gsxf750 Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 (popravljeno) Na posnetku morda ni videti tako hudo, ampak gospod avtobusar je najprej zavil proti meni, nato pa odvil; najbrz zato da me ustraši? Nevem. Meni kaže, da ti je hotel pokazat, da vozi po svojem pasu in ne po sredi ceste! Tako mene jezijo avtomobilisti, ko sekajo ovinke! Popravljeno Februar 26, 2012. Popravil gsxf750
nsignific Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 (popravljeno) Meni kaže, da ti je hotel pokazat, da vozi po svojem pasu in ne po sredi ceste. Takoj ko sem ga (na zelo preglednem delu) zagledal, sem bil že na svojem delu cestišča. Pa tudi če ne bi bil, mi nima kaj kazati tako, da zapelje vame. To je psihopatsko. Sicer sem imel pa praktično prazne ceste; izgleda so vsi šli na morje? Popravljeno Februar 26, 2012. Popravil nsignific
TakeALookAround Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 No ja, men se ne zdi nc kej kriticnega.
nsignific Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 No ja, men se ne zdi nc kej kriticnega. Ma sej res ni Samo če bi ti vedel mojo zgodovino z avtobusarji, bi razumel zakaj sem se posral. Nazadnje me je sredi LJ na tivolski avtobusar zrinil s ceste.
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Jaz pa pičim na ride z ženinim faracajkom,ker ona noče,moj pa še ni registriran....se vidmo tam
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Jaz pa pičim na ride z ženinim faracajkom,ker ona noče,moj pa še ni registriran....se vidmo tam Evo zdaj nazaj,,zmrzjen,,,šel do Črnega kala(Viki burger) v Črnem kalu slikali naši vrli plavci,koker sem vidu,bomo po moje z mano na čelu obogatili osiromašen vladni račun,tam kavica in pomenek z kolegi motoristi,polovico motoristov Italjanov,za nazaj postanek na OMW Postojna,od Planine nazaj proti LJ pa možakar v defektu z čoperjem ob cesti.....sem bil pa zelo negativno presenečen,saj kot je rekel sem mu edini ustavil in ponudil pomoč.....odšel po pomoč v Logatec in ob vračanju srečal še Varadero in par pacientov,ob prihodu nazaj na mesto defekta ,pa mi pravi motorist kateremu sem ponudil pomoč, še enkrat isto zgodbo,noben od teh se ni ustavil in povprašal o težavah Včasih smo bili motoristi bolj sindikalni in smo priskočili vedno in povsod na pomoč......upam,da je to bila izjema in ne pravilo......motoristi pa ki so drveli mimo tega starejšega možaka v težavah,pa kaj naj rečem.....debili Upam,da mi jutri uspe prilimat,kako slikco...me nekaj komp zajebava. trebor, BlackDoc, Ninč in 12 others 15
semering Objavljeno Februar 26, 2012 Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 ...ja kmet2! Tudi motorizem ni več to, kar je bil nekoč. To me žalosti. Ampak, tako pač je - in izgleda, da bo tako ostalo... Pa ne verjamem. Verjetno bo še večji šit?! Včasih smo bili eden drugega veseli, danes se pa že pobijamo med sabo. Evo, takle 'mamo. Pa nič ne moremo za to. Ja, res so se časi spremenili. In to na slabše! thumper, Kmet2, Ninč in 2 others 5
Popularna objava suzuki Objavljeno Februar 26, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 26, 2012 Hola, po mokrem in oblačnem jutru se je spet naredil čudovit dan, čeprav zaradi mrzlega vetra malce hladnejši kot včeraj, a ceste so se do kosila v glavnem posušile, zato sva z Lubico - takoj ko sem dokončal panna cotto - planila proti morčku, na toplo z vsakim kmjčkom je bilo bolj toplo in vožnja večji užitek bližje ko sva bila morčku, bolj so gume grabile, na Črnem kalu so bile že počrnjene do roba danes nisem bil tako zblojen kot včeraj, ko sem se kar tresel od abstinenčne nestrpnosti in se nisem nikjer ustavljal, samo pelat, pelat, pelat mi je šlo po glavi zato sem pri Vikiju naredil prijetno pavzico in