Popularna objava Zivnorc Objavljeno Julij 18, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 18, 2012 ... ej tista veverca je pa res adrenalina potrebna... men je že ene dvakrat letela med šprinklam na feltni... še dobr da so sam tri, k če bi mel 4, bi ji rep skrajšal.. al pa brke.... ... ampak pajka s talevga auspuha pa nisi vn pregnala.... se je držal not z vsemi osmimi nogami, pa se smejal... DEJ GAS... haha.. DEJ GAS BABA... TO MI DELI!!!! AAAAAAAAA Kmet2, SharpNinja, Poletje in 8 others 11
Popularna objava Nikii Objavljeno Julij 18, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 18, 2012 Danes sva koooončno ujela vse, kar je potrebno za furco na Grossglockner: vreme in čas, gneča je bila pa kljub delovnemu dnevu nepopisna (skoraj v koloni gor in dol ) Moja Honda z novimi lučkami Taki so danes gor dren delal (avto v bistvu precej brez veze , samo nalepka je pa Akrapovič ) Osvežitev On the top of Austria Od višine se zvrti ... Na parkingu opažen Suzuki z Lj registrsko. Kdo od tukaj? Sinki, PMitja, benny0104 in 18 others 21
Popularna objava AleksG Objavljeno Julij 19, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 19, 2012 Danes je blo pač treba it mal zadihat, pa čeprou zavestvo že v temi nazaj.... ampak vožnja ob morju in sončnem zahodu pač ima svoj čar... Nikii, RobiRoberto, Kmet2 in 10 others 13
Popularna objava Fantocci Objavljeno Julij 20, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 20, 2012 Iz vožnje čez Logarsko, Pavličevo sedlo in Jezersko: RobiRoberto, Kmet2, rosse20 in 12 others 15
Popularna objava kaca1 Objavljeno Julij 23, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 23, 2012 Nedelja, 22. 7. 2012 Dolina ur, Italija: preko Rateč, Tolmezza, Ville Santine, do doline ur Še preden prispem v Pesariis, kjer je res vse v znamenju merjenja časa, se peljem mimo tegale turna v Prato Carnicu. :eek: Čak mal, sej nism nč !!! Kaj je zdej to - al je kandalaber postran, al je turn .....al sem js....!? Ne, js nism!!! Nč, se bodo že zmenil, kdo je zamoču! Js šibam naprej, v Pesariis, ure gledat...Res jih imajo na vsakem vogalu! Pa ne samo na vogalu, čez celo steno!!! Še muzej imajo - samih ur!!! :naughty: Grem naprej....po SS 465 do Selle di Razzo, tam pa levo proti Saurisu, pogledat, če kaj zanimivega piše v tehle (lesenih) knjigah... Že preden sem se spustil v Sauris di Sotto, sem v daljavi videl lepo zeleno lužo - , sem pa hotel videt, kako izgleda še z druge strani - Takle je pa razgled iznad vasi Lateis. Pa še čisto od blizu , z mosta, oziroma z jezu: http://www.youtube.c..._id=HGovqPNJEdc Tista skupina italijanskih "mopedašev" (video) mi je pa sledila čez passo Pura ( no, tko je blo - en čas so bli oni zadaj, en čas sem bil pa js spredaj )...... passo Pura , ( tisti špičasti hrib je Amariana nad Tolmezzom, čisto spodaj pa Ampezzo) ...... dol do križišča, kjer so se oni: raje odločili zavit proti Forni di Sottu, js pa na drugo stran, proti Ampezzu in Tolmezzu, da vidim tisto špičasto goro Amariano, še od spodaj gor Kljub, ne preveč obetavni, vremenski napovedi, se je nabralo 375 suhih kilometrov in veliko, še nikoli prej prevoženih ovinkov. Kmet2, Keiko, ataIBA in 13 others 16
