Sash958 Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 (popravljeno) zdaj lahko pa tut jaz dodam kakšen kometar v tej temi...končno.. skratka, moji prvi kilometri na lastnem motorju, sicer jih je blo bolj manj, od rudnika do Interservisa in potem še malo po btc-ju, na koncu pa k Treborju na pivo zelo malo vse skupaj, sam občutek je pa vseeno fenomenalen po tej poti se zahvalim še Treborju za vso pomoč, sicer pa Trebor, povej kako je brez vloženega ficka biti uporabnik vozila? :) lp,mz Prekleti MZ..a kdo ti je čuval čelado...pa kdo ti je rinil tiste gare..pa še in še ..hmmmm..no..vsaj takoj vžge Uporabnik je trebor..sem jaz lahko boter???? :P:P Pa srečno in varno vožnjo ti želim.. Popravljeno Julij 27, 2012. Popravil Sash958 trebor 1
motozajebant Objavljeno Julij 27, 2012 Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Prekleti MZ..a kdo ti je čuval čelado...pa kdo ti je rinil tiste gare..pa še in še ..hmmmm..no..vsaj takoj vžge Uporabnik je trebor..sem jaz lahko boter???? :P Pa srečno in varno vožnjo ti želim.. Prekleti MZ..a kdo ti je čuval čelado...pa kdo ti je rinil tiste gare..pa še in še ..hmmmm..no..vsaj takoj vžge Uporabnik je trebor..sem jaz lahko boter???? :P Pa srečno in varno vožnjo ti želim.. iz dna srca se opravičujem,zahvala gre tudi Sashu za vso porivanje luštni taprvi kilometri, ni kaj trebor 1
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Julij 27, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 27, 2012 Včeraj je padla ena quickie vožnja: z kolegom sva začela v Ljubljani do Logatca od tam do Godoviča, preko Cola do Ajdovščine od tam čez Štanjel do Divače, mimo Kozine do Črnega Kala no od tu naprej vsak po svoje, jest nazaj proti Ljubljani, mimo Postojne do Kačjih Rid in od tam v laganem ritmu do Ljubljane Mega hudo dobrih 250 kilometrov Kmet2, mixxx, thumper in 18 others 21
wix Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 iz dna srca se opravičujem,zahvala gre tudi Sashu za vso porivanje luštni taprvi kilometri, ni kaj Ooo ti Qrac! Če pa mene ne bi blo bi pa žejni bli! A sm loh pol jst vsaj teta? thumper, gandi, BinaBana in 1 other 4
Popularna objava Schultz Objavljeno Julij 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Včeraj je padla tura.....jah spet sem si zaželel en malo prelazov...morda zato ker je bilo po dolinah preveč vroče. No,...ker sem bil malo pozen....štart ob uri kosila sem jo ucvrl na AC do Tolmezza. Nato do Villa santina, kjer sem si privoščil "kosilo" (pizzatajm). No... popolnitvi sem nadaljeval čez prelaz Mauria v Auronzo di Cadore. Tu sem zavil desno in nadaljeval čez prelaz San Antonio. Po prijetnem spustu sem zavil levo čez prelaz Monte Croce. Po prihodu v San Candido sem nadaljeval v Avstrijo in zavil na cesto št. 111 (lokalna lušna podeželska cesta) do Kotschach-Mauthen. Tu sem moral napojit konja (1,444 Eurov za liter....pri 'taljanih je med 1,80-1,82 eur)...in po kratki pavzi nadaljeval čez prelaz Monte Croce "Carnico" v Tolmezzo. Tu sem nato nadaljeval do Chiusaforte, kjer sem šel čez Sella Neveo do Predela in nato proti domu. Vsega skupaj je naneslo 558 km. Vreme je bilo v redu, samo po dolinah je blo vroče....nad 1100 m n.v. je bilo pa super. še par utrinkov: umetnica51, Sinki, Keiko in 11 others 14
Popularna objava AleksG Objavljeno Julij 28, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 Danes popoldanska vožnja... Predil, Sella Nevea, Učka... ebony, Sinki, Kmet2 in 8 others 11
TOMCAT Objavljeno Julij 28, 2012 Opozori Objavljeno Julij 28, 2012 .....današnji vtisi zelo dobri :OK: , prevoženih 564 km, kje pa ne vem, če bi pisal, da se ne bo kdo najdu zakaj se nisem ustavil in dal za kavo .........aja, pa neki me kolena bolijo thumper in trebor 2
Spasky Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Včeraj sem jo pihnil čez Marijo reko (začuda nisem srečal nobenega motorista), nadaljeval proti Logarski dolini, čez Pavličevo sedlo in proti Jezerskem. Nazaj pa Predvor, Kranj, Ljubljana, Litija, Zagorje. Peklensko vroče ampak čista uživancija. No kolega s fatboyem ni bil toliko navdušen nad ovinki ampak kljub temu lepa turca.
