Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

okoli 50km...Drgač pa s sabo vzami liter pa pou bencina v ruzak, pa se furaj z rezervo nekje po mestu..Ko zmanka, tisto natankaj, pa boš natančno vedu kok s tvojo vožno drži rezerva.

Vem da sem jih sam naredil 48km, pa ni še crknil...Več pa nisem nikoli probaval

no sej sm pogledu v priročnik pa piše da je 1,6litra. Danes sem se prvič vozil z rezervo ampak sem bil čisto blizu doma (10km) tk da nisem šel tankat

Objavljeno

Kok je rezerve(benza) ?

Največ sm naredu 77.4 km whistle.gif pa sem že kr fajn "cviku" da bo sam crknla blush.gif

Objavljeno

am v tcju maš od ermaxa al neki tazga sam morš naročit

aha tnx

Objavljeno

Kva se ti oglašaš aprilliaš :P

Kva pa se ti! NEmotorist tongue.gif

Objavljeno

haha ti je že žov da si šu na italjančka :D

ma ne, žov mi ni prov nč winkiss.gif sam tko, če boste že menjal izpuh... da veste kerga trance_30_punk.gif

Objavljeno

ma ne, žov mi ni prov nč winkiss.gif sam tko, če boste že menjal izpuh... da veste kerga trance_30_punk.gif

jst sm ga mislu menat sam sm mal razmislu in pršu do zaključka da ta denar rajš zapravm za kej druzga kokr za "prdenje"

Objavljeno

jst sm ga mislu menat sam sm mal razmislu in pršu do zaključka da ta denar rajš zapravm za kej druzga kokr za "prdenje"

dobiš + :D

Sm ti reku, da tisto cevko vn fukn :) pa ti bo prdel, pa še zaston je

400€ je res škoda, no..sej sm si jz tut želu en drug avspuh, sam mi je 400 mal preveč.

Objavljeno

dobiš + :D

Sm ti reku, da tisto cevko vn fukn :) pa ti bo prdel, pa še zaston je

400€ je res škoda, no..sej sm si jz tut želu en drug avspuh, sam mi je 400 mal preveč.

Največja razlika med močjo kokr jst vidm je tut čez 2 konja :) Tak da ... verjetno ni + sam v glasu ;) Pa na 15 konjev se vsak dodaten konj pozna! ;) In verjetno bi se ga tut za 350€ dalo dobit :)

Objavljeno

Kje pa to vidš?

Leovinci ni dal čist nič na moči, ostali izpuhi tut ne. Drugo je če bi imel kšn cup kit :)

Objavljeno

na zadnjem kolesu je 0.6hp več če razumeš sevedawhistle.gif

Ja a na mašini pa mislš d je 5 konju več... več kot 0,8 tut na mašini ni...

Objavljeno

kdo se je dones z modro yamaho yzf 125 pelu tm prot logatcu pa naprej

Objavljeno

kdo se je dones z modro yamaho yzf 125 pelu tm prot logatcu pa naprej

jsttrance_38_surprise.gif

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!