pjer01 Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Kje pa so slike!! Tudi jaz sem bil na potepenju po Istri, vendar predčasno zaključil zaradi fentane kolene. Vrnitev je bila z avtovleko in berglami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Kje pa so slike!! Tudi jaz sem bil na potepenju po Istri, vendar predčasno zaključil zaradi fentane kolene. Vrnitev je bila z avtovleko in berglami. ?????? kje pa si bil????' kaj pa se ti je zgodilo ?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjer01 Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 ?????? kje pa si bil????' kaj pa se ti je zgodilo ?????? V Puli!! sem stopil po bremzi in mi ga je začelo nosit levo, desno sem da nogo dol in mi jo je zabilo nazaj, nato BOLEČINE!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 V Puli!! sem stopil po bremzi in mi ga je začelo nosit levo, desno sem da nogo dol in mi jo je zabilo nazaj, nato BOLEČINE!!!!!!! Upam da ni hujšega in da je začasna bolečina. želim ti hitrega okrevanja . sem stopil po bremzi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjer01 Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 Hvala!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Maj 4, 2012 Deli Objavljeno Maj 4, 2012 (popravljeno) Pozdravi se čimprej! Slike je se treba uredit... Popravljeno Maj 4, 2012. Popravil gorazd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Maj 14, 2012 Deli Objavljeno Maj 14, 2012 No jaz sem se pa pri sosedih potepal :grim maxiscooter in gorazd 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domenko Objavljeno Junij 3, 2012 Deli Objavljeno Junij 3, 2012 Danes sem se odpravil na dopoldansko furico, mal sem šel pogledat na Roglo, vzpon je bil fenomenalen. Ustavil se na pijači na Pesku, pot nadaljeval do Treh Kraljev, do tja je bila zanimiva 20km makedama pot(njami). Nato spust do Slo. Bistrice in prijetna vožnja proti domu. Dom na Pesku hoyla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
darjan Objavljeno Junij 10, 2012 Deli Objavljeno Junij 10, 2012 Danes je padla kar lepa fura Radlje-Črna-Sleme-Šoštanj-Velenje-Radlje. Lepih 140km,edino na Slemenu nekoliko veter ,tempetura 14 stopinj (termometer na motorju) in nekoliko peska na nekaterih ovinkih. Lep pozdrav Darjan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domenko Objavljeno Junij 17, 2012 Deli Objavljeno Junij 17, 2012 Takole danes padla spet ena lepa turca in sicer proti Logarski dolini, čez Pavličevo sedlo, Jezersko(postanek na jezeru), Kranj, Domžale, Trojane(postanek za krofe), in domov. Lep izlet z prijetno družbo. Lep pozdrav, Domen. RobiRoberto, Nikii, zokid in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x raider Objavljeno Junij 17, 2012 Deli Objavljeno Junij 17, 2012 Srečno prispela iz kratkega vikend dopusta. Nateklo se je kar 1340 km, le v soboto so bile nore gužve v dopoldanskem času proti Hrvaški obali. Lp. RobiRoberto in Nikii 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosko57 Objavljeno Junij 18, 2012 Deli Objavljeno Junij 18, 2012 Pa smo doma. Šest dni hrvaške obale,Budva, Lovčen, Nikšič, manastir Ostrog, Plužine, Sarajevo, Bihać, Rijeka... Cene ugodne, ceste dobre, ljudje prijazni. 2000 km dolga tura in če srečaš v teh krajih motorista, je sigurno slovenec. Burgman pa kapo dol, ga ni boljšega za tako turo. Še nekaj slikic. RobiRoberto, Nikii, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjer01 Objavljeno Junij 18, 2012 Deli Objavljeno Junij 18, 2012 bosko57, tudi jaz imam namen iti na pot Bosna ( Sarajevo, Mostar,..)Kaj svetuješ ( kaj si ogledat, kje spat in kje dobro jest)? Lp, Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosko57 Objavljeno Junij 19, 2012 Deli Objavljeno Junij 19, 2012 bosko57, tudi jaz imam namen iti na pot Bosna ( Sarajevo, Mostar,..)Kaj svetuješ ( kaj si ogledat, kje spat in kje dobro jest)? Lp, Peter Prenočišča si z ženo nikoli ne rezervirava vnaprej, saj se vedno najde kaj po ugodni ceni. Najboljše je vprašati na bencinski črpalki, še posebno v manjših krajih. V Sarajevu je obvezen ogled Baščaršije,izvir reke Bosne,tunel pod letališčem....V okolici pa planine Bjelašnica,Jahorina, Igman(OI 1984) in še veliko tega.V dolini Neretve si pri Jablanici oglej most iz filma Bitka na Neretvi, v Mostarju pa....saj vemo po čem je znan. Znamenitosti in lepot je ogromno, le čas si moraš vzeti. Če nisi preveč zahteven jedec, se