Pupi13 Objavljeno September 26, 2011 Opozori Objavljeno September 26, 2011 sem začetnik vožnje z motorjem, do sedaj sem vozil Tomos ATX, in me zanima ali je Yamaha YZF r125 prava izbira zame? že v naprej se zahvaljujem za odgovore. ufff itak da je drgac pa poznam enga k jo prodaja http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=5167438 ne drgac pa res odličn motor za izkošnje naberat
CaCkO Objavljeno September 26, 2011 Opozori Objavljeno September 26, 2011 Če boš zamenjal gume (original so dobre, samo ne za začetnika, ker je že treba malo znat, kdaj so segrete in jih ne preveč sprobavat) in ne misliš že prvi mesec podret rekorda Grobnika al pa rekorde kšne znamenite relacije v vašem kraju bo popolnoma vredu.! Je pa tudi fora, da se prej zicni gor pa naredi kakšen krog, če imaš možnost, da boš videl ali ti stil sedi. Pa zavedaj se, da ti mogoče prvič ne bo ravno lepo se gor vozit, samo sčasoma se privadiš poze in obnašanja samega motorja, tako da je zadeva lahko še kr lušna ne nč ne mislm kuj dirkat. hvala za odgovor, bom upošteval tvoje nasvete pr nakupu. ufff itak da je drgac pa poznam enga k jo prodaja http://www.avt0.net/_MOTO/ad.asp?ID=5167438 ne drgac pa res odličn motor za izkošnje naberat a potem je res, da je za začetnike bolš kot pa Aprilia?
Roky994 Objavljeno September 26, 2011 Opozori Objavljeno September 26, 2011 ne nč ne mislm kuj dirkat. hvala za odgovor, bom upošteval tvoje nasvete pr nakupu. a potem je res, da je za začetnike bolš kot pa Aprilia? Absolutno bolš za začetnike...
Pupi13 Objavljeno September 26, 2011 Opozori Objavljeno September 26, 2011 ne nč ne mislm kuj dirkat. hvala za odgovor, bom upošteval tvoje nasvete pr nakupu. a potem je res, da je za začetnike bolš kot pa Aprilia? seveda da je tist lihk k sm ti gor dau jo jest prodajam tko da ti govorim iz izkusen čeprou aprilie se nism pelu motor je zlo šparouc kar se bencina tiče drgač pa dokaj solidno vleče že na nizkih obratih, ciklistika je pa tut zelo dobra tko da ti ne bo žou če jo boš kupu
Ervin93 Objavljeno September 27, 2011 Opozori Objavljeno September 27, 2011 A kdo od tle kupu mojo r125 iz TC-ja dans? Vse štima? :lol:
Pupi13 Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 a kdo kej ve kje se da dobit za yzf poliestre? če se sploh da dobit??
kewo Objavljeno Oktober 2, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2011 a kdo kej ve kje se da dobit za yzf poliestre? če se sploh da dobit?? V Sloveniji jih neboš dobu. http://compare.ebay.com/like/250880537772?var=vl&sort=BestMatch
Pupi13 Objavljeno Oktober 3, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2011 V Sloveniji jih neboš dobu. http://compare.ebay....&sort=BestMatch to sm ze gledu ja sam to so navadne plastike sam da niso pobarvane:P sm slisu da jih mnde dela edn iz žiri al tm nek okol? kdo pozna?
kewo Objavljeno Oktober 4, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2011 to sm ze gledu ja sam to so navadne plastike sam da niso pobarvane:P sm slisu da jih mnde dela edn iz žiri al tm nek okol? kdo pozna? Nicolleti performance...samo dvomim da ima kalupe za r125, če bo pa še to mogu nardit bo pa predrago .)
gasy Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 Evo slike od nove Yamahe yzf r125 2012: http://www.youtube.com/watch?v=o-HiNWD0O5o
logarr Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 nicoletti (kolkr jst vem) ne dela več plastik...
kewo Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 nicoletti (kolkr jst vem) ne dela več plastik... slabo ti to veš, jih je glih men naredu kšne 14 dni nazaj
logarr Objavljeno Oktober 5, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2011 (popravljeno) aja neki je mev ene probleme z državo baje, no sam da zdej dela hehe Popravljeno Oktober 5, 2011. Popravil logarr
2pack2 Objavljeno Oktober 14, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2011 mene pa zanima kako je s temi kiti.. kaj js sam nabavin kit (180 malosi) in grem z usem skup na servis in tam mi oni use namontirajo? rabim se kej? kaj ko to nardijo ti upisejo u prometno?
budacki Objavljeno Oktober 16, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2011 mene pa zanima kako je s temi kiti.. kaj js sam nabavin kit (180 malosi) in grem z usem skup na servis in tam mi oni use namontirajo? rabim se kej? kaj ko to nardijo ti upisejo u prometno? Ne vpišejo ti v prometno. Odvisno kaj hočeš iz motorja dobiti ven. V osnovi je tudi samo kit čisto zadosten. :grim Pa seveda priporočljivo je takrat narediti še servis ( olje, filtri... )
LooLekSLO Objavljeno Oktober 16, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2011 Oni bodo vse naredili. V prometno pa ne vpišejo nič, kar je tudi zate boljše. Potem voziš ubistvu nelegalen motor! Vendar to ne opazi vsak laik.
2pack2 Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 kako pa sploh lahko policaji ugotoijo da mas kit not?
Izprijenec Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 kako pa sploh lahko policaji ugotoijo da mas kit not? ne morejo!
kewo Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 ne morejo! oo pa lahko.... če policaj sumi da imaš kaj predelano gre motor kar hitro na valarje in uradni servis. :/
2pack2 Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 kako pa lahko to sumi? sej 125-ke nimajo omejitve hitrosti ampak sam za kw tega pa itak ne more ugotovit.. edino ce ti da kit ful drugacen zvok al kej takega pomojem lahko kej posumi pa se to lahko reces ta je tak originalen zvok.. vsaj jaz tako mislim
Zok Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 ce te s 125ko vidi da se peljes 140+ ne vem ce bi ti spregledal...
budacki Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 ne morejo! Piše na cilindru kubikaža ponavadi. Če te dobijo si pa res en burek
Izprijenec Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Piše na cilindru kubikaža ponavadi. Če te dobijo si pa res en burek eh.... ki ti bo on to gledal pod plastike not? Mene so že 3x vstavli pa nikoli nič glede predelav! še za prvo pomoč me niso vprašali,ker je tako niti nimam hehe! PS: kje je možno kupit prvo pomoč?
kewo Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 kako pa lahko to sumi? sej 125-ke nimajo omejitve hitrosti ampak sam za kw tega pa itak ne more ugotovit.. edino ce ti da kit ful drugacen zvok al kej takega pomojem lahko kej posumi pa se to lahko reces ta je tak originalen zvok.. vsaj jaz tako mislim 120km/h piše skor vsakem v homologaciji kot končna hitrost, tolk da če te na radar ujame pr 140-150kmh je kr jeba. Drgač pa ne se zejbavat, ... ja že 5 krat so me ustavl pa nč ni blo.... tut jst sm tko govoru ja. Je dost da te enkrat mal bolj spoznan policaaj ustavi...
Gizmo_ Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 oo pa lahko.... če policaj sumi da imaš kaj predelano gre motor kar hitro na valarje in uradni servis. :/ Valarje so do pred kratkim imeli samo na Akrapoviču, Čarman jih je meu, pa RSR Kočevje če se ne motim. Tko da gre na izredni tehnični pregled, pa mal razdirajo. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se