se ob črnem čaju z mlekom lenobno martinčkal ene pol ure (in čakal mausa da bo dal za rundo, pa ga ni blo ), dokler mi ni bilo tako vroče, da se je bilo treba it še mal pohladit - pa sva zavila še v Izolo, na sladoled na poti domov sva se ustavila na še enem na OMVju v Postojni, družbo sta mi prišla delat še Cartman in brubi46, pa smo veselo čebljali, dokler se ni začela tema spuščati proti nižinam, in smo jo vsi ucvrli domov takole se je končal prav lušten vikend; upam da bo naslednji vsaj tako lep danes sem vas srečal veliko manj kot včeraj, a je preveč pihalo, al kaj?? PS zahvala parčku (na Hondi??) ki sta me v Rižani opozorila na radar v naslednji vasi - seveda takoj za tablo za konec naselja tistega ki je bil (kot pišete) na Črnem kalu pa nisem opazil, pišuka Nikii, RobiRoberto, umetnica51 in 10 others 13
PiKi17 Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Helow, Ajej, jst sem une plave na črnem kalu mal prepozn vidu. Je šlo ene 110 mim :/ Sem pa letos naredil prvih 165km. Po kosilu s kolegom skočil do Vikita na kofe BLACKACES 1
Streetfighter1098S Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 Hola, po mokrem in oblačnem jutru se je spet naredil čudovit dan, čeprav zaradi mrzlega vetra malce hladnejši kot včeraj, a ceste so se do kosila v glavnem posušile, zato sva z Lubico - takoj ko sem dokončal panna cotto - planila proti morčku, na toplo z vsakim kmjčkom je bilo bolj toplo in vožnja večji užitek bližje ko sva bila morčku, bolj so gume grabile, na Črnem kalu so bile že počrnjene do roba danes nisem bil tako zblojen kot včeraj, ko sem se kar tresel od abstinenčne nestrpnosti in se nisem nikjer ustavljal, samo pelat, pelat, pelat mi je šlo po glavi zato sem pri Vikiju naredil prijetno pavzico in se ob črnem čaju z mlekom lenobno martinčkal ene pol ure (in čakal mausa da bo dal za rundo, pa ga ni blo ), dokler mi ni bilo tako vroče, da se je bilo treba it še mal pohladit - pa sva zavila še v Izolo, na sladoled na poti domov sva se ustavila na še enem na OMVju v Postojni, družbo sta mi prišla delat še Cartman in brubi46, pa smo veselo čebljali, dokler se ni začela tema spuščati proti nižinam, in smo jo vsi ucvrli domov takole se je končal prav lušten vikend; upam da bo naslednji vsaj tako lep danes sem vas srečal veliko manj kot včeraj, a je preveč pihalo, al kaj?? PS zahvala parčku (na Hondi??) ki sta me v Rižani opozorila na radar v naslednji vasi - seveda takoj za tablo za konec naselja tistega ki je bil (kot pišete) na Črnem kalu pa nisem opazil, pišuka suzuki...si bil včeraj kaj v bližini Ljubljanskih Žal?
suzuki Objavljeno Februar 27, 2012 Opozori Objavljeno Februar 27, 2012 suzuki...si bil včeraj kaj v bližini Ljubljanskih Žal? Hola mojster, ne...
Irencko Objavljeno Februar 28, 2012 Opozori Objavljeno Februar 28, 2012 ena kratka furca do vrhnike na tehničnega, kar nama ni delalo težav, potem pa še skok na rakitno v prijetni družbi... dns videnih malo mnj motorčkarjev jutr pa pade furca kej dlje. RobiRoberto, DAMI34, Keiko in 2 others 5
Popularna objava Keiko Objavljeno Februar 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 29, 2012 Danes iz servisa en večji ovinek do garaže Je blo treba sprobat kako se obnese nova ketna Čez mesto (LJ) in Medvode (slaba poteza - sem že pozabla kakšna gužva je na ta konec) - čez Gosteče v škofjo Loko in naprej do Kranja, pa mimo Brnika - je bil lep razgled... in potem čez Mengeš nazaj v Ljubljano. Prehitro minilo, ma je pasalo se malo zluftat po službi :yes: Komaj čakam vikend! domina, suzuki, DXR16 in 7 others 10