kaca1 Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Nedelja, 22. 7. 2012 Dolina ur, Italija: preko Rateč, Tolmezza, Ville Santine, do doline ur... Kljub, ne preveč obetavni, vremenski napovedi, se je nabralo 375 suhih kilometrov in veliko, še nikoli prej prevoženih ovinkov. Še en zanimiv podatek....po vseh teh kilometrih ni bilo na vizirju NITI ENE spacane muhe!!! :grim Kej tacga...?! Al so imele kakšno privat žurko, al so šle vse na morje :D BinaBana 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 23, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 23, 2012 Bolje pozno kot nikoli :grim sva prejšni teden šla na potep po Slovenskih Dolomitih Pot naju je vodila do Kranjske gore do table za Vršič in preden se vzpneva v hrib se ustaviva pri kipu kozoroga,kjer preverim ali je res iz bakra :naughty: Po cesti navzgor sva vklopila vsa čutila,saj je na cesti veliko intervencijiskih vozil z prednostjo :lol: Ker ta dan še nisem imel treninga sem po stopnicah do Ruske kapelice z ženo tekel......ja Rocky Balboa se je učil pr men Na vrhu sva si privoščila počitek in okrepčilo....golaž z polento in parimi koščki mesa,ki pa sploh niso prišli do želodčka,saj ga je bilo tako mal,da sem z njim napolnil izpadle plombe Ja mam velike plombe Naprej se spustiva proti Bovcu,vmes pa se ustaviva še pri Kekcu...ženka se takoj poveže z žverco,ma zelo rada živali.....mam srečo,drgač bi mogel od hiše :lol: Kekec je znal uživat... Domačija je res lepa,prijazna gospodarica ,dobr domač futtr,skratka vsi atributi za lep odih Ko sva prišla v Bovec sva zavila proti Mangartu,a ne direkt,malo levo malo desno .) BinaBana, Keiko, AleksG in 18 others 21
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 23, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 23, 2012 ......počas mi je začela vročina nabijat v glavo iz spodnjih jošk motorja in zgornje ognjene kugle,tok ,da sem postal na trenutek rahlo tečen...žena me je poslala v rit in sem šel.... a vsaka rit ima na koncu luč.... pa mim trdnjave Kluže... ..pa prot Mangartu po tunelčkih izklesanih v živo skalo.... V vsakem tunelčku pa so se hladila intervencijska vozila ,ki sem jih omenil že na začetku pot je fantazija,prelep razgled se razteza daleč naokrog,svežina,neokrjena narava..... V daljavi Mangart...se mi zdi In Mangart malo bližje v cestni pentlji ^_^ Prispeva h koči ,kjer nam gospodar postreže z domačim čajem in medom ter pove zgodbo ,ki jo je lani doživel z nekim Italijanskim motoristom Ker je pri koči pod Mangartom narejena cestna pentlja in je bilo tega dne zelo gosta megla se je ta motorist peljal v krogu okrog 2-3 ure dokler mu ni zmanjkalo goriva,pripešačil je do koče,kjer mu je na pomoč priskočil gospodar.Po prespani noči in jasnemu jutru pa se je motorist dodobra nasmejal svojim vragolijam po ponovnem ogledu ceste.........še dobr ,da pri naju ni bilo megle,vrjetno bi še zdaj krožu,ker ko se vozim z ženo imam zelo malo porabo :lol: in žena v enduro pozi.... .) pa še pozerska poza ...ostalih poz pa ne bi tuki kazu rosse20, anja37, malakai in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 23, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 23, 2012 ......in še nekaj lepih panoramskih slik.... ..in pa še čisto prava pastirica,ko sva jo ogovorila nama je povedala da je tu do 3 mesecev,ja lepo je videt,kot da se je čas ustavil,saj delo pastirja poteka isto kot pred 50 ali več letmi.Edina razlika je v tem ,da so si pastirji krajšali čas takrat z piščalkami in petjem ,danes pa z iPhoni :lol: Čas je bil da se odpraviva prot dolini (Bovec) tu se pripravljava na pisti za vzlet