahali
Whiskey Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Končno konec nalivanja. Sem dopoldne na brzino skoču do Vikija na čaj. Solidnih 17 st. Vinko je danes na cesto poslal inkasante. Ta prvi je vedril v Kalcah, ta drugi pa najprej na vhodu v Kozino, vendar se je kmalu prestavil na parking na koncu ravnine. Upam, da ni nihče vknjižil novih pik. trebor, Keiko, umetnica51 in 1 other 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2012 Kafe rejsali..in to v družbi BMWjew...še dobro da so skoz plačevali jami65, Keiko, nejcgs in 8 others 11
markII Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Hehe, sploh ni bilo sile, otvoritev je bila tvoja, če nisi pozabil! Kakava bo pa za nekaj časa dovolj..., kolk hitro človek pozabi , kakšna temperatura je preko 20°C DAMI34, igorkr in Kmet2 3
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno November 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2012 Kafe rejsali..in to v družbi BMWjew...še dobro da so skoz plačevali Dami,od dans naprej,da čez BMWjaše in njihove mašine ne slišim več pripomb in ne kritik..Kadar si v njihovi družbi te vedno razvajajo,.,Zdej pa skalkulirej kok si na ta račun v enem letu pršparal..Sej pol lohka menjaš gume vsakih 5000 km in zamenjaš motor vsako leto...Bemtiš... maus, trebor, BelaStrela in 7 others 10
DAMI34 Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Dami,od dans naprej,da čez BMWjaše in njihove mašine ne slišim več pripomb in ne kritik..Kadar si v njihovi družbi te vedno razvajajo,.,Zdej pa skalkulirej kok si na ta račun v enem letu pršparal..Sej pol lohka menjaš gume vsakih 5000 km in zamenjaš motor vsako leto...Bemtiš... Kok so mi pa živcev popili, pa ne računaš? Matr, beneficiran staž bom dubu, da bom lahko šel v penzijo Mavti, maus, markII in 2 others 5
igorkr Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Nisem mogel it zraven, delal. Ma pa drugič. Da naredimo eno rižoto s špeclji DAMI34 in maus 2
maus Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Vitisi ... kaj vas briga ... jaz sem se mel super aja ... LJ - Koper - LJ :krneki: BMWRIDER, DAMI34, trebor in 5 others 8
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno November 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2012 Medtem,ko sta Kwaka in Špagetar z Bmwjaši v Kopru kafetkala,sem sama mela dan čisto zase in za svoj izlet in užitke.Že jutro me je prebudilo s soncem in prijetnimi stopinjami pa sem jo pičla v Grožnjan. Vasica na hribčku,strnjena v ozke uličice,hišice in celotno naselje pa polno čudovitih detajlov,ornamentov,kipov,različnih galerij,trgovinic in restavracij,kjer že na daleč vohaš tartufe..Vredno postanka in ogleda..Za dve urci sem se prepustila sentimentalnosti.. Vsaka hišna številka in oznaka ulice je napisana na keramični plošči.In zanimivih izdelkov iz keramike je opazit v vsaki galeriji Ko sem se iz ogleda k motorju vračala srečam poleg parkirano tole senzacijo Pa sej to ni res..Pa čakam in gledam od kod se bo lastnik prikazal,da mu postavim par vprašanj.Možaka nikjer,men se pa tud ni dalo več in sem šla..In seveda,dan ni popoln,če ne užgem tud mal makadama,ki je peljal med oljčnimi nasadi.No,zdej sigurn vem,kdaj se oljke obira Medtem,ko okol fotkam in gledam,mi mimo pripiči tale veteranski britanc,popipa,pomaha,položi en ovinek,zgasira drugega in že ga ni več''.Bemtiš,pa kaj je to za en norc!!'',me firbec matra,pohitim na motor in gasa za njim..Iščem levo,iščem desno in ga najdem na drugi strani blatne poti preko struge reke Butoniga,kako ga v blato zabriše najprej motor nato pa še njega. Naj povem,da je vozil poti po katerih teče kolesarska pot Parenzana in ker je pot te dni dež