juree Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Samo dobil bi pa na pospeških? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 to pa bi ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
juree Objavljeno Maj 30, 2008 Deli Objavljeno Maj 30, 2008 Kaj se pa kaj splaca za pospeske ustimat za relativno nizko ceno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregc Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 Kaj se pa kaj splaca za pospeske ustimat za relativno nizko ceno? Shujšaj :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 Kaj se pa kaj splaca za pospeske ustimat za relativno nizko ceno? menjaj zobnike :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 Ne sanjajte o 20+ konjih z to mašino :rolleyes: Je pa sky_21 na prejšnji strani povedal kakšno je stanje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasmin125 Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 Meni je važno da bi do 130 prišel relativno hitro, večja končna me pa tud ne zanima. Tko da če se bo dalo narediti kaj na pospeških bom vesel če ne, si pa tud nebom rezal žil :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shaggyxd Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 Meni je važno da bi do 130 prišel relativno hitro, večja končna me pa tud ne zanima. Tko da če se bo dalo narediti kaj na pospeških bom vesel če ne, si pa tud nebom rezal žil :D sej sploh nis se motorja dubu pa ze govoris xD Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 (popravljeno) Meni je važno da bi do 130 prišel relativno hitro, večja končna me pa tud ne zanima. Tko da če se bo dalo narediti kaj na pospeških bom vesel če ne, si pa tud nebom rezal žil :D kup si neki močnejšega pa ne boš meu skrbi Popravljeno Maj 31, 2008. Popravil reesko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 lih sem biu na ptuju na servisu...in tam majo v trgovini eno yzf r 125 črno-sivo.. ko je še nihče nima rezervirane.. pa un mi je reku da je to kao zadnje.. da letos več nebo dobu...no...sam tolk da veste da eno majo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maki99 Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 jaz še ga vedno nisem dobil..:s pa ga imam že en čas naročenega....morem jih ju3 poklicat..bomo videli kaj bo...lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 sej sploh nis se motorja dubu pa ze govoris xD 130 je končna končna. Do tukaj pa sigurno ne bo hitro prišel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 bom jo ju3 sprobau...ce bo vse po sreci pa bom povedau kako je. samo kot ze receno...ce hoces 125ko ki bo letela sta to potem mito in RS in ne yzf. Skoda...pa tako lepa je. Zakaj ni se hitra :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coldy Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 res je lepa in vse linije hude, samo mogla bi met 2T mašino v org 15konjev, potem bi zihr kupil namesto nsrke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 res je lepa in vse linije hude, samo mogla bi met 2T mašino v org 15konjev, potem bi zihr kupil namesto nsrke Aprilia RS 125 je veliko lepša, zakaj nisi te kupil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
coldy Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Aprilia RS 125 je veliko lepša, zakaj nisi te kupil? ker je aprilija pa se draga je, je res da lepa ja sej bi jo tud meu ne, ne bi se brano ampak iz principa je nisem hoto vzet pa predraga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prevtzer Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 ker je aprilija pa se draga je, je res da lepa ja sej bi jo tud meu ne, ne bi se brano ampak iz principa je nisem hoto vzet pa predraga Ja ja, iz principa. Vidu si da je draga pol si pa reku: "Iz principa je noum uzeu". Dej no dej :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 ker je aprilija pa se draga je, je res da lepa ja sej bi jo tud meu ne, ne bi se brano ampak iz principa je nisem hoto vzet pa predraga in kaj manjka aprilii? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Aprilia RS 125 je veliko lepša, zakaj nisi te kupil? lepa že lepa, samo kaj če je bicikl pa še nikamor ne leti :D in kaj manjka aprilii? pač another italian piece of crap :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker666999 Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Aprilia RS 125 je veliko lepša, zakaj nisi te kupil? Draga+ visoki stroški+ vzdrževanje+ še slučajno ribne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 za ta dnar kot stane nova rs 125, sn jaz dobo ninjo 6, 2004 letnik, 12 tisoč prevoženih + akrapo slip on auspuh...zaj pa primerjaj tole dvoje hehe...morš bit skor nor ali res zaljubljen v ta motor, da greš novega kupit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
r3ne Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 ja saj to je glih to...ker tooolk stane...če pa kupiš rabljeno pa nikol ne moš vedet kako je prej un z njo delu...da ti nebi za mesec dni ribnila :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker666999 Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Za začetnika je super... Jst sm nardil zdej že okol 1700 km in mi je super. Zlo fajn se je vozit, tud čez ovinke (Marija Reka) se zlo lepo da pelat. Mal je visoka pa jo mal težk do kolena spraviš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
R1FREAK Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Meni se zdi ravno obratno, nizka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker666999 Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Meni se zdi ravno obratno, nizka. Na r125 mam noge stegnjene, na rs125 pa mal pokrčene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se