Popularna objava Ninč Objavljeno Julij 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 (popravljeno) Med tednom pade ideja, da bi šla k svojim v Lendavo. Ker so bili pred kratkim pri meni, ta program odpade. Zmenim se z riderrgirl. Zmejenu v soboto po šihtu gas po motor, domou se zrihtat in gremo. Ker mam trojanske ovinke malo čez glavo, uberem pot po zasavki. Tja je letel normalno. Tam kofe, gor dol in je bla ura hitr osem. Se oblečem, pozdravim punce in grem. Se peljem po isti poti nazaj. Počasi se že temni, ampak ni bilo neke krize. Potem pa gledam cesto, nekam čudno temna je… a meni mogoče luč ne sveti? Stegnem roko kolikor lahko, neki sveti. Ok, peljem naprej. Ampak mi še kar ni bilo čisto jasno na poti srečala za celo hordo policajev, noben nič. vmes se je že obrnilo 40k km. No in Ninč pelje proti Vinjam (oz mal pred rondojem pri Senožetih)… okoli 110 v riti, naenkrat se mi samo srna na cesti pokaže. Fak, skočim na prvo bremzo, kolo je zablokiralo, spustim, še enkrat naglo zaviram. Že pri srni. Ne vem če je bila en meter stran. Odskoči, peljem naprej. Mislim da so bile to najhujše in najdaljše 3 sekunde v življenju. Pripeljem do Črnuč, na semaforju par avtov pred mano, se približam… in vidim da mi ČIST ZARES luč ne sveti :wacko: Ful dobr. Hitr spravit motor v garažo in ob prvi priliki poklicat serviserja da se to in ostale zadeve pošlihtajo. sve u svemu... dobr je blo :grim Popravljeno Julij 29, 2012. Popravil Ninč cedevita, thumper, gandi in 8 others 11
cikadina Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Danes sva jo pa tudi midva mahnila na eno daljšo furco. Najprej do Logatca po novo gumo za Lajbna, potem pa proti Kranjski Gori in se pofočkat na Vršič, ampak glej ga zlomka že prosti jezeru Jasna ful gužva, pole se je pa vse ustavlo (neka prslava pr ruski kapalici), tako sva obrnila in čez Predel jo mahnila na našo stran proti Mostu na Soči, ter naprej v Dolenjo trebušo na zasluženo kosilo. Od tam pa čez idrijo proti domu s postankom na ridah, kje sva zvedela kako sva se včerja vozila proti morju, to pripovedovanje si bom pa res zapomnila še dolgo cedevita, rosse20, Nikii in 2 others 5
Popularna objava SharpNinja Objavljeno Julij 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 (popravljeno) Začela sem v petek zvečer, solo.....standard od doma, Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje, Lj, Domžale.....nadaljevanje v soboto zjutraj, ko sva jo (en na A pa en na B ) mahnila iz Domžal, čez Toško čelo do Brezovice, Logatec, Godovič, Idrija, Most na Soči, Tolmin.....mal je blo vroče okol 12ih pa sva se tam mal v Sočo vrgla :xx: :xx: :xx: mrzla, da boli .....do 2eh sva se že podhladila tko da sva letele do Nove Gorice in potem po luškanih cesticah med borovci čez Kras do Divače potem pa po stari cesti proti morju, v Portorožu je blo spet vroče, torej......sladoleeeeed ....potem pa nazaj proti domu.....v Postojni sva se mal ločila zarad tehničnih težav na B-ju, jaz pa sem šla pogledat ali je na Ridah kdo znan, ker jih je nakej blo (NejcGS, cika, lajbn, hp2, kewo, pregacevka.. .) kratek postanek potem pa nazaj proti vikendrezidenci (Domžalam).....danes popoldne malo pred predvidenim sicer, ker je ratal neki hudo črno, gas domov proti Dolenjski po standardni trasi. Popravljeno Julij 29, 2012. Popravil SharpNinja rosse20, Nikii, igorkr in 14 others 17