dobesedno utopil,malo naprej od nesrečnega britanca vidim dva kolesarja,ki svoji kolesi na rokah nesejo..A on gladko vztraja Kako se je možakar vn spravu,ne me vprašat,ker nazaj grede ga ni blo več.Upam sam,da ga ni v Butonigo katapultiralo.. Pofirbcat sem šla še Motovun,kjer so me spustili brez plačila vstopnine.Drgač je 15 kun za motoriste..Spet eno mestece vredno postanka in ogleda Zanimalo pa me je še jezero Butoniga,do katerega so me na vseh prehodih ustavile rampe.Jezero je namreč vodovodno zajetje in strogo zaščiteno ter dobro kontrolirano.. in ravno tukej zagledam na števcu tole številko... Za konec pa toplo slovo soncu SIMPLE MEN, RobiRoberto, corser in 18 others 21
Mia Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Pa v črnokalskem klancu smo se mahali Danes pa smo si mahali v Rižani igorkr in DAMI34 2
Popularna objava Mia Objavljeno November 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2012 Ker je bila včeraj nepričakovana vožnja fenomenalna, sva vajo danes takoj ponovila. Spet sva se odpeljala po Vremski dolini, ki se je vsa bleščala in kopala v prečudovitem soncu, da si imel občutek, kot da se bliža pomlad, ne pa zima. V Divači sva spet zavila levo do Petrinj, kjer sva šala proti Podgorju in naletela na te posledice letošnjega požara, ki je pustošil na tempodročju in v Črnem Kalu. ursy, markII, TOMCAT in 11 others 14
Mia Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Pri prejšnji objavi nekaj zašuštrala, da so samo slike brez besedila. Upam, da boste iz slik razbrali kje sva se danes potepala. V Rižani pa tudi srečala Kmeta & company. Naredila 240 km. Kmet2 1
Popularna objava CeneR Objavljeno November 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2012 Korensko sedlo-Beljak-Jezersko,dobrih 250km v prijetni družbi. Kmet2, RobiRoberto, igorkr in 7 others 10
cedevita Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Ker je bila včeraj nepričakovana vožnja fenomenalna, sva vajo danes takoj ponovila. Spet sva se odpeljala po Vremski dolini, ki se je vsa bleščala in kopala v prečudovitem soncu, da si imel občutek, kot da se bliža pomlad, ne pa zima. V Divači sva spet zavila levo do Petrinj, kjer sva šala proti Podgorju in naletela na te posledice letošnjega požara, ki je pustošil na tempodročju in v Črnem Kalu. Pa ena slikca je iz hrvaške istre? igorkr 1
Popularna objava nejcgs Objavljeno November 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2012 danes skok na kavo v Troubadour Jazz Cafe (tega predlagal Dami): najprej po AC do Postojne, kjer sem videl Nanos pokrit s "klobukom" potem po jadranski magistrali mimo Baćinskih jezer (so mi bila zelo všeč) nato sem se peljal ob vasici ob vodi, kjer na daleč sporočajo da so navijači hajduka: spotoma sem še nafehtal za kilo domačih mandarin (ravnokar obrane): nasad mandarin (ob izlivu Neretve): in končno cilj - Dubrovnik: kjer sem končno prišel do kave: po kavi, ko zapaše nekaj pojest, pa v Sarajevo na pleskavico: pa je bil dan naokoli :grim mixxx, Kmetica2, krucymucy in 27 others 30
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2012 (popravljeno) Pogledam vremensko hmm,edin dan brez nekih večjih padavin,hitro v akcijo,sklicat vso bando na kup in na OMW na kavo,klepet in dozo adrealina v ovinkih posutih z listjem Itak je Ninja spet parkirana kot da jo je vetr prnesu Jasno ,kamdrugam kot k Vikiju,kjer nas je blo lepo število No dost debate ni blo ,saj so Italijančki z 125ccm mopedki pržigali gor pa dol pa Kalu,bemti ne vem kaj so vse navrtali v te mopedke,sam vam povem,ko sem jih v daljavi slišu sm mislu,da gre DC9 po cest :lol: Pogledal smo v nebo in smo vedl...obala ^_^ .....parkiral smo po predpisih si prvoščl