Cestakar Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Da bom še jaz pripomnil svojo resnico glede marija reke.....tisti stric s metanjem peska in javlanjem policiji, sploh ni vaščan ampak en žabar bogat, ki si je gor naredu vikend, ker baje se ga direkt pod triglavu ne sme postavit Zdaj pa, ker ni kot v raju, je veliko prometa in hrupa, ga pa seveda moti (ni več konjičkev in tišine). Je pa ena jokica stara ja. In v vasi največ tečnarijo na policijo in občino ti, ki so se iz blokov privlekli gor in kot najcenejša zemlja postavili bajto 2 metra od glavne ceste. Tudi samim domačim gredo policaji na živce (kontrole traktorjev, hitrosti, kakšen alkotest ...). So pa za občino veliko bolj v interesu kolesarji, ko mi. Oni so kao EKO. Saj so izsilili kolesarsko pot gor. Ne vem kako jim je ratal glavno cesto z omejitvijo 90 km/h narediti kolesarsko pot. In na začetku je bla vsa cesta omejena na 90 km/h, kar naekrat jim je pa kapnalo, da bi se dalo gor v hosti s 50 km/h lepo služit, vzrok so pa navedli divjanje motoristov. Je pa občina že hotela gor postavit prave ležeče policaje, kar jim ni ratalo (zato so ti beli trakci) in že o stacionarnih radarjih se je že tudi neki sanjalo.... SLVR in spidybaw 2
petek123 Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 (popravljeno) EVO DANES POFUČKAl na Marički samo ovinek pri križu je bil malo moker vse ostalo super u nulo Popravljeno September 3, 2012. Popravil petek123
stuhec Objavljeno September 4, 2012 Opozori Objavljeno September 4, 2012 Treba bo motorista za zupana zvolit
sergini Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Kaj je softići, a se veverc bojite, da ni več nikogar gor?
GangY Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Kaj je softići, a se veverc bojite, da ni več nikogar gor? ce si pa ti for zgleda tačas ko mi vsi ostali navadni smrtniki se delamo
sergini Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Ah ne, prepozn sem bil zgleda. Zebka vas po peti uri, če berem da se ob treh dobivate, takrat se jst lih odštemplam na šihtu in preden prletim gor je ura že pet, vi pa že vsi domov takrat
GangY Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Ah ne, prepozn sem bil zgleda. Zebka vas po peti uri, če berem da se ob treh dobivate, takrat se jst lih odštemplam na šihtu in preden prletim gor je ura že pet, vi pa že vsi domov takrat ti eni se ob 5h sele odstemplamo tko da....nc se nezgovarjej ponavad se skrivas, sam da mi neb za kufe dau
kijan Objavljeno September 7, 2012 Avtor Opozori Objavljeno September 7, 2012 ti eni se ob 5h sele odstemplamo tko da....nc se nezgovarjej ponavad se skrivas, sam da mi neb za kufe dau Gangy...če pa tebe srečam gor ti dam pa js ne za eno...ampak za tri kave pa še sladoled častim. Tolkokrat sem gor, pa te še enkrat nisem srečal. Jutri oz. v nedeljo bom gor. Prideš??? :yes:
stuhec Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Kak je s kamerami, policaji Je kaka akcija ?
stuhec Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 (popravljeno) Ne zbrisat, moderator ... Popravljeno September 7, 2012. Popravil stuhec stuhec 1
stuhec Objavljeno September 7, 2012 Opozori Objavljeno September 7, 2012 Kako pa je kaj s kamerami in policaji ? Je ze kaj
MoTo G_P Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 biu gor...ene par motoristov, sva se s kolegom ustavla samo za kratek čas...
mrsmith Objavljeno September 16, 2012 Opozori Objavljeno September 16, 2012 Po dolgem času telovadu na Reko in že na prvem ovinku iz Trboveljske strani mi je zagrablo stojalo, da sem se komaj ujel. Za mano je bil oranžen Z750 Z modrimi led diodami, kdo od tukaj?
sergini Objavljeno September 17, 2012 Opozori Objavljeno September 17, 2012 Sej men se je tut učer zdel, da je neki novih oljnih špur in ravsov po asfaltu v ograjo gor. A je kej pokal v kratkem spet?
hi-tech Objavljeno September 19, 2012 Opozori Objavljeno September 19, 2012 Prejšn teden je baje en cbr1000 sesul, k sm js pršu je blo povn absorbenta po tleh
Jernej P Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 La la la la!! Še mal pa dost :zzz:
Whitee Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Je bil kdo od tukaj na ovinku danes okoli 15:30? Mislim, da je bla črna fazer, pa še en zelenc
DOHO Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 Danes jih je blo kr nekaj gore, en z nekim supermototom ga pa je divje žgau
toshiba Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Js se vlkrat pelem gor...drgać če me bo kir vidu mam tako bl belo cross čelado...
Whitee Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Jaz pa že skoraj mesec nisem bil gor, že ornk pogrešam :/ Za naprej pa vreme tudi ni kaj spodbudno
Whitee Objavljeno Junij 16, 2013 Opozori Objavljeno Junij 16, 2013 A je bil kdo danes gor od motosvetovcev okoli 4. ure? Ni vrag, da ne bi bil vsaj eden vanucci in DOHO 2
DOHO Objavljeno Junij 16, 2013 Opozori Objavljeno Junij 16, 2013 omg jes pa nism biu dosti jih je blo ne bomba
Whitee Objavljeno Junij 17, 2013 Opozori Objavljeno Junij 17, 2013 Res jih je bilo kar nekaj, sploh po 5. uri
Frips Objavljeno Junij 21, 2013 Opozori Objavljeno Junij 21, 2013 Hmm....mene je pa ratalo nekam strah se vozit po tej cesti :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se