Kolen Objavljeno Februar 29, 2012 Opozori Objavljeno Februar 29, 2012 (popravljeno) Tudi jaz končno prvih 130 km , Vrhnika Ljubljana potem pa čez ride do Postojne in nazaj domov. Deležen tudi enega tušeranja od gospe , ki ni nič pogledala nazaj ampak veselo prala šipe na svoje avtu Popravljeno Februar 29, 2012. Popravil idelta DXR16 in Keiko 2
gsxf750 Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 Kolk je pasalo po uverturi prejšnji konec tedna. LJ, Trebnje, Sevnica, Krško, NM, Dvor, Bloke, Cerknica, Rakitna, LJ ca 300km pol službeno (dostava namesto poštarjev) Plan je bil le do Krškega in nazaj a se je zgodil telefon, časa ravno še dovolj in ker žabo ni težko v vodo spravt se je zgodil preostali del. Je blo treba v Cerknici pavzirat in sebe in kobilco napojit (energetsko). Začuda malo peska na cestah prelivajoče vode od topljenja snega nekje več (Bloke, Rakitna), drugod manj temperatura sprejemljiva, nahrbtnik je lepo skrbel proti ohlajanju hrbtnega dela. Dvor - Cerknica: boljša smer bi bila s soncem v hrbet, da bi bil eventuelni pesek zares viden. S soncem v oči se ne razloči a gre za le negladek asfalt ali je tud pesek med avto kolesnicami. Ni blo na izbiro. Rakitna: bo treba še počakat, s Cerkniške strani precej vode na cest (bo treba motor prat) cesta pometena a ostaja pesek še tu pa tam Lj stran: zgornji del precej vlažno Brez situacij, le dvema avtomobilistoma prijazno odstopil prostor (odvzem plina in na svoj desni rob), za prehitevanje tovornjakov iz nasprotne strani. Ob 18:15 v LJ še sploh ni blo mraz tko, da je prihajajoča dneva vsekakor za koristit, čez vikend pa motor oprat. Keiko, trebor in DXR16 3
gsxf750 Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 LJ, Trebnje, Sevnica, Krško, NM, Dvor, Bloke, Cerknica, Rakitna, LJ ca 300km. ... Srečal pa samo 5 motorjev???
Arriba Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 Sem šel dans mrho malo preluftat. Da vidim če še znam. V onem dolgem ovinku pred Polskavo je bila sicer malo kriza ker je bilo treba na brzino ustavit. Takoj za ovinkom nekaj razkopavajo cesto pa se je nabrala kolona čakajočih. Ampak na Klopcah pa sva bila zopet samo najina. Uh kako je zadovoljno stulila mimo dveh motečih štirikolesnih objektov, preden sva se potopila v tiste sladke ovinke. In ko si enkrat že v Bistrici se spodobi it pogledat kelnerce h Gamsu. Dans sta bli dve biondi z dobrima ritkama. Ena je sicer kazala že rahle znake staranja, ampak je bla še zmerom Wau.... Pol sva pa šla do Ptuja preverit če še gre čez 200 (gre ). Čez Vurberk proti domu pa ni blo nekaj ekstra, je še polno peska na cesti. V Motoparku še enga radlerčka pa domu, dost je blo za dans ) trebor, BlackDoc in DXR16 3
molotov Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 Evo Molotov se že dolgo ni oglašal in vmes že zamenjal motor. Ostal sem 125kah zaradi bedaste izpitne zakonodaje in cene goriva. Kupil sem yzf r125 in naredil že kar nekaj km-jev. V torek sem šel po motor v Koper in ga pripeljal nazaj. Sicer ni tako udoben kot ybr, vendar se bomo navadili. Danes sem pa šel iz Jesenic čez korensko sedlo v Villach do Louisa. Kupil sem si Leder kombinizon, je bil že čas Mraz ni bilo prav nič in prav preseneča me kako se izboljša počutek na motorju ko si v usnju. Nazajgrede ko sem se vračal je bila že tema, a ni bilo panike. Motor sem prepucal, sebe pa tudi. Evo še par slikc. Zaenkrat pozitivno navdušen nad motorjem. Naredil že blizu 500km jev. trebor, tilingerossi, DXR16 in 3 others 6
gsxf750 Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Gnojilna sezona izgleda odprta. Se je očitno nabralo s****a. Tuhinjska dolina petek 2.3 popoldan in še kje. Traktoristi seveda za seboj niso "pometli"! Dobr, da dž prihaja.
strajnarR Objavljeno Marec 3, 2012 Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 Tudi na dolenjskem, predvsem danes dosti tega dreka. Mmmmm...
