Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

Za skurt še bo tongue.gif

Točno tko. Burnout bo bil predn dam nove gor. Sej drgač jih nebi menu če nebi mel inekcije not kr so vredu še za ene 2k

Objavljeno (popravljeno)

Ah kje. Še ene 4k bi lahko naredu ;) Moje majo 8500km in bi še neki km zdržale...

Popravljeno . Popravil Miha27
Objavljeno

Ah kje. Še ene 4k bi lahko naredu trance_44_wink5.gif Moje majo 8500km in bi še neki km zdržale...

Sm jih sproti uničvl kr sm itk vedu da bom menu. Bil je že en krajši burnout pa doskrat sm blokiru gumo tk da se je kadil zamano in bi bil težko zdržal še 4k

Objavljeno

Kaj sm jz z originalnimi delu, pa je prva 17k (nevem točno napamet) zdržala, zadnja pa 13k.... Res da prve ni bilo več ko sem jo menjal oz. je bilo se že zelo nevarno vozit z njo, sploh po dežju :D

Objavljeno

Kaj sm jz z originalnimi delu, pa je prva 17k (nevem točno napamet) zdržala, zadnja pa 13k.... Res da prve ni bilo več ko sem jo menjal oz. je bilo se že zelo nevarno vozit z njo, sploh po dežju biggrin.gif

huh to je pa kr dost!

Pr men je dost tud na AC pobral kr sm se kr kr dost tud po AC furu

Objavljeno

huh to je pa kr dost!

Pr men je dost tud na AC pobral kr sm se kr kr dost tud po AC furu

sam konstantna hitrost ti najmanj pobira gume. pospesevanje zaviranje pa ovinki ti gume pobirajo...

Objavljeno

ja, samo kakšna konstantna hitrost :rolleyes: poglej si video od ghost riderja upsalla run, na začetku ima novo qualifier gor, po 15 minutah konstantne hitrosti (res da je števc skos kazu 299km/h :whistle: ) je po sredini sam še platno :)

Objavljeno

ja, samo kakšna konstantna hitrost :rolleyes: poglej si video od ghost riderja upsalla run, na začetku ima novo qualifier gor, po 15 minutah konstantne hitrosti (res da je števc skos kazu 299km/h :whistle: ) je po sredini sam še platno :)

tisto je mal drgac kukr pr r125 :) tm je izracun sil mal drugacn :P

Objavljeno

sam konstantna hitrost ti najmanj pobira gume. pospesevanje zaviranje pa ovinki ti gume pobirajo...

ma sej ubistvu je vseen kolk mi je pobral kr itk guma je za stran. Edin bla bo še gor do nasledng aservisa pa da ujamem bušogumca!

A ste lastniki r125 zadovolni z motorčkom?

Objavljeno

ma sej ubistvu je vseen kolk mi je pobral kr itk guma je za stran. Edin bla bo še gor do nasledng aservisa pa da ujamem bušogumca!

Ne nisem bil. Samo s porabo in zavornim sistemom. Pa mogoče mi je kar vredu ustrezala pozicija sedenja.

Objavljeno

Motorček sploh ni slab. Za mulca ki nardi pri 16-ih izpit je to makina...tko da so Yamaha majstri zadel v nulo in naredl motor katerga

cena ni pretirana, poceni vzdrževanje, majhna poraba itd. Hit poletja :P

Moram rečt da mi poza sedenja odgovarja v nulo (čeprov mam 200cm :)) in tko kot je že budacki reku zavore res primejo :)

Da porabe sploh ne omenjam :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Motorček sploh ni slab. Za mulca ki nardi pri 16-ih izpit je to makina...tko da so Yamaha majstri zadel v nulo in naredl motor katerga

cena ni pretirana, poceni vzdrževanje, majhna poraba itd. Hit poletja tongue.gif

Moram rečt da mi poza sedenja odgovarja v nulo (čeprov mam 200cm smile.gif) in tko kot je že budacki reku zavore res primejo smile.gif

Da porabe sploh ne omenjam tongue.gif

Se podpišem!

Objavljeno

Če odštejem da mi je bila že po 2 tednih premalo je motor res v nulo....

Objavljeno

Če odštejem da mi je bila že po 2 tednih premalo je motor res v nulo....

Nazaj na Tomosa, da boš ceniu to kar imaš! :D

Objavljeno

živjo

mene pa zanima če je že kdo iz yamahe yzfr125 pobral ven blokade, kako se kej obnese, kakšna je kaj cena če ti to naredijo na rednem servisu.

za odgovore hvala u naprej

lp

nejc

Objavljeno

Sej ni nobene blokade not kolkr jst vem :) Pač 4 taktna mašina in za to gre ta yamaha čist dost.

Objavljeno

Sej ni nobene blokade not kolkr jst vem :) Pač 4 taktna mašina in za to gre ta yamaha čist dost.

bom se še malo pozanimal

lp

Objavljeno

Mislm sej, ni razloga da bi jo blokiral. Skuterji in rske so zablokirane zaradi zakona. r125 pa ima glih tolk kw kot jih zakon dovoljuje. Če ti je premal pa lahko 180 kit kupiš :)

Objavljeno

Mislm sej, ni razloga da bi jo blokiral. Skuterji in rske so zablokirane zaradi zakona. r125 pa ima glih tolk kw kot jih zakon dovoljuje. Če ti je premal pa lahko 180 kit kupiš :)

ne sej nism reku da bi jo zablokiru ampak odblokiru :D

drugač sm pa zdele prebral da ma elektronske blokade ki pa se jih da oddstrant in ven dobiš preko 20 konjev.

lp

Objavljeno

Nene, kit poveča kubikažo, torej tut moč. Jah 20 konjev se ziher ne dobi ven, ker kot sm že napisov, to je štiritaktna mašina, in za štiritaktne 125ccm agregate je 15km nekak vse kar dajo iz sebe.

Objavljeno

ne sej nism reku da bi jo zablokiru ampak odblokiru biggrin.gif

drugač sm pa zdele prebral da ma elektronske blokade ki pa se jih da oddstrant in ven dobiš preko 20 konjev.

lp

In kaj bi rd dosegu z odvzemom elektronske. Da se zvrti mašina do 12000rpm. Sam vrjem da se nebi dolg furu če bi to naredu. Druge blokade pa ni. Preostane samo druga elektronka, izpuh, kit. Sam se pa ne splača. Elektronka mislm d aje 150€, izpuh cirka recmo da izbiraš najbolše okol 400€ kit pa še enkrat tok

Objavljeno

se bolj sploča prodat motor pa kupit večjega biggrin.gif

tud to bo pršlo na vrsto ko bo čas za menjavo

Objavljeno

R125 odblokiraš edino tako, da zamenjaš elektronko.. Malossi elektronka se mi zdi pada je 406€.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!