gandi Objavljeno Julij 29, 2012 Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 (popravljeno) Začela sem v petek zvečer, solo.....standard od doma, Trebnje, Ivančna Gorica, Grosuplje, Lj, Domžale.....nadaljevanje v soboto zjutraj, ko sva jo (en na A pa en na B ) mahnila iz Domžal, čez Toško čelo do Brezovice, Logatec, Godovič, Idrija, Most na Soči, Tolmin.....mal je blo vroče okol 12ih pa sva se tam mal v Sočo vrgla :xx: :xx: :xx: mrzla, da boli .....do 2eh sva se že podhladila tko da sva letele do Nove Gorice in potem po luškanih cesticah med borovci čez Kras do Divače potem pa po stari cesti proti morju, v Portorožu je blo spet vroče, torej......sladoleeeeed ....potem pa nazaj proti domu.....v Postojni sva se mal ločila zarad tehničnih težav na B-ju, jaz pa sem šla pogledat ali je na Ridah kdo znan, ker jih je nakej blo (NejcGS, cika, lajbn, hp2, kewo, pregacevka.. .) kratek postanek potem pa nazaj proti vikendrezidenci (Domžalam).....danes popoldne malo pred predvidenim sicer, ker je ratal neki hudo črno, gas domov proti Dolenjski po standardni trasi. Soča pri Tolminu je že "mlakuža", če se hočeš ofrišat je treba že pri Lepeni skočit vanjo... :grrr (dons skočil v Tolminko mal pod izvirom) Popravljeno Julij 29, 2012. Popravil gandi BIZIXXX, ebony, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 29, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2012 Včeraj so plani in želje po vožnji pri zahodnih sosedih padli v vodo zaradi deževne napovedi -_- Pogrešam že tiste lepe ovinke in odkrivanje novih krajev... Pa sem se odločla da grem malo po Sloveniji - do LJ, čez Šentjakob, Litijo, Bogenšperk do Trebnjega, tam pa mimo Novega mesta čez Vahto, kjer je tako žgalo sonce da sem ratala žejna. OK gledam kje lahko ustavim - povsod ali preprozna, ali je bilo zasedeno. No potem na desni vidim eno makadam počivališče - zavijem, bremzam, hočem zavit v senčko, očitno premočno stisnem bremzo in ker hkrati zavijam... je šel - spet v maline. Pa to ni res :grrr Saj vem, da sem štor, ma tole je že preveč. Kot da ne bi bilo dovolj tisto zadnjič, ma zdaj bojne rane in to hude še na desni strani - tokrat res po neumnosti! Me je minila vsa volja do nadaljnje vožnje. Za mano spet ustavil en prijazni fant, tudi motorist, ki mi je pomagal pobrati motor. Če si tu na forumu - še enkrat hvala! Škoda, da ni bilo časa za pijačo potem... jaaah nisem bila edina s težavami včeraj - takimi in drugačnimi. Ne rabim govort da je preostali del fure potekal v ne ravno najboljšem razpoloženju Od tam namesto na Hrvaško le do Črnomlja in malo naprej ena krajša pavza pri... Od tam do Kočevja, čez Bloke, do Planinskega polja, čez Logatec do Vrhnike, tam pa v Mantovo na pijačo in sladoled z Bizixxx-om. Dobrih 320 km. ........ Danes pa zbor v Postojni, kjer sva se z Igorkr zmenila da bo današnja fura z daljšim postankom na severovzhodu. Po kafetu sva šla nazaj čez Ride do Vrhnike, tam na AC do Kranja, ven in tankat, tam ugotovila da je cesta do Jezerskega zaprta, zato sva morala nazaj in po obvozu - čez Cerklje, potem pa ob Kokri (kjer je že prijetno hladilo) čez Jezerski vrh in na avstrijsko stran, potem pa desno proti Pavličevem sedlu z vmesnim postankom za malco... Od tam naprej čez ... in Luče ob Savinji do Malih Braslovč, kjer sva ustavla in poklicala Umetnico51 da sva preverla kakšno je vremensko stanje v Mariboru, saj je proti severu zgledalo vse čisto črno. No - po njenih besedah je tam sijalo sonce zato sva se seveda odločla nadaljevat. V Šentrupertu sva zavila na AC in bolj ko sva se bližala severu, bolj črno je bilo, malo pred Mariborom sva nardila še eno pavzo na bencinski in potem hitro naprej. Ko sva končno pripeljala v center je začelo padat, ma ta hujšemu sva pobegnila motorja pa sta imela brezplačno pranje pred blokom. Pričakala naju je nasmejana Umetnica in polna miza dobrot (Zadaj za nutelo se skriva svež domač kruh.) Po porciji sladoleda in kafetu sva dobila še čisto frišno pečene palačinke Ob luštni debati ob kafetku in dobrotah je čas seveda (pre)hitro minil, zunaj pa se je tudi že dobro zlilo, zato sva se mogla počasi vrnit nazaj proti domu. Dobila še popotnico za domov in šla. Na srečo se je povsod na poti že zlilo, tako da sva šla domov brez "tuširanja". Po AC do Šentruperta, tam ven in čez Vransko in Trojane do Krtine, tam pa spet na AC do Vrhnike, kjer sva zavila vsak na svoj konec. Luštnih cca 460 km-jev v fajn družbi Kmet2, Nikii, thumper in 14 others 17
igorkr Objavljeno Julij 30, 2012 Opozori Objavljeno Julij 30, 2012 Skoraj nimam kaj dodati razen to, da še potrdim, da je res bil lep moto izlet. Pa na postanku na Pavličevem sedlu smo strokovno ugotovili zakaj te preklada na njihovih zalivkah :grim :grim :grim Keiko 1
Nikii Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Družinski dopust zaključen . Čas je za moto odklop. Danes samo za pokušino na kavo do Kopra, v naslednjih dneh pa ... igorkr, BinaBana, Maximus in 2 others 5
Tedybear Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Danes 500 km. Od doma do Beljaka - Spittal - Katschberg - Obertaueren - Bischofshofen, pogledat, kako izgleda skakalnica Novoletne turneje v tem času. P. Ulaga, R. Lotrič, Debeljak in M. Tepeš niso trenirali. Nazaj pa čez Turracher Hohe. Vtis: Vsi Avstrijski motoristi so al na šihtu, ali pa v Dolomitih, saj jih na vsej poti nisem srečal več kot 10-15. Rokxy, Sinki, igorkr in 6 others 9
stuhec Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Kda ti popoldan ob cca 15.00 pred Lukovico od Trojan skoci srna par metrov cez cesto, se je dan koncal
Tedybear Objavljeno Julij 31, 2012 Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Mene je srna pred slabim mesecem podarla skoraj sredi vasi. Kda ti popoldan ob cca 15.00 pred Lukovico od Trojan skoci srna par metrov cez cesto, se je dan koncal Mene je pred skoraj mesecem dni srna podrla skoraj sredi Bleda. Za tri tedne sem bil ob sezono, pa še srečo sem imel. Ko je skočila iz grmovja, oddaljenega meter od ceste, jo "registriram" ....sem...že ležal. Streha prvega kolesa pa jo je dobesedno prerezala.
