Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

Priporočene objave

Objavljeno

a je si ti slučajn na texasu, k se mi zdi d sm tvoj motor vidu k sm šou enkrat prejšn šolski let dam :D

ja texas.

Kok si dl za crash padse? Ampak ful so prevelki.

Objavljeno

dons me vsi vidl in slišal =) drugi ustavte..tele dva dni bom še krožu po Novem mestu.

Objavljeno

ja texas.

Kok si dl za crash padse? Ampak ful so prevelki.

za crash pade sm dau pa 91€ pol pa še poštnina, dubu sm jih pa u 2 dneh :D

Objavljeno

za crash pade sm dau pa 91€ pol pa še poštnina, dubu sm jih pa u 2 dneh :D

pa so ti koristl že?

Jst če nebi mel kaska si bi jih dl gor ampak manjše.

Objavljeno

zanima me ali se na 9000 km menja olje??? namreč js ga nism in sm danes dolil več kot 7 dl, je pa okoli 3500 km od drugega servisa!

Objavljeno (popravljeno)

olje naj se bi menjal na 3000 ampak jaz ga hodim menjat na 6000 takrat ko imam servis.

Dej ti to spremlji kok maš olja v mašini kr ti bo še zaribu. :nono: Je blo že 100krat napisan da rada yamahca popije.

Jst zmerov preverim pred dalšo furo in po njej.

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno

sicer nism spremljal nivoja olja, nazadnje 700 km pred tem, za tako kratko obdobje nebi pričakoval takega primankljaja... faaaaak dobr da sm najdu... :wallbash:

olje naj se bi menjal na 3000 ampak jaz ga hodim menjat na 6000 takrat ko imam servis.

Dej ti to spremlji kok maš olja v mašini kr ti bo še zaribu. :nono: Je blo že 100krat napisan da rada yamahca popije.

Jst zmerov preverim pred dalšo furo in po njej.

Objavljeno

sicer nism spremljal nivoja olja, nazadnje 700 km pred tem, za tako kratko obdobje nebi pričakoval takega primankljaja... faaaaak dobr da sm najdu... :wallbash:

uh to ti je pa ornk popil. Sam upam da nisi preverju nivoja med tem ko je bil motor na tački? :naughty:

Objavljeno

uh to ti je pa ornk popil. Sam upam da nisi preverju nivoja med tem ko je bil motor na tački? :naughty:

hahahahaha ta bi bla pa dobra ja :D

Objavljeno

ne tk na tla sm ga na levo stran položu pa pol pogledu, ka to ni ql??? :blush::blink:

Objavljeno

kva a si ga zvrnu na tla pa gledu? hahaha tko je blo za prebrat

Ne glej ko je motor na tački odvij tisto palčko jo obriš, utaknš palčko nazaj not, motor zravnaš za kšno sekundo nato ga daš pa nazaj na tačko in preveriš.

Objavljeno

pa so ti koristl že?

Jst če nebi mel kaska si bi jih dl gor ampak manjše.

ne, na srečo mi še niso koristl :D

Objavljeno

Mene pa zanima ali bi me kdo lahko dobil ( npr. policaj, na tehničem pregledu...) če bi dal malossi kit 180 na yamaho yzf r125

hvala za odgovore...

Objavljeno

Mene pa zanima ali bi me kdo lahko dobil ( npr. policaj, na tehničem pregledu...) če bi dal malossi kit 180 na yamaho yzf r125

hvala za odgovore...

seveda...zato je pametno, če si daš kit, da si nabaviš še omejevalec.

Objavljeno (popravljeno)

:closedeyes:

Popravljeno . Popravil obifix
Objavljeno (popravljeno)

mene zanima kdaj začne svetit una lučka za olje? in če je še pravi čas da dolijm olje ko začne svetit.

Popravljeno . Popravil obifix
Objavljeno

mene zanima kdaj začne svetit una lučka za olje? in če je še pravi čas da dolijm olje ko začne svetit.

te lučke ni!

Spremli redno in to je to.

Objavljeno

zablokirana je na 125ccm, pizda :headbang:

Mudel ti si haus... itak da je blokirana 125cc cej je motor 125cc omfg....js sm sam prašu če kdo ve kje se blokade vn uzamejo u mislih sm meu elektrosnko blokado na 10500 obratih...

Objavljeno (popravljeno)

Mudel ti si haus... itak da je blokirana 125cc cej je motor 125cc omfg....js sm sam prašu če kdo ve kje se blokade vn uzamejo u mislih sm meu elektrosnko blokado na 10500 obratih...

Ni kewo nč haus. Ve on dobr kva je r125

Ni tle blokad. Tud ce elektronsko nekak prebiješ ne pridobiš ama ništa ker motor zgublja moč že pr 9500rpm.

Drgač je blo pa že miljonkrat v tej temi vprašan to kar ti sprašuješ in vedno je bil isti odgovor da tle ni blokad.

Če že kej hočeš je treba zamenat elektronko, avspuh, kit. Kar pa ni poceni.

Popravljeno . Popravil yourfriend11
Objavljeno

lej sem prašu v delta team pa je reku da ni blokade!!! če mislš kj pridobit pol meji dele...lej elektronko se ne da odblokirat, edina varjanta je da jo zamenjaš, potem meji avspuh ampk avspuh ti ne bo dal končne.. na standard lahk sam dušilc vn vzameš in bo mal drugačen zvok, zdi se mi pa da ne bo nič bolš šlo.

Objavljeno

mal sarkazma no :P če je blo res že tolkrat napisan da se lohka že u naslov teme na piše: yzf-r125, ki nima blokad :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!