po poti v dolino pa spet veliko domačin intervencijiskih vozil ..priviligirana pa imajo klimo... :lol: Lepo je a moraš bit previdn na ovinkih,saj ob morebitnem zdrsu iz ovinka še kar nekaj časa letiš z tamkajšnjo aviacijo(kragulj...)preden pristaneš Ko prideva v dolino nas še zadnjič pozdravi šefica tamkajšnega okrožja in nama zaželi varno pot domov .) Vrnema se čez Most na Soči,Idrijo,Postojno in v Logatcu na AC prot domu Naklofala sva dobrih 400km .Ta naša mala Slovenija je res lepa ,treba se je potrudit,da taka tudi ostane Lp Whiskey, BinaBana, Mia in 24 others 27
ataIBA Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Še en zanimiv podatek....po vseh teh kilometrih ni bilo na vizirju NITI ENE spacane muhe!!! :grim Kej tacga...?! Al so imele kakšno privat žurko, al so šle vse na morje :D Kaj pa na zadnji strani čelade ? Da niso ble prehitre ? A maš tisto nalepko o vožnji O:-)? trebor in BinaBana 2
Snečer Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Kmet2@ pa menda ja nisi nasedel na tisto zgodbo o motoristu v megli Kmet2 1
Popularna objava trebor Objavljeno Julij 23, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 23, 2012 Danes so me poklicali iz KMC-ja, da so dobili naročene zavorne ploščice za mojo lubico. Popoldne sem se odpravil ponje in nato domov. Ko sem se vračal proti domu sem se dobil še z Bino Bano. Skupaj sva hotela na kavo v Postojno, kjer smo se dogovorili za srečanje z Baykerco. Ker pa je v tistih koncih rahlo pihljalo sva spremenila načrt, ker je tudi Bayki odpovedala prihod. Odpravila sva se v Ribčev Laz polizat enega in spiti enega :grim . Po obvoznici in nato po AC sva se odpeljala do Šmartnega in nato proti Vodicam. Nadaljevala sva mimo Brnika do Šenčurja, kjer sva zopet šla na AC do Naklega. Od tam naprej pa sva po lokalnih cestah prišla do Bleda in naprej do cilja ob Bohinjskem jezeru. Po opravljenih "obveznostih" sva se po odpravila proti domu, seveda okoli riti v žep :yes: . Po stari cesti do Kranja, mimo Brda, skozi Šenčur, Moste, Mengeš, Trzin in nazaj v Ljubljano. Pri bavarcu je Bina zavila desno, jaz pa mimo avtobusne postaje proti domu. Na kratko: od doma LJ-Center do KMC na dolenjki in nazaj je ravno 205 kilometrov . LP Robert JONI 46, Kmet2, Nikii in 13 others 16
Whiskey Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Kako gre pa per skupi s sladoledom? trebor 1
SharpNinja Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Kako gre pa per skupi s sladoledom? Bi prej rekla, kako gre pir skup z motorjem, ts,ts trebor ......vtis z dnevne vožnje....sta ga veter in dežek odpihnla in odplaknla cikadina, BinaBana, trebor in 1 other 4
trebor Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Pir je bil mali, komaj za jezik zmočit. Whiskey, čist lepo gresta skupaj, najprej sljadoljed polizat, da ne teče dol, potem pa tisti sladkor poplaknit iz ust :grim . LP Robert
Popularna objava Ruf Objavljeno Julij 23, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 23, 2012 jest sem imel dons bolj hribovsko furco, so si otroc zaželeli kremšnite in sem jih šel iskat na Bled, ampak po makadamu čez Jelovico, krasno je bilo Kmetica2, Nikii, Kmet2 in 10 others 13