Popularna objava nejcgs Objavljeno Marec 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 (popravljeno) danes en skok z motorjem mal naokoli. Šel po blejske kremŠnite mimo kačjih rid, viki burgerja, trsta, čez vrŠič in do bleda. spotoma srečal Še: thumperja na svežem boniju, jonija46, jozetaxj6 in dant3 vrŠič prevozen b.p.: Popravljeno Marec 3, 2012. Popravil nejcgs DAMI34, BMWRIDER, Keiko in 9 others 12
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 No pa smo danes naredili en lep krogec. Iz Ljubljane z ženinim faracajkom smo krenli do Vrhnike,počakali prijatelje in gas proti Postojni čez Knežak do Ilirske bistrice. V Ilirski Bistrici kratek postanek,nakup ledvičnega pasa,kava in gremo Novi Vinodolski,stopinj skoraj 20,prijetno na sončku,motoristov malo,večinoma Italijani.....pičimo do Senja,kjer začne neprijetno pihat in obrnemo.... Za nazaj obvezen postanek v Bakarcu na kalamare,ki so tu odlični....mnjam Blizu Postojne pa je lačen postal tudi faracajk....sonček samo še sveti in ne odaja nobene toplote....zapeljemo se čez ride in ker nas začne mrazit na avtocesto in čim prej do ljubljane.... Nabralo se je luštnih 440km........... DAMI34, ataIBA, gsxf750 in 15 others 18
Popularna objava Keiko Objavljeno Marec 3, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3, 2012 (popravljeno) Danes spet fura s kolegom – sva ponovila nabor držav, ma v obratni smeri kot prejšnjo soboto. štart dopoldne v LJ, po AC na Gorenjsko in ven za Tržič (mrzlo, turobno vreme ). V Tržiču pavza za kafe da sva si malo pogrela roke, potem pa naprej čez Ljubelj v Avstrijo in na drugi strani Alp – sonček Je blo takoj lažje vozit. Ob Dravi sva šla čez šentjakob v Rožu (St. Jakob im Rosental) mimo teh dveh… V Beljaku (Villach) sva šla v moto-shoping – uspešno za oba. Sem si končno kupla ene malo bolj tople rokavice, ki so se danes izkazale kot zelooo uporabne. Od tam sva šla naprej proti zahodu čez - šmohor (Hermagor), malo pred Dolami (Dellach) sva mela malco na sončku. Potem je blo treba it hitro naprej ker je bila še dolga do cilja. V Kötschach-Mauthen-u levo in potem navzgor… čez prelaz Plockenpass / Passo di Monte Croce Carnico v Italijo... Na italijanski strani je kljub temu, da je bilo že pozno sonček prav prijetno grel, vse naokrog po hribih pa je še vedno sneg… Nadaljevala sva čez in Timau in naprej po tisti lepi cesti do Tolmeča (Tolmezzo), potem pa po hitri cesti mimo Pušje vasi (Venzone), Rtina (Artegna) do Vidma (Udine), tam pa na AC do Fernetičev, kjer sva mela še eno kofeinsko pavzo. Od tam pa že po čisti temi in burji po AC do Ljubljane. Prezeblo me je za znoret, ma so me malo rešle vsaj rokavice, sva pa oba kar konkretno plesala po cesti zaradi burje. Ma smo preživeli .) Nazaj sva prišla ob pol osmih, po dobrih 450 prevoženih kilometrih. Pasalo! Popravljeno Marec 3, 2012. Popravil Keiko nejcgs, Kmet2, monsterogi in 16 others 19
Popularna objava jozexj6 Objavljeno Marec 4, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Dons sem pa šel na Bled na kremšnito Potem pa sem šel čez Begunje do Tržiča in naprej Do Ljubelja In jo mahnu na Avstijko stran do Ferlacha Ceste so ble povsod vredu. Le tu pa tam kje mal mokro od toplenja snega, sam nč hujšga. Potem pa nazaj do Kranja na kavico in potem domov proti LJ. Luštn je blo. Mal hladnejš ampak ni blo sile. Sem pa srečal vsega 4-5 motoristov. She, maus, RobiRoberto in 12 others 15
Ninč Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 ker ga v petek nisem pravilno notr dala... akumulator seveda... je blo treba danes vajo ponovit... pravilno okoli pol 12ih je blo vse zrihtano... kam sedaj... namen sem mela do trojan, ketno našpricat pa domou... pol je pa padla ideja, da bi šla še z Daretom do postojne.... žabi tud ni treba dvakrat rečt, naj v vodo skoči moja sezona je odprta... bilo je fajn, vetrovno... mal premal sem se oblekla, me je zeblo celo pot (ja sej vem, lahk bi kaj mislila) ceste relativno dobre, peska in šodra še kr velik, ampak "pametno" se da pelat.... DAMI34, trebor, Maximus in 4 others 7
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se