kako tortico in užival na 18 stopinjah. Iz leve proti desni....Corser,Simplmen,Mark2,moja malenkost,Jure,Dami34 in Zlatko Vrjetn ni treba posebej omenit,da smo plačeval mi traktoristi na tej sliki corser daje 50ojrov napitnine,sej bi dal drobiž,sam je mel sam po 500€ v tošlu :lol: Ja oba z Markom sta imela kisle obraze,ker je začel glih takrat mausov mopi klicat dekleta...tiluliluli :lol: Nazaj grede smo se peljal mimo plavajočega mesta In obvezen postanek na ridah,kjer je Maus probal sčeulat bmflarja,je brcal,skakal,pljuval a motorju nič,tud praske ne.... ..je bil cepljen prot Ninjam Nabralo se je 250km v res fajn družbi z polno smeha No pa čakamo spet kakšen kratek sončen dan ,do takrat pa lp. P.S. srečal še Gama in Jami65 ter Mio.........Mija,zlo lep motorček Popravljeno November 4, 2012. Popravil Kmet2 maus, pikolo, BMWRIDER in 24 others 27
Popularna objava corser Objavljeno November 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2012 Krasen izlet, krasna družba (mimgrede: peljete se k profesorji, kapo dol!). Vidim, da moram večkrat obrisat prah z motorja... :grim Lepo vreme, na konc pa mrzlo k prasica. Strošek: benz 10 eur, kave par 100 eur... :wacko: Tiste kisle face pa zato, ker je kelnar dnar zavohu pa je to že ta deset za 50eur k je šel od mene (poglej kako ma kelnar poln tošl...) :lol: No ja, tko je, ko se ti razni kwakarji nalimajo... DAMI34, jami65, Kmetica2 in 9 others 12
Popularna objava krucymucy Objavljeno November 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2012 Zakaj ni pa nobenga bemfla na placu za invalide? Zakaj je kawasaki na mestu za invalide? Kmet2, corser, BelaStrela in 7 others 10
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Zakaj ni pa nobenga bemfla na placu za invalide? Zakaj je kawasaki na mestu za invalide? To je prjatu od našga prjatla :grim BelaStrela in krucymucy 2
igorkr Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 (popravljeno) danes skok na kavo v Troubadour Jazz Cafe (tega predlagal Dami): in končno cilj - Dubrovnik: kjer sem končno prišel do kave: po kavi, ko zapaše nekaj pojest, pa v Sarajevo na pleskavico: pa je bil dan naokoli :grim :notworthy: :notworthy: :notworthy: Popravljeno November 4, 2012. Popravil igorkr
Kmet2 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 danes skok na kavo v Troubadour Jazz Cafe (tega predlagal Dami): najprej po AC do Postojne, kjer sem videl Nanos pokrit s "klobukom" potem po jadranski magistrali mimo Baćinskih jezer (so mi bila zelo všeč) nato sem se peljal ob vasici ob vodi, kjer na daleč sporočajo da so navijači hajduka: spotoma sem še nafehtal za kilo domačih mandarin (ravnokar obrane): nasad mandarin (ob izlivu Neretve): in končno cilj - Dubrovnik: kjer sem končno prišel do kave: po kavi, ko zapaše nekaj pojest, pa v Sarajevo na pleskavico: pa je bil dan naokoli :grim To je bla tura brez spanja,za en dan
Mia Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Pa ena slikca je iz hrvaške istre? Ja, skoraj vse so iz Istre. Čičarija, Buzet, Buje, dolina Mirne... cedevita 1
DAMI34 Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 Zakaj ni pa nobenga bemfla na placu za invalide? Zakaj je kawasaki na mestu za invalide? Samo lahi so parkirali na prostor za invalide, verjetno so nepismeni al nerismeni? Kukrkol, nihče od Slovenaca ni parkirao na prostor za invalide, niti kwakarji!!!! igorkr in SIMPLE MEN 2
nejcgs Objavljeno November 4, 2012 Opozori Objavljeno November 4, 2012 To je bla tura .......,za en dan ma ja, k je bil glih ok vreme :grim (dokler je veselje vrteti gas in brusi gume, gre tudi v enem dnevu) Kmet2, Mavti, Keiko in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se