BinaBana Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Danes so me poklicali iz KMC-ja, da so dobili naročene zavorne ploščice za mojo lubico. Popoldne sem se odpravil ponje in nato domov. Ko sem se vračal proti domu sem se dobil še z Bino Bano. Skupaj sva hotela na kavo v Postojno, kjer smo se dogovorili za srečanje z Baykerco. Ker pa je v tistih koncih rahlo pihljalo sva spremenila načrt, ker je tudi Bayki odpovedala prihod. Odpravila sva se v Ribčev Laz polizat enega in spiti enega :grim . Po obvoznici in nato po AC sva se odpeljala do Šmartnega in nato proti Vodicam. Nadaljevala sva mimo Brnika do Šenčurja, kjer sva zopet šla na AC do Naklega. Od tam naprej pa sva po lokalnih cestah prišla do Bleda in naprej do cilja ob Bohinjskem jezeru. Po opravljenih "obveznostih" sva se po odpravila proti domu, seveda okoli riti v žep :yes: . Po stari cesti do Kranja, mimo Brda, skozi Šenčur, Moste, Mengeš, Trzin in nazaj v Ljubljano. Pri bavarcu je Bina zavila desno, jaz pa mimo avtobusne postaje proti domu. Na kratko: od doma LJ-Center do KMC na dolenjki in nazaj je ravno 205 kilometrov . LP Robert jah klinc ne, ce ne bi lezala na kiwiju med cakanjem nate, bi mrbit tut js nardila kej vec kot 187 km.. se kako furco bo treba narest.. mogoce jutr?? trebor 1
kaca1 Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Kaj pa na zadnji strani čelade ? Da niso ble prehitre ? A maš tisto nalepko o vožnji O:-)? Oooo, pi....ija, tam pa sploh nisem pogledal Ampak zihr jih ni na zadnji strani "piskra", ker pol bi ble tudi na tablci! Ampak tam jih tudi ni :grrr.....sem šel preverit :kva2: :lol1: trebor in ataIBA 2
rookiee Objavljeno Julij 23, 2012 Objavljeno Julij 23, 2012 Cez Ljubelj do Louisa, mal okol fakerjevega see-ja in do naslednjega see-ja pa spotoma se mal do Celovca in nazaj! Vreme fajn, mogoce kaksno stopinjo vec bi lahko bilo ampak perfekten dan, sosedje pa zelo kulturni vsaj do mene! Zmigavc in ob rob ali pa celo na avtobusno da te spustijo mimo, ce mi pametnih punktov za prehitevanje! Ah ja, balkanci na drugi strani! trebor, thumper in Nikii 3
Popularna objava Rokxy Objavljeno Julij 24, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 24, 2012 Od petka pa do včeraj izredno dobra tura. Za začetek sem takoj po šihtu z rodne šajerske krenil za kranjsko goro. Pot me je vodila po tuhinjski dolini, skozi kranj in jesenice do KG. Začuda se nisem niti enkrat zmotil na poti, tako da sem prilezel v solidnih treh urah. V soboto sem bil stacionar zaradi dežja, ampak je blo vseen fino, sploh mešano na žaru v zelencih . V nedeljo opoldne pa sem krenil proti dolomitom. Malo za Tolmezzom se pred mano začnejo zbirati temni oblaki, zato krenem proti jugu (SS552) in mi ni žal. Lepa okolica in zelo lepa ovinkasta cesta potem. Fiume Tagliamento Fiume Meduna Pot me je vodila skoraj do Pordenoneja in potem Vittoria Veneta, kjer sem se ustavil in razmislil, ali odpovem turo in grem domov ali pa nadaljujem. Časa je blo še ravno dovolj, da preko Vidma in Gorice pridem po svetlem domov. Proti severu je blo namreč vse črno in lilo je ko iz škafa. Ene trikrat sem se peljal gor in dol po VV, nakar sem nekje natankal (kar ni tako enostavno, če nimaš gotovine v nedeljo ), pojedel malico in še našel bankomat. Vmes se je pokazala razpoka v nevihti in sem se pognal na sever. Po ekspresni vožnji sem prispel do Cortine (vmes seveda še stisnil pravo taljansko pico) kjer sem uočil en B&B ter se hitro stacioniral - sicer je bil dokaj drag, 40€ - in stuširal s kropom. Ura je bla 8, zato sm pogledal še poročila in počasi zalegnil. Raketa parkirana Napoved za pondelk je bla sončno