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 31, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 31, 2012 Ufff še dobro, da se je vse OK končalo za vaju - Tedybear in stuhec!? ........................ Da moj-moj ni samo za metat po tleh, ampak tudi za lepo vozit imam v mislih vse od zadnjih dveh neljubih dogodkov :surrender: Zdaj, ko ima bojne rane na obeh straneh, po cca 40.000 prevoženih kilometrov različnih cest z njegovo pomočjo, si zasluži da ga le še pridno objemam in se ga držim kot klop, pa niti slučajno več ne pustim da spet pade, na koncu sezone pa ga »pocrkljam« z novo barvo - da bo spet tak, kot se spodobi... Ker je bilo danes takooo vroče se mi je po službi zluštalo vožnje kje višje. A še prej sem šla malo pogledat tiste awiwnke tja do Idrije. In potem nazaj do Godoviča, tam v smeri proti Črnem vrhu, kjer me je tabla opomnila, da je po kilometrih moj kwak že dočakal Abrahama s tremi dodanimi nulami in da se zdaj že hitro bližava naslednji okrogli… Prav prijetno popoldne za zbistrit glavo – prazna cesta, sončk, prijetno toplo (ne vroče)… aah Jah – še vseeno je lepa tale naša Slovenija – tudi če je marsikaj že neštetokrat videno in prevoženo. Od Črnega Vrha vijuganje proti Colu - razgled na Zgornjo Vipavsko dolino… In lepša stran mojega kwaka Od tam proti Podkraju… In nato čez Kalce kar nazaj domov. Ohladitev je več kot pasala, mir pa tudi :yes: Kratko in sladko ^_^ Rokxy, Ninč, AleksG in 16 others 19
nejcgs Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 včeraj (torek) sem imel pa eno t.i. café racersko popoldne (glede na število postankov in prevoženih km); popoldanski štart od doma in prvi postanek čez 15km na petrolu v LJ (v LJ videna zajčica600 na motorju v mini kiklci) naslednji postanek na vrhu vrhniškega klanca - pavza, nato sem zdržal do logatca; pavza tam kjer diši po čokoladi (in poblendal mimohiteči keiko) od tam sem se zapeljal do omw v postojni; spet pavza in čvek z basbas-om, izza sosednje mize je pomahala Bina Bana, mimo je pridrvel Tboxer,.... pa ena dečva v vročih hlačkah na oranžnem ktm-u (kot voznica) Na postajališču polno bavarcev in nekaj eksotike ( 6 valjna CBX-a in kwakica z1 900 ) Od omw-ja pa nazaj proti ridam, kjer spet počitek na ridah. Tam z BasBas-om in Oso pričakali Bino Bano, da smo se nato premaknili do Logatca (v navigatorja na kavo). Od tam pa proti domu. Ja je bila zanimiva današnja fura. Trajala do pozno v noč pa samo par prevoženih km. Nikii, basbas, Kmet2 in 4 others 7
igorkr Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 Jah – še vseeno je lepa tale naša Slovenija – tudi če je marsikaj že neštetokrat videno in prevoženo. Od Črnega Vrha vijuganje proti Colu - razgled na Zgornjo Vipavsko dolino… Zakej pa nisi kej poklicala ko si bila na Colu, jst pa mam gradbišče 2 km pod Colom
Keiko Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 nato sem zdržal do logatca; pavza tam kjer diši po čokoladi (in poblendal mimohiteči keiko) Si bil spet brez kufrov al jaz spet nič ne vidim? Zakej pa nisi kej poklicala ko si bila na Colu, jst pa mam gradbišče 2 km pod Colom Kaj si cele dneve gor? OK, drugič pokličem :yes: BinaBana 1
BinaBana Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 keiko- je bil brez kufrov.. sej js ga nism prepoznala k sm za njim vozila :-P ha ha ha tolk furc zadnje dni za mano, da se sploh ne spomnim (starost dela svoje ) sicer pa obrnila 1k km tokrat.. vsega skupi ze 6k letos, na stevcu pa ze 14k he he he Keiko 1
