Skoči na vsebino

Yamaha YZF R125

splash

Priporočene objave

ja saj to je glih to...ker tooolk stane...če pa kupiš rabljeno pa nikol ne moš vedet kako je prej un z njo delu...da ti nebi za mesec dni ribnila :whistle:

ta nove aprilie ne ribajo :winkiss: !so definitivno jače od tvoje yamahe! :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

saj nisem reku da niso :P ... sam frend je meu aprilio ki je nazven zgledala ko nova....pol jo je pa prodal.. pa je unemu za mesec ribnila :whistle: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kolko letnik?mi2 se pogovarjava o 06+!pa tvoj frend kolko časa jo je vozu?pomoje bo to, da je un nov lastnik mogoč šparu na olju, ali pa celo pozabu olje vlit not .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maki 99, napreduješ kaj? Že veš kda boš jo dobil?

ja ravno danes sem jih klical..rekli so da bi nekje do 10. junija moglo bit...nekje tukaj..lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jes jo mam zele zi na 750 km pa sn mislo či kdo ve kje bi mi lohk zrihtali da jo ofnejo na 20 KM cije zi kdo ka rihtav pa kolk ke pol leti pa koko to zrihtajo !!!

p.s. upam da jih čimprej dobijo keri jo iščejo !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nič ne bo z odprtjem. končna je 136kmh!dalo se bo edino dat notri čip, ki bo nekaj malega povečal konjev, da bo motor prej dosegel končno hitrost+bolše pospeške. to je to! kdaj pa bo to, pa je še vprašanje, ker še niti dodatne opreme ni, kaj šele čipov. sem se temeljito poznaimal o tem, preden sem še kupit aprilio! :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jes jo mam zele zi na 750 km pa sn mislo či kdo ve kje bi mi lohk zrihtali da jo ofnejo na 20 KM cije zi kdo ka rihtav pa kolk ke pol leti pa koko to zrihtajo !!!

p.s. upam da jih čimprej dobijo keri jo iščejo !

:worship: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja saj to je glih to...ker tooolk stane...če pa kupiš rabljeno pa nikol ne moš vedet kako je prej un z njo delu...da ti nebi za mesec dni ribnila :whistle:

bla bla bla

toti je najbrž reku od enga kolega kolega, k mu je omenu to en zlo dobr frend k pozna enga s takim primerom ane?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nič ne bo z odprtjem. končna je 136kmh!dalo se bo edino dat notri čip, ki bo nekaj malega povečal konjev, da bo motor prej dosegel končno hitrost+bolše pospeške. to je to! kdaj pa bo to, pa je še vprašanje, ker še niti dodatne opreme ni, kaj šele čipov. sem se temeljito poznaimal o tem, preden sem še kupit aprilio! :winkiss:

chip tunning pa akrapota, pa še turbo s kitom dej gor ja :worship:

fantje jebovas... kupujte 2T pa boste lohk tunal kukr hočte :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje jebovas... kupujte 2T pa boste lohk tunal kukr hočte :D

2T je brez veze sploh kj rihtat k itaq pr 4T daš mal več dnarja daš sam poj to dela pr 2T morš pa mal

večkrat kj zamenat tok de je skor bol 4T :whistle:

ti že veš ane k imel aprilo ali mitota ane? :D

to me edno moti... da so(ste) vsi pametni kok 2t crkuje in oh in sploh, noben ga pa ni nikoli meu :D 2T je legendarno in nikoli noben 4T nebo premagal 2t v moči in pospeških :D aprilia pr vaši končini 136 pade mimo vas brz skrbi :D

ccc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

bla bla bla

toti je najbrž reku od enga kolega kolega, k mu je omenu to en zlo dobr frend k pozna enga s takim primerom ane?

ne pametuj...vpraš alenn46...to je on bil majster ( tist k je prodal :whistle: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa dobr no..saj pša ni noben nikol reku..da je yamaha bolša :headbang: ... vsi sam sprašujejo če bi se dalo kako zrihtat da bi bl šlo....ker tuki eni pametujejo da ne gre.. tam pa.."strokovnjaki" pravjo da se da nad 20km..komu bi le verjel??? :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa dobr no..saj pša ni noben nikol reku..da je yamaha bolša :headbang: ... vsi sam sprašujejo če bi se dalo kako zrihtat da bi bl šlo....ker tuki eni pametujejo da ne gre.. tam pa.."strokovnjaki" pravjo da se da nad 20km..komu bi le verjel??? :whistle:

ti res ne dojameš ane :D to je končna ... nobenih blokad ni in nič :D 136 bo šel pa nič več :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!