in bergfex je bil spet točen . Plačam, se nažrem (je treba narest škode za 40€) in krenem. Tura po dolomitih je bla: Cortina, P. Falzarego, P. Valparola, Corvara, Colfosco, P. Gardena, P. Sella, P. Pordoi in spet na vrh P. Falzarego. Tu obrnem in nazaj na P. Pordoi, Canazei, P. Fedaia, Selva, P. Giau in Cortina. V Cortini pojem štrudl in kavo za 7€ ter malo počijem. Neki slik: Pogled s Pordoia je na tak sončen dan fenomenalen. Pa še malce snega se najde v senci. Na vrhu mi je v 20 minutah uspelo zapravit povratno kartico. Ko sem šel do bifeja da kupim enosmerno za nazaj, me je čudno pogledala in povedala, da karta velja tudi za nazaj (je sklepala, da sm se tud gor pelu, ker v tej opremi zihr nism prpešakal gor ). K povem, da sm uspel zgubit karto mi jo čudežno vrne. Očitno mi je padla iz tošla na šank, ko sm plačaval ne tako svinjsko drag kapučin - glej sliko. Uglavnem ovinki so bli zakon, sm spet potešen za neki časa. Vozniki kulturni, vsi se umikajo, ko ga prpičiš. Naletel sm le na dva pacienta na vijola motorjih. Mislim, da je blo to na vzponu na Giau. Čisto pr vrhu ju dohitim - mislim da babnca in tip - pa sta mela mal počasnej tempo k jaz. Ker sem na teh ovinkih "on a mission" sem seveda nestrpno iskal možnost it mem, kar pa je težko, ker si ovinki kar sledijo nisem pa spet tok hitrejši. In seveda tako sem jima za ritjo in babnco prehitim na eni krajši ravnini, tipa pa v enem malo bolj odprtem dolgem desnem ovinku po zunanji strani. Ko pridem na vrh ustavim, kot vedno in tipo mimo mene počasi in neki gleda inu zmajuje z glavo. Sm si mislu svoje. Vsi avtomobilisti se umikajo, ko vidijo da si hitrejši, a gospodu bi krona padla z glave, če ga nekdo z enduro prehiti, on ma pa močnejš moped. Od Cortine sem hotel po najhitrejši poti domov, pa sem se uspel tako zgubit, da sem names na P. Mauria prišel do Belluna - jebenti talijanske oznake in mojo nesposobnost . Kot pravi tip še neki časa lutam in potem se le vdam, vklopim nokia maps (kak bo kej račun za GSM ) in le najdem P Mauria ter pot preko Tolmezza, Celovca in Dravograda do doma. Vse skupaj nekaj čez 1000 km. LEPO!!!! rosse20, trebor, Schultz in 19 others 22
Popularna objava cedevita Objavljeno Julij 24, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 24, 2012 Eeeeee, bom tudi jaz napisal in narisal dvodnevno turo ob koncu tedna. Naredili pa smo kakih 100km. Bom refren ponovil z besedo, sto kilometrov. Skoraj kot vedno sem štartal izpred domače garaže motor se pa za dolge fure naloži tako. Zbrali smo se klubskih prostorih in ne v nekakšnih "club hause", ter skupaj odšli do neveste in ženina, aha, vam je že bolj jasno. Seveda se je horda že zbirala, dež nam je grozil že dopoldan, vendar nam je burja, jugo in ne vem kaj še vse pomagalo, da smo našteli vsega 53 kapelj dežja, o 54. pa ne duha ne sluha. Po vseh ceremonijah, smo se odpravili iz Dobrovega (v Goriških Brdih), na Kromberški grad, kjer so na goriškem civilne poroke. Tako, bilo nas je 70 na motorjih, pa kakšnih 15 avtomobilov. Kdo je bil glavni ob prihodu, ni potrebno razlagat. Skoraj ju nismo pustili pred matičarja, pa jima je vseeno uspelo in to po devetih letih. Po dejanju smo jima bučno in zamegljeno čestitali, tu sem želel pripeti film, manjši od 200MB, pa žal ni šlo. Seveda smo tudi nazdravili z Briško poročno zlato penino Pa še nekaj za vtise a niso luštni pa s staršiTisti desno od mladoporočencev