lahko zelo poceni prehranjuješ v njihovih čevopđinicah, burekđinicah, pa tudi druga hrana ni pretirano draga glede na naše cene. Ceste po BiH so razmeroma dobre. Duška si lahko daš med Bihačem in Bosanskim Petrovcem (130 km/h in več), naprej proti Travniku pa obnavljajo asfalt, tako da gre malenkost počasneje. Lp, bosko57 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjer01 Objavljeno Junij 19, 2012 Deli Objavljeno Junij 19, 2012 Prenočišča si z ženo nikoli ne rezervirava vnaprej, saj se vedno najde kaj po ugodni ceni. Najboljše je vprašati na bencinski črpalki, še posebno v manjših krajih. V Sarajevu je obvezen ogled Baščaršije,izvir reke Bosne,tunel pod letališčem....V okolici pa planine Bjelašnica,Jahorina, Igman(OI 1984) in še veliko tega.V dolini Neretve si pri Jablanici oglej most iz filma Bitka na Neretvi, v Mostarju pa....saj vemo po čem je znan. Znamenitosti in lepot je ogromno, le čas si moraš vzeti. Če nisi preveč zahteven jedec, se lahko zelo poceni prehranjuješ v njihovih čevopđinicah, burekđinicah, pa tudi druga hrana ni pretirano draga glede na naše cene. Ceste po BiH so razmeroma dobre. Duška si lahko daš med Bihačem in Bosanskim Petrovcem (130 km/h in več), naprej proti Travniku pa obnavljajo asfalt, tako da gre malenkost počasneje. Lp, bosko57 Hvala!! Kako pa je kaj z varnostjo motorjev čez noč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno Junij 19, 2012 Deli Objavljeno Junij 19, 2012 Bosna...prihajamo.... zokid 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bosko57 Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 Hvala!! Kako pa je kaj z varnostjo motorjev čez noč. Hvala!! Kako pa je kaj z varnostjo motorjev čez noč. Ni bilo težav z varnostjo, sicer pa poiščeč prenočišče z garažo ali ograjenim dvoriščem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava gorazd Objavljeno Junij 22, 2012 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 22, 2012 Kratko poročilo našega potepanja po Dolomitih. 1. dan Štartali smo ob 7.15 iz Lenarta, v MB pobrali tretjega motorista in po Dravski doloni do Dravograda. Med tem smo že imeli manjši defekt z nosilcem kovčka na Z750, smo popravili in je držalo do konca ture. V Miklauzhofu nas je čakal Gašper. Nadaljevali smo pot s smeri Hermagor, Kreutzberg, Lienz, Felber, Tauern, Mittersil, Gerlospass, innsbruck, Imst, Tarrenz. Spali smo v http://www.tiscover....echl-gaestehaus Super sobe in zajtrk, zelo ustrežna in prijazna lastnica, motorji v garaži. 2. dan Po obilnem zajtrku smo se odpravili v smeri Landeck, St. Moritz, Maloja pass, Splungen pass, Thusis, Tinizong, Bivio. Ceste na Švicarski strani so mogoče malo slabše kot v Avstriji, ampak še vedno lepe, velikopa jih tudi popravljajo in je na cesti kar nekaj semaforjev. V St. Moritzu se nismo kaj dosti ustavljali, se nam je mudilo naprej na čudovite prelaze. Ta dan smo prespali v Bivio, v apartmaju za 6 ljudi. Apartrma je super opremljen, v dveh nadstropjih, z dvema kopalnicama, veliko TV in kaminom, skratka 1A Motorji so prenočevali zunaj. http://www.booking.c...oking_confemail 3. dan Spustili smo se v dolino, poiskali pekarnico in si privoščili zajtrk. Pot smo nadaljevali v smeri Albula pass, Davos, Fluela pass, Livigno, Foscango pass, Bormio, Stelvio, Reschen. Vreme nam je služilo maksimalno, tako da smo vseskozi uživali na razglednih prelazih. Čeprav je na cestah veliko motorjev, kolesarjev in avtomobilov, še ni bilo gužve in se je dalo lepo voziti, braz kakšnih zastojev. Temperature v dolinah so se gibale okoli 30 stopinj, na prelazih pa okoli 18-20 stopinj. Ta dan smo presali tukaj http://www.garni-ver...t/Index_dt.html Sobe so čiste, zajtrk nič posebnega, motorji na parkirišču za hišo. Je za prespat, za ta denar se dobi tudi kaj boljšega. 4. dan Štartali smo v smeri Meran, Gampenjoch, Mendel pass, Cavalese, Canazei, passo di Pordoi, passo Sella, passso Gardena, Badia. Sella ronda je meni najlepši del celotnega potepanja po Dolomitih... Spali smo v La Villi, http://www.tamarindo...