osa rider Objavljeno Avgust 1, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 včeraj (torek) sem imel pa eno t.i. café racersko popoldne (glede na število postankov in prevoženih km); popoldanski štart od doma in prvi postanek čez 15km na petrolu v LJ (v LJ videna zajčica600 na motorju v mini kiklci) naslednji postanek na vrhu vrhniškega klanca - pavza, nato sem zdržal do logatca; pavza tam kjer diši po čokoladi (in poblendal mimohiteči keiko) od tam sem se zapeljal do omw v postojni; spet pavza in čvek z basbas-om, izza sosednje mize je pomahala Bina Bana, mimo je pridrvel Tboxer,.... pa ena dečva v vročih hlačkah na oranžnem ktm-u (kot voznica) Na postajališču polno bavarcev in nekaj eksotike ( 6 valjna CBX-a in kwakica z1 900 ) Od omw-ja pa nazaj proti ridam, kjer spet počitek na ridah. Tam z BasBas-om in Oso pričakali Bino Bano, da smo se nato premaknili do Logatca (v navigatorja na kavo). Od tam pa proti domu. Ja je bila zanimiva današnja fura. Trajala do pozno v noč pa samo par prevoženih km. Starina . . . . se spomniš debate, k sm reku da grem po tisti cesti dam . . . . k je ful srn, košut . . . itd Sm mu bližnje srečanje z košto :glare: Na srečo sm jo sam oplazu . . . . . Škode ni, na mopiju ni nobene praske . . . . sam špegu mi je zabil, tko da sm mu srečo! BinaBana, Ruf in thumper 3
Popularna objava trebor Objavljeno Avgust 1, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2012 V ponedeljek sem po nočni službi šel za uro in pol mižat, nato pa sem se ob 9h odpravil do banke, kjer sem zamenjal € v HRK. Odpeljal sem se proti Ribnici, zavil na Kočevsko reko, da sem se izognil vsem naseljem med tem odcepom in Kočevjem do Štalcerjev, kjer sem se zopet pojavil na glavni cesti. Po opravljenih mejnih formalnostih me je čakalo trpljenje do Delnic, od koder se je tempo vožnje lahko zopet povečal. Na Gornjem jelenju sem prvič zagledal morje in se nato spustil do Jadranovega. Na jadranki je bilo čuda prometa, ki pa se ponavadi razkadi do Novega vinodolskega. To pot je bila gneča do Senja, šele po Senju je postalo znosno . Odkotalil sem se do Sukošana, kjer sem šel najprej na pošto kupit znamke, da sem lahko poslal razglednice, ki jih sestra ni poslala pred 14 dnevi, ko smo bili tam na dopustu . Nato sem se odpeljal še do kafiča na kapučin in pol litra vode z ledom, da nisem zakuhal :surrender: . Ker sem se hotel še malo namočit v morju, sem šel do mestne plaže, a je bila tam precejšna gneča in precej motno morje od vse mivke, ki se je dvignila zaradi valov, zato sem namero opustil in šel raje nazaj proti Paklenici, kjer je bila voda čistejša. Po obilnem namakanju in hlajenju v vodi sem se zopet pregrel, ko sem se pakiral nazaj na moped . Počasi sem se odpeljal proti domu in se vmes ustavljal, ko je bilo kaj zanimivega za videti. Vsi ti postanki so botrovali temu, da sem uspel priti domov že ob polnoči, saj sem se od Delnic, ko se je popolnoma stemnilo vozil tam okoli 80-90 km/h, ker nisem hotel delati divjačinskega golaža . Do Sukošana in nazaj se je po števcu nabralo cca 700 km, natančno ne vem, ker mi je izgleda garmin crknil zaradi nenormalne vročine v tank torbi. LP Robert Bubu25, Roky994, Sinki in 21 others 24
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se