k sedi, sem pa jaz. Oh ja! Napočil je čas odhoda in ni mi potrebno ponovno razlagati, kdo je bil t`glawn. Pot nas je iz Kromberka, skozi Gorico, Solkan, po sabotinski vodila na Hum, Kojsko do idiličnega Šmartnega, na cerkveno poroko, nevesta Vesna na tem ženin Tadej pa s Tudi tu je bilo nekaj pripetljajev, vendar je skrb ob black out BMW elektroniki pregnalo okrepčilo. No, po opravljenih obveznostih, smo se dali v kolono in prek Vrhovelj po plavski cesti prispeli na Plavje nad Plavmi takoj smo postavili črne gradnje kajti že kar kmalu je sledil otvoritveni ples mladoporočencev, ki je bil vse prej kot to, bil je cela gledališka predstava. Vesna in Tadej, to je bilo odlično seveda smo imeli kulturni program in obiskali so nas svetovno znani kulturni delavci Po najrazličnejših pripetljajih sta jo le razrezala, za sladko prihodnjost za spomin smo dobili tradicionalne konfete z posebno vinjeto nalednji dan smo še vse počistili, pospravili in se še malo razelektrili se poslovili in ob 17.oo domov prispeli Vesni in Tadeju se iz dna srca, tudi v imenu vseh vpletenih, lepo zahvaljujem za prelepo ŽIWJO WHCT. jupiter, strajnarR, Kmet2 in 23 others 26
Popularna objava BinaBana Objavljeno Julij 25, 2012 Popularna objava Objavljeno Julij 25, 2012 (popravljeno) dans padl lustnih 248 km.. zacela spet s polezavanjem na kiwiju na petrolu pred dolgim mostom, nadaljevala do postojne na kolo, ridam se izognila, ker je kot nalasc tam blo najbolj mokro.. tko da zdej VEM kje se jim izognes pa upam, da ne bom rabla se kdaj uporabt te cestice, kateri naceloma nc ne manjka v postojni na koli nc mokro, pol k je blo pa treba jit, je pa spet vlaga udarla z neba, na kriziscu pod kalom, je bla sicer tezka odlocitev a jit nazaj k vikiju na snedvic al dalje do portoroza.. pa se je na konc tko nardil, da se je slo do izole mal popozirat pa pol nazaj u koper na "kosilce" kjer je blo spet suho.. pol je blo treba jit se do tusa na kofi, pol k so se pa zacel nabirat oblaki, ne mormo "tradicije" prekinjat, smo pa spet osedlal konjice in se odkolesal ha ha ha seveda je blo treba mal pogledat na radarsko sliko pod AC mostom, nevemkjeze, kjer se je peljal mim policaj, pa ni nc reku, da se ne bi smel stat tm ha ha ha, u glavnem- FAJN JE BLO!! pa zrastl bomo, ker nas je en mal zalival ha ha ha Popravljeno Julij 25, 2012. Popravil BinaBana RobiRoberto, cedevita, Sinki in 10 others 13
gasperX Objavljeno Julij 25, 2012 Objavljeno Julij 25, 2012 Jah luštno je blo samo da takrat ko sva se ustvila je bilo suho, ko pa sva šla dalje pa dež aja pa jest sem kriv za vožnjo po dežju hehehe
motozajebant Objavljeno Julij 27, 2012 Objavljeno Julij 27, 2012 zdaj lahko pa tut jaz dodam kakšen kometar v tej temi...končno.. skratka, moji prvi kilometri na lastnem motorju, sicer jih je blo bolj manj, od rudnika do Interservisa in potem še malo po btc-ju, na koncu pa k Treborju na pivo zelo malo vse skupaj, sam občutek je pa vseeno fenomenalen po tej poti se zahvalim še Treborju za vso pomoč, sicer pa Trebor, povej kako je brez vloženega ficka biti uporabnik vozila? :) lp,mz wix, BinaBana, GangY in 2 others 5
trebor Objavljeno Julij 27, 2012 Objavljeno Julij 27, 2012 Ti bom povedal, ko bom peljal tiste gare :grim :yes: . LP Robert P.S.: Čestitam za nakup in ti želim veliko lepih trenutkov z njim. motozajebant, wix in BinaBana 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se