&img=02&lang=EN Super lepe sobe in ambient. Za zajtrk vse kar ti lačen trebušček zaželi. Malo je bilo potrebnega predhodnega dogovarjanja za ceno, na spleni strani v ceniku 28€/osebo, zahteval je 35€, plačali smo 30€/osebo. Če sem odkrit, je vredno tudi 35€ 5. dan Po OBIIIILNEM zajtrku smo se odpravili v smeri passo Valparole, Passo Falzarego, Cortida d Ampezo, passo Tre Croci, Auronzo, Ovara, passo Zoncolan, Tolmezzo, Trbiž, Krajnska gora in počasi po stari cesti proti domu. Ta dan je peipekalo kot noro, med 30 in 33 stopinj. Skupaj se je nabralo točno 1888,8 km Spanje smo imeli rezervirana naprej, rezerviral sem cca 5 dni pred odhodom, saj sem čakal na vremensko napoved. Vreme je bilo skozi odlično, v dolinah že kar vroče. Linki do strani, kjer sem rezerviral spanje: http://www.altabadia.org/ http://www.tiscover.com/ http://www.booking.com/ G - RobiRoberto, Fazer03, shark90 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 24, 2012 Deli Objavljeno Junij 24, 2012 Tole zadnjo fotko si men ukradu! gorazd 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gorazd Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 Tole zadnjo fotko si men ukradu! hehe, tole fotko ima marsikdo, vsi pa smo jo "ukradli" Dolomitom :-) Fotka je lepa, v zivo pa je se lepse... Bo treba se kdaj ponovit. Letos sem bil prvic v Dolomitih z mopedom, bilo je cudovito. Naslednje leto bomo nekje stacjonirani in potem delali dnevne fure, da ne se ne selis vsak dan in ne vlacis prtljage zraven. G Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domenko Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 (popravljeno) Včeraj smo se odpravili na zelo prijetno vožnjo: Štart ob 8.00 Šempeter-Škofja Loka-Železniki-Most na Soči-Tolmin-Kobarid-Bovec-Trenta-Vršič-Krajnska gora-Kranj-Trojane-šempeter. Nabralo se je 360km. Pot bom definitivno še ponovil, ampak ne čez Železnike ampak Logatec-Nova gorica-Tolmin Bovec Trenta Vršič Lp Domen Popravljeno Junij 25, 2012. Popravil domenko gorazd, zokid, maxiscooter in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
algo Objavljeno Junij 25, 2012 Deli Objavljeno Junij 25, 2012 Ena kratka, ker se motor šele uteka. Iz Nove Gorice, čez Čepovan na Most na Soči ter nazaj po Soški dolini ( 79 km) dotem, MiMo, zokid in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxi gašper Objavljeno Julij 1, 2012 Deli Objavljeno Julij 1, 2012 Zdravo Spet je padla skupaj z Bojanom ena lepa dnevna tura po Avstriji, ogled 2 rudniških rovov - Terra Mystica in Terra Montana... Stopinj zunaj krepko čez 30, notri v rovih pa odličnih 8 stopinj, za shladiti se, pa še najboljša restavracija daleč daleč naokoli v kraju Bleiberg - restaurant Holder, katero toplo priporočam..., (odlična res odlična hrana - vonj in kvaliteta domačnosti.. .) Skratka odlična tura Kranj - Hrušica - Kranjska Gora - Trbiž ( Italija ) - proti Avstriji - Bad Bleiberg... Še malo slik maxiscooter, RobiRoberto, V-strom650 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ifurlan Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 Te dni sva se z ženo vrnila z 16 dnevnega letos malo daljšega potovanja. Tokrat sva obiskala Barcelono,kjer sva za podrobnejše oglede vseh zanimivosti porabila 5 dni.Nato sva se 3 dni oddihala na obali Costa Brave.Meni pa je bil najlepši del potovanja prostrana Provansa,ki sva jo prečesala po stranskih poteh ob čudovitem pogledu in vonju prostranih polj sivke,ki je bila ravno v času cvetenja.Res nepozabno,pa tudi kampi so tu eni najlepših kar sem jih videl,cena za dve osebi,šotor,motor in elektrilo pa le 18 evrov.Mimo znamenitega in veličastnega kanjona Verdon sva se nato spustila proti Azurni obali,seveda se je bilo treba vmes ustaviti v mestu parfumov Grasse,da ne bi bilo kaj narobe. Kampirala sva blizu Nice,tako da sva si naslednji dan ogledala te mondene kraje:Canes,Nico in Monte Carlo. Promet je tu za ponoret.Plaže nikakršne,cene pa gotovo ne za naš žep.No ja za enkrat videt,za kaj več me pa res ni pritegnilo,zato sva se raje namesto domov odpravila še v Cinkve tere,kjer nama je bilo prijetneje in sva se tam zadržala tri dni.Nato pa utrujena,a polna prelepih vtisov na avto cesto,ki jo drugače nisva veliko koristila in še zadnjih 500 km kar najhitreje prevozila srečno domov. Burgi je vso dolgo pot pridno in brez najmanjšega problema predel pod vso težo,ki sva mu jo naložila,očitno je bilo tudi njemu všeč. maxiscooter, gsxf750, zokid in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
astras Objavljeno Julij 10, 2012 Deli Objavljeno Julij 10, 2012 ful dobro ifurlan... a razen zadnjih 500 km sta se vozila samo po "stranskih" in nic po avtocesti? verjetno sta v enem kosu picila do barcelone? daj se kaksno slikico.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se